středa 2. listopadu 2016

DS - kapitola 9



Kapitola 9


Měl jsem pocit, jako že sním, když mě Cam vedl ke sprše. Měl jsem pocit, jako by moje mysl byla deset kroků za mým tělem. Myslel jsem si, že mě za chvíli dostihne a vyjádří námitku, ale nic.

Dělal jsem to, protože jsem si myslel, že už jsme mrtví.

Dělal jsem to, protože pokud bychom to neudělali, zase nás brzy rozdělí, až Kai-Ren naše spojení rozbije.

Ať mezi námi bylo cokoli, chtěl jsem tolik, kolik jsem jen dokázal popadnout.


Když jsem se svlíkal, třásly se mi ruce. Jako první na podlahu padlo tričko a pak kalhoty. Stál jsem tam jenom v šedých armádních boxerkách a dlaně jsem si držel před svým bolavým pérem.

Cam si přetáhl tričko přes hlavu a já sledoval, jak se mu přitom svaly na břichu zavlnily. Byl štíhlý, ale ne vyzáblý. Měl dlouhý, štíhlý linie běžce a na mysl mi vytanul záblesk úzký, zářící pláže. Skoro jsem pod prsty cítil písek, jak jsem běžel, a dvojitý slunce pražící mi do zad.

„Stýskalo se ti tam někdy?” zeptal jsem se ho, tak nějak jsem nebyl schopnej se mu podívat do očí.

„Každý den,” řekl. Zahákl si palce za gumu kalhot a trenek.

Tvář mi hořela, když se ohnul a stáhl je dolů. Už jsem ho nahýho viděl dřív, ale tohle bylo jiný. Těch pár prvních případů jsem ho viděl jako pacienta. A potom, když jsme se spolu sprchovali, tak jsem možná myslel na sex – vzhledem k těm snům, co jsme sdíleli, bylo nemožné na to nemyslet – ale tohle bylo poprvý, kdy jsem ho viděl se svlíknout kvůli tomu účelu. Působilo to významně.

Nejsi gay, připomněl mi můj mozek, ale vlastně to nebyla námitka. Bylo to víc jako otázka, kterou jsem nedokázal pořádně dokončit: Nejsem gay, tak proč kvůli němu tvrdnu? Nejsem gay, tak proč ho chci? Nejsem gay, tak proč z něj nemůžu spustit oči?

Nejsem gay, ale kašlu na to.


Cam vstoupil do sprchy a pustil vodu a já se díval, jak po něm tekla, jak mu klouzala po útlých liniích jeho těla v třpytivých cestičkách, jak objevovala každou křivku, každej úhel, každou prohlubeň. Kvůli tý vodě zářil.

Sklonil pod sprchou hlavu a z mokrých vln jeho vlasů mu stékala voda. Vyšel a potřásl hlavou jako pes, co se chce usušit. Kolem jeho hlavy explodovala koróna světla jako svatozář a pak si rukama vjel do vlasů, aby z nich dostal zbytek vody.

Když to dělal, boulely se mu bicepsy. Viděl jsem, jak se mu pod opálenou kůží napínají svaly. Sval, šlacha, sval, stahující se a rozpínající se. Bylo to jako jedna z těch ilustrací v Doktorově ochmataným vydání Grayovy anatomie, složitý a nádherný. Neskutečný.

Stáhl jsem ze sebe spodky a snažil se nemít pocit, že v porovnání s ním jsem vychrtlý děcko.

Táta jednou řekl, že jsem pořád ve vývoji, ale to bylo před třemi roky, když jsem mu poslal fotku v uniformě, která byla příliš velká. Místo na šestnáct jsem vypadal na dvanáct. Možná že jsem od tý doby trochu vyrostl, když se zrovna nikdo nedíval. Uniforma už na mě nevisí tak jako dřív. Asi jsem se trochu spravil.

Zdálo se, že Camovi se líbilo to, co viděl. Usmál se na mě a natáhl ke mně ruku.

Polkl jsem. Nemohl jsem uvěřit, že to hodlám udělat. Nemohl jsem uvěřit, že jsem chtěl.

Jeho ruka chytila moji: elektřina, závrať a očekávání.

„Zavři oči, Brady,” řekl Cam a vtáhl mě do sprchy.

Můj bože.

