čtvrtek 17. října 2019

JAB1 - kapitola 10 @


Kapitola 10


Shawn strávil po večeři několik hodin hraním si s Emily a Bee.

Když byla dvojčata konečně vyčerpaná a usnula, Shawn se vrátil do své – jejich – ložnice.

Byla prázdná.

Shawn si nebyl jistý, jestli se mu ulevilo nebo jestli byl zklamaný, vzal si čisté oblečení a dal si dlouhou sprchu. Chvilku stál, jak mu voda padala na nahé tělo, a pomyslel na to, že se bude dělit o lůžko s Rutledgeem. Celou noc.

Shawn shlédl na svůj poloztvrdlý penis a povzdechl si. Tohle bylo všechno tak matoucí. Rutledge byl muž. A taky to byl podělaný mizera. Přece nemohl být vzrušený, že s ním bude sdílet postel.

Shawna jeho vlastní tělo otrávilo, a tak se usušil, oblékl a vrátil se zpět do ložnice.

Nejdřív si myslel, že je Rutledge pořád pryč. Pak na balkóně zahlédl vysokou siluetu.

Shawn pomalu přešel ke dveřím, rozevřel je a vyšel do noci. Když se do něj opřel studený vzduch, trochu se zatřásl a ovinul si paže kolem sebe, aby se udržel v teple. Na listopad bylo pořád celkem teplo, ale nebylo dost teplo jen na jednu tenkou vrstvu.

Rutledge měl v ruce cigaretu. Neotočil hlavu.

Shawn se opřel o zábradlí balkónu, napodobil Rutledgův postoj. „Je vážně nemocný, víš.”

Toho nepatrného ztuhnutí Rutledgeových ramen si všiml jen díky tomu, že ho tak upřeně sledoval.

„Ano,” řekl Rutledge bezvýrazně. „Umírá.”

Shawn nemohl říct, že ho to překvapilo.

„Promiň.”

Rutledge pokrčil rameny a dlouze potáhl z cigarety. „Nemáme se rádi.”

Shawn se podíval na měsíc, co vykukoval mezi mraky. „Když moji rodiče zemřeli, nechali po sobě obrovské dluhy. Museli jsme prodat dům, abychom zaplatili věřitelům, takže jsem skončil bez domova, jen stěží plnoletý a se dvěma batolaty, o které jsem se musel starat. Někdy je nenávidím. Za to, že umřeli, za to, že byli tak nezodpovědní a dostali mě do téhle pozice.” Cítil, jak se mu stáhlo hrdlo a musel spolknout ten knedlík v krku. Nadechl se čistého nočního vzduchu, naklonil tvář nahoru, aby ucítil, jak se mu o kůži otírá vánek. „Ale chybí mi. Tak zatraceně moc.”

Rutledge nic neřekl.

Někde v dálce zahoukala sova.

„Je to tvůj táta,” řekl Shawn.

Rutledge zamáčkl cigaretu. „Nepřivedl jsem tě sem, abys mě mohl poučovat o důležitosti rodiny.” Jeho hlas byl úsečný. Podrážděný.

„Ne. Přivedl jsi mě sem, abys naštval svého tátu a ukázal ses. Nemyslíš si, že to je malicherné a protivné?”

„Není to žádná oběť. Umírání z něj nedělá menšího mizeru.”

„To ne,” souhlasil Shawn.

„A ty o našem vztahu nic nevíš.”

„Máš pravdu: nic nevím. Už jsme si ujasnili, že jsem hloupý hezounek.”

Rutledge se na něj otočil. Shawn dokonce i ve tmě cítil horkost jeho upřeného pohledu.

„Jsi neuvěřitelně otravný,” řekl Rutledge předtím, než Shawna strhl k sobě a přimáčkl své rty na jeho.

O pár minut později Shawn otevřel oči a řekl: „Tohle je taky otravné. Využíváš moje orální zaměření proti mně.”

Rutledge ho znovu políbil a všechno začalo být roztržité, horké a zdrcující.

O neurčitě dlouhou dobu později Shawn znovu otevřel oči a našel se ležet v posteli. Nahý. A Rutledge mu olizoval bradavku.

„Nebudeme mít sex,” řekl Shawn.

„Samozřejmě že ne,” souhlasil Rutledge. Taky byl nahý.

Shawnův omámený pohled sjel po jeho širokých ramenech, velmi svalnaté hrudi a pevném břiše, než se zastavil na jeho tvrdém, rudém penisu. Cítil, jak se mu sbíhaly sliny.

„Ne, vážně,” zkusil Shawn znovu, ale když Rutledge ovinul svou dlaň kolem jeho erekce, skousl si ret. Bože. „Nebudeme mít sex.”

Rutledge několikrát přejel po Shawnově penisu, než ho pustil a roztáhl mu stehna.

Shawn ztuhl.

Rutledge ho pohladil po vnitřních stehnech, jeho ruce byly silné a velké a tak dobré—

„Ať tě to ani nenapadne,” podařilo se Shawnovi říct.

„Jen se polož a užij si to, Wyatte.”

Shawn se zasmál. „Jasně. Jako kdybych nevěděl, co doopravdy chceš. Chceš do mě strčit svýho ptáka.”

Když se Rutledgeovy oči střetly s jeho, zdály se černé. „Chci do tebe 'strčit svýho ptáka'. Než noc skončí, taky budeš chtít, abych do tebe strčil svýho ptáka.”

Shawn si odfrkl, díval se na Rutledgeův silný penis. „V žádném případě nenechám tu věc nikam poblíž mojí zadnice.”

„To uvidíme.” Rutledge pevně přitiskl prst proti místu za Shawnovými varlaty, přiměl ho zalapat po dechu. „Myslím, že budeš chtít. A budeš na mým ptáku vypadat dobře.”

Shawn zčervenal. „K čertu s tebou. Jsi takovej mizera. Panovačný a—”

„Přestaň předstírat, že se ti to nelíbí.” Rutledge svou velkou rukou zase pohladil Shawna po stehnech. „Máš rád, když ti někdo poroučí. Líbí se ti nemít pro jednou zodpovědnost a prostě se uvolnit.”

Shawn otevřel pusu k námitce, ale nemohl to popřít. Zdálo se, že jeho penisu se Rutledgeova panovačnost hodně líbila. „To neznamená, že chci tvýho ptáka v mý zadnici. Ani si nejsem jistý, jak by to měl být dobrý pocit. V žádným případě se to tam nemůže vejít.”

„Vejde se, neboj.” Rutledgeovy oči vypadaly omámené chtíčem, jak bloumaly po Shawnově nahém těle. „Musím tě ojet. Čím dřív, tím líp.”

Shawn si olízl rty. „Nemyslím si—”

„Obrať se na břicho,” řekl Rutledge.

„Já—”

„Obrať se na břicho,” řekl Rutledge znovu tónem, který používal ve třídě.

Shawnovi zacukalo v penisu. Obrátil se, zavřel oči a řekl si, že může Rutledgea kdykoli zastavit, pokud to začne být příliš divné. Zastaví ho.

Ruce mu hnětly a hladily zadnici, než se něco mokrého a měkkého dotklo jeho půlek.

Shawn ztuhl. „Počkej—”

„Uvolni se, bude se ti to líbit. Všem normálním klukům se to líbí.” Rutledge se temně uchechtl. „Neboj se, neudělá to z tebe gaye.”

Shawn zjistil, že se červená. „Ehm, osprchoval jsem se a jsem čistý, ale—”

„Máš nádhernou zadnici.” Rutledge ho kousl do hýždě. „Tohle jsem chtěl udělat celou věčnost.”

Rutledgeovy rty se sevřely kolem jeho zvrásněného průchodu a sály a Shawnův mozek tu bitvu vzdal.

Rutledgeův jazyk tlačil vpřed, objížděl kolem jeho otvoru, než ho dlouze olízl, a Shawn zasténal. Stehna se mu samovolně roztahovala dál od sebe. Ježíši, nic by nemělo být tak pěkné.

Jemný a vlhký, cítil, jak ho Rutledge olizoval jazykem, jak nevázaně lízal jeho otvor. Pak ho palci rozevřel svému útoku.

Kruci. Rutledge se do něj pomalu propracovával jazykem, ukazoval a jemně šťouchal do jeho středu, rozevíral svaly, přemlouval je, aby se rozevřely, aby ustoupily stranou. Hodoval na něm. Tak zvrácené, tak špatné, ale Shawn ze sebe vydal zvuk, co podezřele zněl jako vzlyknutí, třel se o matraci, penis měl tvrdý jako kámen a tepalo mu v něm.

„Víc,” vzdechl, přesunul tělo, až byl na kolenech s nohama roztaženýma a hlavou svěšenou. Strniště na Rutledgeově tváři jej škrábalo na jemné kůži hýždí, zesilovalo tu senzaci a znovu mu připomínalo, že to byl muž, co mu lízal otvor. Byl to jeho profesor, co na něm hodoval.

Ta myšlenka mu do penisu vyslala nával krve a on zafňukal, tlačil se proti Rutledgeově ústům, zatímco ho Rutledge ojížděl svým jazykem. Nestačilo to. Měl pocit, že má otvor přecitlivělý, že se svíral po něčem tvrdém, co by mohl uchopit.

Pohybovali se spolu, ten hříšný jazyk se do něj každým přírazem snažil dostat hlouběji. Vzlykal a třásl se tak moc, byl na pokraji a nebyl schopen se udělat. Celý bolel a Rutledgeův jazyk nebyl dost velký, nemohl se dostat dost hluboko a Shawn potřeboval víc. „Víc.”

Rutledge se od něj odtáhl a pak mu kluzké prsty kruhovými pohyby masírovaly vchod a Shawn zasténal. Měl potíže přemýšlet, jeho tělo převzalo kontrolu a snažilo se nabodnout na Rutledgeovy prsty. Rutledge vtlačil své prsty dovnitř – jeden, pak druhý, rychle je roztáhl a pak je zase vytáhl.

Shawn lapal po dechu a čekal. Slyšel, jak za ním roztrhl balíček s kondomem. Měl kvůli tomu panikařit – co se mělo stát – ale už byl dávno mimo vyšilování. Byl tak prázdný. Tak tvrdý.

Rutledge ho přetočil na záda. Strčil mu pod boky polštář, vyrovnal se mezi jeho nohama. Temné oči měl skelné touhou.

Shawn se přinutil uvolnit, jak ho široká hlava Rutledgeova penisu začala pomalu roztahovat. Cítil, jak je napnutý, jak to pálilo, jak se Rutledge pomalu vtlačil do něj a jak se Shawnovy vnitřnosti neochotně podvolovaly tomu vpádu.

„Ach,” vydechl Shawn, když byl Rutledge plně uvnitř. Sevřel mu paže, stehna se mu chvěla. Bolelo to. Samozřejmě to bolelo.

Rutledge se zhluboka nadechl, svaly měl pod Shawnovými prsty tuhé. Tělo měl napnuté jako strunu, jako kdyby bojoval o kontrolu.

Shawnovi se zachvěly oči a zavřely se, ústa měl otevřená, jak horoucně lapal po dechu. Byl prakticky nabodnutý na Rutledgeově penisu, potěšení prohánělo bolest, jak byl roztažený až na krajní mez. Cítil se tak plný, Rutledgeův penis v něm byl tak těžký všemi správnými způsoby. Pořád to bolelo, vytvářelo to znamenitou agónii, kvůli které mu tepalo v penisu a odkapával si na břicho. Ta senzace plnosti byla uspokojující způsobem, který nedokázal vysvětlit.

„Jsem v pohodě,” řekl Shawn a ke svému překvapení byl. Ta intenzita, ten pocit zranitelnosti s ním dělal podivné věci a on se rozpouštěl a chtěl—

Rutledge se začal pohybovat.

Shawn mohl akorát zbytečně otevírat a zavírat ústa, jak se to podivné, intenzivní potěšení začalo střádat.

Rutledgeův penis se otřel o jeho prostatu, tvrdě, a Shawn vykřikl, prsty se mu zaryl do ramen. „Ach bože, ach bože,” mumlal mezi nesrozumitelnými slovy a zvuky, jak Rutledge přirážel dovnitř a ven, jak ho teď upřímně ojížděl. Pořád to bolelo, ale Shawn se dokázal soustředit jen na to intenzivní, nesnesitelné potěšení, co v něm narůstalo. Celý bolel, pumpovala v něm touha, jak se do něj Rutledgeův penis zavrtal hlouběji, ale ne dost hluboko, nikdy dost. A bylo to pěkné, tak pěkné, tak velmi pěkné—

Shawn hodil hlavou dozadu a skousl si ret, jak ho Rutledge prakticky ohnul vejpůl, když navedl svůj penis pod úhlem, kvůli kterému Shawn vzlykl.

Rutledge se k němu sehnul a začal ho líbat současně se svými přírazy, jazyk se mu nořil hluboko a Shawn se mohl akorát držet a poddat se té bouři. Naprosto ztratil pojem o čase, celý jeho svět se zúžil jen na Rutledgea – Dereka – na jeho horká ústa, jeho penis, jeho ruce, co bloumaly po celém jeho těle. Shawn už ani nemluvil, jenom to přijímal a sténal. Jeho otvor sebou kolem Rutledgeova penisu cukal, jak do něj Rutledge bez ustání tloukl, jak ho líbal a kousal na krku a ramenech. Shawnův penis užuž vybuchl a on se snažil se dotknout, ale Rutledge mu to nedovolil.

Shawn cítil, jak se mu napjalo břicho, jak mu začal tepat otvor, jak pulsoval kolem tvrdého penisu, co jej dál píchal. Nikdy neustával, co mu vzal dech i příčetnost i zábrany.

Shawn zasténal, zaryl prsty Rutledgeovi do ramen. „Já nemůžu—”

„Můžeš.” Rutledge brutálně přirazil proti Shawnově prostatě, prsty mu bolestně sevřel boky. „No tak.”

A Shawn se udělal, tělo se mu třáslo, jak jej rozerval orgasmus.

Rutledge do něj ještě párkrát přirazil, než zasténal a úplně nad ním ustrnul.

Shawn pod ním bezvládně ležel, dýchal stále přerývaně a tělo se mu chvělo v otřesech.

Cítil, jak odplynul do spánku, cítil se vřele, pěkně a spokojeně.
--------------------------------------------

~ A teď to půjde buď do kytek, nebo k ještě lepšímu... ~
~ Celé by se to dalo shrnout do tří bodů: 1) nebudeme mít sex; 2) dobrá, můžu ho kdykoli zastavit; 3) SEX!!! ~



Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

5 komentářů:

  1. Tak předvídatelné. :D Mno, taky jsem zvědavá jestli to půjde do kytek nebo k zářivé duze na obzoru. XD Děkuji za překlad. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak myslím, že nejdřív do kytek a až pak zářivá duha.😉 Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za skvělou kapitolu. 😁

    OdpovědětVymazat
  4. Žhavá, skvelá kapitolka 🤩 ďakujem 🧡

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat