čtvrtek 23. září 2021

LMW - kapitola 312


Kapitola 312 – Ochránce


You XiaoMovi se chtělo brečet, ale neměl žádné slzy. Sám si nemyslel, že jeho průlom začne tak nečekaně.

Nebylo to tak, že by si během posledních pár dní nemyslel, že by mohl každou chvíli pokročit, ale trochu polevil v obezřetnosti, neboť dvacet dní v kuse nedošlo k žádné aktivitě. Kdo mohl vědět, že na to najednou dojde teď?

Když ten člověk zakřičel, že hodlal pokročit, věděl, že byl ve velké bryndě.

Tentokrát pravděpodobně bude muset pokročit pod bedlivým pohledem veřejnosti.

Útěchou mu bylo jedině to, že akademie ujednala, že žádný student nesměl v Gravitační hoře zaútočit na dalšího studenta. Ale také nemohl vyloučit možnost, že jeho nepřátelé hodí obezřetnost do větru. Byl tak zabraný do tréninku, že nevěděl, jestli v davu kolem byli Teng ZiXinini nebo Chai Zhengovi lidé. Každopádně si musel najít člověka, co bude jednat jako jeho ochránce.

Zrovna v té chvíli k němu přišel jeden člověk.

You XiaoMo zvedl hlavu, aby se podíval. Srdce se mu bezděky pozastavilo, když spatřil, kdo to dorazil. Ukázalo se, že to byl Teng ZiYe.

Teng ZiYe na něj bezvýrazně zíral. „Budu tvůj ochránce.”

Bratr jeho nepřítele chtěl být jeho ochránce, tento vývoj byl vskutku mimo jeho očekávání!

You XiaoMo hořce polkl, měl by tu nabídku přijmout nebo ne? Když se podíval do Teng ZiYeových hlubokých a zastřených černých očí, vlastně přikývl. „Děkuju!” You XiaoMo nevěděl, jak k tomu došlo, ale určitě to měli na svědomí bohové a démoni!

Vzpamatoval se, až když promluvil. Ale teď už neměl kam ustoupit.

You XiaoMo se obával, že by utrpěl zpětný ráz, kdyby se nesoustředil na meditaci, aby pokročil na další řád.

V davu bylo mnoho lidí, co Teng ZiYea poznalo. A když spatřili, že se neznámému mágovi nabídl jako ochránce, bezděky je to udivilo. Něco takového se ještě nikdy nestalo. Všichni věděli, že i když Teng ZiYe vypadal mírně, vlastně měl trochu chladnou povahu. Byl celkem vzájemně odporující si osoba a jen pár jej vidělo převzít iniciativu, aby na někoho promluvil. Ani nemluvě o tom, aby převzal iniciativu a jednal jako ochránce druhých.

Jeden člověk v davu se stal svědkem celé této scény. Pohledem dvakrát skočil na You XiaoMoa a Teng ZiYea a pak se otočil a okamžitě odešel z Gravitační hory.

Za půl hodiny ten člověk přiběhl před Chai Zhengův pokoj a hlasitě vřískal, takže Chai Zheng vyšel ven.

Chai Zheng vyšel ze svého pokoje se zachmuřenou tváří. Zahlížel na toho člověka a mračil se. „Kvůli čemu tak křičíš?! Pokud se neděje nic urgentního, měl by ses připravit, jak s tebou vymetu.”

Ten muž sebou trhl. Když viděl, že Chai Zhengovi docházela trpělivost, okamžitě vyhrkl: „Mladý pane Chaii, nesu velkou novinu. Zrovna jsem v Gravitační hoře viděl Teng ZiYea a on... ...”

Chai Zheng se nasupil. „A co že jsi ho viděl? Od kdy je Teng ZiYeova lokace taková velká novina?!”

Ten muž spěšně pokračoval: „Ne, pořád tam je ještě někdo. Ten druhý je You XiaoMo. Také trénoval v Gravitační hoře. Před půl hodinou měl najednou pokročit na další řád. Teng ZiYe se sám od sebe nabídl jako jeho ochránce.”

Ta poslední věta byla nejdůležitější.

Chai Zhenga to omráčilo. Teng ZiYe pomáhal You XiaoMovi jako jeho ochránce? Jak to?

Ale měla by to být pravda, neboť si nemyslel, že by si tento člověk troufl mu lhát. Mohlo by to být tak, že se Teng ZiYe a You XiaoMo přátelili?

Čím víc o tom přemýšlel, tím byl přesvědčenější, že to bylo možné. Chai Zheng se najednou postavil, odstrčil toho muže z cesty a vykročil. Pak vyrazil ke Kultivačnímu centru a po 30 minutách se mu podařilo vyhrabat Teng ZiXin.

Teng ZiXin, kterou takhle v Kultivačním centru obtěžoval, se tvářila otráveně.

Chai Zheng neměl náladu ji to nějak zdlouhavě vysvětlovat. Když viděl, že vyšla ven, řekl: „Teng ZiXin, věděla jsi, že se tvůj bratr přátelí s You XiaoMoem?”

„Nemožné!” Teng ZiXina první reakce bylo zamítnutí.

Chai Zheng odpověděl: „Jak je to nemožné? Pár lidí z Kamenné Brány to vidělo na vlastní oči. Tvůj bratr jedná v Gravitační hoře jako You XiaoMoův ochránce. Jak by na základě jeho povahy mohl jednat jako něčí ochránce, kdyby se s tím dotyčným nepřátelil?”

Teng ZiXin viděla, že mluvil s jistotou, a najednou zaváhala.

Její vztah s Teng ZiYeem ve skutečnosti nebyl nijak zvlášť dobrý. Jelikož je od dětství srovnávali, mohl by to být jeden z důvodů, proč k ní Teng ZiYe od dětství nikdy neměl blízko.

Navíc neměl ani moc blízko k rodičům, a tak vždycky předpokládala, že to bylo pravděpodobně z větší části kvůli Teng ZiYeově povaze.

Ale bez ohledu na to, jakou měl Teng ZiYe povahu, Teng ZiXin byla stále jen žena. Jelikož byl Teng ZiYe nejstarším synem, nevyhnutelně zdědí pozici na přídi klanu Teng. Rozhodně nechtěla spatřit, jak se přátelí s You XiaoMoem, když měl tak nekonečné vyhlídky.

„Jsi si jistý, že to je pravda?” Teng ZiXin se stále zdráhala tomu uvěřit.

Ačkoli byl Teng ZiYe posedlý kultivací, bylo nemožné, aby se nedoslechl o té záležitosti mezi You XiaoMoem a ní. Možná k sobě neměli blízko, ale pořád byli sourozenci.

Ani Chai Zheng tomu nechtěl věřit. Pokud Teng ZiYe stál na You XiaoMově straně, až by chtěl v budoucnu provést svůj tah, musel by si na něj dávat pozor.

Ti dva tam stáli a představivost jim divoce běžela na plné obrátky. Ale nikdy je nenapadlo jedno: jelikož byl Teng ZiYe posedlý kultivací, jak by mohl You XiaoMoa kdy vidět?

Teng ZiYea od dětství učili, jak se stát kvalifikovaným dědicem. Bez ohledu na to, co dělal, zakládal své počínání dle toho, co by zvýhodnilo jeho klan. A proto by si nikdy nikoho neznepřátelil jen kvůli něčemu takovému jako žárlivost nebo chtíč.

Kdyby byl závistivý člověk, nejvíce by tím utrpěla jeho mladší sestra Teng ZiXin.

Chai Zheng a Teng ZiXin poslali pár lidí, aby zjistili nějaké informace a přešetřili tuto záležitost.

Brzy dostali své odpovědi, aniž by se přitom zapotili. Přece jenom bylo jen pár, co by pokročili v Gravitační hoře. A ta novina se šířila rychle, neboť Teng ZiYe byl v Gravitační hoře také malá celebrita.

You XiaoMo úspěšně pokročil s pomocí Teng ZiYea.

You XiaoMo se váhavě podíval po Teng ZiYeovi a učinil první krok a řekl: „Děkuju.”

Teng ZiYe mu mírně kývl. „Není zač.” Domluvil a užuž se chtěl otočit a odejít.

„Počkej.” You XiaoMo ho rychle zastavil. Ačkoli nevěděl, co si Teng ZiYe myslel, stejně mu to chtěl říct. „Já jsem You XiaoMo, rád tě poznávám. Tentokrát ti dlužím laskavost.”

Teng ZiYe se odmlčel a ohlédl se. „Ty jsi ten You XiaoMo, co Teng ZiXin pořád dokola poráží?”

You XiaoMo se rozpačitě zasmál. Teng ZiYe mluvil velmi klidně a on vůbec nedokázal říct, co si myslel.

Teng ZiYe řekl: „Jsi vážně dobrý!” Když tu větu dořekl, vrátil se zpět do čtvrté zóny.

Co tím pro všechno na světě Teng ZiYe myslel?

You XiaoMo prázdně zíral na jeho záda, ale jeho první dojem z Teng ZiYea byl celkem dobrý. Akorát nevěděl, jestli to na něj hrál nebo jestli měl prostě vážně takovou povahu.

Ten pocit, co měl z Teng ZiYea, byl až příliš matoucí. You XiaoMo už nechtěl o nic déle zůstávat v Gravitační hoře, a tak brzy odešel. Teď byl mágem 7. řádu. Když se mu zvýšila síla, účinky gravitace v 3. zóně už jej nedokázaly uspokojit, a tak mohl kdykoli pokročit do 4. zóny.

Ale už nespěchal. Teď potřeboval vyzjistit nějaké informace. Kvůli té laskavosti, co Teng ZiYeovi dlužil, nebude nestoudný jen kvůli tomu, že byl Teng ZiXinin bratr.

Ling Xiao se stále nevrátil a bez rudé karty nemohl vstoupit do rudé zóny, aby ho vyhledal.

Když o tom popřemýšlel, rozhodl se nejdřív najít Tang YuLina. You XiaoMo kultivoval v ústraní téměř měsíc, teď už byl pravděpodobně celkem nervózní.

Od chvíle, co se Tang YuLin dostal do Oddělení A, znovu nabyl svou původní povahu – nepolevoval v kultivaci, a přesto nebyl nijak zvlášť zapálený.

Když ho šel You XiaoMo hledat, byl ve svém pokoji, jak se dalo čekat, ale... …

Tang YuLin ležel v jasném pokoji v obklopení slunečního světla, na tváři měl temně rudé uzardění. Nad ním byl muž a hladil ho po celém těle, ale tohle nebylo to důležité.

You XiaoMo jasně viděl, že Tang YuLin měl z těla stržený vnější oděv a odhaloval tak bledě bílou hruď s dvěma drobnými rudými bobulkami. Ten muž nasál do úst jeden ten čerstvý a jemný rudý plod. Když ten muž zaslechl zvuk, zvedl hlavu a ta scéna, kdy ten rudý plod pokrývaly jiskřivé průhledné sliny, byla křišťálově jasná.

Ach můj bože!

Nebyl to sex za bílého dne?”

You XiaoMo do sebe nasál chladný vzduch. „Omlouvám se, jen pokračujte!”

Jen co tato slova hlasitě zaječel, okamžitě hlasitě zabouchl dveře. To bouchnutí probralo Tang YuLina, kterého škádlili tak moc, že byl tak nějak ztracený a v delíriu.

Hlupáček Tang YuLin se popleteně podíval na BaiLi TianYia, co jej držel pod sebou s oplzlým úsměvem na tváři. Pak se znovu podíval na sebe. Když sklonil hlavu, spatřil své vlastní rudé bobulky, bylo to vskutku oplzlé.

Hlupáček Tang chvíli zíral a pak si přitáhl oblečení, aby zakryl svou nahou hruď. „Vstaň.”

BaiLi TianYi se sklonil a políbil ho na rty. „Ne!”

Hlupáček Tang: „Je tu XiaoMo.”

BaiLi TianYi: „Kdo je důležitější, on nebo já?”

Hlupáček Tang: „On je důležitější.”

BaiLi TianYi na chvíli ztichl a pak se najednou chopil té Tang YuLinovy napůl ztvrdlé věci tam dole. Když zaslechl, jak tomu člověku pod ním najednou zhrubl dech, vytáhl svou vlastní erekci, přitiskl je k sobě a mnul je v ruce. Řekl: „Jelikož je důležitější, měli bychom rychle dokončit naši aférku.”

Hlupáček Tang už nevěděl, jak na to odpovědět, a brzy se utopil v intenzivním návalu touhy.

Tohle nebylo poprvé, co mu BaiLi TianYi s tímhle pomohl, ale BaiLi TianYi pokaždé zařídil, že mu bylo nesmírně příjemně. Tang YuLin byl člověk, co rád šel s proudem a přirozeně přijal příjemné věci. A tak na You XiaoMoa, co na něj čekal venku, brzy zapomněl.
--------------------------------------------

~ Toto byla velmi uspokojivá kapitolka. Hlavně že zlosyni létají všude možně, aby si předali drby a zjišťovali další informace, zatímco hlavní hrdinové buď kultivují, zesilují anebo... dělají příjemné věci. No, být zlosynem je vážně na houby. ~


3 komentáře:

  1. Moc děkuji za pokračování, už jsem se strašně těšila a budu se těšit zase dál.😂

    OdpovědětVymazat
  2. Tvé shrnutí je top 😂. Jsem se právě rozhodla, že nikdy nechci být zlosinem. Je to vysilující a bez "odměny" 🤔.
    A skvělé, že příjemné věci tam dělá i někdo jiný 😁😈.

    OdpovědětVymazat
  3. Mnohokrát děkuji za další kapitolu.
    Vím, že už jsem to tady jednou psala, ale jsem vážně moc ráda, že se nám tu vyskytl tento druhý zamilovaný páreček :D :D :D
    Také souhlasím s komentářem nahoře - tvoje shrnutí je vážně super :D :D :D

    OdpovědětVymazat