V náznaku polibku se jeho rty dotkly mých a srdce mi přeskočilo. Bylo tohle to, co jsem chtěl, nebo jsem jenom cítil jeho touhu? Sakra, záleželo na tom vůbec? Tady a teď jsem to chtěl. Chtěl jsem to dost na to, abych se nestaral o to, jak se budu cítit ráno. Měl jsem něco přes týden života, něco přes týden, než nás Beztváře všechny zabijí. Do hajzlu s lítostí.

„Jsi jako světlo hvězd,” zašeptal Cam a zuby se otřel o moji čelist. Zachvěl jsem se. „Mohl bych se v tobě ztratit.”

Moje péro už bylo tvrdý. Stejně jako jeho. Nabíhalo mi do boku a myslel jsem si, že to budu nesnášet. Ale ne. Byl to zkurveně sexy pocit. Víc než to, bylo to cítit správně. Přál jsem si, aby existoval nějakej způsob, jak mu to říct. Místo toho jsem zasténal, jak jeho ústa našla můj tep na hrdle. Zaryl jsem mu prsty do ramen.

„Nejsem chytrej, Came. Nemám chytrý slova nebo pěkný věci, co bych ti šeptal jako ty. Ale chci tě.”

„Já vím,” zašeptal. Zaklonil se a vzal mi tvář do dlaní. Věnoval mi pokřivený úsměv. „A jsi chytřejší, než si myslíš.”

„Aťsi, LT,” řekl jsem a naklonil hlavu pro další polibek. „Prostě to udělejme a nechme si ty řečičky na později.”

Zasmál se, mrkal, aby se zbavil vody z očí.

Teď jsem byl nervózní, vyděšenej jako samo peklo. V krku jsem měl knedlík a nedokázal jsem ho spolknout. Měl jsem Cama rád a chtěl jsem ho, ale nevěděl jsem, co mám dělat. Ve svých snech jsem věděl, ale tohle bylo skutečný. Nikdy jsem nic takovýho nedělal a bál jsem se vlastní nezkušenosti.

Cam mi rukou přejel po hlavě, dlaní drhl o moji pichlavou lebku. Usmál se. „Vypadal bys ještě víc sexy, kdyby sis mohl nechat narůst vlasy, Brady.”

Zašklebil jsem se.

Jeho zelený oči se střetly s mýma. „Nedokážeš přijmout kompliment, co?”

Nelíbila se mi intenzita jeho zkoumání. „Na to vlastně nikdy předtím nedošlo, LT.”

Přimhouřil oči a zakroutil hlavou. „Se mnou takovej nebuď, Brady.”

„Jakej?” vydechl jsem.

Jemně mě zatlačil vzad, až jsem zády narazil do zdi. Jeho péro se mi pořád tlačilo do boku a teď se na mě tlačil i zbytek. Kontakt kůže na kůži, přesně jak jsme oba potřebovali. Jednou rukou mě hladil po krku. Druhou se sunul dolů po hrudi.

„Takovej chytrák,” řekl. Naklonil se blíž a znovu mě políbil. Stiskl můj dolní ret mezi zuby a jemně ho skousl a já zasténal. „Nebuď takovej, protože nepotřebuju, aby mě přerušoval, když ti říkám, že jsi slušnej kluk a že jsi chytrej a že jsi kurva sexy.”

Jak mi rukou sklouzl dolů do slabin, zachvěl jsem se.

„Sexy?” zeptal jsem se a nakrčil přitom nos. Měl pravdu; nedokázal jsem přijmout kompliment.

„Jo,” zamumlal. „U jinýho chlapa bych si myslel, že to jenom hraje, ale ty si to neuvědomuješ, co?”

Vzlínalo ve mně horko a nemělo to co dělat s teplotou vody. Ještě nikdy mi nikdo neřekl, že jsem sexy, a nebyl jsem dostatečně arogantní, abych si to o sobě sám myslel. Na Defenderu 3 byli chlápci, co si to všechno mysleli, ale všichni to byli velcí namakaní gymnasti, a všichni se jim smáli. Nemá kurva smysl být darem pro ženský, když seš na vesmírný stanici, ne? Kokoti.

Nebyl jsem nic zvláštního: od příjezdu na Defender 3 jsem byl příliš bledej a měl jsem tmavý oči. Vypadal jsem jako jeden ten gekon, co žil za rámečkama u táty doma – sinalý, nenápadný a s velkýma očima. Ale hádám, že jsem nebyl ošklivej. S trochou slunce bych možná vypadal celkem slušně. Jen jsem si nikdy nemyslel, že jsem něco extra. Ne dokud mi Cam neřekl, že jsem.

