čtvrtek 20. srpna 2020

LMW - kapitola 203


Kapitola 203 – Splň slib @


Když Fang ChenYue a ostatní spatřili Ling Xiaa, dobrovolně se jali k odchodu.

You XiaoMo vstal, chtěl je následovat a odejít, ale Ling Xiao ho popadl za límec a odtáhl ho zpět.

Ling Xiao nečekal, až se rozloučí s Fang ChenYuem a ostatními a okamžitě ho odhodil. Když se dvoukřídlé dveře zavřely, ti tři do nich skoro narazili. Navzájem se na sebe podívali a pak odešli.

Doufáme, že tě zítra stále uvidíme, juniore!

„Juniore, tohle je tvůj vlastní pokoj, kam jdeš?” zeptal se Ling Xiao, zatímco se opíral o zeď.

You XiaoMo stáhl krk mezi ramena. „Já... nikam nejdu, jen jsem chtěl vyprovodit mé tři seniory.” A pomalu vyklouznout...

Ling Xiao se po něm podíval: „Mají nohy k chození, není třeba, abys je vyprovázel.”

You XiaoMo v duchu brečel, takhle to nemyslel.

Ling Xiao využil této chvíle, kdy si toho nebyl vědom, zvedl ho a nesl ho za přepážku.

You XiaoMoa to vyděsilo. „Co to děláš?”

Ling Xiao k němu otočil hlavu, ukázal své perlově bílé zuby a záhadně se zasmál. „Dělám tebe.”

You XiaoMo: „...” Tenhle chlípný chlápek.

Nebyla tu velká postel, ale Ling Xiao ho prostě hodil jako pytel písku, což vedlo k velké ráně. Během této hodiny naštěstí vně pokoje nikdo nebyl, jinak by se tu lidé určitě shlukli. Jen si představil, jak trapné by bylo, kdyby ho lidé viděli, a chtělo se mu zvracet...

You XiaoMo se okamžitě schoulil do klubíčka, tvář měl mírně pokroucenou.

Ling Xiao ho šťouchl do zadku. „To si hraješ na mrtvého?”

You XiaoMo: „...” Neměl bys mě spíš šťouchat do tváře?

Jako kdyby Ling Xiao slyšel jeho vnitřní myšlenky, položil mu na zadek dlaně a párkrát ho pohladil. „Na zadku máš víc masa.”

You XiaoMo: „...” Jdi umřít!

Ling Xiao si sundal boty, vylezl na postel a přitiskl se k němu tělem, zatímco mu stahoval oblečení. „Juniore, pořád si vzpomínáš, co jsi slíbil, když jsme byli v Rajské říši? Neříkej mi, že chceš svůj slib porušit?”

You XiaoMovi zacukalo v koutcích úst; jak se dalo čekat, Ling Xiao si přišel vybrat svou odměnu. Neměl mu nic slibovat, tehdy ho muselo něco posednout.

Jako kdyby Ling Xiao slyšel You XiaoMovy vnitřní myšlenky, sehnul se, sklousl mu spodní ret a něžně mu ho okusoval. You XiaoMoa to okamžitě paralyzovalo, jako kdyby místy, kde se jejich těla dotýkala, protékal elektrický proud. Celé tělo se mu chvělo. Po tak dlouhém odříkání už Ling Xiao neměl trpělivost si dál hrát.

Už dlouho toužil po tomto šťavnatém masíčku jménem You XiaoMo. Ať se dneska stane cokoli, sní ho od hlavy až k patě. A tak to vzal tou nejpřímější cestou a to bylo líbat ho, dokud You XiaoMo nezapomene na všechno ostatní.

Ling Xiao pomalu přesunul své ruce dolů, potáhl za jeho opasek a hodil ho na podlahu. A to samé udělal s jeho vnějším oděvem. Když You XiaoMovi zůstala jenom tenká spodní róba, nesnažil se ji honem sundat. Místo toho vsunul ruce do spodní části a jemně mu stáhl kalhoty. Při pohledu na jeho polonahý stav mu vřela krev.

You XiaoMovo tělo zalévalo horko, jako kdyby ho celého vařili. Když mu Ling Xiao sundal oděv, vůbec nevzdoroval. Tváře měl jasně rudé, jako kdyby byl v extázi. Krev v těle mu radostně bublala a nemohl si pomoct a tělem se tiskl k Ling Xiaovi.

Ling Xiaovi se vážně zamlouvala jeho reakce a nemohl si pomoct a uchechtl se.

Kdykoli ho políbil, jeho reakce byla tak přímočará.

Ling Xiao sklonil hlavu a políbil ho na rty. Špičkou jazyka se snažil rozevřít ty sevřené zuby a pak mu vtrhl do úst. Když You XiaoMo ucítil špičku jeho jazyka, pokusil se ucuknout, jen aby se s ním rychle zapletl. Když se jejich jazyky tlačily proti sobě, měl pocit, jako kdyby jím projížděl elektrický proud. A nemohl si pomoct a zasténal.

