pondělí 13. července 2020

LMW - kapitola 192


Kapitola 192 – Překážka


Po tom „haha” atmosféra okamžitě ztichla.

Za pět sekund se někdo naštval, vyskočil vysoko nad zem a brutálně odhodil vysílací kámen pryč, zatímco zuřivě křičel: „Haha... ha s vlastní sestrou, všichni jste mě oklamali, točili jste si se mnou jako s káčou.”

You XiaoMo byl k smrti naštvaný a když si pomyslel, že všechny ty okamžiky „chřadnutí” kvůli starostem o Ling Xiaa promarnil... Ta banda se nakonec už navzájem spolčila. Všichni až na něj, kterého naprosto obelhali. Cítil se opuštěný. To byla ale banda kreténů!

Kámen přenesl Ling Xiaoův hlas se smíchem v hlase: „Juniore, nevztekej se, mám důvod, proč jsem ti to hned neřekl. Ale vážně jsem rád, že ses o mě bál.”

Jakmile to Ling Xiao řekl, SheQiu a ostatní to rychle pochopili a rychle se rozptýlili. Dokonce i malý nevinný PiQiu rychle komíhal nožičkama, ačkoli ten šel sebrat vysílací kámen, který You XiaoMo předtím odhodil.

You XiaoMo protočil očima na PiQiua. Kdo chtěl, aby ses vměšoval do mých záležitostí?

PiQiu předstíral, že nic neviděl a že byl slepý, a rychle s cupitáním odběhl.

You XiaoMo plamenně řekl: „Radši bys měl mít rozumné vysvětlení, takové, co mě přesvědčí, jinak... Už ti nevyrobím žádné magické pilulky k snědku.”

Ling Xiao: „Haha.”

Ha s tvojí sestrou, he! Honem mi to řekni, rychle.

Zdálo se, že Ling Xiao vycítil You XiaoMovu zášť, a tak začal vysvětlovat: „Vlastně Tang Fan poslal lidi, aby tě monitorovali.”

Kruci, You XiaoMo si uvědomil, že tahle věta „nemohla být nijak kratší a prostější”, aby jej přesvědčila. A doufal v delší vysvětlení, nakonec ta první věta všechno vysvětlila.

You XiaoMo si najednou vzpomněl na všechny ty věci, co provedl, a nervózně řekl: „Řekl jsi, že Tang Fan poslal lidi, aby mě monitoroval, což znamená, že už se dozvěděl všechno, co jsem za tento půl měsíc udělal?”

Ling Xiao slyšel, že začínal být frustrovaný, a v klidu řekl: „Ne, neboj se, Tang Fan své muže neposlal, aby tě monitorovali z blízka. Jen když opustíš horu, tě jeho muži budou následovat.”

You XiaoMo si v tichosti vydechl úlevou. „Tak to je v pořádku.”

Uklidnil se, věděl, že zmatkoval; pokud by Tang Fan vážně někoho poslal, aby ho zblízka monitoroval, Ling Xiao by ho rozhodně předem varoval a řekl mu, aby si dával pozor. Ale jelikož nic neřekl, pravděpodobně to bylo proto, že ten špeh nebyl hrozbou.

Ling Xiao se znovu zasmál. „Už nejsi naštvaný?”

Jelikož na něj spustil takovou bombu, You XiaoMo přišel o veškerou energii se naštvat. „Pořád jsi ve vězení? Kdy odejdeš?”

Ling Xiao ho škádlil: „Chybím ti?”

You XiaoMo trucoval: „Komu bys chyběl?!”

Ling Xiao byl velmi spokojený s tím jeho „pusa říká jedno, ale srdce myslí něco jiného” a tiše řekl: „Juniore, tolik se mi po tobě stýská...”

You XiaoMovi začalo zmatkovat srdce, jak mohl něco takového říct tak snadno. Ale podcenil Ling Xiaovu hroší kůži; kvůli tomu, co Ling Xiao řekl pak, mu jeho růžová červenající se tvář zrudla hněvem.

„Vážně se mi po tobě stýská... když jsi nahý od hlavy až k patě, tak přepečlivě světlá a jemná kůže, co se mi otírá o tělo, tak hladká a delikátní, že jsem z toho pokaždé nadržený. Když na to dojde, co plyne tam dole, si nemůže pomoct a musí... ztvrdnout, juniore, co teď mám dělat, najednou tě chci sníst...”

Ling Xiaoův sprostý hlas se pomalu přenášel kamenem, každé slovo se zdálo okouzlující, jemně mámilo You XiaoMovo ucho a přimělo ho si bezděky vzpomenout na důvěrnost těch nocí, když ho Ling Xiao objal. Tohle byla absolutně nepřístupná představa!

„Aaa!!!” You XiaoMo z šoku znovu odhodil vysílací kámen.

Ling Xiaoův smích se šířil vzduchem a pak žbluňk, kámen spadl do jezera a veškerý zvuk zmizel.

SheQiu kopl malého PiQiua do jezera. PiQiu se na ně zahořkle podíval, přijal svůj osud a potopil se, aby ten kámen znovu sebral. A dal ho zpět You XiaoMovi.

You XiaoMovi cukalo v ústech. Vzal si kámen, poplácal PiQiua po jeho malé hlavě a v klidu řekl: „PiQiu, příště ho nemusíš jít sebrat.”

PiQiu se na něj podíval a pak mlčky odběhl.

You XiaoMo zaklel, dokázal přečíst význam v PiQiuových očích. „Pokud to přestaneš odhazovat, přestanu to sbírat.” Tohle bylo doslova vyhrožování.

Naštvaný You XiaoMo přímo obrátil svůj hněv na Ling Xiaa. „Pokud nebudeš mluvit k věci, nevyrobím ti žádné další magické pilulky.”

Ling Xiao zadržel smích a řekl: „Dobře, tady to je, příští měsíc se snaž co nejvíc zůstávat ve svém pokoji. Ať se stane cokoli, skrývej se uvnitř. Je to bezpečnější; a nech SheQiua, ať tě ochrání.”

You XiaoMo vzrušeně řekl: „Neříkej mi, že hodláš udělat něco velkého?”

Ling Xiao řekl: „Dá se to tak říct.”

You XiaoMo pokračoval: „Kuješ převrat a chceš si nárokovat trůn?”

Ling Xiao řekl: „Můžeš hádat.”

You XiaoMo: „...”

V té chvíli, kdy mu někdo téměř znovu pozvedl mandle, Ling Xiao řekl: „Nemusíš se na nic ptát. Až přijde čas, budeš to vědět. Čím méně lidí o tom ví, tím lépe.”

You XiaoMo to zdráhavě přijal. „Tak kdy unikneš z vězení smrti?”

Ling Xiao se na chvilku odmlčel. „Ta chvíle pravděpodobně není příliš daleko, hm, vězení smrti je vlastně velmi zábavné místo na hraní.”

You XiaoMo prázdně řekl: „Ach, tak tam klidně můžeš zůstat pár let, jdi se bavit.”

Ling Xiao se zasmál. „To bych rád, ha, ale v tomto vězení smrti není tvé mléčně hladké tělo a ta tvá pružná jemná prdelka. Ta zábava se mi brzy omrzí a pořád toužím po tvém...”

Těle...

You XiaoMo tu větu v duchu dokončil za Ling Xiaa. Chtělo se mu omdlít, mohl být tenhle chlápek ještě vulgárnější!

Ačkoli se mu podařilo Ling Xiaa kontaktovat, Ling Xiao ho znovu sprostě sežehl; jednoduše řečeno to prostě bylo jako házet peníze do stoky.

Co se týkalo vysílacího kamene, You XiaoMo ho nevrátil SheQiuovi a přímočaře ho zabavil. A pak ignoroval ty čtyři, co se spolčili, aby jej oklamali. Nemyslete si, že jen proto, že Ling Xiao řekl pár slov, že to obvinění vyprchá; You XiaoMo byl velmi malicherný muž.

Příštích pár dní byl SheQiu a ostatní velmi obezřetní a opatrní. Zvláště před You XiaoMoem. Někdy dokonce museli zkoumat jeho náladu. Vypadalo to, že jejich pán se konečně vzchopil a bojoval za svá vlastní práva.

Pak uplynuly další tři dny; zvenku konečně přišly zprávy – Tang Fan a Luo ChengYuan spojili síly a po malé oběti se jim konečně podařilo zabít ShenTu Daoa v Královském řádu.

Co se týče démonů, původně je hlavní síly krutě porazily a démoni utrpěli těžké ztráty. Navíc démoni byli od přírody zlotřilí, pracovat s nimi bylo jako dvousečný meč; i když se spojili se sektou XingLuo, nakonec jim neposlali posily, aby jim pomohli.

Od té chvíle sekta XingLuo prohrála a vypadla z trojice hlavních sil a jižní oblast se konečně dostala pod absolutní vládu sekt QingCheng a TianXin.

Původně to takhle mělo skončit, ale došlo ke konfliktu ve chvíli, kdy se dělili o kořist. Tang Fan a Luo ChengYuan se nedokázali shodnout, takže se rozhořel konflikt. A situace na jihu se znovu proměnila na napjatou atmosféru.

Jejich společný nepřítel, sekta XingLuo, zmizel, démoni se také vrátili zpět do temnoty, aby nabrali síly, a tak v krátké době nedojde k žádným bouřím. Ale jak se dalo čekat, okamžitě vyvstal konflikt mezi sektou TianXin a sektou QingCheng.

Tang Fan a Luo ChengYuan se k sobě obrátili zády a vynášeli na povrch jeden starý dluh za druhým.

Sekta TianXin k tomu měla své vlastní důvody a sekta QingCheng měla svá vlastní práva.

Jedna strana obvinila druhou z vraždy dcery velmistra a krádeže receptu na magickou pilulku. Druhá strana se dožadovala spravedlnosti za smrt svých učedníků a staršího. Dokonce i smrt staršího Li padla na vrub sekty TianXin, i když to svým způsobem nebylo špatně.

Nikdy by je samozřejmě nenapadlo, že svým způsobem je vlastně všechny zabil ten samý muž.

Ať už ale pravda byla jakákoli, sekty QingCheng a TianXin se už rozhodly.

Za dva nebo tři měsíce jižní síly s největší pravděpodobností prodělají velkou reformu, neboť sekty QingCheng a TianXin byly k smrti tvrdohlavé a bály se, že se nakonec zhroutí další velmoc. V dalších dvou týdnech došlo mezi těma dvěma silami k různým malým bitvám.

You XiaoMo poslechl Ling Xiaa a zahrabal se ve svém pokoji. Buď vyráběl magické pilulky, anebo sklízel magické byliny.

Ale jelikož měl seniora, co miloval klevetění, nebyl tak úplně nevědomý; i když mu ouško ani na krok nevyšlo z domu, někdy věci věděl dřív než ostatní.

Stálo za zmínku, že ho Zhao DaZhou přišel znovu navštívit. A tentokrát přinesl dobré zprávy, jeho MengMeng se po téměř měsíci úsilí konečně podařilo vstřebat zhuštěného ducha a výsledkem bylo, že i když se narodil před dvěma měsíci, jeho síla už překonala PiQiua. Měl teď sílu 6. řádu tří hvězd. Dokonce ani raketa nebyla tak rychlá.

Mistr Zhao měl také velkou radost a když měl radost, využil trochu své pravomoci a dal mu víc magických bylin. You XiaoMo ho nemohl odmítnout, neměl na výběr a musel to přijmout.

Poté si You XiaoMo našel výmluvu, jak se na MengMeng podívat. A pak mu do tlamy potají nacpal Tvaroměnnou pilulku a požádal ho, aby o tom Zhao DaZhouovi a mistru Zhaovi prozatím neříkal. MengMeng nabyl svou moudrost a matně si vzpomínal, že toto byl člověk, co ho předtím zachránil. A tak to slíbil, neboť to stejně bylo jen dočasné.

A tak You XiaoMo čas od času kultivoval a občas mluvil s Ling Xiaoem pomocí vysílacího kamene. A takhle v poklidu uplynul měsíc. Ale dneska You XiaoMo konečně narazil na svou první překážku v kultivaci.

Dneska stejně jako kdy jindy zůstal ve své dimenzi, aby praktikoval Písmo Nebeské duše. Obvykle duchovní energie vstřebával hladce a pokaždé se jeho duševní síla zlepšila, ale tentokrát nic necítil.

You XiaoMo chtěl původně použít hustou duchovní energii v dimenzi a vyzkoušet, jestli se dokáže prolomit 2. řádem Písma Nebeského duše. Cítil, že byl jen tenkou vrstvu od druhého řádu. Sice nevěděl proč, ale měl pocit, že se v určité části zasekl. Nedokázal se pohnout ani dopředu, ani dozadu. A trčel tam ve slepé uličce.

You XiaoMo věděl, že byl zbrklý a že se horké tofu nedalo honem sníst. Předtím byla jeho kultivace hladká, možná až příliš hladká a příliš šťastná, takže by mělo být normální, že teď narazil na překážku. Nebuď nervózní, jo!

Ačkoli to jasně chápal, stejně byl trochu netrpělivý.

Ale brzy ta jeho netrpělivost zmizela kvůli zprávám, co přinesl senior Yang Yi.

Už to byl měsíc, co se sekta TianXin postavila sektě QingCheng. Během těch malých a velkých bitev, během těch vítězství a porážek byly obě sekty stejně silově vyrovnané. Ale dneska sekta QingCheng zamávala svým esem v rukávu a okamžitě se výhody přesunuly na její stranu.

Tím esem v rukávu byl Luo ShuHeovo provázané zvíře 9. řádu, skutečný bojovník Královského řádu.

Mladý pán Luo ze sekty QingCheng měl dost štěstí na to, aby se provázal s magickým zvířetem 9. řádu. Nebylo divu, že si troufli vyzvat sektu TianXin na souboj. A v této situaci to čekali a skrývali to zvíře až do teď. Možná že už byli velmi dobře připravení.

V této chvíli se všechny neutrální síly, co postávaly kolem, jedna po druhé přidaly na stranu sekty QingCheng; když se teď vítr otočil, sekta TianXin byla rychle pod velkým tlakem.

Povídalo se, že sekta QingCheng organizovala vlastní lidi a připravovala se na útok na sektu TianXin za tři dny.

Ty zprávy, co mu Yang Yi řekl, nebyly ani brzké, ani opožděné. Jejich bitvy přece jenom přitáhly spoustu pozornosti, někteří lidé se k těm zprávám dostali dokonce rychleji.

A tak když se o tom doslechl You XiaoMo, sektu TianXin už zachvátil zmatek. Lidé začali panikařit, všichni o tom mluvili.

A Tang Fan předstoupil až druhého rána, aby lidi upokojil. Všechny ujistil, že sekta TianXin neprohraje.

Tang Fan už byl velmistrem stovky let, sílu měl stále vysokou a lidé mu věřili. Když si lidé vyslechli jeho ujištění, panika mnoha učedníků a starších se zmírnila.

Za tři dny sekta QingCheng přivedla své lidi k útoku.

Kromě sekty QingCheng to přišli sledovat i další síly a samotářští kultivátoři, neboť tato bitva značila velký obrat v hlavních silách na jihu. Mnoho lidí to chtělo vidět na vlastní oči a stát se svědkem této historie. 
--------------------------------------------


~ A bude boj a bude se vraždit... A LX zaperlí! Protože kde se vraždí, tam on nemůže chybět! ~


Hlavní stránka
Postavy a pojmy


<Předchozí>...<Následující>

4 komentáře:

  1. Wau, nemůžu se dočkat dalšího dílu. Je to napínavé a doufám, že nepřijdu o své oblíbence. Děkuji za překlad.

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem se lekla že tě dostihl koronavirus. Naštěstí ne. Takže jsem6si mohla vychutnat tuhle báječnou kapitolu. Moc děkuji za překlad. Jsem napjatá co bude dál a jak do toho zasáhnou ti dva. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že moje šance chytit koronu je asi stejně velká jako setřít v losu milion ^_^

      Vymazat
  3. Moc děkuji za překlad. Už se těším co Ling Xiao vyvede.

    OdpovědětVymazat