čtvrtek 25. února 2021

LMW - kapitola 254


Kapitola 254 – Hned teď se pomilujme @


You XiaoMo měl pocit, že Ling Xiao nebyl nic jiného než sexuální maniak.

Stačilo, aby se jen objevil, a ten jeho úd se bez jediného dotyku postavil. Při pohledu na to, jak něčí chlouba tak hrdě vstala, měl You XiaoMo takové to nutkání zemřít. Jen co zaslechl zvuk vody, měl být schopen odhadnout, že se Ling Xiao koupe, ale přesto nevěnoval ani sekundu přemýšlení a dokonce se z vlastní iniciativy doručil až ke dveřím.

Jakmile You XiaoMo zvedl hlavu, spatřil, jak se na něj Ling Xiao zářivě usmíval. Kvůli čemuž měl vážně špatný pocit. Pak se jeho směrem najednou natáhla ruka a přímo ho popadla za zápěstí a silou ho přitáhla, aniž by mu dala čas reagovat.

„Jéé—” Jelikož byl v té chvíli bezbranný, nosem narazil Ling Xiaovi do hrudi. Bolelo to tak moc, že mu téměř vytryskly slzy.

You XiaoMo se začal v Ling Xiaově objetí zmítat, a proto ho Ling Xiao rychle uchopil kolem pasu a pevně ho uvěznil svou paží. Jak se Ling Xiaova medově zbarvená kůže dotkla té You XiaoMovy, i když mezi nimi byla vrstva oblečení, cítil při tom kontaktu spalující pocit.

Tomu budižkničemovi You XiaoMovi se naprosto podlomila kolena, nosem mu prostupovala Ling Xiaova vůně. Byla to vyspělá a svůdná vůně mužských hormonů, co ho neustále sváděla.

You XiaoMo zpanikařil a zapřel se rukou Ling Xiaovi o hruď, ale cítil akorát nesnesitelné horko, kvůli kterému chtěl ruku zase rychle odtáhnout. Pak se začervenal.

„Nemusíme se k sobě tak tisknout, nemůžu dýchat.”

Ling Xiao se usmál a řekl: „Ale já ti nezakryl nos, jak to, že nemůžeš dýchat?”

You XiaoMoa to omráčilo. Jak by mohl něco takového říct! JAK by to mohl říct! – Kdyby to vážně řekl, byl si celkem jistý, že Ling Xiao bude až k smrti nafoukaný. A tak odmítal dělat něco tak hloupého.

„Řekni něco!” pobízel ho Ling Xiao. Až na to, že jeho ruka nezahálela, a začala mu prohmatávat každý centimetr těla. You XiaoMo viděl, že se ty ruce natahovaly pod jeho oděv.

You XiaoMo ty ruce rychle polapil a koktavě řekl: „Přestaň, venku na tebe čekají lidi. A navíc... sex ve dne není dobrý...”

„Ale... Už jsem se postavil.” Ling Xiao sklonil hlavu a zabořil ji You XiaoMovi do krku, zatímco se smyslně zasmál. To teplo, které se mu otřelo o krk, bylo tak horoucí, že si You XiaoMo nemohl pomoct a bezděky se schoulil a trochu zachvěl.

You XiaoMo se přemáhal a kůže mu zrudla. „Nebo co kdybys to zkusil vydržet?”

Ling Xiao pak You XiaoMovi přímo roztáhl paže a vsunul mu ruku pod oblečení. Pak vzal do ruky tu napůl měkkou a napůl tvrdou You XiaoMovu věc a stiskl ji. You XiaoMo mu kvůli tomu u ucha zalapal po dechu. Ling Xiao se bezděky zasmál. „Když teď vidím, že jsi ztvrdl, navrhuji, abychom se šli hned pomilovat.”

You XiaoMo ovinul Ling Xiaovi paži kolem krku, kvůli Ling Xiaovu dotyku měl tělo jako želé. Zasténal: „Ale... někdo je venku...”

„Těmi se nemusíš trápit. Pokud chtějí čekat, necháme je čekat pěkně dlouho,” promluvil Ling Xiao s úsměvem. Opřel You XiaoMoa o přepážku, zatímco mu sám zručně sundal kalhoty.

Kvůli této situaci, co byla jako tajná milostná aféra, You XiaoMovi tlouklo srdce rychleji a byl z toho mírně vzrušený. Bezděky Ling Xiaa stáhl níž a políbil ho na rty.

Ling Xiao se ušklíbl, bez zábran ten polibek přijal a dokonce ho prohloubil. Přímočaře You XiaoMoa líbal a rty mu pustil, až když byl You XiaoMo bez dechu. Jak se Ling Xiao podíval na ty rty, co sál, až zrudly, ukázala se mu v očích ještě větší hamižnost.

You XiaoMo cítil, že Ling Xiaovo mužství, co se mu otíralo o podbřišek, bylo ještě vroucnější než předtím. A to podnítilo jeho vlastní touhu. A proto zvedl nohu a otřel se jí Ling Xiaovi o stehno. Tak intenzivně po něm toužil, že v sobě už nedokázal udržet steny.

Ling Xiao ho nadzvedl a když měl pocit, že You XiaoMoa dostatečně uvolnil, přiložil svůj úd k otvoru a divoce do něj vnikl. Ten pocit, jak mu to úd pevně obepínalo, byl tak příjemný, až vzdychl.

Jelikož do něj pronikl tak náhle, You XiaoMo zalapal po dechu. Ten pocit, jak ho roztáhl až na doraz, mu téměř vzal dech. Naštěstí se Ling Xiao nezačal hned pohybovat a dal mu čas na zotavenou.

„Chci se pohnout,” promluvil mu Ling Xiao u ucha ochraptělým hlasem.

Nezdálo se, že by se těmi slovy dožadoval souhlasu, spíš jako by to prohlašoval. A následovala je bouře přírazů, dovnitř a ven, dokonce ani ta masivní a těžká přepážka nedokázala tu tíhu snést a posunula se.

You XiaoMo měl pocit, jako kdyby měl celé tělo ponořené do vroucí vody, každou část mu to spalovalo a sežehávalo. Jednou nohou se Ling Xiaovi zahákl kolem pasu, kvůli těm intenzivním pohybům se cítil jako malá loďka, co se zmítala v bouři. Předtím tu velkou věc nedokázal příliš dobře přijmout, ale teď se situace obrátila. Ten pocit nahradilo ukojení a tváře se mu zbarvily do šarlatu.

Spolu s horkem v místnosti se ta dvě těla neoddělitelně proplétala a oba ignorovali jakékoli pomyšlení na ty lidi, co čekali venku.

You XiaoMo jen stěží dokázal skrýt ten blažený pocit, co vzešel z potěšení. Tělo se mu opíjelo extází, co mu ten muž nabídl. Tohle bylo pravděpodobně poprvé, kdy You XiaoMo dovolil Ling Xiaovi, aby si dělal, co chtěl. Z úst se mu ozývaly steny a každý ten jednotlivý zvuk Ling Xiaa ještě víc vzrušoval a jeho pohyby tak byly ještě intenzivnější. Šíleně si žádal o víc, jako kdyby to nestačilo.

You XiaoMo pevně sevřel nohy kolem Ling Xiaova štíhlého pasu, jako kdyby chtěl, aby se udělal rychleji. A jeho zadní vrátka se přitom ještě víc stáhla. Jak Ling Xiao ucítil ten nával tepla a potěšení, co pocházel z toho místa, kde byli spojeni, vášeň v jeho očích se ještě prohloubila. Vzal You XiaoMoa za hlavu a bez milosti mu vyplenil rty. Pak mu prohnětl zadnici a zrychlil tempo. Celé to doprovázelo tiché bručení, až nakonec vypustil tu horkou tekutinu do You XiaoMoa.

You XiaoMo se udělal dřív, všechna ta jeho bílá a průhledná esence se rozstříkla Ling Xiaovi po břišních svalech. Jak tu scénu spatřil, zčervenal a srdce se mu rozbušilo.

Poté se pevně objímali a vychutnávali si to přetrvávající vyvrcholení. Tentokrát skončili mnohem rychleji než posledně.

You XiaoMo lapal po dechu a přemýšlel. Ten chlápek dokázal ovládnout vlastní touhu. Takže to, co se stalo posledně, bylo doslova naschvál! Měl štěstí, že se mu konečně podařilo přijít, jak na Ling Xiaa.

Ačkoli to dělali jenom jednou, celý ten počin trval více než půl hodiny. Nebylo to ani dlouho, ale ani moc krátko. Navzdory tomu když ho Ling Xiao postavil na zem, nohy se mu podlomily a on je téměř nedokázal přitáhnout k sobě, jako kdyby v nich neměl žádnou sílu. A tak se mohl akorát opřít o Ling Xiaa.

Ling Xiao si nevšímal toho, že voda ve vaně už vystydla. Sundal You XiaoMovi veškeré oblečení, pak ho objal a vešel do vody. Pomohl mu vymýt všechno, co zůstalo uvnitř, a pak mu pomohl se převléknout do čistého.

You XiaoMovi bylo tak trapně a motala se mu hlava, takže ho Ling Xiao musel odnést.

Ale nechtěl, aby na nich lidem přišlo něco divného, a tak trval na tom, že nepůjdou ven hned. Jelikož byl Ling Xiao ukojený, samozřejmě poslouchal You XiaoMoa na slovo. A proto nějakou chvíli zůstali v pavilonu, než vlastně vyšli ven.

Lidé, co stáli venku, začínali být netrpěliví. Někteří dokonce odešli, ale pořád tu bylo pár, co odejít odmítali. A jedním z nich byl Xu Yun. Když viděl, jak You XiaoMo vešel dovnitř a už téměř hodinu nevyšel, Xu Yun začal být víc a víc nervózní a téměř už to v sobě nedokázal dál dusit. Kdyby nebylo té bariéry, už by vtrhl dovnitř. Lidé, co stáli kolem něj, se báli, že bude jednat impulzivně a že se na You XiaoMoa vrhne, a tak ho neustále přemlouvali, aby byl trpělivý. To proto, že dokonce i klan Chai byl proti You XiaoMovi bezmocný. Tak jak by mohl klan Xu něco zmoct. Ale nevěděli, že čím víc jej přemlouvali, aby se proti You XiaoMovi nestavěl, tím byl Xu Yun v duchu zuřivější.

Ale jakmile You XiaoMo vyšel, ta zuřivost v jeho nitru se najednou o polovinu zmenšila, neboť vedle You XiaoMoa kráčel Ling Xiao. A jen co Ling Xiaa zahlédl, hodil ty své úmysly vůči You XiaoMovi za hlavu.

Ling Xiao bez váhání přešel k hromadě démonických zvířat, zatímco lidé, co tu čekali na pořádnou podívanou, mu rychle vyklidili cestu. I kdyby měl v té době nějaké pomocníky, co mu pomáhali, nic to neměnilo na tom, že byl prvním a jediným člověkem za historii akademie, komu se podařilo ulovit tolik zvířat naráz.

„Kolego Lingu, co s těmi zvířaty budeš dělat?” Kolegové, co s Ling Xiaoem šli hluboko do hor, s ním mluvili se strachem a respektem v hlase. Kdyby nebylo té léčky, co Ling Xiao nastražil, v žádném případě by nedokázali chytit tolik démonických zvířat.

Ling Xiao jim v klidu nakázal: „Prostě se o to postarejte tak, jak by se mělo. A taky řekněte ostatním, že prodáváme velké množství démonických zvířat. A pokud má někdo zájem, ať sem přijde a řekne cenu.”

Brzy poté to jeho kolegové začali odklízet a s pomocí magické brašny byl celý ten proces celkem rychlý a ten pach krve se okamžitě zmírnil. Ale nebylo nutné, aby to nějak naschvál rozhlašovali, neboť teď už o tom hodně lidí vědělo.

Jelikož You XiaoMo nechápal, proč by Ling Xiaovi bylo třeba ulovit tolik démonických zvířat, řekl své pochyby nahlas.

Ling Xiao se ušklíbl. „Samozřejmě proto, abych vydělal víc bodů. Proč bych to jinak dělal?”

You XiaoMo neměl slov. „To máš tak málo bodů?”

Ling Xiao přikývl a usmál se. „Jo, vlastně mi jich chybí hodně.”

You XiaoMo řekl: „Copak přímo tady není aréna? Proč nevyděláš body tam?” Podle toho, jak se Ling Xiaovi hned při prvním boji v aréně podařilo vydělat dvě stě bodů, bylo vidět, jak snadné bylo vydělávání v aréně.

„Příliš pomalé.” Ling Xiao potřásl hlavou a pak zklamaným tónem promluvil: „A navíc i když někoho vyzvu na souboj, nemají odvahu se mnou bojovat.”

„Jak to?” Intuice mu napovídala, že v tom musel být nějaký problém.

Ling Xiao si promnul nos a zasmál se. „Vážně na tom nic není, jen se jim nelíbí, že sázím příliš mnoho bodů.”

„Kolik bodů jsi vsadil?”

„Moc ne, ne méně než tři sta bodů za jeden souboj.”

„...Udělal sis to sám.”

Naprosto si to zasloužil. Už dvě stě bodů bylo příliš, ani nemluvě o tři sta.

You XiaoMo hluboce cítil, že se Ling Xiao musel ohledně vydělávání bodů vážně zbláznit.
--------------------------------------------


3 komentáře:

  1. 😍 Čtvrtky asi budou můj nejoblíbenější den v týdnu. Moc děkuji za super kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  2. No ty kráso...normálně jsem se červenala jak panna o svatební noci. Manželé se pěkně sehráli. :D děkuji za překlad kapitoly.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle byla nezvykle "žhavá" kapitola☺. Moc děkuji.😀

    OdpovědětVymazat