úterý 11. října 2016

Než začnete číst...

Tato stránka obsahuje odkazy na explicitní novely a další materiál yaoi ražení, takže pro zachování vlastního zdravého rozumu se držte následujících kroků...

1. Co to je yaoi

a) Pokud máš jasno, co tento termín obnáší, pokračuj k bodu 2.

b) Pokud nemáš úplně jasno, co tento termín obnáší, před dalším zkoumáním laskavě požádej strýčka Googla o odpověď a po patřičném seznámení pokračuj k bodu 2.

2. Zamlouvá se mi yaoi?

a)  Pokud se ti termín yaoi a cokoli, co tento žánr obnáší, nezamlouvá, laskavě odejdi (upřímně jsem překvapená, že jsi po konzultaci se strýčkem Googlem stále ještě tady), dveře jsou támhle.

b) Pokud se ti termín yaoi a cokoli, co tento žánr obnáší, zamlouvá, přijmi pozvání k bodu 3.

3. Yaoi se mi zamlouvá, kde jdou slíbené novely a další materiály. 

Pokud se ztotožňuješ s bodem 3, pak vítej a užívej plnými doušky.
V případě dočasné nebo trvalé újmy na duševním zdraví, morálce, mozku nebo čemkoli jiném způsobeném materiály zde uveřejněnými mi dovol ti skromně připomenout, že jsi byl řádně obeznámen, co toto Jablko pokušení obnáší, a byl sis vědom možných následků na své zdraví, a tudíž nenesu žádnou zodpovědnost za jakoukoli újmu.

:-D

9 komentářů:

  1. tenhle pojem jsem v životě neslyšel, tak strýček google poradil a šel jsem od toho okamžitě pryč :-D ale potom převážila zvědavost, název zní dobře, prostředí mám rád a vzhledem k tomu že se mi líbí většina toho co překládáš tak jsem to zkusil.. uvidíme - na téhle úrovni je to ok...
    P.s. bude pokračovaní EGA??
    VR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-O no, varován jsi byl...

      EGA samozřejmě bude. Jen co chytím druhý dech.

      Vymazat
    2. Teď by mě zajímalo, jestli to náš drahý přítel dočetl a přežil ve zdraví :D

      Vymazat
  2. dýchej, dýchej, dýchej :-D
    uvidíme
    VR

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Tadomi!

    Ráda bych se tě zeptala, zda je možné tě kontaktovat i jinak, než přes FB stránku? Profil na FB "nevlastním" a měla bych pár otázek, co se týká překladů / překládání (pokud by se teda i našlo nějaké to malé místečko na mé otázky ve tvém životním programu!). :)

    OdpovědětVymazat