neděle 10. dubna 2022

OSA - kapitola 33


Kapitola 18


Rourke se projednou probudil s jasnou hlavou. Jako kdyby přišel domů z práce po extra dlouhém víkendu, mysl měl ospalou, ale v pohodě. Naprostý reset.

Zachri jej včera svázal uzlem třikrát. A během toho všeho Rourke planul horečkou. Poté se k sobě tulili a promluvili pár slov, Zachri mu z větší části říkal, že je nádherný, a ujišťoval se, že ho nevyděsilo nic z těch alfa kravin, co dělal. Když Rourkea popadl za vlasy, za krk a všemožně hrubě s ním zacházel. Poprvé to bylo nejděsivější, protože to nečekal. Pomalu si na to zvykal.

A když mu Zachri jinými způsoby dával, co chtěl, Rourke si nebyl jistý, jestli nad ním Alfa 'dominoval'. Rourke do teď ke všemu dal iniciativu.

Během počínání nic nebolelo, ale Rourke si teď rozhodně všímal částí své vnitřní anatomie. Svým způsobem to bylo dobře. Odsunul ze sebe Zachriho paži, aby se mohl posadit, a shlédl na svoje břicho.

Bylo by příliš snadné, kdyby prostě hned otěhotněl. Ale kvůli tomu měl říji, ne? Rozhodně se cítil jinak, ale ne v oblasti dělohy.

Uzlování bylo možná jeho nejoblíbenější část. Ty chvilky vyčerpání poté, kdy jej Zachri hladil a šeptal mu do ucha sexy věci. Sex byl horečnatý a to potom pěkné.

Ale v ústech měl příšernou pachuť. Nechtěl, aby se Zachri vzbudil a hned ho líbal, a tak Rourke zamířil do koupelny. Po cestě si vzal mobil. Když na něj ťukl, ukázala se ikona baterie, a tak si s sebou vzal i nabíječku.

'Co mám říct mamce...' pomyslel si, když vyrazil k lince. Rozhodně nic o uzlech. Nebo říji. Nebo o tom, že ho Zachri zrovna prošukal ke zdraví.

Měl čas o tom přemýšlet, zatímco se staral o svoji potřebu a zatímco si vzal kartáček na zuby. Po prvním vyplivnutí mu mobil cinkl zpožděnými zprávami. Rourkeovy dobré myšlenky se pozastavily, když se ukázala oznámení. Čekalo na něj Coryho jméno a malá zvýrazněná sedmička.

Mohla to být jedna ze dvou věcí. Měl špatné zprávy. Nebo byl akorát kretén.

Nebylo to přátelské: 'Hej, jak je na Měsíci?' Rourke Coryho znal.

Sklopil víko záchodu, jen pro jistotu si sedl a odemkl obrazovku.

'To by byla moje zatrolená smůla, kdyby teď umřela.'

'Ale pořád mám Zachriho.'

'Zachri bylo něco dobrého.'


Objevila se obrazovka se zprávami. Od jeho mamky od včerejška nic. Dostala se do receptové fáze, kdy mu posílala instrukce na zdravá jídla. Byl to její způsob, jak se o něj na dálku starat.

Cory mu napsal celou knížku. Rourke nejdřív prolétl ty odstavce a hledal neblahé fráze jako: zemřela, je nám to tak líto, už není mezi námi. Místo toho viděl fráze jako: podělanej ploditel, moc práce s análem, prdění děcek z prdele.

Rourke se usmál a úlevou svěsil hlavu.

Když bylo tohle z cesty, Coryho brblání ho nemohlo dojmout. Zachri jej činil šťastným. 'Miloval' tu vůni cukrátek a jak mocně se díky tomu cítil. Kdyby Zachriho ještě neměl rád, možná by se cítil jinak, jako že ho zrazovalo tělo nebo že Zachri byl až příliš ovládající. Ve škole se velmi dobře naučil hrůzu harémových věží a invaze Alfů. Ale teď to jen miloval a zbožňoval dívat se na Zachriho z dálky, takže věděl, že ta přitažlivost nebyla jen výplodem chemie.

Když si jeho slova plně prošel, trochu se nad tím zamračil, ale pohled na tu spící siluetu pod dekou jej ujistil. Možná se setkali kvůli stavu jeho matky, ale byl za to rád. Nedokázal si představit, že by na Zemi měl někoho jiného.

První dva odstavce byly jako jed. Ale u třetího se tón změnil a Rourke to pečlivě četl.

'Ani nevíš, co jsi zničil, chlape. Tenhle dům jsem nekoupil jenom pro svoje děcka. Hodlal jsem ti pomoct se přes to dostat, až umře. Teď jsi ve zkurveným VESMÍRU, tvoje máma umírá sama a ty jsi chovný dobytek pro naše zkurvený mimozemský suverény. Fakt válíš, chlape. GOOD JOB.

Rourke si myslel, že jeho důvody za tím vším budou očividné.

'Ne, chlape. Dostane peníze na lepší péči. Vím, co dělám.' Klepl do okraje telefonu, přemýšlel, jestli by měl reagovat i na zbytek.

Dodal: 'Jsem tu šťastný'. A klepl poslat.

Chvíli přemýšlel, ale rozhodl se to tak nechat. Cory možná bude muset prostě odsunout vzpomínky na jeho dřívější život. Rourke si ho v kontaktech nenechá pro slovní urážky o nic déle. Překvapivě s tím byl v pohodě.

Prošel si poslední ze zpráv, aby si mohl znovu vlézt do teplé postele. Pak si zkontroloval email, jestli mu Stephanie náhodou něco neposlala. Do předmětu mu napsala svoje narozeniny se smajlíkem. Pod tím byl účet za služby. V předmětu se psalo: PLATBA ZAMÍTNUTA – POSLEDNÍ UPOMÍNKA.
----------------------------------------

~ Po krátké odmlce jsem tu s poslední kapitolou v 2. knížce. Takže u Rourkea se všechno urovnalo, ale v 3. knížce nám h***o vletí do větráku - jak se poeticky říká v anglicky mluvících zemích. ~


3 komentáře:

  1. Děkuji za tvoji práci s knížkou 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za překlad užívám si každou kapitolu. Doufám, že se autorka v další knize trochu rozepíše o "našich" mimozemšťanech.

    OdpovědětVymazat