You XiaoMo nedokázal snést takové intenzivní potěšení a snažil se se odsunout tím, že mu své dvě jemné ruce položil na hruď. Ale byl příliš slabý na to, aby jej zvedl. Už měl odhalenou hruď a světlou kůži měl od spalující touhy zbarvenou do narůžovělého odstínu. Kvůli čemuž vypadal ještě lahodněji než obvykle.

Ling Xiao ho nedokázal přestat hladit a mnout; ten jeho prohnaný prst se mírně dotkl chvějícího poupátka na jeho hrudi, dokonce ho párkrát promnul konečky prstů.

Kvůli těmto pohybům You XiaoMo zalapal po dechu, oči se mu rozevřely jako kulaté bronzové zvonečky. Kvůli té náhlé stimulaci kousek po kousku ztrácel rozum, ale rychle ho to zase šokovalo.

Ling Xiao se sehnul k jeho hrudi, vystrčil špičku jazyka a oplzle mu olízl růžové bradavky, zatímco je párkrát sál. Kvůli tomu se You XiaoMovi hruď trochu uvolnila, zatímco ta místa, která sál, zrudla a opuchla. Potom je Ling Xiao znovu pohladil a políbil.

You XiaoMo vykřikl, neustále ze sebe vydával zvuky „ngghhh, ach...” Ta rozkoš mu do celého těla vysílala elektřinu. Mátlo ho to a přinášelo mu to nesrovnatelné a nikdy nekončící vzrušení. Toto mučení bylo ještě nesnesitelnější než kdy dřív, tělo se mu bezděky prohnulo, jako kdyby po něčem prahlo.

Ling Xiao využil této příležitosti a popadl ho za pas, rukou se přesouval k jeho zadnici a stáhl zbytek kalhot, co už měl napůl dole, a odhalil tak jeho dobře zakulacený zadeček. Pod tenkou látkou spodní róby, co mu zakrývala horní půlku těla, matně viděl jeho úd. Tento pohled byl vážně svůdný.

You XiaoMo se snažil přitisknout nohy k sobě, ale Ling Xiao už byl mezi nimi.

Bylo to poprvé, co cítil tak silnou touhu, a ta touha teď byla naprosto nespoutaná, jako kdyby se chtěla shluknout na jednom místě a klesnout, nadšeně se snažila najít cestu ven.

Ling Xiaovi ztuhla tvář, svýma horečnatýma očima se díval na You XiaoMovu zmatenou tvář.

Věděl, že to už You XiaoMo nemohl vydržet, a tak Ling Xiao přesunul ruku dolů a natáhl se do oděvu, co mu mírně zakrýval tělo. Pak se chopil té věci, co byla už dlouho oteklá a vlhká.

You XiaoMo najednou doširoka rozevřel oči, tělo se mu bezmocně opřelo o rameno. Tělo se mu chvělo po každém jeho pohlazení. Jak to jeho lapání po dechu bylo těžší, z hrdla se mu vydraly nekontrolovatelné steny.

Ling Xiao ho pevně popadl za pas, na čele se mu leskla tenká vrstva potu, zatímco oči měl tmavší než obvykle s náznakem lesku. Bylo to úplně jako obloha pozdě v noci plná třpytivých hvězd, a přesto s náznakem agresivity; jako lité zvíře, byl naprosto jiný než jeho obvyklé já.

Když Ling Xiao pocítil, že You XiaoMo měl co nevidět vyvrcholit, pohyboval rukou rychleji. Když You XiaoMo otevřel pusu a zasténal, Ling Xiao ho políbil na rty a neustále pohyboval jazykem, aby škádlil jeho citlivá místa. You XiaoMo se okamžitě udělal, protože ho stimuloval na obou místech. Když to ze sebe vypustil, Ling Xiaovi na ruku a na oděv na horní půlce těla vystříkla horká, vlhká tekutina. Ale nebylo to vidět na první pohled, neboť na sobě měl bílý oděv.

Ling Xiao tu horkou tekutinu ze své pravé ruky neotřel. Nejprve druhou rukou napůl podepřel You XiaoMoa, co z té intenzivní blaženosti málem omdlel, a pak prsty pravé ruky, co měl pokryté horkou tekutinou, pronikl do otvoru na jeho dolní půlce těla. Pomalu dovnitř vtlačil jeden prst. Když se ujistil, že se You XiaoMo necítil nepříjemně, vtlačil dovnitř další prst.

You XiaoMoa to šokovalo a oči se mu rozšířily. Jasně cítil, že mu do těla pronikly dva prsty, a na tak trapném místě. Ačkoli už odhadl, že to dopadne takhle, když na to došlo, samozřejmě že zpanikařil.

V té chvíli mu Ling Xiao řekl blízko ucha, zatímco potlačoval smích: „Juniore, je ti to příjemné?”

You XiaoMovi zrudla tvář, obě ruce měl položené Ling Xiaovi na ramenech, ale působil bezmocně. Podařilo se mu akorát říct: „Ty... vytáhni ty svoje prsty!”

Ling Xiao odhodil vlastní oblečení. Jeho úhledné vzezření a You XiaoMovo pokrčené oblečení vytvářelo silný kontrast. Ale byla jasně vidět ta věc, co se mu nadouvala v kalhotách. Nevěděl, kdy se to stalo, ale vypadalo to, že se to co nevidět protrhá látkou.

