čtvrtek 2. května 2019

LMW - kapitola 68 @


Kapitola 68 – Vzájemná pomoc @


You XiaoMo dřepěl v koutku, očima se vyhýbal jeho pohledu. „Seniore Lingu, můžeš ty podmínky změnit?”

„Kdo ti řekl, že to je možnost? To ty jsi způsobil, že se to postavilo, takže to musíš zase uložit. Tohle je tvoje zodpovědnost,” řekl Ling Xiao nenuceně. Zdálo se, jako by jeho výraz říkal, že je to vyřešené a že to s ním nemělo co dělat.

You XiaoMo se skoro zadusil vlastními slinami. Ranní sláva byla taky jeho vina? Ale vážně se zdálo, že to byla jeho vina.

„Ale, ale... zápolení brzy začne. Obávám se, že to nestihneme.” You XiaoMo mohl akorát hledat výmluvy.

Ling Xiao se posadil a opřel se sloupek postele a v poklidu řekl: „O zápolení se nemusíš starat. I kdybychom se opozdili, mám způsob, jak zařídit, že nás nikdo nebude podezírat. Navíc pokud by mě diskvalifikovali, bylo by to ještě lepší. Vyhnu se tak podezření toho prohnaného starého lišáka, Tang Fana.”

Ten důvod byl dokonale logický. You XiaoMo to nedokázal nijak vyvrátit, a tak se mohl akorát snažit ze všech sil a najít jinou výmluvu.

„Po všem tom mluvení to uděláš nebo ne?” řekl Ling Xiao netrpělivě. Nechtěl takhle dál mrhat časem. Kdyby někdo přišel zaklepat na dveře, neznamenalo by to, že by jeho obezřetně načrtnutý plán přišel vniveč?

You XiaoMo po jeho bluffování vyděšeně vyskočil. Uboze bědoval a vysvětloval: „Já, já, já... já nevím...”

Tohle nebyla lež. Ačkoli You XiaoMo žil ve svém minulém životě do 18 let, pořád byl neposkvrněný a nevinný malý panic. Ty věci, co kluci obvykle dělali, jako sledování homosexuálního porna, masturbace a tak, ještě nikdy nic takového nedělal. Tohle mělo pravděpodobně co dělat s jeho výchovou, takže to vlastně bylo poprvé.

Jak to Ling Xiao poslouchal, mírně přimhouřil oči. „Neříkej mi, že ses nikdy neutěšoval?”

„Utě— ...utěšoval?” You XiaoMo si skoro překousl jazyk. Tenhle termín mu přišel povědomý, jako kdyby si to jeho spolužáci šeptali mezi sebou.

Ling Xiao se na něj podezíravě podíval a najednou ho přitáhl k sobě.

You XiaoMo nečekal, že bude jednat tak náhle. Nebyl schopen zareagovat, a tak ho Ling Xiao vtáhl do svého náručí a on se rozplácl na něm. Než se mohl začít vzpírat, Ling Xiao natáhl ruku a velmi přesně ho popadl za tu věc mezi nohama... za jeho juniorka.

Ten neposkvrněný a nevinný malý panic okamžitě zkameněl!

Nezdálo se, že by Ling Xiao tu změnu vycítil. Jen cítil, že ta věc v jeho ruce byla velmi měkká. Nemohl si pomoct a juniora promnul. Poprvé bylo pro panice velmi citlivé a po jeho mnutí a hnětení se junior konečně začal měnit, jak pomalu začal tuhnout. Jak Ling Xiao cítil tuto změnu, konečně se začal usmívat. Zvedl hlavu a podíval se na zrudlého You XiaoMoa, žertovně řekl: „Tohle tady... je vážně malé!”

You XiaoMo ztěžka dýchal s tváří zčervenalou. Styděl se, ale vlastně byl ještě víc naštvaný, že řekl, že je jeho věc malá. Fajn, v porovnání s tou jeho byla malá, ale to bylo proto, že byl pořád mladý. Kdyby vyrostl tak moc jako Ling Xiao, rozhodně by nebyla menší než jeho. Ale teď nebyl čas myslet na takové věci. Samotný jeho život byl pořád v rukách jiného člověka.

„Ty, hned mě pusť...”

Ling Xiao se na něj dvojsmyslně usmál. Vtáhl ho k sobě do náručí. „Jelikož to neumíš, nech mě tě to naučit. Věř mi, stačí ti to jednou ukázat a pochopíš to. Tohle je přece jenom vrozená schopnost každého muže. Není těžké se to naučit.” Jak to Ling Xiao řekl, prostě zvedl You XiaoMovu zelenou róbu stranou a odhalil tak bílé kalhoty pod ní. Nedal mu šanci nijak namítat a sundal mu kalhoty. Napůl ztopořený junior nadšeně vyskočil.

