pondělí 1. července 2019

Poslední konkubína


The Last Concubine / Poslední konkubína

autor: Catt Ford

žánr: yaoi, historické, romantika
(tvrdé)
kompletně přeloženo

Když princeznu Lan'xiu pošle její bratr pod nátlakem do harému generála Hüi Weie jako politickou oběť, její jedinou otázkou je, jak brzy bude její tajemství odhaleno. Neměla žádné iluze: až generál zjistí, že je vlastně on, jeho jedinou budoucností je smrt - ačkoli neměl v plánu mu to nijak usnadnit. Lan'xiu se celý život oblékal jako žena, ale není žádná dáma v nesnázích. S mečem dokáže zacházet jako ti nejlepší.

Generál Hüi Wei má všechno, co může muž chtít: moc, bohatství, úspěch na bojišti a harém konkubín. Nejdřív se k Lan'xiu chová podezření, ale zjišťuje, že ho to k ní podivně táhne. Když zjistí, že ta mladá žena je vlastně muž, jeho první reakcí je vytasit meč. Než aby zhatil takovou krásu, rozhodne se užít si odevzdání statečné Lan'xiu - a podnítí touhu a vášeň hlubší, než jakou cítil s jinými konkubínami. Ale dvorní intriky, politické ambice a generálovy pochyby jsou možná příliš silné, aby je jejich láska překonala.

7.1 - Připravuje se ;)
22.2 - Strategie předběžných nedočkavých komentářů zabrala... Překlad půjde pomalu, autorka má velmi květnatou mluvu s celkem neobvyklými slovíčky...
11.1 - Přeložena poslední kapitola!


Kniha 1
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10
11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20

1 komentář: