pondělí 8. června 2020

LMW - kapitola 183


Kapitola 183 – Vražednost


Když Tan YunQi spatřila You XiaoMoa, přirozeně nedaleko hledala Ling Xiaa. Ale když se rozhlédla na obě strany a zjistila, že tu Ling Xiao nikde nebyl, na její pěkné tváři se objevil podivný výraz. Tang YunQi přimhouřila oči, prohlédla si You XiaoMoa od hlavy až k patě a otevřeně řekla: „Proč jsi tu jenom ty? Kam šel bratr Xiao?”

You XiaoMo se letmo podíval po Sedmiocasé démonické lišce, co měla s sebou. Tato Sedmiocasá liška už měla všech sedm ocasů. Jasně už měla kultivaci v 7. řádu. V duchu zaklel, proč musel na tuto nevyzpytatelnou a absurdní dívku narazit, když měl jenom jedno kopí a jednoho koně? Jak velkou smůlu měl!

You XiaoMo se neodvažoval říct, že neměl ponětí, kam Ling Xiao šel. Kdyby to přiznal, akorát by jí tím řekl, že je sám. Oči se mu jedenkrát protočily, jak řekl: „Senior Ling je nedaleko. On... požádal mě, abych tu na něj chvilku počkal. Chceš na Prvního seniora čekat se mnou?”

Ta poslední věta nebyla upřímná, ale bál se, že by mu Tang YunQi nevěřila.

„Bratr Xiao je vážně nedaleko?” Tang YunQi, co obvykle vypadala, jako kdyby neměla žádný mozek, momentálně nedala najevo nic z toho obvyklého vzrušení, že chtěla Ling Xiaa vidět. Místo toho o You XiaoMových slovech pochybovala. V jejích ne tak prohnaných očích se ukázal náznak ostrosti, jako kdyby chtěla z You XiaoMoa zaživa stáhnout kůži.

You XiaoMo nasucho polkl. „Samozřejmě.” Tahle Tang YunQi, proč se zdálo, že vypadala trochu jinak než obvykle?

Tang YunQi najednou natáhla krk a sarkasticky se po něm podívala, zatímco zdůrazňovala každé jednotlivé slovo: „You XiaoMo, lžeš mi. Bratr Xiao tu prostě není. Rozdělili jste se, co?”

You XiaoMovi se rozšířily oči. Kdy tahle váza na kytky tak zmoudřela? Že prohlédla jeho lež.

Jeho reakce potvrdila Tang YunQin odhad. Ten její domýšlivý výraz se okamžitě změnil a ona se začala posedle a bezuzdně smát. Ta její pěkná tvář se mírně zkroutila a ukázala tak ošklivý pohled. Koutek úst se jí zvedl v úšklebku. „You XiaoMo. I takový den pro tebe nastal. Bratř Xiao není po tvém boku. Ráda bych věděla, jak se ubráníš!”

Měl způsob, jak se ubránit. Doopravdy!

Ale existenci dimenze musel před Tang YunQi za každou cenu utajit.

Ale jak se díval na svou nynější situaci, zdálo se, že Tang YunQi měla něco v plánu. A on neměl po boku ani jednoho ze svého Qiu-týmu. Dokonce i nejslabší PiQiu byl v Ling Xiaově dimenzi...

„Ty, o nic se nepokoušej. Sekta TianXin zakazuje, aby se její učedníci navzájem zabíjeli.” You XiaoMo spěšně ustoupil o pár kroků.

„Haha, a co?” Tang YunQi zaklonila hlavu a nahlas se zasmála, než uštěpačně odpověděla: „Jsme tu jenom já a ty. Pokud tě zabiju, kdo se o tom dozví? A i kdyby to někdo viděl, myslíš si, že můj táta kvůli tobě potrestá svou dceru?”

Samozřejmě že ne! On byl jenom titěrný mág a ještě k tomu se zaplétal s Ling Xiaoem.

Tang Fan se už rozhodl opustit falešného Lin Xiaa, Ling Xiaa. Přirozeně se také nemohl dočkat, až je oba uvidí zemřít.

Bylo možné, že až se Tang Fan dozví, že ho Tang YunQi zabila, nejenom že ho to nenahněvá, ale ještě ji možná pochválí.

„Démonická liško, doraž ho!” Tang YunQi nečekala na You XiaoMovu odpověď. Aby se vyhnula dlouhé noci protkané sny, chtěla, aby You XiaoMo zemřel přímo tady hned před ní. Už toho všeho měla dost. Kdykoli spatřila, že bratř Xiao hleděl jenom na tohohle You XiaoMoa a ji ignoroval, měla pocit, jako kdyby ji do srdce bodal nůž. Takže pokaždé chtěla šíleně vybuchnout.

Tentokrát byl otec na nebesích konečně na její straně a umožnil ji na You XiaoMoa narazit, když byl sám. Nejenom že s ním nebyl senior Xiao, dokonce ani jeho provázané zvíře nebylo nikde v dohledu. Kvůli takové úžasné příležitosti by se nahlas rozesmála i ze snu.

Kvůli tomu vzrušení Tang YunQi nedokázala myslet na nic jiného. A proto nezvážila, proč tu byl You XiaoMo, co tu jasně neměl být!

Sedmiocasá démonická liška se temně podívala po Tang YunQi. Ačkoli nevěděla, jaké křivdy mezi nimi byly, žena, co chtěla dokonce zabít svého kolegu učedníka, si nezasloužila být její provázanou partnerkou. Ale nemohla neposlechnout tuto nenáviděníhodnou ženu. Jinak by se to pouto odrazilo a zranilo by ji to.

Jak se You XiaoMo díval, jak se k němu Sedmiocasá liška krok za krokem přibližovala, s komplikovaným výrazem ustoupil. You XiaoMo neustále váhal, jestli má odhalit existenci dimenze nebo ne. Pokud neunikne do své dimenze, zemře. Pokud unikne do své dimenze, pak pravděpodobně... zemře Tang YunQi, protože ji Ling Xiao zabije, aby ji umlčel.

Vybrat si mezi vlastní smrtí a smrtí Tang YunQi. You XiaoMo si pomyslel, že i hlupák by si vybral to druhé. Tedy pokud nebyl světec.

„Počkej chvilku! Musím ti něco říct,” zastavil je You XiaoMo spěšně.

Sedmiocasá liška se zarazila. Tento člověk byl trochu divný. Otočila se a podívala se po Tang YunQi.

Ačkoli se Tang YunQi nemohla dočkat, až You XiaoMo zemře, stejně byla velmi šťastná, jak sledovala You XiaoMovo zoufalé zápolení před smrtí. A tak mu jeho přání splnila. Domýšlivě se usmála. „Dám ti příležitost se naposledy vyzpovídat. Pokud mě to potěší, možná ti dokonce pomůžu to vyřídit bratru Xiaovi.”

You XiaoMo se podíval na ten její výraz, co hlásal, že mu prokázala velkou milost, a cítil se trochu rozmrzele. Tahle hrozná holka. Kdo řekl, že se chtěl zpovídat?

„Juniorko Tang, stejně si myslím, že je lepší, abys utekla. Co jsem zrovna řekl, je pravda. Senior Ling tu velmi brzy bude. Pokud zjistí, že mě chceš zabít, vážně tě zabije.” Jak to You XiaoMo řekl, měl pocit, že se z něj stal vážně mluvka. Jasně se až moc zdržoval v Ling Xiaově přítomnosti, takže se nakazil jeho prolhanou povahou.

„Zmlkni!” Tang YunQi okamžitě potemněla tvář, zahlížela na něj. „You XiaoMo, víš, co na tobě nenávidím ze všeho nejvíc? Přesně tenhle tvůj pokrytecký přístup. Kvůli čemu si myslíš, že pro tebe bratr Xiao udělá všechno, co je v jeho silách? Kdo si myslíš, že jsi? Já bratra Xiaa znám téměř deset let. A ty ani ne rok. Kvůli čemu si myslíš, že je bratr Xiao tvůj? Řekni mi to, kvůli čemu si to myslíš!!”

V téhle chvíli už Tang YunQi téměř hystericky ječela. Z očí jí střílely zelené paprsky, jak na You XiaoMoa zírala s úmyslem ho zabít.

You XiaoMo to také chtěl vážně vědět, ale když o tom porozmýšlel, napadal ho jenom jeden závěr.

Bylo to proto, že věděl, že Ling Xiao nebyl skutečným Lin Xiaoem. Znal Ling Xiaovo tajemství a Ling Xiao znal zase jeho tajemství. Ale to nemohl říct. Mohl říct akorát to, že láska byla slepá!

„Pokud jsi chtěl říct tohle, pak můžeš zemřít. Démonická liško, zabij ho!” Když si Tang YunQi zakřičela, konečně nabyla svůj klid a samolibě tak rozkázala Démonické lišce.

Sedmiocasá démonická liška se upřeně dívala na You XiaoMoa. Tentokrát už neváhala a vychrlila ohnivě rudou kouli plamenů. V té rudé kouli plamenů bylo obrovské množství ničivé energie, co svižně letěla k You XiaoMovi.

Když se zdálo, že jedinou možností, co mu zbývala, bylo odhalit existenci dimenze, zrovna když chtěl do dimenze vstoupit, objevil se před ním černý stín. Nejenom že vykryl tu kouli plamenů, ale dokonce ji odrazil zpět na jejího tvůrce.

