sobota 25. září 2021

Asimilace, Láska a jiné lidské podivnosti (LION)

  

Asimilation, Love and Other human oddities / Asimilace, Láska a jiné lidské podivnosti (LION)

žánr: yaoi, mimozemská civilizace, lingvistika, BDSM
(tvrdé)
1 kniha (součást série)
ve frontě ^_^

Ondry a Liam začali se svým pokojným životem, ale jejich obchody se stále točí kolem lidí a lidé dokážou být pěkně nevypočitatelní. Když se kvůli politickým změnám na lidské základně Ondry pokusí o obtížný obchod, oba se ocitnou uprostřed lidských záležitostí. Liam chce pomoci svým lidem a zároveň přinést Ondrymu zisk. 

Ondry nemá žádnou naději, že by pochopil lidskou psychologii. Ví jen to, že se svého palteiy za žádnou cenu nevzdá a že si zároveň chce udržet své postavení a bohatství. Noví lidé s sebou bohužel přinášejí nové konflikty a Ondry si není jistý, jak má Liama ochránit. Ovšem jedno ví jistě, zdá se, že lidé rádi zapomínají - zapomínají, že Rowntové jsou predátoři a že když někdo ohrozí jejich rodinu, stanou se z nich smrtící zabijáci. A Liam je jeho rodina. 



Moje poznámky

𑁛 Stále platí: Součást série o třech knihách. Náznaky BDSM - ehm, dobrá, pouta, poslušnost, ovšem žádné násilí (aspoň mezi párem), takže pro koho tohle není, ať se do toho ani nepouští. (25.9)

𑁛 Po krátkém oddechu a jen co si udělám nějakou tu zásobičku k hladkému uveřejňování, se můžete těšit na pokračování Ondryho a Liamových dobrodružství. A tentokrát celkem přitvrdíme! (25.9)



Kniha 2  <NOVÉ>
01 - 02 - 03 - 04 - 05
06 - 07 - 08 - 09 - 10

11 - 12 - 13 - 14 - 15
16 - 17 - 18 - 19 - 20

21 - 22 - 23





3 komentáře: