čtvrtek 1. července 2021

LMW - kapitola 290


Kapitola 290 – Spolupráce


Vzduch nad obrovským jevištěm, kde se bojovalo, se zkroutil v bouři duševní síly.

Uprostřed toho majestátného a drtivého nátlaku duševní síly bylo pár účastníků, co byli nejnápadnější – konkrétně Teng ZiXin, Chai Zheng, Qing Qiu a jeden neznámý účastník, co byl celkem silný.

Ačkoli byla Teng ZiXin v nižším řádu než zbytek, kultivovala techniky tréninku duše a technik vysokého řádu. Jen to samotné stačilo, aby mohla se zbytkem stát na stejné úrovni.

Tu patovou situaci na jevišti brzy sviště prolomil jeden účastník.

Jako první udělala tah mág žena, co převzala iniciativu a zaútočila na lidi kolem sebe. Tohle vedlo k řetězové reakci a spustilo neustávající bombardování agresivní duševní silou všude kolem. Celé to bylo naprosto chaotické a někteří lidé vypadali prakticky uboze, jak nekoordinovaně prchali.

Teng ZiXin a její skupina se nijak nedržela zpátky, uvolnili agresivní duševní sílu a dál bombardovali ostatní účastníky. Během chvilky eliminovali skupinu účastníků, neboť je to smetlo z jeviště.

You XiaoMo si všiml, že i když se Teng ZiXin a Chai Zheng zbavovali ostatních účastníků, také se naschvál pohybovali jeho směrem. Evidentně měli v plánu se nejprve zbavit ostatních a teprve pak se vypořádat s ním.

Tong YueXu na to také přišel a bezděky se na You XiaoMoa ustaraně podíval. „Připravují se spolupracovat, aby se s tebou vypořádali. Máš nějaké plány?”

You XiaoMo okamžitě odpověděl: „Prozatím ne... ...”

Tong YueXu na chvíli umlkl. „... ...Myslím, že bychom mohli udeřit jako první a nabýt tak výhodu.”

You XiaoMoa to překvapilo a zeptal se: „Na koho udeříme jako první, abychom získali výhodu?”

Tong YueXu odpověděl: „Ačkoli Teng ZiXin kultivuje manuály na trénink technik vysokého řádu, mezi těmi pár lidmi je v nejnižším řádu. Můžeme začít s ní.”

You XiaoMovi se rozzářily oči. „To navrhuješ... …pokoutný útok?”

Tong YueXu přikývl. „Správně. Teď se zaobírá jinými lidmi a pravděpodobně spotřebovala celkem dost své duševní síly. Náš pokoutný útok má rozhodně 80% šanci na úspěch.”

You XiaoMo najednou zakroutil hlavou. „Ne, Teng ZiXin má něco, díky čemu si může obnovit duševní sílu.”

Tong YueXua to tak nějak zarazilo, ale nezeptal se, jak You XiaoMo věděl, že Teng ZiXin měla něco takového. Po chvilce rozmýšlení řekl: „Chai Zheng má na své straně Zhong JingShana a další, takže je nízká pravděpodobnost, že náš pokoutný útok uspěje. Pokud je to takhle, pak se můžeme akorát snažit ze všech sil do toho přizvat další.”

Klan Tong byl jeden ze Čtyř velkých klanů v městě Yan, ale jejich pravidla se lišila od pravidel klanů Teng a Chai. Vůči svým budoucím generacím měli velmi přísné požadavky. I když měl klan Tong na akademii vliv, pro každé dítě klanu Tong bylo povinné, aby se naučilo nezávislosti. Ať už to bylo na akademii nebo v jiných oblastech. To byl hlavní důvod, proč byl Tong YueXu po svém nástupu na akademii vždycky tak samostatný.

You XiaoMo se zeptal: „Pokud porazíme Teng ZiXin a zbytek, nakonec stejně budeme muset naše spojence odkopnout, ne?”

Tong YueXu řekl: „... ...Je tu pět míst.”

You XiaoMo odpověděl: „Tak to můžeme přizvat jenom tři lidi.”

Tong YueXu na okamžik umlkl. „Vlastně se tímhle není třeba stresovat. Můžeme přizvat... ...tamtoho člověka a jeho kamarády.”

You XiaoMo následoval směr, kterým ukazoval, a podíval se tam. Byl to mág, co byl celkem silný a co dokázal stát na stejné úrovni jako Teng ZiXin a ostatní.

Jelikož You XiaoMo ve vyjednávání s ostatními moc nevynikal, chopil se toho Tong YueXu. Ten člověk váhal jenom chvilku, než souhlasil. Pravděpodobně pochopil nynější situaci. Jelikož Teng ZiXin a Chai Zheng spolupracovali, pravděpodobně by to skončilo tak, že by jej vytlačili z jeviště, kdyby si nenašel někoho k ruce. A navíc měl dva kamarády, o které se musel postarat.

„Já jsem Feng ChiYun, jak se s nimi chcete vypořádat? Slyšel jsem, že Qing Qiu a Chai Zheng se trochu znají. Pokud by ti tři navzájem spolupracovali, nesmírně by nám to ublížilo,” přešel ten muž rovnou k věci.

Kvůli tomuto přímočarému stylu ho You XiaoMo sjel pohledem od hlavy až k patě. Toto jeho impozantní chování zdánlivě naznačovalo, že byl celkem význačná osoba. Ale You XiaoMo nečekal, že bude tak neslavný a neznámý.

Tong YueXu řekl: „No ano, ale ani ostatní účastníci se nenechají jen tak vyhodit. Měli bychom počkat až na konec. Věřím, že do té doby přijdou o celkem dost lidí. A pak budeme mít dobrou šanci udělat svůj tah.”

Feng ChiYun dal najevo svůj souhlas kývnutím a brzy řekl: „S tím souhlasím. Ale oni mají tři lidi a všichni tři mají celkem vysokou sílu. Jak si je rozdělíme?”

You XiaoMo zvedl ruku a řekl: „Já se můžu vypořádat s Chai Zhengem.”

Ty dva to nepřekvapilo. You XiaoMo měl skutečnou sílu. Jeho řád se možná zdál nízký, ale ve skutečnosti měl nezdolnou bojovou sílu. Chai Zheng byl možná mág 6. vysokého řádu, ale nemusel být nezbytně vítězem.

Feng ChiYun řekl: „Takže Qing Qiu nechte na mě.”

Tong YueXu sepjal ruce a vlídně se usmál. „Mnohé díky oběma.”

„Už jste domluvili?” Feng ChiYunovi přátelé jim pomáhali odvracet útoky ostatní, aby jim dopřáli chvilku času si promluvit. Ale už to nemohli dál prodlužovat a zněli velmi nervózně.

Feng ChiYun se přihnal k nim. Bez dalšího slova uštědřil protivníkovi jediný úder. Toho člověka to zastihlo nepřipraveného a v mžiku ho to sestřelilo z jeviště.

You XiaoMo ze sebe vydal tichý výkřik překvapení. Jak se dalo čekat, Feng ChiYun se do určité míry držel zpátky.

Tong YueXu a You XiaoMo vyrazili do boje společně a odděleně zamířili za Teng ZiXin a Chai Zhengem. Boj se pomalu blížil k závěru a na jevišti teď zbývalo méně než polovina účastníků. Teď bylo na čase rozhodnout o vítězství či porážce.

Chai Zheng viděl, že se k němu hnal You XiaoMo, a v očích se mu najednou zlovolně zablýsklo. Když si pomyslel, že se mu You XiaoMo vlastně doručil až pod nos a on tak nemusel vynaložit žádné úsilí a hledat ho. Velmi dobře.

Chai Zheng rukou rapidně vytvořil mudru, aniž by čekal, až se k němu You XiaoMo dostane. Duševní síla v jeho těle ve zlomku sekundy explodovala. Ta nezměrná duševní síla se okamžitě spojila do podoby litého a velkolepého nehmotného tygra, co zařval You XiaoMovým směrem.

Když You XiaoMo pocítil Chai Zhengovu sílu, ostře se zastavil. Z prostoru mezi jeho obočím vyrazila část jeho duševní síly a rapidně utvořila pěst. A ta pak svištěla k Chai Zhengově agresivnímu tygrovi a praštila ho do hlavy.

Ty dvě duševní síly se spolu srazily a kvůli nárazovým vlnám se okolní prostor zdeformoval.

Ať už You XiaoMova pěst nebo Chai Zhengův agresivní tygr, oboje se v mžiku rozpadlo. Jejich první střetnutí pěstmi se dalo považovat za remízu.

Ale obě strany věděly, že ani jeden z nich nezužitkoval svou plnou sílu.

Chai Zhenga nepřekvapilo, že You XiaoMo toho tygra porazil, a řekl Zhong JingShanovi za sebou: „Popasujeme se s ním spolu. Ty ho zdržuj a já mu uštědřím smrtelný úder.”

Zhong JingShan se na You XiaoMoa podíval mrazivým pohledem a okamžitě přikývl. „Dobře.”

Pak zmlkl a začal vytvářet mudry. Chai Zheng ustoupil za něj a zdánlivě se připravoval vypustit nějaký smrtící tah.

You XiaoMo ze sebe vydal překvapené „eek” a pohled přesunul od Chai Zhenga k Zhong JingShanovi. Z tohoto muže měl matný dojem, ale jelikož během těch prvních dvou kol turnaje soustředil pozornost na jiné, You XiaoMovi moc v paměti neulpěl.

Když Zhong JingShan skončil s vytvářením muder, zlovolně se zasmál. „You XiaoMo, zkus ustát můj úder!”

Jak domluvil, v mžiku z něj vybuchla bouřlivá vlna duševní síly a vzala na sebe podobu nehmotné krajty, co v sobě nesla brutální krvežíznivost. Ta krajta zuřivě zasoptila a prudce se vrhla k You XiaoMovi.

You XiaoMo pozvedl obočí a obrátil ruku, aby vytvořil mudru. Na špičce prstu se mu rapidně sloučila část duševní síly a jas té duševní síly byl víc a víc silnější. Zrovna když se ta krajta měla přihnat k němu, duševní síla na špičce jeho prstu vystřelila jako laser a náhodou zasáhla krajtu do tlamy.

BUM!

Nebyl v tom ani náznak nějakého odporu, neboť se celá krajta v mžiku zhroutila.

Kvůli tomu beztvarému poryvu musel Zhong JingShan bezděky udělat pár kroků vzad. V tváři okamžitě zbledl a mráz v jeho očích nahradila hluboká hrůza. Nedokázal si s You XiaoMoem vyměnit ani jeden úder a jeho porážka byla tak jasná. Dokonce ani zbytek lidí takovouto scénu nečekal.

Publikum propuklo v poplašené výkřiky, někteří se na ně dívali s úděsem. Ti, co fandili Chai Zhengovi a Zhong JingShanovi, si nemohli pomoct a vyměnili si pohledy – v očích jim byla jasně znát nevíra.

Chai Zheng se připravoval ukázat svou techniku tréninku techniky a když tohle spatřil, v oku mu zacukalo. Myslel si, že Zhong JingShan s You XiaoMoem vydrží pár úderů. Nečekal, že nevydrží ani jeden. Ale stále potřeboval víc času na to, aby dokončil mudry pro svou techniku.

You XiaoMo se na Chai Zhenga široce usmál a pak se k němu vrhl.

Zhong JingShan nevydržel v Gravitační místnosti ani 25 minut a to se sám pokoušel zastavit You XiaoMoa? Jak jinak by se to dalo nazvat než zbožným přáním?!

Chai Zheng nechtěl s You XiaoMoem přímo bojovat. Stále si pamatoval, jak mu Teng ZiXin řekla, že You XiaoMo před půl rokem směnil své body za manuál tréninku techniky vysokého řádu a vysoké jakosti. Ačkoli nevěděla, jestli se mu tu techniku podařilo úspěšně kultivovat, vždycky bylo moudré být v bezpečí a obezřetný.

You XiaoMo se zasmál. „Chai Zhengu, co to s tebou je? Když jsi šel dneska ven, zapomněl sis vzít odvahu?”

Jak to Chai Zheng zaslechl, tvář mu potemněla hněvem.

Ale najednou mezi ně vletěl bílý stín.

You XiaoMo to nečekal a honem se zastavil. Při bližším pohledu si uvědomil, že to nebyl nikdo jiný než Teng ZiXin. Okamžitě se podíval Tong YueXuovým směrem a zjistil, že ho vlastně zdržovali muž a žena. Toho muže nepoznával, ale ta žena byla Hai Lan.

Jejich síla dohromady byla pořád menší než síla, co měl Tong YueXu. Ale pokud ho vážně chtěli zdržovat, pak se od nich nebude moct rychle dostat. Vypadalo to, že Teng ZiXin už měla nějaké plány.
--------------------------------------------


6 komentářů:

  1. Moc děkuji za kapitolu, 😊 chtělo by to další kapitoly jsem zvědavá jak to dopadne 😃

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za kapitolku. Skončilo to v tom nejlepším. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za další kapitolu :D
    No vida :) You XiaoMo si nakonec našel čtyři spojence :)
    Už se moc těším na to, jak natrhne Teng ZiXin zadek :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle boj bude tak dlouhý jako u naruta 😂😂😂😂díky moc za překlad.

    OdpovědětVymazat
  5. Konec kapitoly v tom nejlepším 🤪😭 - autorka je sadista. Mám nervy napnutý k prasknutí. Super díl.

    OdpovědětVymazat
  6. Potvora jedna! Doufám, že jí YXM vypráší kožich! Moc děkuji.👍🥰👍

    OdpovědětVymazat