neděle 4. srpna 2019

ABO - kapitola 31 @


Kapitola 31 – Brianovo vyznání @


Kvůli té podivné nervozitě, co mu najednou vyvstala v srdci, si Snow nemohl pomoct a mírně se zamračil. Letmo se podíval Brianovým směrem a spatřil, že Brian o něčem zdánlivě vážně diskutoval s Caesarem, ale nic mu nepřišlo abnormální.

...Možná o tom moc přemýšlím?

Cheryl se na něj podíval s tázavým úsměvem. „Trápí tě něco? Juniore?”

Snow se zhluboka nadechl a předstíral klid. „Nic se neděje.”

Cheryl se usmála a změnila téma: „Ach správně, dneska ses mě zeptal na výrobu domácích léčiv. Napadlo mě, jak bys to mohl udělat. Momentálně se připravuju na svůj absolventský projekt a zrovna mi schválili soukromou školní laboratoř, o kterou jsem požádala. Pokud ji budeš potřebovat, můžu ti půjčit veškeré vybavení k výrobě léčiv.”

Snow vzhlédl a zeptal se: „Není to porušení školních pravidel?”

Cheryl zakroutila hlavou a řekla: „Na tom nezáleží, potřebuju laboratorního asistenta, co by mi pomohl s nějakými úkoly. Měl bys zažádat o pozici mého asistenta, takže o tobě nikdo nebude pochybovat, když budeš chodit z a do laboratoře nebo používat vybavení.”

Snow upřímně řekl: „Děkuju, seniorko.”

Cheryl: „Za málo, také jsem vyrostla na planetě Oman. Je vzácnost setkat se s dalším studentem z mého rodiště. Měla bych se o tebe starat.” Cheryl se odmlčela, pak ztišila hlas a řekla: „Ale předstírat, že jsem tvoje přítelkyně, není dlouhodobé řešení. Není lepší si zkusit najít přítelkyni, co bys měl rád? Chceš, abych ti někoho představila?”

Snow spěšně odpověděl: „To je v pohodě, prozatím v tom pokračujme, děkuju, seniorko.”

Cheryl se usmála a řekla: „Dobře, tak mě dneska pozvi na večeři.”

Snow přikývl. „Žádný problém.”

Cheryl byla seniorka z třetího ročníku lékařské fakulty, se kterou se Snow setkal první den, kdy se zapsal na škole. V ten den byla náhodou na recepci nových studentů a zjistila, že Snow pochází ze stejné planety Oman jako ona, a tak mu věnovala větší pozornost. Ti dva si vyměnili kontaktní informace a Cheryl Snowa ujistila, že ji může požádat o pomoc, pokud na škole narazí na nějaké těžkosti. Byla generální tajemnice Studentského svazu lékařské fakulty.

Náhodou se stalo, že Snow se posledních pár dní trápil kvůli své situaci s inhibitory, takže Cheryl vyhledal a zeptal se jí na vlastní výrobu domácích léčiv.

Tato seniorka se specializovala ve farmakologii. Po absolvování se s největší pravděpodobností stane farmaceutkou. To, že se momentálně připravovala na svůj absolventský projekt a že už zažádala o soukromou laboratoř, aby mohla vyrobit várku nových léčiv, zrovna jak Snow potřeboval, bylo nečekané, ale příjemné překvapení.

Bez váhání souhlasil s tím, že se stane Cheryliným asistentem. Dokud se dostane k surovinám na inhibitory, může použít laboratorní vybavení a vyrobit stabilnější inhibitor.

Po večeři se Snow vrátil do knihovny, aby si znovu vyhledal informace.

Musel co nejdřív vymyslet, jak proměnit orální inhibitor na injekci.

Mnoho ze surovin inhibitoru tělo po natrávení v gastrointestinálním traktu nedokázalo přímo vstřebat. Účinek orálního podání se velmi snížil. Jenom přímá introvenózní injekce byla nejúčinnější. Navíc injekce bylo třeba jen jednou za tři měsíce, na rozdíl od orálních léčiv, co se musely brát každý den.

Snow znal formuli inhibitoru, ale aby našel konvenční léčiva s podobnými účinky, co mohl použít jako náhradu za ilegální, komerčně nedostupné suroviny, potřeboval projít velké množství dat a provést různé experimenty.




