pondělí 22. února 2021

LMW - kapitola 253


Kapitola 253 – Hora démonických zvířat


Zdálo se, že starší Gong si byl vědom jeho pochyb, a tak You XiaoMovi řekl o křišťálových koulích. Nebylo to nic tajného a na akademii bylo mnoho lidí, vyjma nových studentů, kdo o tom věděli.

Byla samozřejmě náhoda, že šel starší Gong zkontrolovat křišťálové koule. Normálně byly zamčené v místnosti. A do té místnosti se chodilo jen tehdy, když se vyskytly nějaké problémy, jako když koule praskla a musela se vyměnit. Přece jenom tu byli studenti, co si nepřáli, aby ostatní věděli, že postoupili do dalšího řádu.

Když se You XiaoMo doslechl o křišťálových koulích, z čela mu stekla kapička studeného potu.

SheQiu a ostatní stále kultivovali v jeho pavilonu. Nevzal je s sebou, a ani je nedal zpět do své dimenze.

Kdyby starší Gong viděl křišťálovou kouli, co představovala jeho pavilon, rozhodně by měl podezření, že jsou v jeho pavilonu lidé.

Ale jak se tak díval na reakci staršího Gonga, zdálo se, že viděl jenom křišťálovou kouli od Ling Xiaova pokoje. Takže bylo velmi pravděpodobné, že jeho křišťálovou kouli neviděl.

„Starší Gongu, potřebuješ mě kvůli něčemu?” zeptal se You XiaoMo nejistě.

Starší Gong zakroutil hlavou a odpověděl: „Jen jsem se přišel podívat. Ale jelikož jsi postoupil do dalšího řádu, Třída 3 už pro tebe není vhodná. Bude lepší, když o tom co nejdříve informuješ profesorku Ning Jing, aby tě mohla přidělit jinam.”

You XiaoMo okamžitě přikývl. „Ano, řeknu jí to. Mnohé díky za připomenutí, starší Gongu. Pokud ode mě nic nepotřebuješ, můžu teď jít?”

Starší Gong mávl rukou a odpověděl: „Jen jdi.”

O tomhle musel co nejdřív říct SheQiuovi a ostatním. You XiaoMo se rozběhl ke svému pavilonu, jako kdyby běžel o život.

Nakonec se mu nepoštěstilo setkat se s Ling Xiaoem. Když se vrátil, okamžitě SheQiuovi a ostatním řekl o křišťálových koulích. Jak ho celá skupina vyslechla, padlo na ně ticho.

Upřímně řečeno bylo nemožné je žádat, aby se zřekli tak dobrého místa ke kultivaci. Ale kdyby v tom pokračovali, starší Gong by na ně mohl přijít. Kdyby se přišlo na to, že to jsou smluvená démonická zvířata, nebyl by to takový problém. Ale You XiaoMo teď neměl v úmyslu ukázat své eso v rukávu, tedy SheQiua.

„Vlastně není třeba, aby ses tak moc bál,” řekl SheQiu, zatímco společně s ostatními zíval.

„Co tím myslíš?” zeptal se You XiaoMo.

„Dobře o tom popřemýšlej. Starší Gong zašel dovnitř jen proto, aby se podíval, co se stalo, když koule praskla. Ačkoli jsem tu křišťálovou kouli osobně neviděl, neměla by být tak křehká. Musela křupnout kvůli jiným okolnostem. A tak hlavním důvodem toho všeho bylo... že máš prostě větší smůlu,” řekl SheQiu.

„......” To nebyla odpověď, co by mu udělala radost.

Ale že SheQiu řekl něco takového, nebylo přehnané. Když o tom You XiaoMo popřemýšlel, byl o něco méně zmatený. Pak už se jen vyptal na to, jak se jim daří, a vyběhl do druhého podlaží, aby si upevnil základy svého 5. řádu.

Když You XiaoMo odešel, Xiao Hei otevřel oči a letmo se podíval na schody. Pak se otočil na SheQiua a chladně se zeptal: „Pán pokročil?”

SheQiu si dlaní podepřel bradu a líně řekl: „Hm, je v 5. řádu.”

Xiao Hei neodpověděl. Setkal se s pánem v Rajské říši a v té době byl akorát mágem ve vrcholném 3. řádu. Poté, co odešel z Rajské říše, pokročil na mága 4. řádu. A tak měl velmi jasno v tom, jak dlouho mu trvalo pokročit od 4. řádu do 5. řádu.

Ani SheQiu nic neřekl. Všichni věděli, že měli velké štěstí, neboť následovali pána, co pokračoval tak rychle. Až bude ve vyšším řádu, získají své odměny.

Když PiQiu viděl, že nikdo nic neříkal, ještě víc ho to zmátlo. Zeptal se: „Pán byl vždycky úžasný! Nebo je špatné, že postoupil na 5. řád?”

PiQiu byl s You XiaoMoem od narození, takže toho o You XiaoMově rychlost pokroku věděl ze všech nejvíc. A tak mu to jeho nynější dosažení přišlo nesmírně normální.

Jak to ta tři ostatní démonická zvířata zaslechla, najednou se podívala jeho směrem.

Na tohohle malého spratka málem zapomněli. Když s pánem uzavřeli úmluvu, tenhle malý spratek už byl s ním. S pánovou situací by měl být obeznámený nejlépe.

A tak ta tři démonická zvířata, co se velmi zajímala o You XiaoMovu rychlost kultivace, obklíčila PiQiua...

V této chvíli se You XiaoMo připravoval na výrobu pilulky zvané GuYuan. Nevěděl, že jeho rozkošný malý PiQiu, kterého miloval ze všech nejvíc, si zrovna procházel „krutým výslechem” ostatních tří zvířat.

Pilulka GuYuan byla pilulka 5. řádu. Měla stejný účinek jako pilulka Zlaté písky. Kromě toho, že mohla upevnit řád kultivátora, mohla také upevnit řád mága.

V dimenzi měl všechny magické byliny, co byly potřeba na pilulku GuYuan. Když se dozvěděl, že tato pilulka byla užitečná i pro mágy, okamžitě si ty magické byliny připravil a akorát čekal, až se prolomí 4. řádem a postoupí na 5. řád.

You XiaoMo otestoval svou duševní moc po průlomu. Cítil, že síla jeho duše byla mnohem hutnější, než když byl ve 4. řádu. Také bylo snazší svou duševní moc povolat a počiny, u nichž byla třeba duševní moc, teď byly hladší.

You XiaoMo vytáhl z dimenze svůj kotlík JinMing a bylinky potřebné na pilulku GuYuan a začal s výrobou.

Jelikož tato pilulka byla pro jeho vlastní spotřebu, každou bylinu prodestiloval čtyřikrát. Jelikož magické byliny, co rostly v jeho dimenzi, v sobě neměly moc nečistot, mohl je destilovat maximálně čtyřikrát. Tento krok mu zabral celkem dost času.

Naštěstí to celé šlo bez zádrhele a netrvalo ani půl hodiny a z kotlíku vyletěla žlutě zbarvená pilulka.

You XiaoMo zůstal celou noc ve svém pokoji. Na upevnění řádu pracoval jenom hodinu a zbytek času strávil výrobou pilulek. Díky tomu, že se dostal na vyšší řád, teď vyráběl magické pilulky 4. řádu mnohem rychleji a jeho počínání teď bylo hladší. Na výrobu 30 pilulek potřeboval jen dvě třetiny původního času.

Druhého dne neotevřel svůj stánek hned.

Včera v noci přemýšlel o svém nynějším procesu prodeje. Kdyby každý den běžel na trh, aby otevřel stánek, mrhal by tím časem i energií. Co kdyby si pilulky našetřil a prodával je každý druhý nebo třetí den?

Pokud byla pravda to, co řekl Rong Xuan, nebylo třeba se bát, že by se jeho pilulky neprodaly.

Brzy z rána You XiaoMo oznámil SheQiuovi a ostatním, kam jde. A pak šel vyhledat profesorku Ning Jing, aniž by se zmínil BaiLi XiaoYuovi. Jelikož se jeho postup na nový řád nedal skrýt a jelikož se rozdělení tříd zakládalo na řádech, měl by tu novinu říct co nejdřív. Ale když se dostal na místo, profesorka Ning Jing tam nebyla.

You XiaoMo o tom chvíli popřemýšlel a nakonec se rozhodl to vzdát. Pak se otočil a běžel hledat Ling Xiaa.

Jelikož ho včera neviděl, odhodlal se. Pokud se Ling Xiao ani dneska nevrátí, požádá ostatní a otáže se jich, kde je.

Tentokrát měl větší štěstí, protože se Ling Xiao vrátil dneska brzy zrána. Po cestě k Ling Xiaovu pavilonu viděl davy lidí, co mířily stejným směrem. Když se dostal k pavilonu, do nosu ho uhodil silný pach krve.

You XiaoMo se honem protlačil davem. Ale když spatřil situaci na dvorku, málem přišel o vlastní snídani.

Na zemi tam byla hromada mrtvol démonických zvířat. Některá zemřela čistě, zatímco jiná byla zohavená. Vypadalo to, že většina mrtvol byla démonická zvířata nízkého řádu. You XiaoMovi stačil jediný pohled a věděl, že jich tam bylo víc než sto. Bylo tam pár živých démonických zvířat, ale ta byla všechna v klecích. Bylo tam zhruba třicet živých zvířat a všechno to byla démonická zvířata středního řádu.

You XiaoMo si byl vědom, že někteří lidé na akademii kupovali kůži a maso démonických zvířat a jiní chtěli živá zvířata. Ale aby někdo chytil naráz tolik démonických zvířat... jediný, kdo to mohl zvládnout, byl Ling Xiao.

You XiaoMo to přelétl pohledem, ale po Ling Xiaovi nikde nebylo ani vidu, ani slechu, a tak se prostě rozběhl k jeho pavilonu, aby ho našel. Ale když se k tomu pavilonu dostal, zjistil, že ho obklopoval další dav lidí. Jelikož nemohli vstoupit dovnitř, mohli akorát stát venku a vzrušeně přihlížet. Chovali se podobně jako fanoušci, co čekali na superstar.

Jak lidé zaslechli kroky, někteří se otočili.

Jak se You XiaoMo přiblížil, zjistil, že tu byl i Xu Yun, s kterým měl včera rozepři.

Když Xu Yun zahlédl You XiaoMoa, zamračil se a opovržlivě si odfrkl, ale neřekl nic, čím by ho vyprovokoval. Jak You XiaoMo kráčel k pavilonu, Xu Yun se na něj díval s komplikovaným výrazem na tváři.

Když byl You XiaoMo před Xu Yunem, zvolnil krok a jak vkročil dovnitř, naparoval se. Nevěřil, že ho nedokáže naštvat!

A opravdu, kvůli tomuto počinu se Xu Yun doslova zalykal zuřivostí. You XiaoMo za bariérou viděl, že Xu Yun měl tu svou pohlednou tvář tmavou jako inkoust. Xu Yun na něj zahlížel jedovatým pohledem, jako kdyby ho chtěl z té bariéry vysekat.

Když You XiaoMo neviděl Ling Xiaa v přízemí, okamžitě vyběhl do patra.

Předpokládal, že Ling Xiao bude nahoře. Ale když to celé oběhl, stejně ho nemohl najít. You XiaoMo si nemohl pomoct a byl zmatený. Vrátil se do přízemí.

Zrovna když You XiaoMo přemýšlel, v kterém koutku by se Ling Xiao schoval, najednou za přepážkou zaslechl zvuk tekoucí vody. V tom okamžiku radosti o tom moc nepřemýšlel a vrazil za přepážku. A před očima se mu ukázala štíhlá postava, jehož každý centimetr pokrývaly silné svaly. Ale to nebylo to důležité. Nejdůležitější na tom bylo, že...

Ling Xiao stál předkem k němu a jeho dolní polovina těla byla odkrytá. Ling Xiao se nijak nenamáhal se zakrývat a vylezl z vany. You XiaoMo jasně viděl tu plamennou gigantickou věc, co dřímala v podrostu. Zatímco jeho směrem cenila zuby a vytahovala drápy, postavila se, aby mu čelila...

Oči mu téměř vypadly z lebky. To musela být lež!

Ale You XiaoMo měl brzy poznat, jestli to byla lež nebo ne.
--------------------------------------------

~ Ling Xiao se konečně objevil! A příště bude samozřejmě @. Neboli ta plamenná gigantická věc v podrostu, co cenila zuby a vytahovala drápy a co se postavila, ukáže, co umí...  ~


5 komentářů:

  1. 🤭😁No konečně, už aby byl čtvrtek ✌️. Děkuji za další díl.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to jasné... Děkuji za překlad I když se spíš těším na víkend gdc 🥰🤩

    OdpovědětVymazat
  3. "Zlatooo, jsem doma." :) Ten zase manželku zmuchlá jak sáček od svačiny, těším se. Děkuji moc za překlad.

    OdpovědětVymazat
  4. Musím se smát!😆 Ještě, že mě nikdo nevidí, by si myslel, že jsem blázen.😉 Moc děkuji!

    OdpovědětVymazat