pátek 16. srpna 2019

ABO - kapitola 32


Kapitola 32 – Dilema prince Caesara


Lin Yuan a Caesar byli v tréninkové místnosti mech a pokračovali ve včerejších cvičeních na posílení útoku.

Podivné bylo, že i když dnešní mecha bylo také bílé mecha řádu C, nebylo jako Bílé Pírko, co se včera večer proměnilo na virtuální pírko a přišlo si s Lin Yuanem povídat.

Inteligenční systém tohoto mecha byl naprosto jiný. Na většinu mech měla vliv povaha jejich pána, takže bylo zarážející, jak se Bílé Pírko Caesarovi ani v nejmenším nepodobalo. Caesar byl klidný a vyrovnaný, zatímco Bílé Pírko bylo energické a upovídané.

Dneska bylo mecha velmi tiché, tak tiché, že na něj lidé naprosto zapomněli.

Lin Yuan si nemohl pomoct a bylo mu to podezřelé, proč měl pocit, že to dnešní mecha bylo jiné?

Po chvilce trénování si Lin Yuan nakonec nemohl pomoct a zeptal se: „Caesare, proč je Bílé Pírko dneska tak tiché? Přijde mi jiné než včera.”

Caesar: „...”

Tohle vlastně bylo bílé mecha, co si Caesar po večeři půjčil z centra mech, neboť připomínalo Bílé Pírko. Myslel si, že to před Lin Yuanem dokáže skrýt, ale Lin Yuan na tom mecha nečekaně cítil něco divného, jen co vstoupil do kokpitu.

Osobnost Bílého Pírka byla příliš „jedinečná”. I když jste hledali mecha, kterým byste ho nahradili, na tu výměnu se okamžitě přišlo.

Ten chlápek momentálně v lese pilně hlídal svého předchůdce Suzaka. Caesar neměl na výběr a musel si vymyslet výmluvu: „Poslal jsem Bílé Pírko na servisní prohlídku. Pár jeho dílů bylo defektivních. Tohle mecha jsem si pronajal od školy, pro dnešek ho použijme.”

Lin Yuan přikývl. „Ach, dobře.”

Každopádně to bylo další mecha řádu C, takže konzole byla stejná. Lin Yuan na to neměl žádný názor.

Akorát že toto mecha bylo až příliš tiché. Lin Yuanovi najednou chybělo veselé povídání Bílého Pírka.

Večerní trénink s Caesarovou pomocí a vedením rychle dokončili. Oproti včerejšku o něco pokročili. Lin Yuan se v dobré náladě vrátil s Caesarem na koleje.

Když vešli do apartmá, zjistili, že v obývacím pokoji bylo rozsvíceno, takže na koleji evidentně někdo byl. Dveře do Snowovy ložnice byly otevřené dokořán. Lin Yuan se usmál, přešel ke dveřím a zeptal se: „Snowe, jak to, že jsi dneska přišel tak brzy...”

Lin Yuan se najednou zarazil, ta scéna v ložnici jej omráčila.

Když Caesar viděl, že Lin Yuan na místě ztuhl, nemohl si pomoct a přešel k němu a zeptal se: „Co se děje?”

Když se Caesar podíval do ložnice, také ztuhl.

—V ložnici Brian držel Snowa v náručí a vášnivě ho líbal. Snow měl paže lehce ovinuté kolem Brianova krku, uši měl celé zrudlé.

Ti dva byli pohroužení do svého sbližování. Ani si nevšimli svých dvou spolubydlící za nimi, co byli ztuhlí jako stožáry.

Lin Yuan: „...”

Caesar: „...”

Lin Yuan byl ohromený, jak sledoval tu scénu, kde se dva lidé líbali, mysl měl naprosto prázdnou. Naopak Caesar se rychle otřepal a když beze slova zavřel dveře, otočil se a odtáhl Lin Yuana, co tam stále stál jako ve snách.

