sobota 6. července 2019

TS2 - kapitola 35


Kapitola 35 – Scéna v zahradě (2)


Film: Satan's Alley

Scéna 58, večer, anglický bál, zahrada, exteriér, vášnivé drama (2)


Když se natáčel film, herci se museli sžít se svou rolí, jak rozlišit mezi svou vlastní realitou a filmem. Tato linie byla mlhavá a těžko se nacházela.

Někteří herci se zkušenostmi dokázali sami vždycky rozlišit mezi filmy a realitou, ale často se poddali atmosféře a zápletce vytvořené filmem. Ať už byli zkušení nebo nezkušení, bylo těžké se z toho vymanit.

Kdo to prohlédne, kdo z toho dokáže vyjít a kdo v tom je hluboce uvězněný?

Gina objevil hledač talentů na střední, takže do zábavní pasti Hollywoodu vstoupil v nečekaném startu. Jelikož měl dobré rodinné zázemí, ze začátku se jen občas objevil v nějakých televizních seriálech nebo malých produkcích.

Hraní pro něj nebyla vážná záležitost a z jeho pohledu to byl spíš zájem, koníček, metoda od Boha, jak se projevit. Za svého hereckého života si mohl udělat různé přátele, dát své rodině vědět, že i prostřednictvím herectví mohl být velká hvězda, a získat lásku a obdiv davů. Ani jednou vážně nepřemýšlel o tom, co pro něj hraní znamenalo a že by ho mohl film šokovat.

Až na to, že z těch mnoha příležitostí to bylo tentokrát poprvé a také to možná bylo naposled, jedinkrát.

Osvětlení, audio, fotografové, režiséři a ostatní štáb, zdálo se, že všichni byli víc a víc průhlední. Když pomalu otevřel oči, v Ginově světě byl jenom muž před ním, na-pros-to na-hý mnich, ale také Tang Feng?

Najednou nedokázal říct, kde přesně byl, jestli byl ve filmu z 19. století nebo v moderní společnosti 21. století.

Byl ten muž přede mnou mnich z východu nebo to byl rovnocenně záhadný herec Tang Feng?

Dokonce i v tomto tranzu měl Gino pocit, že mu tento muž před ním připomíná Fiennese, člověka se stejnými orientálními předky.

V této chvíli před tím na-pros-to na-hým mužem, co stál před ním, mu to přišlo naprosto neskutečné, jako kdyby se ocitl ve snu, co by se po nejmenším dotyku roztříštil na kousky.

Gino se natáhl k muži, jako kdyby chtěl promluvit, a přesto byl na to příliš nervózní. Konečky prstů se dotkl té hladké, pružné kůže. Vřelé teplo z Tang Fengova ramene mu řeklo, že toto byla vskutku realita.

Film?

Sen?

Realita?

Na ničem z toho už nezáleželo...

Gino, nebo to možná byl Chris, rozevřel paže, aby toho muže před sebou vtáhl do náručí. Rychle se políbili, byly to polibky smísené s těžkými pocity, co s sebou často nesly hořkou chuť, ale zároveň byly tak vzrušující, že to lidé nedokázali vystát.

Tang Feng trhal Ginův oděv, Gino nevěděl, jestli druhá strana hrála mnicha nebo sebe, ale byl odhodlaný o této otázce prozatím nepřemýšlet.

„Hm—” Tang Feng mírně nakrčil obočí, půlka z toho bylo hraní a půlka z toho bylo vážně kvůli tomu, že ho z toho mrazilo.

Chris, kterého hrál Gino, klečel před Tang Fengem, rukama ho objímal kolem pasu, zatímco ho líbal na břicho. Ty vlny senzace vyvolané dotykem citlivé oblasti začaly povrch jeho kůže pokrývat tenkou vrstvou potu, co se pod měkkým světlem odrážela jako lesk vrstvy delikátního perleťového prachu.

Tang Feng naschvál a hrubě popadl Gina za vlasy, dával mu najevo, aby to nepřehnal, ale Gino ignoroval Tang Fengovu nápovědu a místo toho ho najednou objal kolem pasu a stáhl Tang Fenga na zem.

Dokud režisér nezakřičí „střih”, nepřestanou.

Gino v nahodilém pohybu jednou rukou osahával Tang Fengovy nohy a pas, druhou rukou ho držel za hlavu a líbal ho. Jeho pohyby byly celkem hrubé a troufalé; vždycky strkal svůj jazyk a proháněl ten jeho, olizoval mu spodní část a patro. Kvůli tomu důvěrnému polibku Tang Fengovi z koutku úst vyteklo trochu slin. Gino je palcem setřel, ve vzduchu se vznášela vysoká koncentrace jeho chtíče jako silná vůně uvolněná z plně rozkvetlé rudé růže.

Když byl Tang Feng blízko Ginova ucha, nemohl si pomoct a připomněl mu: „To by zhruba stačilo...”

„Nestačilo,” odpověděl Gino, zatímco kousal Tang Fenga do ucha. Tang Feng, kterého tlačil pod sebou, se zachvěl a ruce, kterými držel Gina za ramena, se uvolnily, jako kdyby ho to omráčilo.

Brzy se Gino vmáčkl mezi Tang Fengovy nohy. Podle scénáře měl Tang Fenga přitisknout zezadu, ale Gino preferoval dívat se Tang Fengovi do tváře a měl za to, že i Chris byl svolnější být muži, kterého miloval, tváří v tvář.

Jelikož to byl film, přirozeně se to nemohlo udělat na ostro, a Gino ještě neztratil veškerý rozum.

Držel Tang Fenga za pas a nohu, jeho oči pevně a vášnivě zíraly přímo Tang Fengovi do očí, i ten se na něj díval. Střetli se pohledem a Tang Feng měl rychle pocit, že se Gino mne o vnitřní stranu jeho stehen, což byla nejprimitivnější a nejpřímější touha muže, tvrdá a plamenná. To neustálé tření zvýšilo rychlost.

I když nepřekročili tu poslední hranici, Tang Feng měl stejně pocit, jako kdyby mu do těla udeřil blesk a uštědřil mu těžký úder, jak fyzicky, tak duševně.

To přehnaně realistické hraní omráčilo okolní štáb, co tu zůstal. Někteří řádní nebo ženatí muži odvrátili pohled od trávníku, odkud se občas ozývaly dvojsmyslné zvuky dvou lidí. Byli mírně netolerantní a rozpačití.

A byli tam tací, co to sledovali s ústy rozevřenými, občas se podívali po soustředěném režisérovi a pak znovu na důvěrného Tang Fenga a Gina.

Jelikož si Gino zvolil pozici, kdy Tang Fenga přitlačil k zemi zepředu, Tang Feng byl teď odhalený nejméně. A kameraman se na ně také moc nesoustředil, což ostatním dávalo iluzi, že to vážně udělali.

Ty zvuky tření trávy, tiché supění a potlačované steny, jejich propletené postavy v temném měsíčním světle. Všechno to bylo trávou rozdělené na jemně rozpolcené střípky.

Tang Feng pomalu zavřel oči, zvedl hlavu a vydechl, to představení tak bylo ještě víc vzrušující.

Ale stále mělo přijít ještě víc vzrušení. Cítil, že Gino najednou zrychlil, to sténání vedle jeho ucha bylo zároveň také rychlejší a těžší. Jako muž přirozeně věděl, co se dělo, ale na tomto místě... tím že se *** Gino třel, vážně chtěl...

Tang Feng tu myšlenku nedokončil, když ucítil, jak mu do klína mezi nohama vytryskla horká tekutina jako fontána, což ho na okamžik omráčilo.

Gino sténal během svého vyvrcholení a ten zvuk byl pro Tang Fenga jako připomenutí, aby zasténal a předstíral, že se udělal.

Tang Feng se spoléhal na své herecké instinkty, aby tu scénu dokončil, ale mysl měl momentálně plnou chaotických ječících myšlenek. Nejvíc ze všeho chtěl odkopnout Gina, co se na něj stále tlačil a osahával mu zadek.

Bože, Gino vlastně... bylo to vlastně na něm...

Tohle byl ten nejtrapnější okamžik celého jeho nynějšího i minulého života, co měl teď dělat? Stejně jako Gino měl hlavu zamlženou a ležel na zemi a uvažoval, co dělat.

Pak ucítil, jak Gino natáhl ruku mezi jeho stehna, přitáhl oblečení, co zrovna odhodil stranou, a klidně jej otřel.

Kdy režisér zakřičel „střih”, kdy k němu přišla Xiao Yu, aby mu natáhl župan... i ve chvíli, kdy Tang Feng seděl na židli ve svém karavanu s horkým nápojem v ruce, byl stále omráčený a zmatený.

Jemně si přetřel čelo. Zrovna teď přišla Xiao Yu, aby mu řekla, že ho režisér požádal, aby si vzal před další prací den volna.

Natáčení se blížilo konci a během dalších dvou týdnů skončí.

Tang Feng chápal, co tím režisér myslel. Ginovo počínání bylo více méně naprosto přehnané. I když to byla vášnivá scéna, stejně se neměl udělat na partnerově těle. Kvůli čemuž to všechno bylo trochu trapné.

Kdyby řekl, že se nehněval, byla by to lež. Ale Tang Feng se nehněval kvůli tomu, že ho Gino naschvál využil, ale že jako herec způsobil na natáčení tak neprofesionální scénu, kvůli které bylo lidem trapně a rozpačitě.

Naštěstí dneska s Ginem pracoval on. Ginova pověst by utrpěla ošklivou ránu, kdyby to byl někdo jiný a ten se rozhodl s Ginem spálit veškeré mosty a dokonce to naschvál rozšířit na veřejnost.

Xiao Yu otevřela dveře karavanu a strčila hlavu dovnitř. „Tang Fengu, venku je Ginův manažer...” Také se stala svědkem té nynější události. Bylo by mylné říct, že jí nebylo trapně, ale Gino a Tang Feng měli obvykle velmi dobrý vztah. Věděla, že by do toho neměla moc zasahovat.

„Řekni mu, že vím, co dělat. Teď si chci odpočinout o samotě.”

„Dobře.” Xiao Yu dveře zase velmi rychle zavřela.

Ačkoli byl ten záběr dokonalý, nebylo to dokonalé pro herce, jakmile se ta scéna dokončila.

Jakmile natáčení skončilo, Gina odtáhli jeho lidé. Když viděl ten frustrovaný a bezmocný výraz na tváři jeho zástupce, dalo se odhadnout, že hodlal Gina pokárat.

To akorát, že zástupci a manažeři se normálně přetrhli, jak se snažili velké hvězdě zalíbit, jak mohli říct něco příliš hrubého.

Tang Feng si povzdechl, chtěl Gina zmlátit.

Byla škoda, že to svoje přání nemohl splnit. Neboť někdo Gina zmlátil o krok dříve.
------------------------------------------------


~ Tak pro mě to už je oficiální. Gino je na úplně posledním místě, dokonce i za Albertem. ~
~ Můžete začít hádat, kdo Gina zmlátí -- zítra se to dozvíte! ~

<Předchozí>...<Následující>

1 komentář:

  1. Mám představu od koho dostal primárně na budku. Taky bych mu natáhla. Jsou hranice za které se prostě nejde. A on takhle veřejně... Gino, Gino, sis to pěkně ty-víš-co... Děkuji za dvojitou dávku téhle čínské odvážnosti. Neskutečně mě to baví, jen je škoda, že překlad do aj trvá tak dlouho. Těším se na pokračování, neb bude odhaleno, od koho tu čutku dostal. :D Děkuji. :D

    OdpovědětVymazat