Jak to You XiaoMo viděl na vlastní oči, byl tak nervózní, že mu začaly rudnout oči. Zoufale se snažil dostat ze sevření Ling Xiaových paží, ale jeho síla nebyla něco, s čím by dokázal pohnout.

Je třeba poznamenat, že v Ling Xiaových očích bylo toto napůl nahé, neuspořádané vzezření nepopsatelně svůdné, zvláště ta malá hračka v jeho rukách. Jelikož to ještě nebylo plně vyvinuté, bylo to, jak zmínil, trochu malé. Ale stejně to vypadalo velmi pěkně; světlé a jemné jako nefritový pilíř a když se to postavilo, velmi rozkošné. Také neměl moc ochlupení. Teď vážně věřil, že byl tento malý kluk nezkušený, a když na to pomyslel, byl z nějakého důvodu velmi šťastný.

Při jeho odborných technikách se junior rychle udělal. Poprvé neposkvrněného a nevinného malého panice mu vystřelilo do ruky. Ta pižmem vonící, hustá a krémová, mléčně bílá tekutina se v Ling Xiaových očích jevila velmi lákavě.

You XiaoMo vlastně necítil moc potěšení, jelikož ho přinutil ejakulovat. Jelikož to bylo jeho poprvé, vážně neměl moc velkou vytrvalost. Ling Xiao ho jen trochu poškádlil a on už uvolnil svou nálož. Úplně mu padl do náručí, jako kdyby přišel o veškerou sílu.

Tváře měl zrudlé. Ten malý panic měl kvůli tomu blaženému pocitu pocit, že byl tak volný, že skoro vykřikl. Nikdy nevěděl, že když se chopí svého vlastního nefritového pilíře, že by mu to mohlo přinést tak intenzivní pocit. Rozpálilo se mu kvůli tomu celé tělo, jako kdyby ho spaloval plamen.

„Jaké to je? Bylo to velmi dobré?” Ling Xiao ho spokojeně pohladil po vlasech a jak mluvil, celý zářil.

You XiaoMo mu zabořil hlavu do hrudi, neodvažoval se ji zvednout. Po velmi dlouhé době řekl slabým, komářím hlasem: „Jo...”

„Takže teď jsem na řadě já, ne?” Ling Xiao se mu nahnul blíž k uchu a svůdně se usmál. Zároveň s tím stáhl jednu You XiaoMovu ruku dolů. Ta hůl tvrdá jako železo časem ani trochu nezměkla. Její tuhost a teplota bylo dokonce vyšší než předtím. I když ho od ní dělila vrstva látky, už teď měl pocit, že ho pálila v ruce. Co dalšího by se stalo, kdyby byla v přímém kontaktu s jeho kůží?

To teplo pálilo You XiaoMoa tak moc, že ruku skoro stáhl, ale Ling Xiao ho pořád držel za zápěstí.

You XiaoMo zjistil jedno. Jednou rukou nebyl schopen obkroužit Ling Xiaovu hůl. Šokovaně rozevřel oči a podíval se. Stačil tenhle jeden pohled a nemohl si pomoct a zalapal po dechu. Tahle věc byla vážně příliš velká a když se podíval na svou vlastní, okamžitě se cítil méněcenně. Nebylo divu, že Ling Xiao řekl, že byl You XiaoMo velmi malý; když ty dvě porovnal, jeho vlastní byl v podstatě fazolový výhonek!

Méněcennému You XiaoMovi se nedostávalo obecných znalostí, protože kdyby viděl hole ostatních, věděl by, že ta Ling Xiaova byla vážně větší než u normálních lidí. Bez ohledu na to, jak velká byla u normálních lidí, nebylo možné, aby byla takhle velká.

„Honem!” vydechl Ling Xiao ztěžka a pobídl omráčeného You XiaoMoa.

You XiaoMoa to vyděsilo. S rudou tváří se podíval na tu zuřivou hůl ve svých rukách. Ačkoli mu Ling Xiao jednou pomohl, bylo to jen krátce. V podstatě nepochytil podstatu masturbace. Mohl akorát položit obě ruce na hůl, zavřít oči a snažit se vybavit si kroky, co použil Ling Xiao, aby mu pomohl.

Jak se dalo čekat, schopnost muže se takové věci naučit byla vskutku velmi silná!

Takže se do toho dobrý student You XiaoMo s vervou pustil a lehl si mezi Ling Xiaovy nohy. Zápolil s jeho holí, až měl celou hlavu orosenou potem. Ale jak čas plynul, ten konečný okamžik se blížil a blížil. You XiaoMoa začaly bolet ruce, ale Ling Xiao ještě neejakuloval. Hůl byla stále prokrvená bez náznaku uvolnění.