Jak se Snow pečlivě pročítal farmakologickými údaji, neměl ponětí, že zrovna v té chvíli byl Brian v čítárně nahoře a mračil se, jak se pročítal záznamy „Snowova přítelkyně Cheryl”.

Překvapilo ho to, že bylo až příliš snadné si vyhledat Cheryliny informace—

Ta dívka byla vlastně seniorka ve třetím ročníku lékařské fakulty a generální tajemnice Studentského svazu lékařské fakulty. Její profil byl přímo propojený na veřejnou stránku Studentského svazu lékařské fakulty. Musel na to jen kliknout, aby dostal velmi podrobné představení...

Cheryl, beta žena, 20 let, studentka třetího ročníku lékařské fakulty na Vojenské akademii San Romia se zaměřením na farmacii.

Narozena na planetě Oman, oba její rodiče byli lékaři a zdálo se, že její rodinné zázemí bylo velmi prosté.

Cheryl byla velmi nádherná, nebyl to ten typ krásky, co byl stydlivý a rozkošný jako mladší sestra, ale důstojná a sofistikovaná starší sestra. Měřila skoro 173 centimetrů, byla to postava, kdy se mohla vydat kariérou modelky. Navíc měla veselou povahu, dobře mluvila a na lékařské fakultě byla velmi oblíbená. Povídalo se, že kdyby se její obdivovatelé seřadili do řady, byla by to velmi dlouhá řada.

—Hm, kolik dní ji Snow znal? Vlastně se mu podařilo polapit krásku třetího ročníku lékařské fakulty?

Ten ledově chladný a neusmívající se Snow, rozhodně se nezdál jako typ, co by chodil kolem a sváděl dívky! No ano, ta seniorka musela být nějaká „vykradačka kolébek” a to ona po Snowovi prahla, že?

Musela to být pravda!

Představil si, jak Cheryl zahnala Snowa do kouta a jak mu vyznala lásku, a okamžitě zaťal zuby nenávistí!

Někdo vlastně udělal svůj tah dřív než on? Jak nesnesitelné!

Brian se přinutil se uklidnit a vrátil se na koleje.

Přišel právě včas, aby zastihl Lin Yuana, jak vyšel ze své ložnice, když se převlékl do volnočasového oblečení.

Zmatený Brian se zeptal: „Teď jdeš ven? Je tak pozdě.”

Lin Yuan se usmál a řekl: „Jo, zapsal jsem se s Caesarem na tu mecha soutěž za měsíc, jdu do tréninkové místnosti na trochu drilu.”

Nebylo divu, že se Caesar po večeři tak záhadně vypařil, měl schůzku s Lin Yuanem na trénink mecha. Tohle bylo poprvé, co Brian slyšel, že se přihlásili k soutěži. Když viděl, že Lin Yuan od vzrušení prakticky skákal, zamával mu a řekl: „Tak jdi, pilně trénuj, ať domů přineseš první místo!”

„Jasně!” Lin Yuan přikývl a odspěchal.

Teď Brian stál sám v prázdném kolejním pokoji.

Brian se posadil na pohovku v obývacím pokoji a zapnul velkou obrazovku televize, aby se podíval na svoje mýdlové opery, ale z nějakého důvodu se do toho příběhu, co měl obvykle tak rád, nedokázal ponořit. Mozek měl plný scén, jak Cheryl držela Snowa za ruku.

Brian chvíli bezvýrazně seděl, pak si nalil sklenici studené vody a vypil ji. Ale ta studená voda v žaludku nijak neuhasila ten oheň v jeho srdci, jenom se kvůli tomu Brian cítil víc deprimovaně.

Byl jsem příliš nedbalý. Když jsem Snowa viděl s jeho přítelkyní, konečně jsem si uvědomil, že ho mám rád!

Nebylo divu, že byl tak nervózní, když se ten den Snowovi udělalo špatně. A že byl radostí bez sebe, když ho donesl na pokoj na zádech. A když se doslechl o tom, že má přítelkyni, celou noc trpěl nespavostí!

Evidentně ho máš rád, ne?! Jak to, že jsi na to přišel až teď?!

Brian se otráveně poškrábal ve vlasech. Dokonce jsem o krok pozadu ve vyznání lásky, jsem takový hlupák!




Uplynulo pár hodin a zhruba po 22:30 se dveře najednou otevřely.

Snow se vrátil z knihovny, ale jakmile prošel dveřmi, okamžitě pocítil, že atmosféra uvnitř byla trochu jiná. Dveře do Lin Yuanovy a Caesarovy ložnice byly otevřené dokořán, ti dva na kolejích evidentně nebyli. Jenom Brian seděl na pohovce v obývacím pokoji a zoufale pil studenou vodu. Televize pořád vysílala nudnou melodramatickou romanci.

Snow se po něm nonšalantně podíval a zamířil ke své ložnici.

Tento očividný nezájem Briana konečně a naprosto rozzuřil. Okamžitě vstal z pohovky a následoval Snowa.

Snow vešel do svého pokoje a zrovna chtěl zavřít dveře, když se po něm Brian najednou natáhl a zadržel ho.

...Co tohle bylo, stín?

Snow se zamračil. „Briane, chceš mi něco říct?”

Brian zíral přímo na něj a zeptal se: „Ta Cheryl, vážně je to tvoje přítelkyně?”

Snow přikývl.

Brian se podrážděně zeptal: „Setkal ses s ní teprve před pár dny a už spolu chodíte? Znáš ji? Víš, co to je za člověka? Co když se k sobě naprosto nehodíte?!”

Snow s klidem odpověděl: „Je veselá a nádherná, co je špatného na tom, že s ní chci být? Jestli jsme nebo nejsme kompatibilní, to poznáme, až spolu budeme, ne?”

Brian: „...”

Brian po těch dvou řečnických otázkách neměl slov.

Snow Briana ignoroval a otočil se do své ložnice. Sundal si sako, připravoval se do sprchy.

Brian ho okamžitě následoval do ložnice. „Vážně ji máš tolik rád? Tak moc, že trváš na tom, že budete spolu? Nebo jinak, to se o tebe aktivně pokoušela a ty jsi s tím nenuceně souhlasil, protože jsi to chtěl zkusit?”

Snow se po něm podíval s chladnou netrpělivostí. „Briane, jsou moje soukromé záležitosti tvoje starost? Jsi jenom můj spolubydlící, není to přílišné zasahování?”

Brian svěsil hlavu a zabručel: „Je to moje starost.”

„...?” Snow neslyšel, co si to bručel. Zamračil se a řekl: „Už odejdi, chci se osprchovat.”

Brian najednou vzhlédl a popadl Snowa za zápěstí. Zakřičel: „Tvoje soukromé záležitosti jsou moje starost! Nechci, abys byl s někým jiným! Slyšíš mě? Mám tě rád!”

Snow se šokovaně otočil. „Cos to řekl... hej...”

Pohledná tvář blonďatého chlapce se mu náhle zvětšila před očima a rty se mu zahřály, Brian ho políbil.

„...” Snow okamžitě ztuhl s očima dokořán.

Brian jazykem mrštně rozevřel Snowovu čelist a přímo mu vtrhl do úst. Jako kdyby chtěl prohlásit, že patří jemu, bez ceremonií zaútočil. Jednou rukou Snowa pevně držel za zápěstí, druhou mu obkružoval jeho útlý pas. Zkrátil vzdálenost mezi nimi a vtáhl Snowa do svého náručí.

„Ach... hmm...”

Snowa ten polibek zastihl naprosto nepřipraveného!

Když konečně dokázal zareagovat, měl ústa plná Brianovy chuti!

Brianův majetnický polibek byl plný hrubé a zbrklé vášně mládí, ale také byl velmi vřelý. Mezi jejich rty a jazyky se šířila bohatá vůně Alfy, kvůli čemuž se Snow bezděky třásl po celém těle. Hlavu měl najednou prázdnou, v těle cítil nával slabosti a skoro okamžitě pozbyl schopnost vzdorovat.

—Snow nečekaně nevzdoruje? Úžasné! Znamená to, že mě má taky rád?

Jak Brian přemýšlel o tomhle, prohloubil polibek. Jeho mrštný jazyk se naprosto vrhl do úst druhého chlapce, věnoval pozornost každému centimetru Snowových úst, pomalu mu lízal zuby a omotával se kolem Snowova jazyku. Hluboce jej líbal.

„Ach... hm...”

Kvůli těm dvojsmyslným zvukům střetávajících se rtů se celá ložnice zdála obzvláště tichá.

Kvůli Snowově zrychlenému dechu a mírnému chvění v Brianově náručí se Brian cítil ještě vzrušeněji a i jeho tělesné feromony začaly být hutnější. Skoro okamžitě ztvrdl. Kdyby nebylo posledních zbytků jeho racionálních zábran, už by Snowa strčil na postel.

„Ach...”

Snowovi se neustále chvěly řasy, svými štíhlými prsty sevřel Briana za oděv, aby podepřel tíhu vlastního těla.

Celé tělo mu přišlo slabé, nechat se obejmout bylo vážně nesnesitelné!

Jeho stav byl za posledních pár dní velmi nestabilní. Jeho omega feromony neklidně kolísaly. V této chvíli, kdy ho přímo líbala a objímala Alfa, se Snowova obrana skoro okamžitě zhroutila!

Brian mu olizoval každý centimetr úst, byl plný dechu Alfy. Kvůli tomu strašnému pocitu, že ho sní zaživa, Snowovi zatrnulo v zátylku a záda se mu chvěla neznatelným pocitem vzrušení. Dokonce cítil, jak mu v srdci roste touha se dostat blíž...

Ne, nemůžu ho nechat mě takhle líbat...

„Ach... pusť... pusť mě...”

Snow se odhodlaně štípl do dlaně, aby nabyl trochu ze své racionality, pak sevřel pěst a veškerou svou silou praštil Briana do tváře!

„...” Briana ten útok omráčil a konečně Snowa propustil.

Když se poprvé setkal se Snowem, bylo obětí jeho levé oko. Tentokrát bylo obětí jeho pravé oko.

Ty dvě oči si byly kvit.

Ačkoli Brian zase dostal pěstí, tentokrát se cítil velmi šťastně.

Snow měl kvůli tomu polibku celé tělo oslabené a nedokázal do té rány vložit moc síly. Brianovi to přišlo jako reakce z hněvu ze studu, oko ho ani nebolelo. Jak se podíval na Snowovu uzardělou tvář, rty naběhlé po jeho polibku a zrychlené lapání, byl radostí bez sebe.

Nechat se zmlátit, nechat ho vyventilovat jeho stud, na ničem z toho nezáleželo!

Brian kurážně nakročil vpřed a jemně popadl Snowa za zápěstí, druhou rukou se ho dotkl na srdci a tiše řekl: „Snowe, mám tě rád, prosím, nezůstávej s tou seniorkou. Buď se mnou... dobře?”

Snow: „...”

Brian se nervózně podíval po Snowovi a řekl: „Myslím to vážně. Přísahám ti své srdce i duši! Budu ti vařit, prát ti oblečení a stlát. Pokud se mnou budeš chodit, nikdy tě nenechám toho litovat.”

Snow: „...”

To mi vyznáváš lásku nebo prodáváš zboží?!

A taky vaření, praní a stlaní... proč se popisuješ jako hospodyně na plný úvazek?

Snow vzhlédl k Brianovi a setkal se s jeho zářivýma očima. Původně mu chtěl vyhubovat za to, že je tak bezostyšný, ale když se setkal s jeho pohledem plným očekávání, nedokázal otevřít pusu. Místo toho rozpačitě odvrátil zrak.

Vyznání lásky tohohle chlápka bylo vážně až příliš trapné...

A jeho způsob vyznání byl až příliš prohnilý...

Ale jeho polibek byl vážně něžný a i jeho pohled byl velmi upřímný, bylo očividné, že to jeho „mám tě rád” bylo upřímné.

Můžu... můžu mu věřit?

Brian byl Alfa, pokud ho měl vážně rád... pokud by se na školních pozemcích v budoucnu náhle dostal do hárání, ale Brian by ho v té době označil, nebylo by to lepší?

Nebo ho mohl nechat ho označit předem, což by mu taky pomohlo vyhnout se jakýmkoli problémům způsobeným háráním?

Být označen člověkem, co vás měl rád, bylo přinejmenším lepší než se nechat označit neznámou Alfou.

A mohl Briana požádat, aby jeho tajemství udržel v tajnosti.

Pokud si na škole vážně musel vybrat Alfu, co by jej označila, Brian byl nepochybně nejvhodnější volba.

Ačkoli se o své nynější situaci snažil přemýšlet racionálně, když pomyslel na to, že by Brian pronikl do jeho těla, vstoupil na to nevyřčené soukromé místo, objal ho, vlastnil ho, označil ho a dokonce v jeho těle vyvrcholil...

Celé jeho tělo ztuhlo, ruce i nohy měl studené, pociťoval intenzivní touhu někoho bodnout.

Snow se zhluboka nadechl a přinutil se se uklidnit. Zvedl hlavu a naschvál ignoroval to nepohodlí při pohledu na Brianův bezostyšný úsměv. Zadržoval nutkání jej znovu praštit a zeptal se neutrálním tónem: „Vážně mě máš rád?”

Brian nadšeně přikývl. „Samozřejmě. Jsi moje první láska. Pokud mi nevěříš, můžeš se zeptat Caesara. Nikdy jsem tohle k nikomu necítil, jsi první člověk, kterého jsem kdy měl rád.”

Jak Snow poslouchal jeho přiznání, cítil se v nitru ještě nepříjemněji.

—První láska? Jaký to byl pocit? Nejenom že Snow neměl nejmenší ponětí, také na to nechtěl přijít.

Ačkoli si pomyslel tohle, když se díval na Brianův vtíravý úsměv... necítil se nijak moc znechuceně?

To bylo dobře, stejně si dřív nebo později musel najít Alfu, co by jej označila, a pokud to bude Brian, bude praktické se o ty záležitosti postarat v jejich kolejním apartmá.

Snow se rozhodl a mdle řekl: „Dobře, zkusme spolu chodit.”

Brian: „............”

Brian neměl slov. Dokonce ani on nečekal, že by jeho vyznání lásky uspělo na první pokus. Pak se nadšeně vrhl ke Snowovi a pevně ho objal. „Dobře, skvělé!”

Brian si opřel bradu o Snowovo rameno a lehce se k němu lísal jako velký pes. Také se mu tiše vyznal do ucha.

„Vážně tě mám rád... Snowe...”

„...” Snow nevěděl, jak mu odpovědět, a tak prostě zůstal ztuhlý a tichý. Ale Brian evidentně neměl v úmyslu jej pustit, jeho silné paže jej svíraly pevněji a pevněji, takže pro Snowa bylo těžší a těžší dýchat.

Po dlouhé době se Snow nakonec zhluboka nadechl a váhavě se natáhl, aby Briana jemně objal kolem ramene.

Brian Snowovi okamžitě vesele zvedl bradu a znovu ho políbil. Jazykem chytře prozkoumával jeho ústa, v tom něžném polibku se dokonce nesl náznak úpěnlivé prosby.

„...” Snow se začervenal, pak pevněji sevřel paže kolem Brianových ramen a začal bojácně odpovídat.

Brianovi se konečně dostalo reakce, takže byl ještě vzrušenější a sál a lízal Snowův jazyk mnohem nadšeněji. Přitáhl si Snowa ještě blíž k sobě.

Snow si nemohl pomoct a v duchu si pomyslel: Tenhle Brian je vážně jako velký pes, vždycky ho nadšeně následoval. Lepila se na něj taková Alfa, ale tak nějak se zdálo, že už mu nepřišel tak otravný jako prvně?

Snow měl dojem, že Alfy byly vždycky nechutná stvoření. Obzvláště když mnoho z nich byli šovinističtí a arogantní a na Omegy pohlíželi jen jako na svoje sexuální hračky a nástroje na rození dětí.

Ale zdálo se, že tento Brian byl trochu jiný?

Zvláště když ho tak něžně objal a tak zoufale ho líbal...

Snowa překvapilo, když zjistil, že ho to vůbec neznechutilo.
--------------------------------------------

~ Jedno nedělní počteníčko, protože kapitola AK je vážně jen taková chuťovka. ~

~ Pokrok aspoň na jedné frontě! Na tu druhu si budeme muset ještě chvilku počkat... ~

~ Vykradačka kolébek = vztah mezi starší ženou a mladším mužem, ačkoli se to používá spíš při větším věkovém rozdílu (já si to vždycky představuju asi jako 40 letá žena a 20 letý muž, takže z tohohle jde vidět, že Brian seniorku Cheryl vážně nemá rád). ~




<Předchozí>...<Následující>

1 komentář:

  1. Tak to byl fofr. :D Brian se s tím moc nepáře. A Snow svým způsobem taky ne. Jen jsem zvědavá na to, jak praskne celá záležitost s omegou... :D Děkuji za překlad :D

    OdpovědětVymazat