čtvrtek 1. prosince 2016

TS - kapitola 5-6


Kapitola 5 – Nová úmluva (1)


Muž, pobavený Tang Fengovým výrazem naprosté nevíry, zvedl hlavu a nahlas se zasmál.

„Tang Fengu, vážně jsi Tang Feng? Podle mě jsi neztratil paměť, ale spíš ses změnil na naprosto jiného člověka.” Muž prodloužil svůj pohled, zíral na Tang Fenga, co seděl proti němu, intenzivníma, hodnotícíma očima. „Jenom měsíc jsem tě neviděl a mám z tebe úplně jiný dojem.”

„Ztratil jsem paměť, takže si nepamatuju, jaký byl Tang Feng v minulosti.” Tang Feng bez citu pokrčil rameny a přirozeně odpověděl: „Ani nemluvě o tom, že když jsem sklouzl hrobníkovi z lopaty, je to jako kdybych ze sebe setřásl vrstvu kůže. Po takové zkušenosti by se více či méně změnil každý.”


Tang Feng vyhrál nespočet hereckých ocenění. Už si zvykl, že má za jakékoli nečekané situace zůstat vyrovnaný. Zvláště když má člověk nemocné srdce, o to víc důvodů udržet jej v klidu jen pro případ, že by se to vymklo kontrole, vypovědělo službu nebo vůbec přestalo bít.

Chceš z něj vytáhnout informace? To nebude snadné.

„Co sis o mě myslel, když jsi mě viděl před měsícem?” Tang Feng si nabral teplou vodu do dlaní a jemně si jí promasíroval tvář, pak si prsty rozvážně pročesal vlasy. Kapky vody se nastřádaly, stékaly mu po tváři dolů do vany. Na jeho nádherných rysech nebyly žádné chybičky.

„Pěkná váza se špatným mozkem. Zbytečný odpad.” Charles vytočil koutky rtů vzhůru, položil si paži na okraj vany a podepřel si jí bradu. Očima sjížděl po Tang Fengově tváři, nyní zjemněné teplým světlem. „Nehledě na to, jaký jsi byl, když tě vidím teď, zdá se mi, že jsem dostal jackpot.”

„Ale já si myslím, že naše úmluva je prostě hloupá. Můžeme ji zrušit?” Ačkoli vzkříšení bylo pěkné, hned tak z kraje muset žít jako něčí milenec trochu moc vyzývalo jeho duševní sílu.

„Vážně se mi líbíš, takže tu úmluvu nehodlám zrušit.” Druhá strana Tang Fengovu žádost svižně zamítla. „Ale...”

Charlesova slova se stočila jiným směrem. „Na začátku jsem si také myslel, že je celkem vtipné, žes s tím vlastně souhlasil. Ale jelikož se mi teď vážně líbíš, můžu tu úmluvu trochu pozměnit, ačkoli jenom v rámci toho, na čem jsem souhlasil.”

Vypadá to, že se střetl s neústupným a prohnaným obchodníkem. Tang Feng se podíval na naprosto nahého muže před sebou. Měl okouzlující rysy, prvotřídní míšenec. Jeho tělo se dalo srovnávat s těmi nejlepšími euroasijskými modely. Kromě toho, že to slovo „úmluva” jej na výsost znechucovalo, Charlesův postoj a řeč mu plně vyhovoval. Jako partner do postele je to kandidát, na kterého se dá narazit jen stěží.

„Nový film režiséra Li Quana. Ty jsi sponzor?”

Režisér Li Quan Tang Fengovi nebyl neznámý. Režisér Li Quan se často objevoval na euroasijském trhu a dělal celkem trháky. Také natočil filmy neuvěřitelné umělecké hodnoty, všechny z nich jej symbolizovali jako skvělého režiséra. Je to čínský profesionál, co ovládl jak komerční filmy, tak umělecké filmy. Nehledě na to, jestli šlo o Asii, Evropu nebo Ameriku, měl velký vliv.

Tang Feng mohl celkem dobře odhadnout, co režisér Li Quan točí. Než měl infarkt, sám režisér Li Quan jej pozval, aby si v tomto filmu zahrál, ale už měl tělesné problémy, a tak mohl jeho nabídku jen dočasně odmítnout.

„Správně.”

„Už jsi Ge Chena doporučil režisérovi?”

Charles pozvedl obočí. „Ano, ten samý den, co tě sem poslali. Pokud se o tu roli chceš pokusit, můžu doporučit i tebe.”

To, jestli tě režisér bude chtít nebo ne, to je jiná záležitost.


Kapitola 6 – Nová úmluva (2)


„Můžu tě režisérovi doporučit, ale musíš pochopit, že režisér Li Quan není člověk, co by otevřeně souhlasil s doporučením sponzora.” Charles nečekal, že by ten začínající herec s pěknou tvářičkou před ním získal od slavného herce uznání. Samozřejmě věděl o tom Tang Fengově rychlém pádu z výsluní slávy krátce poté, co debutoval. Ten muž měl na kontě pěkných pár skandálů.

Ale nynější Tang Feng, co před ním seděl, v něm vzbuzoval podivný dojem důvěry. Takový ten pocit, který ho přiměl chtít mu věřit. Tenhle člověk je naprosto jiný než Tang Feng, kterého kdysi znal.

Charles skoro okamžitě pochopil, proč byl ochotný domluvit se s tou druhořadou celebritou ve vaně. Toho muže před sebou chtěl.

Proč by si Lu Tianchen myslel, že je Tang Feng jen otravný smetí? Očividně to je muž, který ostatní nutí chtít jej dobývat.

„V zábavním průmyslu nechybí na pohled pěkní muži. Můžu ti dát pár příležitostí.” Charles se pod vodou chopil mužových kotníků. Byla to ostuda. Během jejich prvního sexu ho nadrogoval.

Tang Feng mírně ucukl nohama a sledoval Charlese kritickýma očima.

Nedokázal zadržet smích. „Můžu to brát tak, že si mě chceš koupit?”

„Jsi ochotný nechat mě tě koupit?”

Tang Fengova přímost na Charlese udělala další dobrý dojem. V minulosti si hrál s několika celebritami, ale většina jich byla příliš hladká. Buď byli příliš poslušní a submisivní, což ho nudilo, anebo byli namyšlení, což ho rozčilovalo.

„Tvoje slova v sobě mají divokost, ale já si o sobě nemyslím, že bych měl jenom svůj vzhled. Ani mě se to slovo 'koupit' nelíbí,” odmítl Tang Feng nabídku.

Charles by se jenom kvůli tomuhle prostě nenaštval. Už čekal, že jej odmítne. Naštěstí pořád měli dohodu, co trvala jeden měsíc.

„Máme měsíc na to, abychom se navzájem pochopili.” Pohledný míšenec se usmál.

„Jelikož není možné tu dohodu zrušit, můžeme trochu pozměnit podmínky? Prosím, doporuč mě režisérovi Li Quanovi. Budu se ze všech sil snažit ho přesvědčit. Také doufám, že během dne nebudeš omezovat mou svobodu. Je to tak?” Po pečlivém zvážení se Tang Feng snažil vyjednat z této úmluvy co nejvíce svobody.

Domluvit se s tímhle tyranem tváří v tvář bylo to nejmoudřejší rozhodnutí. Náhle odmítnutí nebo neochota udělat kompromis vede jenom k tomu, že vás druhá strana nenávidí. Konečným výsledkem by byla smrt. Tang Feng měl pořád nezměrnou vášeň pro zábavní průmysl. Podle něj bylo to, že byl schopen zase žít, druhá šance z nebes.

Pokud využije této příležitosti a bude se snažit ze všech sil.

Minulý Tang Feng už rozčílil šéfa své společnosti. Jinak by mu nedal tak příšerného manažera. Nynější Tang Feng nejenom že musel tomu minulému vytřít zrak, ale musel si také najít někoho, kdo by jej podpořil, někoho, kdo by zabránil tomu, aby jej manažment pohřbil. Teď byl jeden takový člověk přímo před ním, Charles.

Charles byl chvíli zticha, než přikývl a dal Tang Fengovi souhlasnou odpověď: „Jasně, vážně se mi líbíš.”

„Ty se mě taky líbíš.” Tang Feng se klidně usmál. „Ale příště nepoužívej drogy. Ta závrať je strašná.”

„Chceš ještě jednou?” Charles se naklonil kupředu, celým svým tělem vyplnil prostor nad Tang Fengem. Sklonil hlavu a políbil ho na čelo. Najednou pocítil impulz dělat to s ním navážno.

„Vzhledem k tomu, že mě zrovna propustili z nemocnice, mě prosím ušetři.”

„Dobře, ani já tě nechci hned od začátku vyděsit, ale co takhle polibek?”

Tang Feng ovinul svoje paže kolem Charlesových ramen a nabídl mu své rty. Byl to lehký polibek bez sexuálního podtónu, a přesto v sobě nesl svůj druh sladkosti. Charlesovi se tenhle polibek líbil.
--------------------------------------------

<Předchozí>...<Následující>

1 komentář: