sobota 19. března 2022

OSA - kapitola 31


Kapitola 16


Zachri ho odnesl do ložnice. Rourke nebyl tlustý, ale nebyl ani úplně štíhlý. Ale Alfovi možná přišlo, že nic neváží, neboť ho vzal do náručí jako skutečnou nevěstu a odnesl ho do postele. Rourke předpokládal, že mu v tom možná pomáhala ta jeho telekineze, neboť když vstoupili do setmělé ložnice, oči mu jasně zářily jako kočce.

Rourkeův kufr byl pořád na posteli. Zachri ho položil vedle něj a Rourke ho bez zájmu strčil na podlahu. Zachri si sundal sako a začal se zaobírat košilí, ponožkami a kalhoty. Všechno naráz v uspěchaném kvapu. Rourke seděl s nohama složenýma pod sebou, sledoval ho s koleny od sebe.

Při této vzdálenosti se Rourkeovi dostalo nádechu čerstvého vzduchu a vrátil se mu náznak jeho společenské rozpačitosti. Alfova vůně mu neovládala mysl, ale cítil se kvůli ní větší než Zachri, myšleno metaforicky.

Teď uznal, že se toto mocné, pohledné stvoření svlékalo kvůli němu. To, že ho Zachri tak moc chtěl, mu samo o sobě stoupalo do hlavy.

Rourke teď nebyl pod vlivem chemicky vybuzeného sebevědomí, pomalu ovinul ruku kolem své erekce a zmáčkl.

Zachri okamžitě přesunul pohled k tomu pohybu. Zip měl rozepnutý s velkou, viditelnou vybouleninou. Košili měl napůl dole, ustal ve svém počínání. A když se mu Zachri podíval do očí, Rourke si náhodou přejel jazykem po spodním rtu. Chtěl tu vůni zpět.

Alfa k němu přišel, zakryl mu ústa, ochutnal ho, strčil mu jazyk mezi rty.

Rourke trochu nasál. Zachri mu zasténal do úst.

'Zdá se, že na něj mám stejný vliv jako on na mě.'

Zachri z něj slezl a Rourke se nadechl. Zachri klesl na kolena, ústa mě otevřená a velmi očividně zamýšlel jít po Roukeově vršku. Tam se nastřádala kapička ejakulátu.

Rourke držel ruku v klidu, zatímco mimozemšťan – suverén, tyran, císař – sklonil hlavu, aby ho olízl a sál. Nechal ho ochutnat, ale jeho pěst Zachrimu bránila vzít ho do úst celého. Alfa vířil jazykem pod žaludem, šťouchal do štěrbiny a pak kolem něj ovinul rty, aby jej sál.

Rourkeovi se napjaly třísla a natáhla stehna. Ale položil druhou ruku Zachrimu na čelo a odstrčil ho. Alfa ze sebe vydal hamižné vzlyknutí a zvedl hlavu.

'Co'?!” Hlavu držel dole, vycenil zuby na koberec a snažil se nevrčet přímo na Rourkea.

Rourke nasucho polkl. 'Měl' by se bát. Měl dostatek čistého vzduchu, že to věděl. Ale také přemýšlel, co mu mohlo projít.

„Můžeš to udělat později? Tentokrát ne. Chci, abys to byl ty.” V duchu toho řekl mnohem víc, s představami, jak byl přehnutý a jak se mu svaly vzadu svíraly.

„Hmm.” Ten zvuk přetrvával, tichý a bručivý. Přišel blíž, vydechl Rourkeovi na ret, dal mu znovu tu vůni. Rourke měl teď pocit, jako že by mohl vyšplhat na Alfu a převzít kontrolu.

Pak se ho Zachri chopil kolem krku. Jeho sevření bylo pevné, ale ne těsné, nutilo to Rourkea zvednout bradu. Pod tím tlakem polkl, cítil, jak mu ohryzek přeskočil pod Zachriho dlaní. Ale do nosu mu stoupala intenzivní máta a on se uvolnil. Naprosto.

'Příště' si přijdu na své,” řekl Zachri tiše a nárokoval si Rourkeovy rty. Rourke přijal jazyk, co se mu tlačil dozadu k hrdlu. Oči se mu lenivě zavřely. A když se Alfa odtáhl, aby se dosvlékl, v duchu se pro sebe trochu pousmál.

Přece jenom bylo po jeho.

Svinul ruku k hrdlu, kde se ho Zachri dotkl, sledoval, jak se Alfa svlékal, odhaloval moc v podobě svalnatého břicha, širokých ramen a masivních, pevných stehen. Oblek nevykresloval jeho pevnou, kulatou zadnici. Ale také se zdálo, že na něj měl spadeno jeho velký penis, co mířil vysoko a v úpatí byl nemožně tlustý.

Rourke se snažil nezírat. Na webových stránkách Omega Society viděl diagramy uzlů a četl velmi zhuštěné vysvětlení. Celým tím rychle projel spolu s diagramy mimin. Uzly byly divné, ale nezdálo se to jako konec světa. Teď viděl tu extra tloušťku Zachriho úpatí a napadlo ho, že bylo důležité, aby mu to řekl...

„Jsem nezkušený, víš? V těhle věcech. Nic jsem nedělal... už dlouho.”

„Já vím.” Zachri ho vzal za ruku a stáhl mu ji z hrdla, políbil ho na hřbet. Kdyby nebylo té obrovské erekce mezi nimi, mohl být velmi pohledným princem. Jeho podoba byla dokonalá a pohled něžný.

„Uch. Jak bys to věděl?”

Zachri naváděl jeho ruku dolů.

„Všechny Omegy, co neměly Alfu, jsou panenské.”

„I když byli s lidskými muži?”