Zaklonil jsem hlavu, aby Camovy rty mohly znovu najít můj tep. To se mi líbilo. „Možná.”

„Jsi,” řekl Cam a jeho ruka se sunula k mýmu tepajícímu péru. „jsem kvůli tobě tak tvrdej, Brady.”

Znovu ve mně vzplála další vlna horka. Tohle bylo rozhodně neprozkoumaný teritorium. Líbilo se mi, že to řekl, ale taky to bylo divný. Všechno na tomhle bylo divný, ale ne dost divný, aby mě to přimělo chtít přestat. Ne jakmile Cam omotal prsty kolem mýho péra.

„Kurva, Came!” vykřikl jsem. V jeho stisku jsem sebou trhnul a hlavou narazil do stěny ve sprše. „Au!”

„Jsi v pohodě?” zeptal se, pustil mi péro a přitáhl si mě blíž. Kousl se do rtu, jako když se snaží se nesmát. „Brady?”

Promnul jsem si temeno, v rozpacích. „Jo, jsem v pohodě. Promiň.”

Usmál se a setřel si mokrý vlasy z čela. „Takže když to znovu udělám, jsi s tím v pohodě?”

„K čertu jo,” řekl jsem a hruď se mi stáhla. Moje péro tepalo očekáváním. „Ano, prosím.”

Cam mi prstem přejel po hrudní kosti. „Ale možná chci udělat něco jinýho.”

Nemohl jsem si pomoct a musel jsem jeho dotyku vyjít vstříc. „Jako co?”

Blýskl po mě úsměvem a šel do kolen.

Pane bože. To ne! Nevěděl jsem, jestli mám naprosto vyšilovat nebo prostě začít oslavovat, že Vánoce přišly dřív.

Cam mě zlehka držel za boky. Vzhídl na mě, mrkal kvůli vodě. „Snaž se držet rovnováhu, hej, Brady?”

Něco na jeho škádlivým tónu mě uvolnilo. No, mojí většinu. Moje péro bylo téměř bolestně tvrdý. Ježíši, nebude to těžký mě odstartovat. Tohle bude pravděpodobně trapný.

„Budu se snažit,” vydoloval jsem.

„Já taky,” řekl s šibalským úsměvem a nahnul se k mýmu péru.

Kurva. První dotyk jeho jazyka, míhající se po štěrbině na konci mýho péra, to bylo úžasný. Celý moje tělo sebou instinktivně trhlo dopředu a on mě prsty pevněji sevřel na bocích. Cam neváhal. Měl spoustu cviku. Značný množství jsem s ním sdílel, ve svých snech, ale tohle bylo nový. Přemýšlel jsem, proč vždycky snil jenom o tom, že někoho kouří, místo aby se sám nechal. Totiž, věděl jsem, že rád kouřil, věděl jsem, že to kurva miloval, ale být na týhle straně bylo fenomenální.

Jeho rty našly moje péro. Rozevřel je a vtáhl mě dovnitř. Jeho pusa byla horká, teplejší než sprcha a měl chytrej jazyk. Věděl přesně, na který místo jít – ne že by byly nějaký špatný místa, to asi ne, ale Cam šel jazykem přímo na tu opravdu citlivou část kůže pod špičkou a chvíli si tam hrál, než se vrhl na tlustou žílu na spodu péra.

Cítil jsem, jak jsem mu pérem narazil vzadu do hrdla a věděl jsem, co udělá. Dělal to ve všech svých snech a to očekávání skoro stačilo na to, abych se na místě udělal. Kurva, nevím, co mě zastavilo, kromě tý naprostý zkurvený jistoty, že vážně potřebuju, aby tohle trvalo, protože to bude jenom lepší.

Cam otevřel hrdlo a zasténal, jak mě vzal hlouběji dovnitř.

Chtěl jsem zavřít oči, ale nemohl. Moc jsem se na něj musel dívat. Musel jsem vidět, jak mu voda stéká po nahých zádech. Musel jsem vidět, jak mu jeho mokrý vlasy zakrývají tvář. Musel jsem vidět, jak se mu kýve hlava dopředu a dozadu, jak mě vzal do hrdla.

Natáhl jsem se a třesoucí se rukou se dotkl jeho hlavy a on zase zasténal. Propletl jsem se jeho vlasy, přemýšlel jsem, jestli to nevadí. Chris to dělal a Camovi se to líbilo, ale já nebyl Chris. Já byl jenom chlápek v jeho hlavě. Já byl chlápek, co byl možná sexy, a chlápek, co byl tady, ale nebyl jsem chlap, kterýho miloval.

Cam zase zasténal a záda se mu zachvěla. Cítil jsem na péru vibrace jeho hrdla a mělce jsem se nadechl. „Ach ježíši, Came!”

Jedním prstem sklouzl kolem k mýmu zadku, prsty jemně přejížděl dolů po tom přehybu. A to byl taky pěkněj pocit. Dotýkal se mě tam tak opatrně, ne tak žádostivě jako jeho ústa. Oba jsme uvažovali, jak se s jeho dotykem vyrovnám. Oba jsme mysleli na toho kreténa Wadea, ale tohle nebylo ani zdaleka jako tamto. Tohle bylo pěkný.

„Líbí se ti to?”

Jeho hlas byl v mojí hlavě a já jsem skoro vybuchl smíchy. Tohle byla jedna dobrá věc na telepatii, co? Pořád jste mohli mluvit, i když jste kouřili.

„Jo,” podařilo se mi a trhl jsem sebou, když prstem přejel přes můj sevřenej vchod. „Dobrej pocit. Ty víš, že to je dobrý.”

V jeho hlase jsem úplně cítil úsměv. „Taky to dobře chutná.”

Koule se mi stáhly napětím. Všechno se soustředilo do těch míst mezi Camovou pusou a jeho prstem. Všechno to teď byly těžký pocity, co se kupily jeden na druhý, pořád dokola. Lapal jsem po dechu.

„Udělám se,” řekl jsem a pevně jsem sevřel víčka.

„Tak se udělej.”

Napnul se mi každej sval v těle, ztuhl a já ho poslechl. Boky mi divoce trhaly, jak jsem stříkal dolů do Camova hrdla. Pevně jsem ho chytil za vlasy a on mě popadl za boky. Jak jsem se udělal, zatřásl jsem se a vykřikl. Myslím, že se mi i zkroutily prsty na nohách.

Kvůli tomu silnýmu výbuchu jsem zeslábl a měl jsem závrať.

Cam polkl a pak se zaklonil zpět na paty. Olízl si rty a vzhlídl na mě. „V pohodě?”

„Jo,” řekl jsem, i když se mi teď třásly nohy. „To bylo úžasný.”

Cam se zvedl na nohy a přitáhl si mě do náručí. Byl to dobrej pocit, protože jsem věděl, že se červenám, a nechtěl jsem, aby mě tak viděl. Předpokládám, že na tom nezáleželo, protože mi mohl číst myšlenky, ale taky byl dobrej pocit být mu takhle blízko. Sklonil jsem hlavu na jeho rameno.

„To mi říkáš, že tě ještě nikdo takhle neudělal?” zeptal se. „To si děláš srandu, ne?”

Na chvíli jsem přitiskl rty na jeho rameno. „V důstojnických ubikacích je to možná jiný, LT, ale rekruti na tyhle věci moc nejsou.”

Zasmál se a jeho hruď zaduněla. „Jen nevíš, kam se máš dívat, Brady. Ale já jsem nemluvil o armádě. Co doma?”

Znovu jsem se narovnal a podíval se mu do tváře. „Moje holka mě kdysi udělala rukou, ale to bylo všechno. Ale víš, byli jsme děti. Ty, ehm, ty jsi měl někoho před armádou?”

„Pár náhodných věcí,” řekl. „Nic vážnýho.”

A pak byl Chris. Cam si na to vzpomínal a já jsem to najednou cítil.

Bylo to na Defenderu 8. Bylo to na chodbě, když zhasly světla, a já jsem cítil jeho paže kolem mě. Cítil jsem na hrudi lechtání jeho jemných chloupků na pažích. Cítil jsem, jak mi ruka sjela po těle, jak jsem se kvůli tomu zachvěl, a pak mi silně stiskl bradavku mezi palcem a ukazovákem, a bylo to, jako kdyby mi přímo do koulí vjel blesk. Cítil jsem, jak se na mě jeho tvrdý péro tlačí, jak se škádlivě tře ve štěrbině mýho zadku. A chtěl jsem to. Kurva, chtěl jsem to.

To rozhodně přemohlo Kayleenu nezkušenou práci.

Rozšířily se mi oči.

„Cítil jsi to?” zeptal se Cam a shlížel na mě. Pevněji kolem mě sevřel paže.

„Jo,” řekl jsem. „Natvrdo.”

„To je to spojení,” řekl. „S Kai-Renem to bylo stejné. Je to něco v těch drogách, co mi dali, něco v tý nádrži.”

Snažil jsem se přinutit se zasmát. „Lepší než mučení, ne?”

Zamračil se. „Až na to, že se to nemělo stát. Nestalo by se to, kdybyste tu nádrž řádně otevřeli.”

„Není to tak špatný,” řekl jsem. Kurva, nic, co vede k tak fenomenálnímu vyvrcholení ve sprše nemůže být tak špatný.

„Já vím,” řekl Cam. „Jenom... jenom by bylo pěkný být chvíli sám ve vlastní hlavě.”

Teď bylo na mě, abych se zamračil.

Cam se mírně usmál. Otřel se rty o moje čelo. „Mám tě rád. Jen už to bylo dlouho, co jediný myšlenky v mojí hlavě, byly moje vlastní.”

Oba jsme slyšeli ten sykavkový sykot: „Cam-rene.”

„Jo,” řekl jsem. „Ale spraví to, ne?”

Pořád jsem si myslel, že nás všechny zabije, ale teď nebyla ta správná doba to vynášet.

Cam to stejně věděl. Jeho úsměv se rozšířil, ale nebyl opravdový. Musel si přečíst, na co jsem myslel. Byl nervózní. „Jasně. Spraví to.”

Proč to znělo tak ploše?

Chvíli jsme tam v tichosti stáli, tekla na nás voda. A pak jsem si uvědomil, že jsem sobeckej hajzl. Pořád jsem cítil, jak se mi Camova erekce tlačí do boku, a bylo by vrcholem nezdvořilosti, kdybych mu to neoplatil, ne?

Přesunul jsem se, přitiskl jsem mu ústa na hrdlo. Líbilo se mi být takhle blízko. Byla to důvěrnost, kterou jsem dřív neznal, dokonce ani s Kaylee ne. Byli jsme děcka. Tohle všechno pro mě bylo nový, ale byl to dobrej pocit.

Sklouzl jsem rukou Camovi po hrudi, prsty jsem objevoval jeho linie. Líbila se mi ta malá prohlubeň pod jeho prsníma svalama. Líbilo se mi to údolí, kde se mu žebra stýkala s hrudní kostí. Líbily se mi brázdy jeho břišních svalů.

„A dokud tě Kai-Ren nespraví,” řekl jsem, „tak já spravím tohle.”

Nikdy předtím jsem se nedotkl péra jinýho chlapa a nevím, co jsem čekal. Kurva, moje ruka znala moje péro dost dobře a tohle nebylo tak jiný. Asi bylo víc zahnutý než moje, ale zhruba stejně velký. Možná o něco tlustší. Měl jsem pocit, že je těžký a jak jsem po něm přejel rukou, vrchol mi poskakoval po dlani.

Cam zalapal po dechu. „To nemusíš dělat, Brady.”

„Nemůžu tě nechat takhle, LT,” řekl jsem mu. Pohnul jsem se vzad, abych viděl, co vlastně dělám. Nebylo možný, abych šel na poprvý po hmatu. „A chci to.”

Cam měl vážně o hodně víc sebeovládání než já. Jenom Bůh ví, jak se mu podařilo zůstat v klidu, zatímco jsem mu tak trapně vyváděl s pérem. Věděl jsem, že to dělám špatně. I kdybychom nebyli propojení nějakou potrhlou vědou Beztváří, tak bych cítil, jak se z něj ve vlnách valí frustrace. Chtěl to tvrději a rychleji, a já neměl ani ponětí.

„Nezlomí se to, Brady,” vypravil ze sebe Cam nakonec, když jsem mu zlehka přejížděl prsty po tom tvrdým, saténovým mase. „Jenom... prostě dělej to, co děláš se sebou.”

„To bych udělal,” řekl jsem mu, „ale normálně na to koukám z druhý strany.”

