pondělí 8. listopadu 2021

LMW - kapitola 325


Kapitola 325 – Splnit slib @


„Tak... dobře.” Jak You XiaoMo vykoktal tuhle větu, Ling Xiao ho odnesl pod velký, košatý strom a přiměl ho, aby se zády opřel o kmen. Ti dva přitiskli svá čela k sobě, dech měli nezvykle rozpálený. Kvůli tomu horku You XiaoMovi zrudla tvář.

Ling Xiao mu mezi nohy strčil nohu, horko z jeho těla pronikalo jejich oděvem. Znovu promluvil svým tichým hlasem: „Jsi si vážně jistý?”

You XiaoMo sklonil hlavu, rozpaky se proměnily na podráždění a on zakřičel: „Zmlkni! Pokud to hodláš udělat, pak to udělej.” Ling Xiao se ho vlastně zeptal, jestli si byl něčím takovým jistý. Copak si Ling Xiao nevzpomínal, kdo ho k tomu přinutil?

Ling Xiao se zlehka uchechtl. „Bál jsem se, že jsi souhlasil jen ze soucitu.”

Tohle bylo to takzvané „podej čertu prst a stáhne ti celou ruku!”

Byla škoda, že si You XiaoMo neuvědomil, že s ním Ling Xiao manipuloval. SheQiu to věděl, ale neměl šanci nic říct. A i kdyby měl, pravděpodobně by nic neřekl.

Ling Xiaoův smích zněl obvykle bezcitně, ale dneska to bylo jiné.

You XiaoMo měl nitro rozjitřené, takže si myslel, že se Ling Xiao zasmál napjatě.

You XiaoMo ze sebe vycedil: „Kdo by k tobě cítil soucit? Myslíš si, že tvoje historka může být tragičtější než ta moje? Tvoji rodiče jsou pořád naživu, ale moji jsou mrtví...” Mluvil o tomto životě. Tohle mu na začátku řekl Jiang Liu.

Pokud v tomhle budou pokračovat, možná úplně sejdou z tématu.

A zničilo by to i tu atmosféru, co se mu podařilo vytvořit.

Ling Xiao to celé spěšně vrátil na správnou kolej. Zvedl You XiaoMovi bradu a zlíbal mu slova z úst. Tuhle jemnou a lákavou chuť už neokusil pět dní.

Druhou rukou se toulal You XiaoMovi po těle. Po tréninku v Gravitační hoře teď měl tělo mnohem pružnější, kůži jemnou, ale s vnitřní silou; nedokázal se toho nabažit.

You XiaoMo měl rozevřené rty, submisivně přijímal Ling Xiaoův celkem drsný polibek. Možná to bylo tím, že to bylo poprvé, co byli venku, a že je mohl kdykoli načapat nějaký člověk nebo zvíře, ale byl vzrušenější než obvykle. Chvěl se po celém těle. Ani si neuvědomil, kdy mu Ling Xiao povolil šerpu, aby odhalil jeho vnitřní oděv.

Ling Xiao z něj netrpělivě serval oděv a dostal se tak do kontaktu se širou hladkou, jemnou kůží. Bylo to tak známé, že si kvůli tomu povzdechl blahem. You XiaoMo sebou mírně trhl a brzy se mu dole vztyčil stan.

Ling Xiao to ucítil, úsměv se mu rozšířil a kvůli tomu You XiaoMovi přeskočilo srdce. Najednou se k němu natáhl a sundal mu masku, odhalil tak jeho jedinečně pohlednou tvář, co byla za světla okouzlující.

You XiaoMo se bezděky mnul o nohu mezi svýma, byl kurážný a dostatečně otevřený, že i Ling Xiao začal reagovat, dech se mu zrychloval. Serval ze sebe vnější róbu a ledabyle ji odhodil stranou a pak se znovu sehnul a skousl ty rty.

You XiaoMo ucítil štípnutí, ale nestáhl se. Místo toho mu to kousnutí oplatil. Kvůli tomu Ling Xiao zakusil, že se v něm vzedmula rozkoš a touha.

Teprve když se You XiaoMo dokázal jen stěží nadechnout, uvolnil Ling Xiao jeho rty a jemně ho políbil. Jednou rukou se ho chopil kolem pasu a vyzdvihl si ho proti vlastnímu tělu, zatímco druhou z něj sezval vnitřní róbu. Odhalil tak to delikátní, bledé maso včetně dvou poupátek na hrudi, co Ling Xiaa pokoušely, aby sklonil hlavu a vzal jedno do úst.

„Ach...” vykřikl You XiaoMo bezděky, rukama pevně objímal Ling Xiaovi hlavu. Přišlo mu to tak intenzivní, až chtěl prchnout a zároveň chtěl víc.

Ling Xiao ho silně tiskl ke stromu, nezapomněl ani na to druhé poupátko. Prsty ho bez ustání kroutil a tiskl. Kvůli těm dvěma bodům stimulace You XiaoMovi zeslábly nohy. Bylo to mnohem intenzivnější než dřív...

Za hodinu Ling Xiao ležel na You XiaoMovi a lapal po dechu, ti dva se pevně objímali a libovali si v dozvucích odehraného.

Ling Xiao mu jemně spustil nohy a pak podepřel You XiaoMovo ochablé tělo. Hlas měl trochu ochraptělý a v očích mu pořád byla znát touha. „Jak se cítíš?”

You XiaoMo mu dovolil, aby na sebe vzal veškerou jeho tíhu, nohy se mu stále chvěly. Řekl: „Už nikdy nebudu 'bojovat' v divočině.”

Jelikož stál zády ke stromu, celá ho pálila a dole to měl celé promočené. Tohle bylo příliš intenzivní; nebylo divu, že se s ním Ling Xiao vsadil. Nedokázal to snést. Takovéhle milování jednou stačilo.

„Tak to je škoda.” Ling Xiao ho pohladil po vlasech.

You XiaoMo mu ruku odpleskl. „Vážně ne, ne.”

Ling Xiao řekl s úsměvem: „Ale copak sis to také velmi neužil? Byl jsi vzrušenější než obvykle.”

To uzardění na You XiaoMově tváři ještě nevyprchalo a teď ještě víc ztmavlo kvůli Ling Xiaovým slovům. „O č-čem to m-m-mluvíš? T-t-to jsem nebyl.”

You XiaoMo neměl odvahu se v tomhle stavu před někým ukázat, a tak Ling Xiaa odtáhl do dimenze s sebou.

Když se dostali zase ven, už nebyly vidět žádné stopy vášně.
--------------------------------------------

~ Muhehehe... příště budeme pokračovat ve vážnějších věcech... ~ 


3 komentáře:

  1. Hmmm, ještě štěstí, že jsem si tonechala na doma. Nemusí nkdo vidět, jak se usmívám jako pitomec 😂😇.

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja 🤣 tieto kapitoly si človek musí vychutnať v pohodlí. 🙈 Ale je mi YXM ľúto. 🤣

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji moc za skvělou kapitolu. 😊💚👍

    OdpovědětVymazat