pondělí 12. července 2021

LMW - kapitola 292


Kapitola 292 – Přinucení


You XiaoMo na poslední chvíli zabránil tomu, aby padl na tvář, a to vlastními koleny.

Ale narazit koleny do země tak tvrdě bylo vážně bolestné a téměř mu vyhrkly slzy.

Když to ta potměšilá útočnice Teng ZiXin viděla, nebyla spokojená a dokonce chtěla pokračovat v útoku. Ale přišla o svou šanci, neboť Tong YueXu už setřásl ty dva lidi, co jej zdržovali, a stál jí v cestě k You XiaoMovi.

„Teng ZiXin, jsi tak hanebná!” řekl Tong YueXu vážně.

Teng ZiXin si chladně odfrkla. „Boj všichni proti všem je vždycky takový. Nebo jsi předpokládal, že ti ostatní projeví milost? Tong YueXu, kdybys něco takového čekal, byl bys naivní!”

Tong YueXu řekl: „Jelikož jsi to takhle řekla, neobviňuj mě, že jsem ti neprojevil smilování.”

Teng ZiXin se ušklíbla. „Vážně o sobě smýšlíš až příliš dobře, Tong YueXu! Bez ohledu na to, co se stane, mi nejsi roven.”

Tong YueXu v klidu odpověděl: „Ať už to je pravda nebo ne, to poznáme, až se spolu střetneme.”

Když domluvil, zaujal pozici připravenou k boji. A zrovna když chtěl užuž udělat svůj tah, You XiaoMo ho nečekaně zadržel.

„Počkat!” You XiaoMo vydržel tu bolest a postavil se.

Tong YueXu se ostražitě podíval po Teng ZiXin a pak přešel k You XiaoMovi. Jak You XiaoMoa podepřel pod paží, ustaraně se ho zeptal: „Jak jsi na tom? Je to zranění vážné?”

You XiaoMo zakroutil hlavou. „To není důležité, ještě chvíli vydržím.”

Po pravdě řečeno, You XiaoMo se bolesti mírně bál, protože od dětství jen málokdy došel nějakého zranění. Ačkoli pro něj bylo těžké tu bolest ustát, nechtěl se dívat na tu Teng ZiXinu hrdou a nadřazenou tvář. A také jí chtěl nechat okusit, co za následky ji čeká za to, že na něj tak pokradmu zaútočila.

Když Tong YueXu viděl, že vypadal strašně, ale že stejně zatínal zuby, pravděpodobně pochopil, že na tom trval, a už nic jiného neříkal. Jen se nepřímo zeptal: „Potřebuješ moji pomoc?”

You XiaoMo okamžitě odpověděl: „Ano!”

Tong YueXu řekl: „Jak chceš, abych ti pomohl?”

You XiaoMo odpověděl: „Jen se postav stranou a dávej pozor na Teng ZiXinin každý pohyb. Ať už mě znovu nezraní!”

Tong YueXu řekl: „... ...Dobře!”

Předpokládal, že po něm You XiaoMo chtěl, aby stál stranou, sledoval Teng ZiXin a zabránil jí v další šanci předvést podobný pokoutný útok.

You XiaoMo odtáhl paži od Tong YueXua, co jej podpíral, a udělal dva kroky vpřed. Pak předstíral, že se dotkl své magické brašny. Ve skutečnosti si z dimenze vzal malou lahvičku duchovní vody, v které bylo jen pět kapek duchovní vody. Zvedl hlavu a vypil všechnu tu duchovní vodu.

Nebylo řečeno, že účastníci během turnaje nemohli použít jiné prostředky k obnově vlastní duševní síly. You XiaoMo si troufl takhle otevřeně vypít duchovní vodu, neboť využil této smyčky v pravidlech.

Jak to Teng ZiXin viděla, v očích jí dvakrát problýsklo.

You XiaoMo hodil tu prázdnou lahvičku do své magické brašny, podíval se na Teng ZiXin a široce se usmál. „Vzpomínám si, že jednoho dne mi někdo snadno ukradl magickou brašnu, když jsem vyšel z mistrova dvora. Uvnitř jsem měl malou lahvičku duchovní vody, kultivační neteři Teng, neviděla jsi ji náhodou?”

Teng ZiXinin výraz zmrzl. „Toho dne jsem odešla dřív než ty. Jak bych mohla... ...”

Když to Teng ZiXin řekla, odmlčela se a najednou se jí změnil výraz. A pak už dál nedokázala pokračovat.

You XiaoMo jí věnoval nesmírně hrdý úsměv. „Ale ne, neřekl jsem, kdy to bylo, a kultivační neteř Teng vlastně věděla, o čem jsem to mluvil.”

Neřekl jasně, co naznačoval, ale lidi, co použili mozek, už budou vědět, co tím myslel, jen co se o tom doslechnou.

Tong YueXu tu jejich konverzaci jasně slyšel, oči se mu mírně rozšířily a on se na Teng ZiXin nevěřícně podíval. Věděl, že někdo You XiaoMovi ukradl magickou brašnu. A při své inteligenci z těch pár vět pravděpodobně zjistil pravdu.

You XiaoMo najednou ztišil hlas: „Se vší pravděpodobností jsi tu lahvičku duchovní vody ještě nespotřebovala, že? Takže... troufneš si ji tady přede všemi použít?”

Na Teng ZiXinině tváři se ukázal strach a hněv. Ačkoli se strefil přímo do černého, nebyla tak hloupá, aby se jím nechala vyprovokovat. „Vůbec nechápu, o čem to mluvíš. Pokud se snažíš získat si čas, jen dál sni!”

Jak domluvila, okamžitě rukou vytvořila mudru. Přemýšlela, že využije té chvíle, než se You XiaoMovi plně obnoví duševní síla, a zaútočí na něj.

Majestátná a mocná duševní síla se před ní rapidně zhutnila do velké dlaně. Teng ZiXin tiše mlaskla a ta velká dlaň vyrazila k You XiaoMovi.

You XiaoMo cítil tu tísnivou auru, co sálala z velké dlaně, a zvedl ruku. V dlani se mu okamžitě zhutnila tlustá duchovní bariéra. A ta velká dlaň v mžiku narazila do té duchovní bariéry.

BUM!

Ty dva útoky se srazily a z bodu nárazu se rapidně rozutekly neviditelné duševní výkyvy. Ty výkyvy vytvořily hurikán, co se zakousl do země a roztříštil kamennou dlažbu a poslal úlomky do vzduchu. Některé diváky, co byli na okraji jeviště, to tak moc vylekalo, že za hlasitého, polekaného křiku prchli.

You XiaoMo se letmo podíval na Teng ZiXin naproti němu. Rukama najednou potají vytvořil pár muder a na špičce prstu shromáždil vlnu duševní síly. Využil té chvíle, kdy hurikán ještě nepominul a vystřelil tu duševní sílu ze špičky prstu.

Vystřelil na dva prsty dlouhou duševní sílu a ta se vmísila do duševního hurikánu. Když na to Teng ZiXin přišla, už bylo příliš pozdě. Její spěšně vystavěnou bariéru to prolomilo a zbývající duševní síla ji zasáhla do pravého ramene. Okamžitě jí z něj vytryskla krev.

Teng ZiXin to poplašilo a naštvalo, svírala si zraněné rameno.

Po deseti sekundách se duševní bouře konečně rozehnala a konečně byla vidět situace na jevišti.

Diváci kolem jeviště ze sebe vydali zmatené hlasy. Proč měla Teng ZiXin jen po tak krátké chvilce také zraněné rameno?

V této chvíli i Feng ChiYun a jeho skupina rozhodli o vítězi a poraženém. Navzdory tomu, že Qing Qiu měla celkem dobrou sílu, se zkušeným Feng ChiYunem se vůbec nemohla rovnat. Brzy byla v nevýhodě a Feng ChiYun ji přinutil seskočit z jeviště.

Tong YueXu zranil dva lidi, co pomáhali Teng ZiXin, přišli o polovinu své bojové síly. A tak na Teng ZiXině straně zůstal už jenom Zhong JingShan.

Jeden Zhong JingShan ale bohužel nebyl moc ku pomoci.

Situace se v mžiku obrátila.

You XiaoMo řekl: „Uznáváš porážku nebo ne?”

Teng ZiXin semkla rty a zůstala zticha.

You XiaoMo se ušklíbl. „Pokud neuznáváš porážku, tak tě prostě budu mlátit tak dlouho, dokud ji neuznáš.”

Naznačoval tím, že neměl v plánu Teng ZiXin jedinou ranou smést z jeviště. Místo toho chtěl, aby převzala iniciativu a vyvěsila bílou vlajku. Nebylo třeba říkat, že tento krok byl celkem zlomyslný. Přimět hrdého člověka, aby se dobrovolně vzdal, byl mnohem větší úder, než aby jej protivník srazil z jeviště.

Zhong JingShan si vzpomněl, že Chai Zhengovi pomáhal v intrikách proti You XiaoMovi. Nevěděl, jestli byl You XiaoMo ten typ, co vůči ostatním choval zášť. Ze strachu, že by se musel s You XiaoMoem potýkat, převzal iniciativu a seskočil z jeviště. Při pohledu na situaci bylo jasné, že neměli vůbec žádnou šanci na vítězství. Bylo lepší to prostě vzdát, než aby tam poníženě stál.

Teng ZiXin bohužel nedokázala následovat Zhong JingShanův příklad a prostě se vzdát.

You XiaoMoa to nijak nepřekvapilo. Pokud Teng ZiXin neuznala porážku, bylo to pro něj ještě lepší, neboť tak bude mít důvod, proč ji zmlátit.

Hai Lan pak spěšně přišla k Teng ZiXin a zašeptala: „ZiXin, už jsme prohrály. Je mnohem výhodnější teď uznat porážku.”

Teng ZiXin se temně podívala po Feng ChiYunovi, co užuž měl přijít k nim, a hořce se podívala po You XiaoMovi. A teprve pak se rozhodla se vzdát. Kdyby dál bojovala, byla by to ona, kdo by na tom tratil. Ale bylo nemožné, aby se z vlastní iniciativy vzdala.

Jak si tohle Teng ZiXin pomyslela, otočila se a odkráčela.

You XiaoMo okamžitě vrhl nával duševní síly.

Teng ZiXinin výraz se mírně změnil a neměla na výběr a musela uhnout stranou. Když nabyla rovnováhu, naštvaně na You XiaoMoa zahlížela. „You XiaoMo, nemysli si, že se tě bojím.”

You XiaoMo se vesele zasmál. „Jistěže se mě nebojíš. Ty, slečno Teng, jsi byla vždycky nebojácná. Na tváři se ti bez ohledu na dobu vždycky zračí ten výraz, co hlásá, že jsi všem nadřazená a všem stranou. Jak by ses mohla bát malé brambory jako já?”

Jak Hai Lan poslouchala ty jeho nesmysly, zuřila. „You XiaoMo, už jsme uznaly porážku. Ne že zajdeš příliš daleko! Měj trochu slušnosti, pořád jsi muž!”

You XiaoMoa to překvapilo. „To jste zrovna řekly, že uznáváte porážku?”

Hai Lan to omráčilo a nedokázala odpovědět.

You XiaoMo pokračoval: „Co může znamenat, když se člověk obrátí k druhému zády? Jak jsem mohl vědět, jestli se připravovala k nějakému vražednému tahu nebo jestli se snažila, abych polevil v obezřetnosti, a ona na mě mohla použít další překvapivý útok? Takže je jenom přirozené, že jsem se uchýlil k nějakému tomu protiopatření a udeřil jsem jako první, abych získal výhodnější postavení.”

Během té chvíle, co takhle tlachali, už Feng ChiYun a jeho přátelé zastoupili Teng ZiXin a její skupině ústupovou cestu.

Pokud se teď z vlastní iniciativy nevzdají, mohli akorát dál bojovat.

Teng ZiXin se rozhlédla kolem s nesmírně pochmurným výrazem.

Ačkoli Feng ChiYun a jeho přátelé spotřebovali hodně duševní síly, ani Teng ZiXin a Hai Lan už moc duševní síly nezbývalo. Kdyby vážně začali bojovat, jejich šance na vítězství byla menší než 30%.

„You XiaoMo, vyhrál jsi, vzdávám se!” vyplivla Teng ZiXin hořce. A pak společně s Hai Lan a jejím dalším pomocníkem odešla z jeviště.

Jejich odchod značil konec boje všichni proti všem.

Díky úsilí You XiaoMoa a jeho skupiny byli Teng ZiXin, Chai Zheng a Qing Qiu, co měli sílu soupeřit o první tři místa, konečně a nečekaně vyhlazeni.

You XiaoMo okamžitě vzrušeně pokynul Feng ChiYunovi a ostatním. „Rychle pojďte sem, pojďme si rozdělit body za prvních pět míst.”

Diváky to omráčilo. Správně! U těch prvních pěti míst bylo vysoké a nízké skóre. Ale o co se You XiaoMo snažil, že z toho byl tak vzrušený?

Nezmátlo to jenom diváky. Dokonce ani Tong YueXu a ostatní nechápali, o co se You XiaoMo snažil.

Ling Xiao se z míst pro diváky podíval na You XiaoMoa s překvapivě jasnýma očima.
--------------------------------------------

~ A to byla poslední kapitola ve čtvrté knize! ~ 

~ Jaké intriky YXM spřádá se dozvíme až v 5. knize! ~


6 komentářů:

  1. Mockrát děkuji za další kapitolu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za další kapitolku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cha cha takže teď si rozdělí první místa. Jasně první bude on a zbytek ale nějak se vsadím že to rozdělí tak že ve finále oni obsadí první místa. Cha cha. Tohle bude zajímavá kapitola. Moc dekuju. Už jsem5bedoufala v další díl, takže když jsem ti6v 1 hodinu v práci zjistila, tak jsem kapitolu i jídlo zhltla najeden nádech. Moc dekuji že překládás. Moc se na pondělí a čtvrtek těším. 🤩🤩🤩🥰💋

    OdpovědětVymazat
  4. To bylo parádní. Už se těším na pokračování. Děkuji ti za tvou práci.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý souboj. Napínavý od začátku do konce. Moc děkuju za přeložení!🤩🥰👍

    OdpovědětVymazat