neděle 10. dubna 2022

FOD - kapitola 58


Kapitola 58


Když ten polibek skončil, Sun XiMu se tiše zeptal: „Co jsi chtěl zjistit?”

Zhou YunSheng přimhouřil oči a vyplázl jazyk a olízl si své růžové rty. Tiše se zasmál. „Chtěl jsem otestovat, jestli jsi nebo nejsi člověk, kterého hledám.”

Sun XiMuovi se potili dlaně. Nikdy nikoho nepolíbil, a tak neměl žádné zkušenosti. Moc silně sál a Zhou YunSheng se zatvářil, že to zabolelo. Kdyby předtím věděl, že ho bude takhle zkoušet, nebyl by tak nervózní a vzal by to pomalu a něžně, aby bylo Zhou YunShengovi příjemně.

Otřel si své zpocené dlaně o kalhoty a pak se bezvýrazně zeptal. „Můžu tě políbit znovu? Zrovna teď se mi moc dobře nevedlo.”

Zhou YunSheng se smál tak moc, až mu vytryskly slzy. Nevěděl, že jeho láska měla tak stydlivou a rozkošnou stránku.

„No, tak ti dáme druhou šanci.” Ovinul mu ruce kolem krku a zlehka přitiskl svoje rty na jeho.

Sun XiMu se chvěl, tělo měl ztuhlé jako kámen. Opatrně se dotkl Zhou YunShengovy tváře a pomalu se k němu naklonil, nejistě mu olízl tenké rty. Pak vyplázl jazyk, aby mu rozevřel rty a něžně zkoumal... …

Dech se mu zrychlil, potil se a byl ztopořený a přitisknutý k Zhou YunShengovu břichu. Mírně se potácel, tělo měl jasně na pokraji šílenství, ale líbal ho pomalu a s péčí, opatrně jej zkoumal.

Kousek po kousku zkoumal Zhou YunShengova ústa, špičku jazyka měl ovinutou kolem toho jeho a jemně se s ním mazlil, pak změnil směr a jemně mu přejel po patře a dásních. Chtěl Zhou YunShenga spolknout až do žaludku, ale silně potlačil tento šílený nápad a přitáhl si ho za pas blíž. Uvěznil ho ve svém objetí, aby mu neutekl.

Kvůli této silné touze se Zhou YunSheng zachvěl. Proměnil se z pasivního účastníka na aktivního a připojil se k němu ve vroucnějším a přetrvávajícím polibku.

Za deset minut byl Sun XiMu konečně spokojený. Mírně se vzdálil od Zhou YunShengových rtů, ale stejně stále stáli s nosy u sebe. Pak se tiše zeptal: „Jaké to bylo, teď jsi si jistý?”

Zhou YunSheng se usmál. „Dobře, jsi ten, kterého hledám.”

Sun XiMuovi přeskočilo srdce. Přes hruď se mu přelil nával radosti, ale tvář měl stále bezvýraznou. Jenom uhlazeně kývl a odpověděl: „To je dobře. Půjdeme? Ke mně domů?” Jak se zeptal, nervózně zíral Zhou YunShengovi do tváře.

„Nemůžu.” Zhou YunSheng zakroutil hlavou, ale když spatřil, jak Sun XiMu zaťal čelist a jak mu oči ochably, okamžitě dodal: „Mám hlad, nejdřív se chci najíst.”

Sun XiMuovo rozdrolené srdce se zase rychle slepilo dohromady. Bylo pro něj těžké zatajit tu radost ve svém hlase: „Pojď ke mně, uvařím ti. Co chceš?”

„Chci vepřové, mapo tofu, kuřecí kungpao... ...” Zhou YunSheng vyjmenoval celý seznam chodů a pak se žertem zeptal: „Dokážeš to?”

„Ano, uvidíš, až ochutnáš.” Sun XiMu měl bezděky radost, že během svého studia v zahraničí trénoval vaření.




Zatímco se ti dva dělili o sladkou večeři, na internetu to vřelo. Na největším fóru země C se objevil jeden příspěvek a jen po pár minutách už měl desítky tisíc zhlédnutí.

„Ou Zinanův koncert— varování, vysoká energie, dávejte si pozor!” Tento titulek byl nesmírně provokativní, stačilo to na to, aby to ve všech vybudilo touhu si to přečíst.

Lidé ze země C byli velmi aktivní. Když se doslechli, že Ou Zinan pořádal koncert zdarma a že na něm bude zpívat nové písně, aby dokázal svou nevinu, chtěly se toho účastnit miliony lidí. Ale Huanya Group poskytla jenom 50 tisíc vstupenek.

A v těch 50 tisíc šťastlivců jste mohli snadno spočítat těch pár Ou Zinanových fanoušků. Většina z nich byla věrnými fanoušky Lin SiQinga a Ge MengShu. Než se na koncert vydali, napsali na internet zprávu, že jako pomstu za svůj idol Ou Zinanův koncert zničí.

Mnoho lidí vyjádřilo svou podporu a také jim řekli, že pro zbytek internetu museli tu scénu vyfotografovat a pak to pro srandu sdílet.

Když teď koncert skončil, někdo publikoval video. Ou Zinan se na něm určitě musel tvářit jako spráskaný pes. Všichni si škodolibě mysleli toto. Otevřeli to video a jejich očekávání byla rychle vyvrácena.

Nebylo tam nic z toho představovaného násilí, ani tam nebylo žádné pokoření nebo šikana. Zdálo se, jako kdyby si všichni účastníci vzali nějaké silné drogy, houpali se do rytmu, ječeli a křičeli a svíjeli se. Jelikož byli tak vzrušení a zpocení, kamera se vlastně neustále třásla.

Ten člověk, co to video točil, byl na pokraji šílenství. Kamera se silně třásla, takže ten obraz byl velmi rozostřený. Ale na koncertě bylo to nejlepší zvukové vybavení a Zhou YunSheng měl velmi pronikavý a jasný hlas. Dokonce i z toho rozmazaného obrazu se s nezastavitelnou silou linul hlas a pronikl ušima posluchačů.

Byla to psychedelická roková píseň s ohlušivě silným rytmem, ostrou a mocnou hrou na elektrickou kytaru. A k tomu Ou Zinanův ztěžklý sexy hlas byl jako jehla plná drogy. Vniklo vám to do tepen a smísilo se vám to s krví, takže jste přišli o odhodlání vzdorovat a bezděky jste šíleně padli spolu s ním.

Všichni byli závislí a z videa se řinuly výkřiky vzrušení.

Ten muž, co to video točil, namířil kameru na sebe a zakřičel ochraptělým hlasem: „Který mizera řekl, že Ou Zinan neumí zpívat, to je kravina! Zpívá už víc jak hodinu, všechno od rocku k heavy metalu, gothic metalu a pořád dál! Na světě neexistuje píseň, co nedokáže zvládnout.”

Jak to řekl, Zhou YunSheng na jevišti najednou poklekl a najednou stoupal do výšek a pořád výš a výš. A když jste si mysleli, že ta zvuková vlna co nevidět rozdrtí nebesa, proměnilo se to na tichý řev. Srdce posluchačů to vtáhlo do víru a pak spadla, když jeho hlas klesl. Dokonce cítili bolestnou závrať.

Celá ta scéna byla šílená a stačilo se na to jen dívat a lidem skákala husí kůže. Tahle píseň byla příliš zkoumavá, příliš stimulující, vřela z toho krev.

Kamera se intenzivně zatřásla a obraz byl znovu rozostřený. A pak ten, kdo to točil, zakřičel: „Všichni to tu poslouchají a jsou z toho v rauši a já jsem jedinej pitomec, co má venku zatrolený mobil. Končím s nahráváním! Odstřelte!”

Video skončilo a vzalo s sebou i to šílenství. Lidé, co seděli před počítači, v hněvu vstali a pak začali datlovat zprávy.

1: Kur**!!!!! Zrovna jsem to rozbalil a takhle to skončí? Vrať mi tu píseň, ty mizero! Vrať se!! Slibuju, že tě nezabiju!!!

2: Prosím o kompletní video! Ta píseň byla tak sexy! Naprosto nejlepší psychedelický rock, co jsem kdy slyšela! Jsem opilá i přes obrazovku! Co se to kruci vůbec děje? Co je život?

3: Byl jsem tam. Ou Zinanovy výšky roztříštily Hvězdný pavilón, nekecám. Slyšel jsem, že tam někdo propašoval sklo a když zvedl hlas, tak se roztříštilo na kusy. Ti, co tam nebyli, toho rozhodně budou litovat po zbytek života. To byl ten nejlepší koncert, na kterém jsem byl. Neříkejte mé sestře, že jsem to řekl, ale ten mezinárodní král rocku Adam Norman je v porovnání s Ou Zinanem jen psí lejno! ...Počkat, sestři, co tu dě—

4: Taky jsem byl na koncertě! Adam Norman se s Ou Zinanem vážně nemůže srovnávat!! Pojď na mě, sestři! +1 +1!

5: +2 ten koncert skončil před hodinou a půl, ale já se pořád nedokážu zklidnit. Mám pocit, jako kdybych snědla afrodiziakum. Čistila jsem si zuby, když mi ta píseň znovu vytanula na mysl, a nakonec jsem třásla zadkem po celém bytě! Na 100% budu zase tančit ve spodním prádle!

6: +10.086, zrovna jsem se vrátil z Hvězdného p. Hlavu mám plnou Ou Zinana. Kdyby teď stál přede mnou, poklekl bych a olízal mu nohu od palce k patě. Chci, aby mi vytáhl ucho a zazpíval mi do něj. Ode dneška je můj bůh!



Ti, co se účastnili koncertu, se ukázali na internetu. Všichni dali Ou Zinanovu koncertu vysoké hodnocení, takže lidi, co tam nebyli, byli celí nesví zvědavostí. A zároveň s tím Lin SiQingův a Ge MengShuin blog utrpěl vlnu zlovolné šikany. Skoro to shodilo celou stránku.

Šokující bylo, že někteří z těch, co je šikanovali, byli starými fanoušky Lin SiQinga a Ge MengShu. Oni sami všechny pobízeli, aby Ou Zinanův koncert zničili, ale jen za dvě hodiny se naprosto změnili. Co se na tom koncertě stalo?

Nevědomým lidem se konečně dostalo pravdivého příspěvku, co chtěli.

Titulek toho příspěvku byl velmi prostý, jenom tři slova – Skutečné Kvůli tobě.

Všichni věděli, že v Ge MengShuině podání Kvůli tobě byly skutečné pocity. Ta píseň byla známá jako milostná píseň roku, co vás rozpláče. Mnoho mladých zhrzených lidí ji zpívalo a vždycky se rozbrečeli, než ji vůbec dozpívali. Kritikové předvídali, že další dvě dekády žádná milostná píseň Kvůli tobě nepřekoná. A že žádná interpretace nebude kdy lepší než ta Ge MengShuina. Ta ryzí náklonnost v písni stvoří klasickou milostnou píseň.

Mnoho lidí se o tu píseň pokoušelo, ale v očích světa byla Ge MengShuina verze ta zaslouženě opravdová. Co tento titulek znamenal? Bylo to pozitivní nebo negativní vůči Ge MengShu?

Uživatelé internetu museli kvůli takové zvědavosti video otevřít a bedlivě sledovat.

Nebyly v tom žádné basy, klávesy, bicí nebo elektrická kytara... …zřekli se té skvostné doprovodné hudby a nahradil ji jenom klavír a jasný hlas. Ten žal v Kvůli tobě nebyl nikdy interpretován tak sžíravě, jasně a plačtivě.

Slova se změnila a stala se z toho opožděná řeč ke ztracenému otci. Když jsi byl naživu, kvůli tvé lásce jsem byl v depresi. Kvůli tobě jsem se bál, nemohl jsem věřit ostatním. Když jsi zemřel, zjistil jsem, že bych neměl jít dál než ty, ale být sám sebou. Tvoje láska nebyla vězením, ale mými křídly.

Nebál jsem se tvé silné lásky, jen jsem se bál, že o tebe přijdu.

Toto bylo rekviem otce, bylo to plné synova uctívání a lásky k jeho otci. A Ge MengShuino Kvůli tobě bylo o ženě, co se zdráhala tesknit po své ztracené lásce.

Co se upřímnosti pocitů týče, ty dvě verze se nedaly srovnávat. Nedaly se srovnávat ani v hloubce významu. A co se týče zpěvu, bylo to prostě jako noc a den.

Ou Zinan se svými pěti oktávami ultravýšek zničil Ge MengShuin ceněný rozsah hlasu.

Mladík v tom videu se zalykal slzami a přestal hrát a kamera se přesunula na velkou LED obrazovku. A tam se objevil Ou BaiBo a všechny to omráčilo. Ou Zinan už tu píseň dopsal před jeho smrtí, tak co to kruci bylo s těmi Lin SiQingovými rukopisy?

Řekl, že k napsání této písně ho inspirovala smrt svého mentora. To byla očividná lež!

V této chvíli se provinilí a nevinní dali rozpoznat na první pohled.
----------------------------------------

~ A to je začátek jejich pádu. Jak hluboko klesnou, se dozvíme v příštích kapitolách. ~


3 komentáře:

  1. Fanoušci jsou velice nebezpeční,mám pocit že jsou schopní všeho,peklo na zemi,prave teď pro nekoho začne








    OdpovědětVymazat
  2. Moc, moc, děkuji za další díl. A těším se, jak s nimi zatočí.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za překlad. Já mimo dušení "hvězdné" dvojky doufám, že bude i sladká "epizoda" našeho párečku.

    OdpovědětVymazat