Sedmiocasá liška naprosto nečekala, že by její tah někdo vykryl, a v tom okamžiku nepozornosti ji skoro zasáhl vlastní útok. Ačkoli se jí podařilo vyhnout se většině, trochu její bílé srsti, co jí pokrývala tělo, měla sežehnutou do černa. Naštěstí předtím nepoužila veškerou svou sílu, protože viděla, že You XiaoMo byl jenom titěrný mág. Tomuhle se říkalo karma!

„SheQiu? Tak rád tě vidím.” You XiaoMo se lépe podíval na svého zachránce a byl radostí bez sebe, celý vzrušený. Skoro zapomněl, že než se vydali na Démonickou horu, Ling Xiao nechal SheQiua v Údolí smrti. A když se teď něco dělo s Démonickou horou, SheQiu, co byl náhodou na úpatí hory, byl na tom nejbezpečnějším místě.

SheQiu protáhl tvář. „Pokud mi přestaneš říkat SheQiu, taky tě velmi rád uvidím.”

You XiaoMo se zasmál a řekl: „SheQiu je jasně velmi pěkně znějící jméno.”

„Kdo jsi? Proč se vměšuješ do našich záležitostí?” V této chvíli konečně zareagovala Tang YunQi, která stála stranou a kterou zanedbávali. Její hlas, co býval velmi sladký, teď byl pronikavý a ostrý. Kdyby nebylo její pěkné tvářičky a kdyby člověk poslouchal jenom její hlas, myslel by si, že patří nějaké hnusné ženské.

SheQiu si chladně odfrkl. Vážně nenáviděl narcistické ženy. „Odporná ženo, pokud ještě jednou zaslechnu ten tvůj drásavý hlas, uříznu ti jazyk.”

Tang YunQi už dávno ztratila klid. Jak ta slova zaslechla, už najednou na tváři nedokázala skrýt svou zuřivost. Než se tahle všetečka přihnal jen tak odnikud, You XiaoMo měl tak blízko ke smrti, takže si nemohla pomoct a v duchu ji to rozčílilo a byla netrpělivá. Ukázala prstem na SheQiua a You XiaoMoa a s třesoucími rty řekla: „Sedmiocasá démonická liško, jdi... oba je sežer. Ať jim tělo nezůstane netknuté!”

Kdo mohl čekat, že Sedmiocasá liška, co ji předtím tak poslušně poslouchala, v reakci na její rozkaz vůbec nezareaguje? Když Tang YunQi viděla, že se démonická liška nějakou chvíli nehýbala, věnovala jí ošklivý pohled. „Ty budižkničemu, to jsi neslyšela, jak ti kážu, abys je sežrala?”

Když Démonická liška zaslechla, jak jí nazývá budižkničemou, sklopila pohled. „Paní, nedokážu ho porazit.”

Zdálo se, že to Tang YunQi vyprovokovalo. Oči se jí hned doširoka rozevřely a vybíjela si na lišce zuřivost, jako kdyby se tím snažila zakrýt svou paniku a zmatek. „Jsi k ničemu. Copak nejsi Sedmiocasá démonická liška? Jak to, že ani nedokážeš porazit člověka? Hned sem pojď a sežer je. Rozkazuju ti to!”

Sedmiocasá démonická liška se náhle zachvěla po celém svém obrovském těle, ale stejně řekla: „Paní, je to démonické zvíře 9. řádu, co se proměnilo na člověka.”

Liška, co byla jenom v 7. řádu, co by se utkala s přeměněným démonickým zvířetem 9. řádu. To by bylo, jako vydat se po cestě smrti. Ačkoli s Tang YunQi uzavřela normální úmluvu, stejně si velmi moc cenila svého života. Jinak by už tuto svou smluvenou paní dávno zabila.

Tang YunQi už neřekla ani slovo, jako kdyby jí naprosto vyschlo v krku. Dívala se na SheQiua s tváří plnou hrůzy. Tato osoba byla přeměněné démonické zvíře 9. řádu? Jak by to mohla být pravda? Copak se You XiaoMo neprovázal s Aristokratickým vlkem? Jak se ten proměnil na démonické zvíře 9. řádu?
--------------------------------------------


~ Hahaha, karma tě dohnala, Tang YunQi! ~


Hlavní stránka
Postavy a pojmy


<Předchozí>...<Následující>

2 komentáře:

  1. Moc děkuji za překlad. :) Jako vždy hltám každé slovo. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za překlad. Zase nic. Pomsta je sladká a boží mlýny melou jistě a bude mít ve sbírce lišku hihi

    OdpovědětVymazat