Kdyby zůstali na koleji, určitě by se z nich stala třetí kolečka u vozu, a tak Caesar odtáhl Lin Yuana ze dveří ven.

Ti dva kráčeli bok po boku po cestě, otíral se o ně pozdní noční vítr. Lin Yuan se konečně vzpamatoval a řekl, celý šokovaný: „Brian a Snow, to se zrovna...” Líbali? Vážně to poslední slovo nedokázal vyslovit. Lin Yuan se rozpačitě poškrábal ve vlasech a podíval se zpět na Caesara.

Caesar klidně řekl: „Jo, Brian má Snowa pravděpodobně rád a vypadá to, že jeho vyznání lásky uspělo.”

Už dlouho měl pocit, že se Brian choval ke Snowovi jinak. Zvlášť když viděl jeho reakci poté, co Brian dneska viděl Snowa s tou dívkou, Caesar mlhavě odhadl Brianovy pocity ke Snowovi. Jen nikdy nečekal, že se ten obvykle lenivý a ledabylý Brian vyzná tak rychle a že si Snowa vlastně získá. Ta „epizoda s přítelkyní” ho vážně musela vyprovokovat.

Lin Yuan se na chvilku ponořil do trapného ticha, než zašeptal: „Ehm, vím, že to je soukromá záležitost mezi těmi dvěma a že nemám právo se do toho vkládat... Ale když vidím dva chlapce spolu, vždycky mi to přijde tak divné...”

Caesar se podíval po Lin Yuanovi a zeptal se: „Jak je to divné?”

„...Ach?”

Caesarova otázka na oplátku Lin Yuana zarazila.

Jak to bylo divné? Nebylo divné, aby se dva chlapci líbali?

Caesar se kvůli Lin Yuanově zmatenému výrazu usmál a řekl: „Lin Yuane, takové vztahy jsou velmi normální. V našem Impériu je podíl pohlaví ABO už dlouho nevyvážený. Je mnoho párů s Alfa mužem a Beta mužem. Vlastně podle loňské populační statistiky rodiny sestávající z Alfa muže a Beta muže tvoří více než 10% domácností.”

Lin Yuan: „...”

Více než 10%? To jich je tolik?

Caesar pokračoval: „Tyto sňatky jsou nejenom povolené, ale také chráněné imperiálním zákonem. Ačkoli je míra plodnosti Bet relativně nízká, pokud jsou geny Alfy dostatečně silné, není tak těžké Betu oplodnit.”

Lin Yuna: „...”

Proč měl tak divný pocit v těle, když poslouchal, jak Caesar mluvil o takových věcech?

Ačkoli měl Caesar pravdu a sňatek mezi Alfa mužem a Beta mužem byl opravdu povolený, byl to teoretický koncept. Lin Yuan takový pár ještě nikdy předtím neviděl. Co si pamatoval, žil na planetě Rennes, na takové pusté planetě nebyly žádné Alfy nebo Omegy. Většina rodin sestávala z Beta muže a Beta ženy.

Takovou scénu „mužského páru”, to Lin Yuan viděl jen jednou na vesmírné lodi a ten okamžik byl velmi šokující.

Když se teď stal svědkem, jak se jeho dva spolužáci líbají, ten pocit podivnosti byl prostě nepopsatelný.

Jak by mohlo být příjemné obejmout jiného chlapce?

Pokud se Snow a Brian vážně vezmou, copak Snow neporodí Brianovo dítě?

To bylo až příliš strašlivé, ne?!

Jak to Lin Yuana napadlo, bezděky se zastavil. Jak se škrábal ve vlasech, zamumlal: „Tvoje argumenty dávají smysl, ale stejně mi to přijde podivné. Není pro Beta chlapce vhodnější, aby byli s Beta dívkami?”

Snow byl evidentně chlapec, proč si nenašel nějakou roztomilou a nádhernou dívku? Když se dá dohromady s Alfa mužem, když pomine to, že ho zdolá jiný muž, dokonce musí porodit jeho dítě. Lin Yuan naprosto nedokázal pochopit Snowův myšlenkový proces.

… Co kdyby v té situaci byl on? Když pomyslel na to, že by ho srazil jiný muž, nemohl si pomoct a chtěl použít pěst, aby dotyčného „pozdravil”.

Caesar Lin Yuanovy myšlenky prokoukl a zeptal se: „Lin Yuane, ty jsi nikdy nikoho neměl rád, že?”

Lin Yuan rozpačitě zakroutil hlavou. „Ne.”

Caesar tiše řekl: „Takže to nepochopíš, zamilovat se může být někdy mimo tvou kontrolu. Ať už je ten druhý muž nebo žena, Alfa nebo Beta, když máš někoho rád, někdy nedokážeš vysvětlit, proč je máš rád, ale také se nedokážeš zadržet. Když máš někoho rád, jejich pohlaví na to nemá přímý vliv, rozumíš?”

Caesarův tón zněl obzvláště vážně, Lin Yuan neměl na výběr a musel přikývnout, i když to stále nechápal. „...jo.”

Lin Yuan to vážně nedokázal pochopit.

Jaký to byl pocit mít někoho rád? Lin Yuan tento pocit za celých 18 let svého života nezažil... Když už byli u toho, proč toho Caesar věděl tolik? To, jak to vysvětloval, zdálo se, jako by ty pocity předtím osobně zažil?

Lin Yuan vzhlédl k Caesarovi a tak nějak pochybovačně se zeptal: „To, jak mluvíš, zdá se, že o tom hodně víš... mohlo by to být tak, že máš někoho rád?”

Chlapcovy černočerné vlasy se leskly pod mdlým osvětlením pouliční lampy. Jeho zmatený výraz, jak se poškrábal ve vlasech, byl tak roztomilý.

Tento nezkušený chlapec evidentně nikdy nebyl zamilovaný, nebyl schopen pochopit, co to znamenalo někoho milovat.

To nevadilo...

Možná můžu být jeho první láska?

Caesar si nemohl pomoct a usmál se. Tiše odpověděl: „Ano, mám někoho rád, ale zrovna teď není příhodné mu to říct, protože ke mně necítí to samé. Vidí mě jen jako kamaráda.”

Lin Yuan se pochybovačně zeptal: „Kamaráda? Tahle osoba, co máš rád, je jeden z našich spolužáků?”

Caesar: „...”

—Hlupáku, ta osoba, co mám rád, jsi ty, ha, ale bojím se, že tě vyděsím, takže ti to teď neřeknu.

Caesar si byl velmi vědom Lin Yuanova temperamentu. Tenhle kluk se jevil optimisticky, vesele a tolerantně, ale když šlo o záležitosti principů, nebyl moc nestranný. Jakmile se někdo dotkl jeho dolní hranice, rozhodně by použil sílu, aby se jich zbavil. To, jak beze slova vrátil ty Alfy, co se snažily vyvolat rvačku, na své místo, byl dostatečný důkaz.

Příští měsíc se zúčastní Klání mecha, pár týdnů teď spolu museli každý den trénovat a jejich vztah se poslední dobou rozvíjel dobrým směrem. Kdyby Caesar najednou vyložil všechny své karty na stůl, jejich vztah by se dostal do mrtvého bodu.

Stejně jako u dušeného pokrmu bylo třeba přísné kontroly teploty, aby nevzkypěl, Caesar nikdy nebyl ten typ, co by se hlavou napřed vrhl do nepředvídatelného výsledku. Dokonce ani v dětství ne.

Ačkoli Caesar dneska Brianovi záviděl jeho úspěšné vyznání lásky, Lin Yuan nebyl Snow. Snow už evidentně měl mentální přípravu, aby se nechal získat jiným mužem. Lin Yuan nikdy ani neuvážil, že by byl s jiným mužem. Lin Yuan měl na mysli jen to, že by se měl pokusit najít si přítelkyni. Nikdy by to vyznání nebral racionálně.

Evidentně měl před sebou dlouhou cestu, než bude Lin Yuan mentálně připravený přijmout mužského partnera.

Ale Caesar nespěchal. Přece jen mu bylo jenom 18 let a navíc byl stále princ. Nemohl se zbrkle vyznat jako Brian. Pokud byl odhodlaný být s Lin Yuanem, musel přemýšlet o všech překážkách, na které v budoucnu narazí.

Lin Yuan byl Beta, to byla jedna z těch překážek.

Lin Yuanovo zázemí bylo plné záhad, to byla další.

Když šlo o sňatek prince, bylo třeba spoustu věcí uvážit. Jako jediný alfa syn Jeho Veličenstva Trenta byl předem určeným následníkem trůnu, o svém sňatku nemusel rozhodovat ani on sám.

Měl Lin Yuana rád, chtěl být s Lin Yuanem.

Ale nemohl sobecky strčit toho člověka, co má rád, do záře reflektorů. A také by nikomu nedovolil, aby zranil člověka, kterého chtěl opatrovat a chránit. Lin Yuan byl tak naivní, nemohl ho zatáhnout do politického mocenského boje královské rodiny.

Než si Caesar nebude jist jejich budoucím štěstím, nikomu své city k Lin Yuanovi nevyjeví.

Kdyby nerozvážně dovolil, aby lidé zjistili, že se Jeho královská výsost zamiloval do Bety, rozhodně by to v královském parlamentu způsobilo rozruch. Jeden z těch bláznivějších členů by se dokonce mohl rozhodnout, že Lin Yuana zatkne a zavře a pak Ceasara přiměje oženit se s dcerou nějakého generála nebo jinou vhodnou královskou chotí.

Caesar měl jako imperiální princ vznešené postavení, co sobě nemělo rovna, ale tato vznešená totožnost na něj také vyvíjela spoustu nátlaku. Než mohl toho člověka, co měl rád, vzít do paláce, musel tu cestu palácem nejprve uhladit.

Nechtěl svého milovaného zranit.

Jak se Caesar díval na Lin Yuanův zvědavý výraz, cítil, jak mu zjihlo srdce. Pak se usmál a změnil téma: „No, prozatím se touto maličkostí netrapme. Teď je pro tebe nejdůležitější, abys trénoval pilotování mecha a soustředil se na soupeření příští měsíc.”

Lin Yuan upřímně kývl. „Ano, já vím.”

Když se mluvilo o mecha, Lin Yuana to okamžitě zaujalo. „Ach, správně, nejsem si jistý, že jsem si jasně zapamatoval instrukce pro ty tři manévry, co jsme dneska trénovali, můžeš mi je znovu vysvětlit?”

Caesar: „Jasně. Promluvíme si, jak to tady obejdeme.”

Ti dva dál kráčeli bok po boku podél školní cesty.

Bylo velmi pozdě v noci, na noční obloze nahoře zářilo spoustu jasných hvězd, širý modrý dóm nebes byl jimi posetý. Ty mihotavé hvězdy byly jako páry jasných očí, v tichosti dohlížely na nádhernou planetu pod nimi.

Na tiché školní cestě se jasně ozývaly kroky těch dvou a teplé, žluté světlo pouličních lamp rámovalo jejich těla a protahovalo jejich stíny na zemi. Ty dva stíny se překrývaly, pohybovaly se bok po boku jako pár milenců, co se držel za ruce, na prosté cestě, co se zdánlivě táhla donekonečna.

Lin Yuan si toho nevšiml, ale Caesar to viděl a srdce měl až po okraj plné příjemných pocitů.

Správně... chtěl trvalý vztah, ne jen záblesk na nebi.

Chtěl být s Lin Yuanem, mít věrnou a oddanou lásku.

Pokud se jednoho dne stane králem Impéria, Lin Yuan bude jeho jediná královna.

Než ten den nastane, nemohl být nervózní, nemohl se ukvapit. Měl spoustu věcí na práci a bylo spoustu překážek, co musel odstranit. Nejdřív musel ochránit Lin Yuana a pak se mohl zaměřit na to, aby Lin Yuana přesvědčil, aby jej naprosto přijal a zamiloval se do něj.

Pokud nakonec dostane výsledek, co chce, stálo za to dlouho čekat.

Ti dva kráčeli bok po boku kolem kampusu, zatímco diskutovali o operačních technikách mecha.

Procházet se s Caesarem po kampusu během tak tiché noci a diskutovat o tématech, co ho zajímala. Lin Yuan byl v naprosto dobré a uvolněné náladě. Nevšiml si, že ten svůj slib, co dal matce, než odjel z domu, „že se bude držet dál od Alf”, naprosto pominul. Tyto myšlenky byly obzvláště vzdálené, kdykoli byl s Caesarem. Dokonce zapomněl i na to, že „Caesar byl Alfa”.

Pro nynějšího Lin Yuana byl Caesar kamarád, velmi dobrý kamarád.

Ta ostražitá mentalita, co měl prvně kolem Caesara, naprosto zmizela.




Ti dva se spolu procházeli až skoro do půlnoci, než se vrátili na koleje.

Prošli dveřmi tak akorát, aby Briana zastihli, jak vychází ze Snowova pokoje. Ačkoli měl Brian jedno oko nateklé, tvářil se šťastně a spokojeně.

Lin Yuan ho zahlédl a jak si vzpomněl na tu důvěrnou scénu se Snowem, které se předtím stal svědkem, rychle vběhl do své ložnice. Bylo mu trapně.

Caesar se podíval na hloupý výraz svého kamaráda z dětství a nemohl si pomoct a řekl: „Briane, pojď se mnou na chviličku.”

Brian ho zmateně následoval.

Když vešli do Caesarovy ložnice, Caesar se otočil a zavřel dveře. Brian přišel k malé pohovce v ložnici a posadil se. Pak vzhlédl k Caesarovi. „Co se děje? Už jsem vymyslel plán, jak Suzaka přemodelovat, zítra můžu začít.”

Caesar řekl: „Netýká se to Suzaka, ale Snowa.”

Brian ztuhl, pak se usmál a poškrábal se ve svých zlatých vlasech. Spokojeně řekl: „Nemůžu to před tebou skrýt, dneska jsem se Snowovi vyznal. A on vlastně souhlasil, že se mnou bude chodit...”

Jak Brian pomyslel na ten sladký polibek, co zrovna skončil, nečekaně zčervenal.

IQ a EQ tohoto mladíka, co zrovna zakusil svůj první polibek, evidentně přímo kleslo do negativních hodnot.

Líbat Snowa byl ještě lepší pocit než v jeho představách. Kvůli Snowově jemným rtům a chladné chuti jeho úst Brian přišel o rozum, nikdy ho to líbání neznavilo...

Caesar se díval na svého červenajícího se kamaráda a nemohl si pomoct a cítil se komplikovaně.

Caesar vlastně neměl žádný důkaz, který by rozhodl, jestli Snow byl nebo nebyl Omega, ale kvůli těm feromonům, co občas cítil, pochyboval o Snowově totožnosti. Brian teď se Snowem chodil a to se dalo považovat za Snowovu soukromou záležitost. Bez jakéhokoli důkazu a jako Brianův kamarád to Caesar nemohl jen tak ledabyle nadnést.

Caesar o tom popřemýšlel a pak se zeptal: „Briane, myslíš to s ním vážně?”

Brian se široce usmál a promnul si bradu. „Samozřejmě, myslíš si, že vypadám jako nějaký polovičatý záletník?”

...ten arogantní výraz vážně lidi podněcoval k násilí.

Caesar byl chvíli zticha, než řekl vážným tónem: „Nezapomeň, že jsi jediným synem generála Bayha. Pokud s ním chceš být, musíš vymyslet způsob, jak získat svolení svého otce. Pokud si jenom tak zahráváš, samozřejmě zapomeň, že jsem něco řekl.”

Brian honem řekl: „Samozřejmě že ne. Myslím to se Snowem naprosto vážně. Ještě nikdy jsem tak moc neměl někoho rád. Chci s ním být, chci s ním zůstat na pořád, nechápeš to?”

Caesar: „...”

Caesar to rozhodně chápal, protože se také setkal s člověkem, s kterým chtěl být a kterého chtěl chránit.

Chtěl být s Lin Yuanem. Chtěl Lin Yuana vždycky ochránit. Chtěl Lin Yuana vidět každý den. Když viděl Lin Yuanův zářivý úsměv, srdce měl plné tepla.

Caesar by to dřív nechápal, ale když se setkal s Lin Yuanem, absolutně to chápal.

Věděl, jaký to byl pocit mít někoho rád.

Když jste měli někoho rádi, nestačilo je jenom sobecky držet, jejich štěstí bylo ještě důležitější. Caesar jako jeho kamarád doufal, že Brian a Snow spolu budou moct být bez problémů, ale kvůli Snowově záhadné totožnosti se stejně cítil nervózně. Chtěl zjistit Brianovy skutečné pocity, aby mu mohl pomoct, kdyby se v budoucnu něco stalo.

Brian se usmál a řekl: „Vím, proč se trápíš. Vím o situaci své rodiny. Ačkoli jsem jediné dítě, klan Bayh má spoustu dětí. Mám víc bratranců, než co dokážu spočítat, nemusím se trápit s udržováním pokrevní linie nebo tak něco.”

Brian se odmlčel a pak pokračoval: „Pokud budu trvat na tom, že budu se Snowem, můj táta a děda rozhodně nebudou namítat. Co se týče mého otce, navenek má možná mocnou přítomnost, ale doma se bojí mého táty. Pokud mě můj táta podpoří, nebude si stěžovat.”

Brianův biologický táta Berg Watson byl omega muž s královskou krví a Caesarův první bratranec. Vypadal velmi něžně a laskavě, ale měl velmi silnou osobnost. Na poli výroby mecha měl své vlastní názory, takže ho Brianův dědeček pan Aston celkem respektoval. U Briana doma měl mocný generál Bayh vlastně nejmenší slovo.

V armádě se vždycky šeptalo, že byl generál Bayh pod pantoflem, v chomoutu apod. Brian evidentně podědil „vlastnosti” svého otce. Když Snowa všude následoval, připomínal velkého přátelského psa.

Jak znal osobnost jeho otce Berga, měl by se mu kultivovaný Snow zamlouvat jako jeho zeť, ne?

Když Caesar viděl Brianovo sebevědomí, trochu se mu ulevilo. Usmál se a poplácal svého kamaráda po rameni. „Jelikož ses rozhodl, měl by ses Snowa držet. Pokud se v budoucnu vážně vezmete, nezapomeň mě pozvat na svatební obřad.”

Brian se zašklebil. „Neboj se, na svatbu tě pozvu jako svého čestného hosta. Je nejvyšší ctí, aby mi osobně poblahopřál Jeho výsost princ.” Čím víc si to představoval, tím víc byl vzrušený. „Rozhodně se se Snowem budu muset oženit v mecha. Dobrá, vyrobím Snowovi mecha řádu S! Snowovo jméno... sníh... myslím, že mu vyrobím mecha jménem Malý Sníh. Co myslíš?”

Caesar: „...”

Brianův smysl pro jména byl vážně nepochopitelný.

A už se předbíhal.

Chodíte spolu den, proč už plánuješ svatební obřad?

A dokonce přemýšlíš o jménech pro mecha?

To byl rozhodně zbytkový účinek přílišného sledování telenovel.

Caesar bezmocně řekl: „...To zní dobře. Teď jdi do postele, můžeš to dál plánovat ve svých snech. Dobrou noc.”

Pak Briana s blaženým výrazem na tváři vyhnal ze svého pokoje.

Zatímco se Caesar opláchl, pod vlivem Brianova blábolení si nemohl pomoct a představil si svou vlastní svatbu.

Už byl na pár královských svatbách. Když se vdávala jeho starší sestra, její nadcházející manžel pro ni poslal doprovod. Královský palác obklopilo nespočet čestných stráží a ty různé ceremonie vypadaly velmi komplikovaně.

Až se bude v budoucnu ženit on, také se bude muset držet ceremonií královské rodiny. Navenek to vypadalo velmi luxusně, ale ve skutečnosti to bylo nesmírně nudné. Obzvláště ten takzvaný imperiální palácový banket, celou noc tam stát a přijímat gratulace všech, to vám úplně zdřevění nohy.

...Lin Yuana by to rozhodně otrávilo.

Měl by apelovat na svého otce, aby zlepšil královský svatební obřad?

Lin Yuan, co se vedle v pokoji sprchoval, neměl ponětí, že zrovna teď si v představách svého spolubydlícího zkoušel svatební úbory.




Autorova poznámka:

Tohle byla kapitola o téměř 6.000 slovech! Nezapomeňte nechat slovíčko povzbuzení!

Poslední dobou jsem byla šíleně zaneprázdněná!!

Ale vždycky, když píšu o vztahu prince a Xiao Yuana, cítím v nitru takové teplo. Tento autor, co používá psaní jako úlevu od únavy z práce, to nedokáže vystát, ha!

Tady je rodokmen pro naše dva gongy, přeji si, aby se dojem všech z těch dvou prohloubil!

Brianův rodokmen:

Dědeček: Aston Bayh, nejslavnější výrobce mecha v Impériu. Tvůrce Černého draka, Lvího krále, Suzaka a Bílého pírka.

Alfa otec: Drew Bayh, čtyřhvězdičkový generál Impéria, velitel legie Nekonečného hada.

Omega otec: Berg Watson, bratranec Jeho Veličenstva Trenta, Caesarův prabratranec, jakmile se provdal, stal se po intenzivním samostudiu expertem na mecha.

Hlavní hrdina: Brian Bayh, mecha génius (brzy se stane Snowovým psím mazlíkem)



Caesarův rodokmen:

Alfa otec: Trent Watson, král Impéria, čestné a rozhodné Jeho Veličenstvo

Omega matka: Anna Faye, něžná a laskavá královna

Starší bratr: Sylvan Watson, divoký první princ, navzdory tomu, že je Omega, odmítá se provdat a schovává se v paláci a potají si píchá inhibitory.

Druhá nejstarší sestra: Cecilia Watson, druhá princezna, už provdaná, má elegantní krásu starší sestry.

Třetí nejstarší sestra: Selene Watson, třetí princezna, už provdaná, má rozkošnost mladší sestry.

Hlavní hrdina: Caesar Watson, jediný alfa princ, dědic trůnu (a také chce být Lin Yuanovým mazlíkem ^_^)



Cizí jména nejsou snadná na zapamatování, takže stačí, když si budete pamatovat jen jména hlavních hrdinů.

Caesar a Brian jsou bratranci z druhého kolene, klan Bayh je nejbližší klan královské rodiny.
--------------------------------------------

~ A až oba pánové zjistí, že ani jeden z jejich vyvolených není Beta, ale Omega... ~

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Mrcha blog, smazal mi koment... Mno, každopádně... Děkuji za překlad. :D Tyhle dvě Alfy mě zabijou. Štěňátka hadr... :D

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné. Nemôžem sa od tvojho prekladu odtrhnúť.

    OdpovědětVymazat