středa 9. září 2020

ABO - kapitola 41

~ Jen malé upozornění předem. Tato kapitola opravdu není vhodná na veřejnost nebo na pracoviště. Za případné trapasy neručím ^_^ ~

Kapitola 41 – Průlom Imperiálním palácem @_@


Hotel Royale byl od Imperiálního paláce velmi daleko, prakticky více než polovinu vzdálenosti celé planety Cepheid. Při rychlosti vznášedla by trvalo více než hodinu, než by se tam dostali. Ale Bílé Pírko bylo mecha řádu S a rychlost jeho letu dokázala překonat dokonce i rychlost světla. Caesar svolil, aby Bílé Pírko okamžitě zařadilo nejvyšší rychlost a vyrazilo vpřed. A nakonec se k Imperiálním paláci Impéria Lacey dostali za méně než tři minuty.

Pod závojem noci byl Imperiální palác vážný a tichý. Bylo tam spoustu čistě bílých budov, co byly vytesané do tvaru pětiúhelníků, takže připomínaly lidmi vytvořenou hvězdu Atlus, co zářila společně se skupinou nebeských těles na nebi. Celý Imperiální palác osvětlovalo teplé žluté světlo, takže bylo tak jasně osvětlené, že se zdálo jako ve dne. A Imperiálním palácem často procházely jednotky imperiální stráže oděné v čistě bílých uniformách.

V tom zdánlivě poklidném a pokojném Imperiálním paláci se to ve skutečnosti hemžilo krizemi. Byly tu alespoň tři vrstvy elektromagnetických obranných sítí vysoké intenzity. Kdyby nějaká cizí vozidla a mecha zbrkle vtrhla na území Imperiálního paláce, aniž by si nejprve prošla prověrkou a ověřením, narazila by na ty neviditelné obranné sítě a zkroutilo by je to na kusy!

Caesar měl jako princ přirozeně propustku ke vstupu do Imperiálního paláce.

Ale jakmile Bílé Pírko vstoupilo na území Imperiálního paláce, přímo čelilo jednotce Imperiální stráže, co momentálně zajišťovala bezpečí v Imperiálním paláci!

Najednou je obklíčily stovky stříbrně bílých válečných lodí Imperiální stráže a rychle shromáždily svou moc a přesně zaměřily děla na Bílé Pírko!

Bílé Pírko se muselo zastavit ve vzduchu a vznášet se na místě!

Caesar se mírně zamračil a přímo se pomocí vnitřního hesla spojil s velitelskou lodí jednotky Imperiální stráže. Tvář měl naprosto klidnou, jak řekl: „Admirále Reggu, to jsem já.”

—Kapitán Regg z jednotky Imperiální stráže měl hodnostně stejné postavení jako čtyřhvězdičkoví generálové v hlavních silách Armády. Ale vůbec se neúčastnil počínání Ministerstva vojenských záležitostí. Měli na starost akorát chránit bezpečí členů královské rodiny a rozkazy přijímali jen osobně od Jeho Veličenstva Trenta.

Tato Imperiální stráž se utvořila už při založení Impéria. Hlavní část jednotky sestávala zcela ze silných a robustních elitních Alf a po smrti stráže starší generace je nahradili jejich potomci. A takhle se neustále dědilo postavení, aby se zajistila naprostá loajalita Imperiální stráže královské rodině.

Na projekční obrazovce se objevily pohledné a intenzivní rysy kapitána Imperiální stráže. Na tváři neměl vůbec žádný výraz. Kývl Caesarovi a ploše řekl: „Vaše královská výsosti Caesare, vím, že to jste vy. Ale každý, kdo do Imperiálního paláce vstupuje ve voze nebo v mecha, si musí projít přísnou prohlídkou. Žádám vás, abyste spolupracoval s jednotkou Imperiální stráže a podrobil se rutinnímu skenování Bílého Pírka.”

Caesar: „...”

Při vstupu do Imperiálního paláce personál prováděl rutinní inspekci. To bylo už dávno ustanovené pravidlo Imperiálního paláce. Ale kvůli dnešní situaci si Caesar nemohl dovolit podřídit se tomuto pravidlu! Jakmile stráže přijdou prozkoumat Bílé Pírko, brzy zjistí, že v kokpitu Bílého Pírka byla kromě Jeho královské výsosti ještě Omega na pokraji estrusu!

Ani nemluvě o tom, že Imperiální stráž sestávala z Alf. Caesar prostě nemohl Lin Yuanův nynější stav přede všemi vyjevit!

Když se ohlédl na Lin Yuana, co seděl na pohovce, toho zmučeného mladíka ovíjela chlípná touha a z lapajících úst se mu draly zoufale nesouvislé steny. Celé tělo měl naprosto zčervenalé svůdným odstínem rudé a kvůli jeho neklidnému zápolení měl knoflíčky na oblečení odtržené, takže se ukazovala široká pláň jeho hrudi...

Caesar Lin Yuana rozhodně takhle neukáže. Nepošle ho ke strážím, aby se mu dostalo prohlídky od davu Alf! A navíc při povaze kapitána Regga mu absolutně nikdy nedovolí, aby do Imperiálního paláce přivedl někoho cizího!

Caesar se nespokojeně zamračil a s chladnou tváří řekl: „Mám něco velmi naléhavého na práci. Pokud mě nepustíš dovnitř, nebudu mít na výběr, než se drsně prolomit dovnitř! Pokud se na to můj královský otec zeptá, přijmu zodpovědnost za veškeré důsledky! —Bílé Pírko!”

„Ano!” Bílé Pírko slyšelo rozkaz svého pána a okamžitě zapnulo útočné systémy po celém těle. Pod křídly mělo skryté gigantické světelné dělo, které teď mířilo přímo na velitelskou loď kapitána Regga!

—Lidé z jednotky Imperiální stráže se na sebe okamžitě konsternovaně podívali.

Byla to jen rutinní inspekce, nic víc. Každý se při vstupu do Imperiálního paláce musel podrobit inspekci. Co se to s Jeho královskou výsostí dneska kruci dělo? Aby zašel tak daleko a povolil Bílému Pírku, aby aktivovalo svůj útočný systém světelného děla řádu S?

Caesar jednoduše neměl čas jim to vysvětlovat.

Lin Yuanova situace byla naprosto urgentní. Pokud se tohle bude dál protahovat, rozhodně naprosto vstoupí do svého cyklu estrusu...

Caesar už dál nemarnil čas mluvením, okamžitě pilotoval Bílé Pírko, aby se silou prolomilo obklíčením Imperiální stráže!

Kvůli působivé moci mecha řádu S se válečné lodě Imperiální stráže neodvažovaly zbrkle zakročit. Obě strany byly chvíli na mrtvém bodě. Bílé Pírko konečně spatřilo svou šanci, náhle vyrazilo nahoru a přímo vyletělo do výšky desítek tisíc metrů a zároveň se stáhlo z dosahu Imperiální stráže. Nejvyšší možnou rychlostí letělo přímo k Cesarově paláci, než Imperiální stráž vůbec mohla zareagovat na jeho strmý sestup!

Bílé Pírko prošlo přímo střešním otvorem a okamžitě katapultovalo kokpit se svým pánem a Lin Yuanem na zem. Caesar bez nejmenšího zaváhání aktivoval krizi nejvyššího řádu a okamžitě zapnul systém naprosté izolace od vnějšího světa!

Palác, kde Caesar bydlel, se zvnějšku okamžitě pokryl tlustou vrstvou kovu bez jediné mezery v obraně.

Tento druh kovu byl vyrobený ze speciálních materiálů. I kdyby do něj pálila světelná děla, neutržil by ani škrábnutí. Mělo se to aktivovat jen v situaci extrémní krize, kdy to dokáže vykrýt útok jakékoli zbraně. A tudíž ochránit veškerý personál v paláci.

V době, kdy ho Imperiální stráž konečně dohnala a podařilo se jim přiletět, hned zjistili, že Palác Jeho královské výsosti čtvrtého prince měl aktivovaný nouzový izolační systém nejvyšší obrany— tohle byl v podstatě nejvyšší stav pohotovosti, který Imperiální palác aktivoval, jen když šlo o nepřátelský útok!

Všechny to najednou omráčilo.

Regg se podíval na palác v nejvyšším obranném módu před sebou. Podíval se na inteligentní komunikátor před sebou a chladně rozkázal: „Princ Caesar se silou prolomil do Imperiálního paláce, okamžitě informuj Jeho Veličenstvo!”

„Rozumím!” Inteligentní sféroidní komunikátor před ním začal velkou rychlostí rotovat a vznesl se.




Imperiální XX oddělení, v síni Centrálního koncilu.

Bylo nesmírně vzácné, aby se sešli Jeho Veličenstvo Trent, maršál Rosen, nejvyšší čtyř a pětihvězdičkoví generálové Impéria a také všichni zástupci Vojenského oddělení. Kvůli tomu byl přítomný veškerý personál a tato velkolepá scéna přirozeně působila velmi odhodlaně.

Tak velká konferenční místnost byla téměř našlapaná lidmi.

Kvůli oslavě, co se pořádala každých 100 let, se měla pořádat vojenská přehlídka. Byla to tradiční událost už od dob založení Impéria.

Vojenská přehlídka pro nastávající oslavu 600. výročí byla ještě velkolepější než předchozí. Šest hlavních legií Impéria – Jasná legie, legie Hydra, Modrá nebula, Hvězdná legie, Kometa a Temný měsíc— projdou Centrálním Hvězdným polem a jedna po druhé ukáží lidem nejnovější vojenské vybavení. A Jeho Veličenstvo Trent a důležití členové Vojenského oddělení budou přihlížet přehlídce hlavních legií a provedou vojenskou inspekci.

Region Centrální hvězdy naschvál vytyčil nevyužívanou plochu, kde to veřejnost mohla sledovat, zatímco televizní kanály po celém Impériu to budou z místa vysílat naživo.

Při takové velkolepé oslavě nebylo dovoleno, aby došlo k nějakým nehodám. Zvláště na poli bezpečnosti veřejnosti se musela věnoval velká pozornost!

A na této konferenci se mělo provést finální hlasování ohledně návrhu detailního procesu při slavnostní vojenské přehlídce.

O detailním procesu slavnostní vojenské přehlídky se vlastně rozhodlo brzy, už na začátku tohoto roku. Ani ne týden před oslavou se pár detailů mírně pozměnilo a i když to byly drobné změny, stejně bylo třeba, aby to schválili nadřízení z Vojenského oddělení a Jeho Veličenstvo.

Detailní proces se zobrazil na elektronických obrazovkách v rukou všech přítomných a hlasování se provedlo v napjatém a spořádaném duchu...

Zrovna v této chvíli prostorové tlačítko na zápěstí Jeho Veličenstva Trenta mírně, téměř neznatelně zavibrovalo. Pán a mecha se propojili a Trent okamžitě pochopil, co mu Lví král chtěl nahlásit—

Zrovna před chvílí Caesar pilotoval Bílé Pírko, prolomil se obklíčením Imperiální stráže a silou se vřítil do Imperiálního paláce!

Trent se zamračil.

Konference velmi rychle skončila. Poté, co Jeho Veličenstvo Trent opustilo budovu Vojenského velitelství, okamžitě povolal Lvího Krále a s klidným a vyrovnaným pohledem rozkázal: „Rychle zpět do Imperiálního paláce!”

Lví Král neměl žádné námitky a okamžitě nechal Jeho Veličenstvo vstoupit do kokpitu a vzlétl.

Čistě zlaté mecha letělo po obloze úplně jako oslňující a zářivý meteor, co se řítil noční oblohou!

***



V paláci Čtvrtého prince.

Caesar vzal Lin Yuana do své ložnice a jemně ho položil na svou postel.

Z Lin Yuanova celého těla sálalo horko, vědomí měl jako ve snách. Do těla mu narážely vlny horka, jedna za druhou, takže měl údy ovadlé a bezmocné. Z nejhlubší hloubky těla vycházel pocit prázdnoty, takže zoufale toužil, aby ho někdo držel v náručí...

Co se to kruci tady dělo?

Lin Yuan byl tak trochu zmatený. To podivné ochabnutí a necitlivost v údech bylo, jako kdyby ho zevnitř okusovali a oždibovali mravenci. Oděv mu přišel naprosto nesnesitelný, a tak si nemohl pomoct a zoufale pohnul rukama a roztrhl si košili a kalhoty.

Brzy nato urval knoflíky na košili, ty spadly na zem. Tu světlou kůži, co byla vidět v široce rozhalené košili, rychle pokrylo lákavé zčervenání. Kalhoty měl napůl stažené a zmačkané mu volně visely u kolen. Pod čistě bílými slipy se už postavil zřejmý obrys jeho nezkušené délky.

—Jak se Caesar díval na Lin Yuana v tomto stavu, skoro se mu zastavilo srdce!

Ta voňavá sladkost bohatých omega feromonů nepochybně vyzývala jeho racionalitu!

Ani nemluvě o tom, že na jeho posteli ležel člověk, kterého už potají dlouho miloval. A Lin Yuan si navíc vůbec nebyl vědom toho, jak uchvacující v tomto stavu byl...

Chci ho obejmout. Chci si ho naprosto vzít...

Ale za těchto okolností prostě nemohl Lin Yuana obejmout!

Období milování Omegy trvalo zhruba 3 až 7 dní a během období milování mohla Omega přijímat lehkovážně a bez zábran jedno kolo sexuálního potěšení za druhým. Ale zítra byl předtrénink turnaje a za tři dny se konal oficiální turnaj. Reprezentovali školu a účastnili se Národního finále. Kdyby se jim v této době přihodila nehoda, rozhodně by na ně padly veškeré důsledky!

Výsledek momentálního impulzu by byl to, že by je oba škola potrestala za to, že se nedostavili k turnaji...

To v žádném případě nebyl výsledek, po kterém by Lin Yuan toužil. A ani to nebyla situace, co by chtěl Caesar vidět.

Lin Yuan byl vždycky tak upřímný a vynakládal velké úsilí. Každý den pozdě do noci trénoval, aby se připravil na tento turnaj. Celý ten měsíc tvrdé dřiny by neměl přijít jen tak vniveč. Jinak jakmile by lidé odhalili Lin Yuanovu totožnost Omegy, rozhodně by to přilákalo nespočet problémů!

V minulosti byl generál Ling Yu velitelem celé Temné legie a také byl člen Vojenského legislativního shromáždění. Měl pod svým velením spoustu loajálních a oddaných důstojníků vysokého řádu, ale pak ho odepsali z Vojenského registru a odsoudili ho k doživotnímu domácímu vězení. A to jen proto, že jeho Omega totožnost porušovala zákon Vojenského oddělení...

Lin Yuan se momentálně neměl na co spolehnout. Byl jen pouhým bezmocným kadetem bez pravomoci, to bylo celé. Jakmile by se přišlo na to, že byl Omega a že se proplížil na vojenskou akademii, Vojenské oddělení by ho potrestalo ještě přísněji!

Naštěstí byl Caesar princ a jako takový podstoupil trénink na odolání feromonům. V takovéto situaci dokázal použít svou rezolutní sílu vůle, aby odolal svým instinktům... Ale kvůli vůni Lin Yuanových čistých feromonů se Caesar začal téměř hroutit. Mohl využít akorát ještě intenzivnější bolesti, aby jen stěží zachoval svou racionalitu.

Caesar si silně zaryl nehty do dlaně a z ruky mu rychle začala kapat krev...

Kvůli té bodavé bolesti se mu vrátil náznak rozumu. Caesar se okamžitě otočil a v zapečetěné skřínce rychle našel injekci s průhlednou tekutinou.

Jeho starší bratr byl Omega a od začátku jeho estrusového cyklu ve věku osmnácti let si neustále píchal Omega inhibitory. V Caesarově paláci byla uložená jediná dávka inhibitorů pro případ nouze při náhlém vypuknutí.

Původně to připravili pro jeho staršího bratra, Caesar nikdy nečekal, že by to dneska použil na Lin Yuana.

Caesar se zhluboka nadechl a s velkými obtížemi odolával intenzivním impulzům ve svém těle. Přešel k posteli, posadil se a jemně Lin Yuana zvedl.

Lin Yuan vycítil blízkost přítomnosti Alfy a okamžitě Caesara popadl za paži. Vypadal, jako kdyby hledal teplo, a celým svým tělem se nahnul Caesarovi do náručí. Natáhl paže a zlehka ho objal.

„Je mi... tak... nepříjemně...”

Lin Yuan byl v tomto ohledu naprosto nezkušený. Mohl se jen instinktivně mnout o Alfu, rukama se ho nevybíravě dotýkal. A nemohl si pomoct, ale svými jemnými rty se vydal k polibku Caesarových rtů.

„...” Caesar cítil, jak jeho příčetnost téměř křupla.

Zadržel dech, aby se udržel v klidu. Pak popadl Lin Yuana za paži a vpíchl mu inhibitor do žíly.

Ale Lin Yuan se kvůli tomu neuklidnil. Kvůli tomu silnému pocitu prázdnoty v těle naprosto přišel o rozum. Kvůli tomu dobrému pachu Alfy před ním se chtěl Lin Yuan přiblížit, víc a víc!

Lin Yuan se pevně přitiskl k Caesarovi a zavrtal se mu do náručí. Jak mu bylo zle, začal ho zbrkle hladit a líbat.

Caesar se téměř naprosto zhroutil.

Tohle byl ten absolutně nejhrůznější trénink odolávání omega feromonů během všech dob...

„...Bílé Pírko.” Caesar dýchal nestabilně a hlas měl ochraptělý. „Rychle otestuj koncentraci feromonů v jeho těle.”

Bílé Pírko honem předstoupilo a odebralo Lin Yuanovi kapku krve k testování a brzy mělo výsledky. „Je to 8,7mg/l!”

Jakmile koncentrace feromonů v těle Omegy překročí hodnotu 9,0, oficiálně vstoupí do fáze estrusu.

Jakmile estrusový cyklus začne, nedá se zastavit. I kdyby v té chvíli Omeze vpíchli léčivo, bylo by to k ničemu. Mohla si akorát najít Alfu, co by ji označila a naprosto ovládla. Omega přijde o veškerý rozum a horečnatě zraní i sama sebe.

Koncentrace omega feromonů v Lin Yuanově těle se víc a víc zvětšovala. Ještě před chvílí to bylo 8,5, ale teď to vytrvale stoupalo na 8,7, i když už mu vpíchl inhibitor. To nebylo dobré znamení.

Caesar byl chvíli zticha, než se zhluboka nadechl, objal Lin Yuana a velmi silně jej políbil!

V tom zlomku vteřiny, kdy se dotýkal jemných rtů toho mladíka, Caesar najednou pocítil, jak mu v zátylku vybuchla vlna naprosté znecitlivělosti a jak se mu rozšířila celým tělem. Racionální zeď v jeho mysli se blížila své krizi, dolní část těla měl tak tvrdou, že to bolelo...

Klid... Musíš zůstat v klidu...

Caesar si v duchu zoufale rozkazoval, zatímco Lin Yuanovi zvedl bradu a prohloubil ten polibek.

Caesar měl velmi jasno v tom, že to dělal jen proto, aby ho zklidnil...

Neboť Lin Yuan zoufale potřeboval uvolnit veškerou tu nastřádanou touhu. V tomto případě líbání a hlazení jeho tvrdé délky dopřeje tělu Omegy trochu té útěchy a uspokojení. Feromony v jeho těle se musely nejprve stabilizovat a pokud se to dostatečně stabilizuje, léčiva zaberou...

Ale když Lin Yuana líbám, nechci přestat.

Kvůli tomu plamennému konfliktu mezi rozumem a instinktem Caesarovi tepalo ve spánku bolestí a jistá jeho dolní část ztvrdla téměř tak moc, že mohla co nevidět vybuchnout!

Mladíkovy jemné rty, jeho nezkušená ústa a jeho teplá vůně byla nespočetně nádhernější než v jeho snech.

Lin Yuan byl naprosto mimo a v tomto svém stavu byl naprosto poslušný. Vůbec nevzdoroval, místo toho s radostí Caesara objal, neboť se tak dostal blíž k Alfa feromonům. Svým netrénovaným jazykem aktivně zkoumal Alfu před sebou. Jejich ústa se najednou zaplnila chutí toho druhého. I feromony v jejich tělech se začaly rapidně prolínat.

Kvůli tomuto mísení slin ve francouzském polibku měl Caesar každý pór na těle prosycený takovou blažeností, že se mu chtělo skoro ječet...

Tak moc, že měl nutkání Lin Yuana hodit na postel a naprosto si ho vzít...

Caesarovy oči víc a víc tmavly, i jeho líbání teď bylo vášnivější, jeho jazyk se ovíjel kolem Lin Yuanova a opakovaně sál a líbal, až Lin Yuan naprosto přišel o rozum a akorát sténal. Převrátil ho, až byl nad ním, jen aby cítil, jak Lin Yuan začal sát jeho jazyk a vlastním jazykem vířit sem a tam. Lin Yuanova bezděčná a netrénovaná reakci Caesara velmi stimulovala a skoro kvůli tomu přišel o kontrolu!

To není dobré, takhle ho už nemůžu líbat...

Caesar se najednou chopil injekční jehly, kterou zrovna použil, aby Lin Yuanovi vpíchl inhibitory, a veškerou svou silou se bodl do dlaně!

Dlaň už měl dávno velmi pohmožděnou a zraněnou, ale díky té intenzivní bolesti, jak se bodl jehlou, se mu konečně navrátila racionalita.

Caesar se zhluboka nadechl, aby se co možná nejvíc uklidnil. Shlédl na vybouleninu v Lin Yuanových slipech. Pak tam vsunul nezraněnou ruku, lehce se toho citlivého místa chopil a párkrát rychle potáhl.

„...mmm...”

Z Lin Yuanových úst se okamžitě vyřinul spokojený povzdech a oběma rukama se pevně držel Caesarových ramen.

Caesar ho začal pravou rukou zručně hladit nahoru a dolů po jeho plně ztopořeném údu. Lin Yuan začal dýchat přerývaně a vydávat ze sebe silné steny, co okamžitě nabíraly na urgentnosti.

Bylo to poprvé, co tento nezkušený osmnáctiletý chlapec kdy zažil tak intenzivní situaci. Kvůli své vysoké horečce a nesmírnému delíriu Lin Yuan nevěděl, co by měl dělat. Byl nucen instinktivně držet toho člověka před sebou.

Díky Caesarově vřelému líbání a zručnému opečovávání jeho ztopořené délky Lin Yuan cítil potěšení po celém těle, jako kdyby se vznášel vysoko na obláčku.

Při Caesarově rychlém laskání po celém jeho údu se Lin Yuan velmi rychle poddal a udělal se přímo jemu do ruky.

Poté, co utichly následné vlny jeho vyvrcholení, to Lin Yuana konečně tak nějak uspokojilo a už sebou tak nezmítal.

Caesar požádal Bílé Pírko, aby znovu otestovalo hladinu jeho feromonů a zůstalo to na 8.7. Ani to nestouplo, ani nekleslo.

...tohle nezabíralo.

Spolehnout se na krátké líbání, aby Omegu ukonejšil, by normálně zabralo. Ale Omega, co téměř čelila svému estrusu, na toto reagovala jen jako člověk ve vyprahlé poušti na pár kapek deště. Nedokázalo to uhasit jeho žízeň.

Když se Omega rapidně blížila svému estrusu, zakoušela více a více intenzivnější touhu po Alfě...

Caesar byl chvíli zticha, než se konečně v duchu pevně odhodlal, a jemně Lin Yuanovi zvedl tvář.

V této situaci mu chyběla jakákoli příprava, aby mohl čelit svému estrusu, a kvůli vysoké horečce byl v delíriu. Lin Yuan jako Omega evidentně pozbyl veškerou logiku a dokonce ani jeho jasné a nádherné oči nedokázaly pořádně zaostřit.

Ten člověk, kterého Caesar miloval, byl nečekaně Omega a také se nacházel v této neochotné situaci, kdy najednou došlo k estrusu.

Caesar si nemohl pomoct a soucitně Lin Yuana hladil po jeho zpocených vlasech a něžně ho políbil na čele. Ochraptělým, a přesto něžným hlasem řekl: „Lin Yuane... promiň...”

Lin Yuan se prázdně díval před sebe, vůbec neslyšel ten Caesarův omluvný tón.

Caesar si zlehka povzdechl a nechal Lin Yuanovu hlavu zase klesnout. Pod jeho štíhlým světlým krkem bylo utajené místo, kde se nacházela omega žláza. Caesar se toho místa jemně dotkl rukou a už neváhal... zakousl se do toho místa co možná nejsilněji!

Tvrdými zuby pronikl jemnou kůží a žílami. Alfa a omega feromony se okamžitě začaly mísit!

Kvůli tak silné stimulaci se Lin Yuan najednou začal chvět po celém těle, horečnatě se snažil uniknout, ale Caesar ho nutil zůstat na místě.

Caesar zuby zase stiskl a na zátylku Lin Yuanova krku zanechal hlubokou značku, co nemohla vymizet.

Toto byl rituál, kdy si Alfa označila svou Omegu...

Tato značka propůjčovala Omeze pach Alfy.

Dočasná značka vytrvala přinejmenším tři měsíce a po těchto třech měsících značka zmizela. V případě, že se člověk chtěl nechat označit permanentně, bylo třeba, aby to se svým partnerem formálně udělal, aby se pomilovali a aby spolu strávili celý estrus. A pak do příjemce vypustit sémě a uzel...

Vzhledem k situaci Caesar nemohl Lin Yuana naprosto označit, a tak neměl na výběr a musel provést tuto dočasnou značku. Tímto mohl silně potlačit Lin Yuanovu sexuální touhu. Ale i tak ho označil násilně a bez jeho vědomí. A tak se Caesar chtěl dozajista omluvit.

—Promiň, že jsem tě za takových okolností označil bez tvého svolení, i když to bylo proto, abych dočasně potlačil tvůj estrus.

—Doufám, že se budeš moct účastnit svého milovaného mecha turnaje. Doufám, že o své vlastní síle dokážeš vyhrát Suzaka.

—A až se ti projasní mysl, pokud to bude nepřijatelné, jsem ochoten nést veškeré následky.

Caesar se něžně díval na Lin Yuana a tak nějak usouženě natáhl prsty a jemně jimi přejel po té výrazné značce na jeho zátylku.

Když Alfa pohladila značku na zátylku své Omegy, byl to nejpřímější a nejefektivnější způsob, jak ji utěšit.

A opravdu, označený Lin Yuan za Caesarovy útěchy postupně přestal zápolit.

To chaotické nutkání v jeho těle se začínalo stabilizovat a inhibitor začal rychle účinkovat. Koncentrace feromonů začala pomalu klesat a brzy klesla pod hodnotu 7,0.

Lin Yuan se nakonec nedokázal déle podpírat a odolávat svému vyčerpání, zavřel oči a upadl do hlubokého spánku.

Jak se Caesar díval, jak mu spal v náručí, srdce mu tak zjihlo, že se skoro začalo rozplývat.

Nedokázal si pomoct a nahnul se, aby Lin Yuana něžně políbil na čele. Tiše mu řekl do ucha: „Teď se pořádně vyspi. Pomůžu ti všechno urovnat... Lin Yuane, miluju tě...”

Lin Yuan, co spal, najednou tak nějak nervózně nakrčil čelo.

Znovu se vrátil do srubu na břehu moře a slyšel něžný hlas toho jednoho muže. „Synu, v budoucnu budeš Beta, dobře? Obyčejná a šťastná Beta, dobře?”

Lin Yuan ve snu viděl sebe, když mu byly čtyři. Melodickým a jemným hláskem odpověděl: „Dobře, tati! Stejně jsem byl původně Beta!”

—Původně jsem byl Beta, ne?

Autorka chce něco říct: Kdepak, Xiao Yuane, autorka říká, že jsi Omega!
--------------------------------------------

~ Stálo to za to? Sice to ještě nebylo to TO, ale aspoň něco, protože těmhle truhlíkům to bude nějakou dobu trvat. Zvlášť než se Lin Yuan vyrovná s tím, že není Beta...  ~


Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

7 komentářů:

  1. Na TO si ráda počkám, když se sem tam utrousí něco podobného. XD Mno, sice byl Lin Yuan v limbu, ale Caesar přesto řekl ta kouzelná slovíčka! :D Teď jsem zvědavá, jak se bude uklízet ten bordel, co natropili v obraně. XD Trošku trapas, no ne? Děkuji za překlad. :D Dneska mám BL žně, půl dne se kochám fan videíčkami Gulfa a Mewa z TarnTyp a pak to rozkliknu tady a samý @ ... XD Mé úchylné já plesá. XD

    OdpovědětVymazat
  2. Mě TO zatím stačilo, protože vím že se jednoho dne dočkám i TAMTOHO 😍. Oni jsou prostě sladký a chudák Lin Yuan zatím netuší co ho ještě čeká. A o Brianovi a Snow to platí také. Když jsem dneska nakoukla co si přečtu, tak mi poskočilo srdce. Už jsem si myslela že tento příběh odložíš na neurčito. Ale opravdu stojí za to. Děkuji za překlad a budu se těšit na další.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten pribeh me dostal, nejdriv nic moc ale poslednich 15-20kapitol sem cetla jednim dechem. tak ted uz urcite prijde na to ze je omega jen me zajima jak se vasvetli zmizeni omega inhibitoru z palace... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj precetla jsem vsechny romany za ctrnact dni. Chtela byc se zeptat jak casto vychazi pokracovani. Dekuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konkrétně ABO už nepřekládám. Nejlépe najeď na Hlavní stránku každého projektu a tam zhruba zjistíš, jestli je projekt aktivní nebo ne.

      Rozvrh vydávání (pokud se tomu dá říkat) je v postranní liště úplně nahoře.

      Jinak vítej v klubu věčného čekání :)

      Vymazat
  5. Ty poznámky pod tím jsou nejlepší :D Děkuji za všechny díly co si přeložila. Tím, že si přestala se ale trochu děsím konce :D
    Nemám ráda mužské těhotenství, pokud není nějak hodně dobře vysvětlené. u ABO jsem si na to jakžtakž zvykla a jak jsem psala předtím, když je příběh roztomilý vrním, ale když ne, pěním, ale i tak čtu dál. xDDD

    OdpovědětVymazat
  6. Teď jsem ale mega smutná, vím, že si hodně stěžuju, ale co se stalo s překladem?😨🤒😭 Vím, že překládá někdo jiný, to jsem ale právě dočetla (pokud se ten překlad znova nepřesunul, musím to pořádně zkontrolovat). Vážně nejsem nevděčná, Překlady mi přijdou děsně těžké, hlavně proto že se anglicky moc neumím. Takže vždycky překladatele uctívám.😍 ALe myslela jsem, že se překladu někdo chopil, ty dvě krátké kapitolky mi nepřišly jako 'přebrání překladu'.
    Nejsem jedovatá, i když to tak možná zní. Teď se to tak pěkně začalo rozjíždět 😥

    OdpovědětVymazat