You XiaoMo si chtěl udělat přestávku, ale když vzhlédl na Ling Xiaa s jasně rudou tváří a touhou zhrublým dechem, měl pocit, že to vážně nebyla dobrá chvíle přestat. A tak mohl akorát snášet bolest ve svých rukách a nabrat rychlost.

Zrovna v té chvíli Ling Xiao otevřel oči a napjatě řekl: „Nahoru.“

Nahoru? You XiaoMo byl chviličku zmatený, pohled přesunul k holi ve svých rukách. Konečně si uvědomil, že na vrcholu hole byla jasně zářící tekutina. Okamžitě mu bylo trapně, nevycházela odtud moč?

Když vzhlédl, spatřil, že zrudlý Ling Xiao napjal svaly. You XiaoMo chvíli váhal, než potlačil svou zášť a pocity nervozity. Jednou rukou promnul vršek hole. V důsledku čehož se ta křišťálově jasná tekutina vlastně znásobila. Najednou mu to přišlo celkem fascinující. Propukla You XiaoMova hravá povaha a on si s ní opakovaně hrál, dokonce použil nehty, aby do ní několikrát zlehka rýpl. Nikdy si nepomyslel...

Ling Xiao ze sebe najednou vydal tiché zavrčení a jeho hůl v záchvěvu explodovala. Ta hustá a krémová esence, co mnoho let nevypustil, v návalech vytryskla z vršku. Množství bylo vážně značné...

You XiaoMoa tato nečekaná událost k smrti vyděsila, takže v podstatě neměl čas uhnout z cesty. Takže měl celé tělo pokryté tou hustou a krémovou esencí. Dokonce to neušetřilo ani jeho tvář.

Když se Ling Xiao uklidnil, spatřil zaraženého You XiaoMoa naprosto pokrytého spermatem. Nemohl si pomoct a pozvedl koutky úst. Po ejakulaci byl Ling Xiao štěstím bez sebe. Rukávem utřel You XiaoMovi tvář a dokonce mu z těla osobně stáhl zašpiněnou róbu. Naštěstí měl umazanou jenom vnější róbu.

„Ach, máš náhradní oblečení?“ Ling Xiao ho viděl rozkládat oblečení. Ale byla to jenom jedna sada. You XiaoMo jako ve snách zakroutil hlavou. Pořád se z té rány ještě nezotavil. Ling Xiao se zamračil, zdánlivě nespokojeně, a řekl: „Neříkej mi, že máš jenom dvě sady oblečení?“

You XiaoMo přikývl. Když sešel z hory, rozhodně si žádné oblečení nekoupil. Nebylo to proto, že by neměl peníze, ale protože měl pocit, že mu dvě sady oblečení stačí. Takže při těch dvou cestách z hory si žádné nekoupil.

Ling Xiao se na něj díval s komplikovaným výrazem na tváři. Pak slezl z postele a ze šatníku vytáhl bílou róbu. „Nejdřív si tohle obleč. Až půjdeme příště z hory, půjdeme koupit pár svršků.“

Jak to řekl, hodil ji na něj.

You XiaoMo se konečně vzpamatoval, ale než mohl zpracovat, že ho to celého postříkalo, měl hlavu zakrytou oděvem, co na něj Ling Xiao hodil. Když to ze sebe stáhl, zakoktal: „Tahle róba... není příliš velká?“

„I když je příliš velká, stejně si ji budeš muset obléct. Pokud tedy nechceš jít ven ve spodním oděvu?“ řekl Ling Xiao, jak si svlékl oděv. Pak z šatníku vytáhl vnější róbu a navlékl si ji.

„Takže... si to obleču.“ You XiaoMo svěsil hlavu.

Kdyby You XiaoMo věděl, jaký rozruch způsobí, když půjde v Ling Xiaově oblečení, rozhodně by se v tu chvíli nerozhodl si je vzít.
--------------------------------------------

~ Nezvykle dlouhá kapitola. Ovšem dobře za ni. A jen taková poznámka na okraj: v Číně je velmi silná cenzura, takže autoři musí velmi pečlivě volit slova (a tím pádem celý akt halit do poetických obratů), aby jim celé dílo neseškrtali. Proto v otevřenosti a výstižnosti popisu nikdy nedosáhnou na západní novely... ~

~ Chudinka You XiaoMo si v příští kapitole užije svoje. ~


Hlavní stránka
Postavy a pojmy

<Předchozí>...<Následující>

3 komentáře:

  1. Juniorek, jo? :D Dost jsem se nasmála.:D Mají vcelku zajímavou cenzuru. :D Mno, teď naše malá manželka dostane ťafku. :D Dějuji za kapitolu. Těším se na další. :P

    OdpovědětVymazat
  2. Vtipnější předehru jsem už dlouho nečetla 🤣🤣🤣🤣

    OdpovědětVymazat