pondělí 29. listopadu 2021

LMW - kapitola 331


Kapitola 331 – Kultivace @


Navzdory tomu, že to byl manuál Mimořádného řádu nízké jakosti, uvnitř byl popis Buddhova vrbového standardu. Pokud člověk trénoval tento manuál na trénink duše s někým, kdo byl silnější než on, zvlášť pokud to byl kultivátor, efektivita se zdvojnásobila a dal se přirovnat k manuálu Mimořádného řádu střední jakosti.

Toto byla tak atraktivní metoda kultivace. Někdy You XiaoMo přemýšlel, že kdyby jeho mistr nebyl tak starý a byl o něco mladší, možná by dokonce spolkl svou hrdost a kultivoval takto.

Nicméně tento manuál na trénink duše jako by přímo navrhli pro You XiaoMoa a Ling Xiaa.

V manuálu se psalo, že si člověk musel najít silného partnera, s kterým bude kultivovat. Čím větší byl rozdíl v moci, tím to pro mága bylo lepší. Při Ling Xiaově moci nebylo pochyb o tom, že You XiaoMoa o hodně překonával.

Jak se dalo hádat z toho názvu, Duální kultivace měla pomoci k vyššímu levelu oběma stranám. Ling Xiao z toho také vytěží. Ale jelikož byl tak silný, jen stěží to bude významné.

Té noci, když nebe ztmavlo, Ling Xiao odtáhl You XiaoMoa do postele.

Jelikož se You XiaoMo rozhodl kultivovat Buddhův vrbový standard, neměl na výběr a musel se zříct Písma nebeského duše. I když se zdráhal. Přece jenom už kultivoval do třetí fáze a blížil se čtvrté.

Ling Xiao byl mnohem nadšenější než on.

„Tvůj mistr rozhodně má dobrý vhled. Kdo by si pomyslel, že se nám tento manuál na trénink duše tak šikne,” poznamenal Ling Xiao.

You XiaoMovi zacukalo v koutcích úst. Z hloubi srdce se do něj chtěl pustit. Ten manuál s ním ani v nejmenším neměl co dělat.

Ling Xiao mu ovinul paže kolem pasu a odnesl ho do postele. Usmál se na You XiaoMoa a řekl: „Každý okamžik jarní noci má cenu tisíce zlatých. Nemarněme už ani sekundu a začněme.”

Jen co tu větu dořekl, natáhl se, aby z You XiaoMoa stáhl oděv.

You XiaoMo mu odpleskl ruku pryč. „Udělám to sám.”

Jaká škoda, pomyslel si Ling Xiao.

Pche! You XiaoMo ho ignoroval. Zatímco z úst se mu linul nesouhlas, v nitru se na to těšil.

Za minutu si oba vysvlékli vnější róbu a zůstali jen ve spodním prádle. Seděli na posteli tváří v tvář a téměř nazí!

You XiaoMovi se do tváře plížily rozpaky. Naopak Ling Xiaovi se na tváři zračilo veselí.

Buddhův vrbový standard měl na lidi, co Duální kultivaci prováděli, velmi přísné požadavky. Konkrétně pár musel být navzájem velmi, ne-li dokonale, kompatibilní. Jednoduše řečeno mezi těma dvěma lidmi musela prolétnout jiskra. Bez této jiskry se nemohlo dosáhnout nejplnějšího potenciálu Buddhova vrbového standardu.

Ling Xiao stáhl You XiaoMovi z nohou kalhoty a nedokázal se nabažit doteků jeho pružné prdelky. Tentokrát předehru osekali. Když byl You XiaoMo dostatečně roztažený, Ling Xiao se mu zavrtal hluboko do těla.

You XiaoMo cítil, jak byl roztažený až na limit a vydechl. Zvedl jednu nohu a přinutil se uvolnit, chtěl si zvyknout na ten orgán, co se v něm zvětšoval.

Ling Xiao zabořil tvář You XiaoMovi ke krku a pomalu ze sebe vypustil dech, co zadržoval. I když se ještě nezačal pohybovat, už v sobě cítil otupující senzaci.

Ling Xiao si olízl rty. Vážně teď chtěl začít přirážet.

Ale když spatřil, že to mladé tělo pod ním bylo zrudlé vášní, a přesto se to You XiaoMo snažil potlačit, rozhodl se, že nebude přirážet. To mohlo počkat, dokud neskončí s kultivací.

Ling Xiao si ho za pas přivinul blíž a posadil si You XiaoMoa na sebe, zmenšil tak tu vzdálenost, kde byli spojení. „Už jsi?” zeptal se, hlas měl ochraptělý touhou.

„Jo...” vydechl You XiaoMo a vydal ze sebe malý sten, když si nepatrně poposedl.

I když to byl jenom malý pohyb, stejně to podnítilo jeho touhu a kvůli tomu se mu úd ještě víc rozšířil. Pevně You XiaoMoa objal. Moci do něj vstoupit, ale nepozřít byl rozhodně strašný pocit.

Když uvážil, že to bylo poprvé, co Duální kultivaci prováděli, nebyli s jednotlivými kroky tak obeznámení, ale s dalším tréninkem to bude lepší.

„Začněme,” řekl You XiaoMo a zčervenal.

V té chvíli se mu v mysli začal otáčet bledě modrý krystal. Povrch kůže mu začal zářit mnoha barvami. Projevovala se jeho duše.

Ling Xiao sklonil hlavu a políbil ho. Drželi se instrukcí v manuálu Buddhův vrbový standard a začali kultivovat...

V hluboké tiché noci byly slyšet steny potěšení. Za měsíčního světla se dvě siluety pevně objímaly, údy měly navzájem propletené. O tvář mladistvé tváře, co se utápěla ve vášni, se otíral rozpálený dech. Doprovázely to blažené steny a jazyky smyslně tančily mezi rty zaklestěnými mezi sebe. Neochotně se rozdělily, jen když byl You XiaoMo bez dechu.

Ling Xiao zabořil hlavu You XiaoMovi do záhybu krku, hladově mu olizoval a sál pláň zátylku. Kdekoli se dotkl, tam po sobě zanechával cestičku jasně rudých otisků lásky.

You XiaoMovi se rozevřely rty, silně lapal po dechu.

Náznaky bolesti a otupělosti na jeho krku se rozpily jeden do druhého. Nedokázal si pomoc a vydal ze sebe sten, co nedokázal potlačit.

Zdálo se, že to hlasité pleskání kůže o kůži nikdy neustávalo.

You XiaoMo to nakonec nedokázal dál snést a odstrčil to tělo nad sebou.

„Příliš... příliš rychle... ty... aaa... zpomal...” stěžoval si.

Buddhův vrbový standard neměl moc kroků, a proto by Duální kultivace neměla trvat dlouho. Vlastně už kultivovat přestali před dvěma hodinami, ale...

Tření z Duální kultivace podnítilo jejich touhu, byla tak silná, jako kdyby se topili v drtivé vlně. You XiaoMo si nebyl jistý, jestli to bylo tím, že to v sobě Ling Xiao příliš dlouho držel, neboť přirážel víc a víc silněji.

Jak Ling Xiao zaslechl jeho dožadování, promluvil ochraptělým hlasem protknutým touhou. „Myslíš to vážně?” uchechtl se Ling Xiao.

To agresivní přirážení zpomalilo, jak si You XiaoMo přál.

A přesto ty pohyby, co mu přišly stokrát pomalejší, škádlily You XiaoMovy smysly ještě víc. Ta šimravá otupělost mu přišla, jako kdyby mu po celém tělo lezly tisíce mravenců. Tohle mohlo stejně dobře být další forma mučení.

You XiaoMo nechtěl prohrát. Zaťal zuby a potlačil své steny.

Ling Xiao se znovu zasmál.

Zrovna když You XiaoMo odhadoval, co se stane dál, to roztažení, co cítil vzadu, najednou nahradila prázdnota. Ling Xiao vytáhl svůj úd.

You XiaoMo na něj šokovaně zíral.

V další sekundě do něj Ling Xiao znovu vešel. Vtlačil do něj svůj úd centimetr za centimetrem, pomalu se You XiaoMovi otíral o vnitřní stěny. Tentokrát ta šimravá otupělost se ještě tak pár set krát zesílila.

Kvůli tomu, že měl tělo přeměněné duchovní vodou, byl ještě citlivější než kdy dřív. You XiaoMo už to nedokázal snést.

„Pohni, ty mizero... aaa...”

„Takže pořád chceš, abych zpomalil?” Ling Xiao se mu ďábelsky zasmál u ucha.

You XiaoMo se zuřivě rděl. „Ne.”

Najednou litoval, že se pustil do kultivace Buddhova vrbového standardu. Pokud bude každá noc takováhle, mohl stejně dobře kultivovat Písmo nebeské duše.

Když se Ling Xiaovi dostalo odpovědi, co chtěl, spokojeně se zasmál a jednou mocně přirazil. Kvůli tomu lahodnému tření mu žilami cestovaly vlny blaha, přišly mu mnohem silnější, než co obvykle cítil. You XiaoMo zaječel, zatímco dosáhl vrcholu.

Za tohle to fakt nestojí, pomyslel si You XiaoMo hořce.

Jelikož byl naprosto vyčerpaný, úd už mu změkl. You XiaoMo zrovna v duchu debatoval sám se sebou, jestli by měl Ling Xiaovi pomoct k vyvrcholení, když se ho Ling Xiao najednou tam dole chopil. A o pár promnutí později se znovu postavil.

Noc plynula až k rozbřesku.

Když se You XiaoMo probral, měl pocit, jako kdyby se mu tělo rozpadlo na malé kousky a pak mu ho znovu dali dohromady.

Už si necítil nohy a to místo, kde byli včera v noci propojení.

Ling Xiao si všiml, že se pohnul, a vrátil se z vnější místnosti. Když spatřil, že měl You XiaoMo popraskané rty, předal mu šálek vody.

You XiaoMo ho přijal. Hrdlo měl tak vyprahlé, jako kdyby mu hořelo. Včera v noci musel křičet moc nahlas... Najednou ho něco napadlo a on se zakuckal a vyprskl vodu na Ling Xiaa.

You XiaoMo se tím nedokázal obtěžovat. Chopil se Ling Xiaa za límec a zeptal se: „Slyšel nás včera v noci někdo?”

Zapomněl, že koleje v Oddělení A a B byly jiné. Pokoje byly k sobě blíž a nebyl to malý pavilón. Stačilo být jen o něco hlasitější a ostatní to uslyší. Podle toho, jak hlasitě včera v noci křičel, ho ostatní rozhodně slyšeli.

Ling Xiao se ho chopil za ruce. „Neboj se. Včera v noci jsem vztyčil bariéru. Nikdo nás neslyšel.”

You XiaoMoa už to netrápilo.

„Ach ano, vyleveloval jsi.” Ling Xiao to řekl tak prostě, jako kdyby se ptal: „Už jsi jedl?”

You XiaoMo se na chvilku odmlčel. Včera v noci se tak moc soustředil na něco jiného, že si ani nevšiml výsledků Duální kultivace.

Nemohlo to být tak, že za jedinou noc vyleveloval na 7. vysoký řád. To by bylo příliš rychlé.

You XiaoMo to vesele zkontroloval a omráčilo ho to.

Za jednu noc poskočil ze 7. středního řádu na 8. nízký řád. Jak to bylo možné?

Ling Xiao ten jeho omráčený výraz čekal.

Posadil se na kraj postele a řekl: „Rozdíl mezi našimi řády je příliš velký. Tento výsledek se dal čekat, ale mám podezření, že v budoucnu už ta změna v řádech nebude tak významná. Neměl by být problém to ještě párkrát udělat.”

You XiaoMo zvedl hlavu a podíval se na něj. Pak zaklel: „K čertu s tebou!”
--------------------------------------------

~ A teď se určitě všichni podiví, jak to, že už zase vyleveloval. Jak to, že už je v 8. řádu, když nedávno byl ještě v 7. ~


5 komentářů:

  1. Mnohokrát děkuji za další kapitolu.
    No jo, no, YXM je náš rekordman :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. No jo a jakým způsobem vyleveloval:D. Jasné to bude asi jen jeho Mistrovi, to bude vtipný až se setkají:).Děkuji za kapitolku.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji za pokračování. Super kapitola.👍💚👍

    OdpovědětVymazat