Usadil You XiaoMoa přímo na to, do zadnice ho šťouchala ta horká, ztuhlá, netrpělivá věc. Automaticky se obrátil v touze utéct.

Ale co nevěděl bylo, že čím víc se snažil pohnout, tím víc to Ling Xiaa vzrušovalo. Jeho dolní část byla tvrdší a vřelejší.

Ling Xiao ztěžka oddechoval, zatímco You XiaoMoa svíral kolem útlého pasu. Když měl You XiaoMo co nevidět vyvrcholit, Ling Xiao si rychle stáhl kalhoty a zatímco byl You XiaoMo mimo, jediným pohybem do něj vnikl.

Jen co You XiaoMo pocítil, že to vniklo dovnitř, zostra se nadechl. Mysl mu vyjasnil ten bolestný pocit, že ho to zezdola trhalo. Pevně sevřel Ling Xiaovu ruku a vypadalo to, že se mu nehty zaryjí do jeho masa, což bylo samozřejmě nemožné.

Ačkoli ho Ling Xiao předtím připravil, to místo bylo u mužů od začátku malé. Nebylo to dělané na to, aby přijalo dalšího muže. A kromě toho Ling Xiao měl tu věc větší než normální muž, takže když to dovnitř vrazil jediným pohybem, samozřejmě že to bolelo tak moc, že z toho skoro zemřel.

Ling Xiao nechtěl, aby zakoušel příliš velkou bolest, ale jeho vytrvalost už dosáhla limitu. A tak když chvilku počkal, než se trochu přizpůsobí, začal se pomalu pohybovat.

You XiaoMo si myslel, že už měl tu dolní část natrženou, a teď cítil, jak do něj opakovaně přirážel. Jeho nervózní, útlé tělo mu přišlo jako malá loďka, co se pohupovala na vodě. Kdyby se ho Ling Xiao nechopil za pas, už by spadl na postel.

Naštěstí se Ling Xiao nestaral jen sám o sebe a někdy se postaral i o jeho dolní část, takže po chvíli začal You XiaoMo pociťovat rozkoš. Ta bolest začala pomalu ustupovat a brzy si to milování užíval.

Když si Ling Xiao uvědomil, že došlo k této změně, začal zrychlovat. Ať už to bylo kvůli jeho síle nebo pohybům, You XiaoMovo tělo se začalo intenzivně chvět, skákalo nahoru a dolů při každém intenzivním pohybu. Brzy byl You XiaoMo vyčerpaný a znovu se poddal.

Ale Ling Xiao měl mnohem větší vytrvalost než on. Nejevil ani náznak toho, že by chtěl zastavit, místo toho začaly být jeho pohyby čím dál víc intenzivnější. Nezastavil se, dokud nevyvrcholil.

Ling Xiao pevně objal You XiaoMoa, podpíral mu tělo, co se nedokázalo přestat chvět a co měl zlité potem a lepkavé. Pak ho vzal za hlavu a políbil mu rty a propletl si jazyk s tím jeho. Naprosto to ztlumilo You XiaoMovo sténání, až byl naprosto bez dechu, a pak ho položil na postel. Poté si dal obě You XiaoMovy nohy na ramena, posunul je tak, aby svými těly byli blízko u sebe, a pak se začal s novým kolem pohybů...
--------------------------------------------

~ A 203. kapitola se do historie navěky zapíše jako chvíle, kdy YXM přišel o svou malou chryzantémku! ~


Hlavní stránka
Postavy a pojmy


<Předchozí>...<Následující>

6 komentářů:

  1. 💖🤤 To bylo super. Pořád jsem se bála, že je někdo nebo něco přeruší 🤭. Díky, díky moc.

    OdpovědětVymazat
  2. Waw. A prý že o tom psát neumí. Některé části jsou sice " kostrbaté" ale i tak to stálo po těch dvoustech dílech za to. Chudák YXM se zítra neposadí a možná ani nepostaví. Celý příběh je nádherně roztomilý, ale už se těším na další @ kapitolu 😀 Taky jsem zvědavá jak se jejich vztah po tomhle znění. Zatím to bylo jen takové ranní vypomáhání 😊
    Děkuji za překlad. Tohle bylo konečně něco pro mojí fujoshi dušičku 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ne, Číňané umí, ale kvůli cenzuře většinou nemůžou. Japonci jsou ti, co neumí psát sexuální scény :D

      Vymazat
    2. To je pravda. Vzpomínám na pár překladů. Příběh krásný, ale ta erotika.... a opis určitých částí těla ...😃

      Vymazat
  3. OMG...konečne @ kapitola a aká podarená ~(^3^)~ Vďaka za preklad. Chudák YXM bude dlho mimo.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za překlad. Je to fakt fantastické. Myslíte že mu duchovní voda pomůže 😂😂😂😂 jinak mám pocit že jo bere jako mazlíčka 🙄🙄🤐🤔🤔🤔

    OdpovědětVymazat