Tvář mu rozčísl úsměv a pevně zavřel oči. „Jsi vážně vtipnej, rekrute.”

Správně, takže žádný zkurvený smilování. Pevně jsem ho chytil za penis.

Cam se zachvěl. „Snaž se co nejhůř, Garrette.”

„Ano, pane,” řekl jsem.

Jeho smích se změnil na sténání, jak jsem ho tvrdě hladil od hlavy ke kořeni. Vymrkával jsem vodu z očí, jak jsem se díval na jeho péro. Bylo tmavý krví. Vrchol jako švestka byl skoro fialový. Přemýšlel jsem, jak dlouho potrvá, než se udělá.

Rukama se mi zapřel o ramena. „Je to dobrý, Brady.”

Jeho hlas byl zhrublý touhou a přes mě se převalila teplá záře pýchy. To já jsem to udělal. To já jsem mu to dělal.

Tentokrát jsem mezi náma cítil elektřinu. Svědila mě na kůži a vzala mi dech a najednou jsem byl zase v jeho hlavě.

Viděl jsem problikávající světla. Kolem zápěstí jsem cítil pouta. U ucha jsem slyšel Kai-Renův sykavkový hlas: „Cam-rene, Cam-rene. Udělej se pro mě.”

Ne. Takhle se to nestane.

„Otevři oči, Came,” řekl jsem mu a on poslechl. „Zůstaň se mnou.”

Přikývl, tělo se mu třáslo. Jazykem si přejel po dolním rtu a zalapal: „Pokračuj, Brady, prosím.”

Žádnej zkurvenej Beztvář mi nevezme můj okamžik.

Možná to Cam slyšel, protože si skousl ret a usmál se. „Jsem tady, Brady. Jenom tvůj.”

Třel jsem ho rychleji a péro mu v mý ruce škubalo a trhalo sebou. Líbilo se mi to. Líbilo se mi být zodpovědnej za Camovo potěšení. Líbilo se mi to tak moc, že jsem to otestoval tím, že jsem zpomalil, až jsem skoro vůbec nehýbal rukou.

Cam zasténal a přitiskl se boky na mou pěst.

Naklonil jsem se k němu a přitiskl svoje ústa na Camovy. Rty už měl otevřený, čekající. Vtlačil jsem svůj jazyk dovnitř a zároveň silně zmáčkl jeho péro a on zalapal po dechu.

To už i moje péro bylo zase tvrdý, takže jak jsme se líbali, změnil jsem polohu, aby se obě naše péra tiskly proti sobě. Nedokázal jsem je prsty obě obejmout, takže Cam složil jednu ruku z mýho ramene, aby mi pomohl. Propletli jsme prsty a prali se o pozici a pak jsme začali škubat proti sobě, dozadu a dopředu v dokonalém rytmu, jako kdybychom to dělali už stokrát.

O chviličku jsme náš polibek protáhli a pak Cam zvrátil hlavu dozadu. „Brady. Ach. Brady!”

Roztřeseně jsem se nadechl. Jo. Byl taky teď se mnou. Žádnej Kai-Ren, žádnej Chris, jenom my.

Doráželi jsme rychleji. Cam se udělal jako první, lapal po dechu a chvěl se. Myslím, že to bylo to náhlý mokrý vlhko na břichu a hrudi, co mě poslalo přes okraj. Udělal se na mě. Cam se udělal na moji kůži a bylo to elektrický. Byl jsem jen sekundu za ním, vykřikl jsem a pak jsme stáli pod sprchou v těsným objetí a nechali se omývat vodou.

Jeho dech byl u mýho ucha trhanej. „To bylo skvělý, Brady.”

Prsty jsem mu pátral dolů po páteři. „Jo. Zkurveně úžasný.”

Dal jsem lítosti chvilku, aby mě našla, ale nic. To bylo zajímavý. Ježíši, i když mi můj mozek řekl, že nejsem gay a teď jsem o tom měl svoje pochyby, pořád jsem byl Camův medik. A nemyslel jsem si, že vzájemná masturbace byla v nějakým manuálu první pomoci.

„Měla by být,” řekl Cam, v hlase mu zazníval úsměv.

Se smíchem jsem si odfrkl. „Jo. To by teda kurva měla být.”

Zůstali jsme ve sprše, dokud se nám na prstech neudělaly varhánky.
-----------------------------------------------------------

2 komentáře: