sobota 17. července 2021

Jen trochu nezdravý (JAB3)

 

Just a Bit Unhealthy / Jen trochu nezdravý (JAB3)

žánr: yaoi, sport, romantika
(tvrdé)
1 kniha (součást série)
připravuje se

Gabriel DuVal - nadějná fotbalová hvězda. A Jared Sheldon - lékař fotbalového týmu. Pro ostatní jsou jen dobří přátelé. Ale pravdou je, že Gabriel si není úplně jistý, co vlastně jsou. 

Někteří jejich vztah považují za nezdravý. Pro Gabriela je to matoucí. Ví, že ho Jared chce, a víc než jen kamaráda. On nechce Jareda. Je normální, má svoji přítelkyni a miluje ji. Ale Jared... Jared je víc. Jared je jeho. A Gabriel ho potřebuje - jeho dotyk a jeho sílu. 

Ale bude to Jaredovi stačit? 



Moje poznámky:

✦ Třetí kniha! Jen dávám vědět, že po tom po očku koukám a pomaličku se pouštím do dělání zásoby. Takže nás v tomto roce čeká zábava. (17.7)



Kniha 3

01 - 02 - 03 - 04 - 05
06 - 07 - 08 - 09 - 10
11 - 12 - 13 - 14 - 15
16 - 17 - 18 - 19

6 komentářů:

  1. Po tvých překladech JAB1 a JAB2 jsem si přečetla i další díly (i přes moji velmi chabou angličtinu) a moc se mi líbily - až na ten špionskej, takže se moc těším, až si to přečtu česky a budu tomu 100% rozumět.

    OdpovědětVymazat
  2. Bože ty ses nezmar 🤩🤩🤩😂

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji a těším se. První dva díly se mi moc líbili.👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  4. Stále si pamatuji na první dva díly, které jsi přeložila. Vím, že jsi se zmiňovala o tom, že tě tohle pokračování moc neláká. Pokud tě to ale
    přeci jen bude bavit, tak proč ne :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle sérii miluju a budu vděčná za každý překlad 😍

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem. Našla som asi 9. časť a zhltla sim ju. Som rada, že budeš pokračovať a ja sa dozviem aj to predtým. A aj keď si spomínala, že Gabriela nemusíš.❤❤❤

    OdpovědětVymazat