Přistoupil blíž a přesunul Rourkeovu ruku ke svému úpatí, ovinul ji kolem. Vršek mířil Rourkeovi k ústům, jako kdyby chtěl, aby ho taky sál. Žalud měl široký, štěrbinu vlhkou. Rourke si jazykem zezadu zatlačil na zuby. Zachri mu naschvál stočil prsty kolem a pod, kde žláza vytvářela nepatrné vrásnění.

„Omega, co nebyla spojená uzlem, se nepářila. Sex a páření je něco jiného. Páření má větší smysl. A ty to budeš dělat jen se mnou.”

Rourke držel druhou ruku v klidu, pociťoval a sledoval to zkoumání pod Zachriho vedením. Zachri měl kůži horkou a sametovou. Ale veškerou tuto tvrdost za chviličku strčí do něj a Rourke si nebyl jistý, že to bude pěkný pocit. Obzvláště až ta 'věc' naroste.

„Víš, jak to funguje?”

„Ano.”

„Řekni mi.”

„Uch.” Řeč pod těmi neatraktivními diagramy mu nepřišla vhodná. „Zduříš. A budeme svázáni. A pak možná... otěhotním.”

Zachri si odfrkl, pevněji sevřel svou ruku kolem té Rourkeově. „To vůbec není romantické.”

„No... To... Když jsem to četl, nepřišlo mi to tak,” bránil se Rourke. Palcem promnul to místo na spodní straně. Malá ukázka sebevědomí a zvědavosti možná ukáže, že je pro to všemi deseti. I když bude chvíli trvat, než si na anatomii Alfů zvykne. „Kromě toho... to nemusí být romantické. Chvíli zůstaneme spolu. Tvoje sperma bude uzamčené ve mně. A možná, doufám...” Pokrčil rameny. „Udělám mimino.”

Spoléhal na svá otevřená slova a nedostatek strachu, že se posunou dál. Jakmile začnou, už mu to nebude tak vadit. A po tomhle už bude vědět, co čekat.

Zachri projel svými prsty Rourkeovi ve vlasech, naklonil se k němu a políbil ho. Očima se propaloval do těch Rourkeových a řekl: „Podle tebe to zní, že dítě je jediným účelem uzlu. A že tě odvrhnu, jakmile si budu myslet, že je úkol splněn.”

„Ehm... Po zhruba deseti minutách nebo tak nějak se rozdělíme.” Rourke to sterilní, powerpointové video nedokoukal, ale vytěžil dost z celého toho procesu. Jakmile vypravěč nadhodil sekret produkovaný jeho vejcovodem a přešel ke konečníku— jo, tu kravinu vypnul.

Alfa mu pustil ruku a potáhl ho, aby se postavil. „Uzel je ta nejdůvěrnější část sexu.” Otočil Rourkea a Rourke si najednou uvědomil, že tohle by mohlo být ono. Ohnout se. Šukat. Hotovo. Plus uprostřed ten krok s uzlem. Alfa pevně ovinul paže kolem něj a přitiskl Rourkea zády ke své hrudi. Penisem se mu pevně tiskl k zádům a Alfa se natáhl dospod, aby mu trochu rozevřel zadnici.

Alfa ho kousl do krku, takže Rourke vypískl. Bylo to hravé, nebolelo to. Jenom to lechtalo.

„Až budu v tobě, pojmeš mě celého,” řekl mu Zachri do ucha. Boky se vtlačil do Rourkea. „Budeš ze mě mít víc než z kohokoli jiného. Fyzicky budeme nerozdělitelní. Navzájem na sobě závislí. Budeme spolu 'dýchat'. Spojíme se v samotném doslovném významu toho slova a zatímco to potrvá, budu tě držet, milovat a oddávat se ti.” Pevněji sevřel paže kolem Rourkea. Obklopoval ho teplem, svaly a tou sladkou mátovou vůní. Okusoval Rourkeovi krk tam, kde to lechtalo, a Rourke kvůli tomu naklonil hlavu ke straně a zachvěl se. Alfův penis byl tvrdý a horký, uvelebený proti jeho zadnici a při každém Zachriho nepatrném pohybu boků klouzal dopředu a dozadu. Jako kdyby si nemohl pomoct.

„Je to pravda,” řekl mu Alfa u krku. „Takhle počneme naše děti. Ale to je samostatná věc. Zauzluju se v tobě, abych tě měl takhle. Teď to chápeš, Rourke? Nikdy nevytvořím uzel 'jen kvůli' rozmnožení. To je výhoda, ale ne důvod. Musím tě mít takhle blízko. Chci, abys mě celého pojal.”

Jeho tření teď bylo nápadnější. Rourke zjistil, že se tlačil vzad, že chtěl zvednout zadnici, že si přál přehnout se přes postel. Ale Alfa ho nepouštěl. Voněl tak dobře.

„Uzel zní zatraceně roztomile, hlavně když to bude s tebou.”

Zachri zasténal a kousl ho do krku. Teď to bylo silnější než předtím. A zůstal zakousnutý, zatímco pohupoval svými boky, hmoždil tak Rourkeovu kůži. A byl to skvělý pocit. Rourke zvedl jednu ruku a ovinul mu ji kolem hlavy, aby ho povzbudil. A Zachri se chopil sám sebe tam dole.

Stačila chvilka a Alfa mu zavrčel do ucha: „Jsi připravený?”

Rourke přikývl.

„Tak si vylez na postel.”
----------------------------------------

~ Že by už? I když kdyby se v další kapitole objevil nějaký další kazišuk, vůbec by mě to nepřekvapilo. Ovšem Zachri by ho zardousil. Dobrý kazišuk, mrtvý kazišuk... ~



2 komentáře: