čtvrtek 6. srpna 2020

LMW - kapitola 199


Kapitola 199 – Odvažuješ se vyrazit proti mému muži?


„Vážený starší...”

Tang Fan nečekal, že by Yuan Mo mohl takhle před tolika lidmi zavraždit jeho důstojnost. Nevěřícně se díval na Yuan Moa a jeho oči o všem vypovídaly.

„Ty zmlkni!” Yuan Mo ho nenechal domluvit, nahlas ho umlčel a chladně se na něj díval. „Tang Fane, copak se necítíš dost zahanbeně?”

Tang Fanovi zrudla tvář hanbou. Tohle bylo poprvé, co ho Yuan Mo pokáral. A nejenom před lidmi, ale dokonce kvůli tomuto malému mágovi. Tang Fan sklopil oči, zatímco se mu v nich blýskal náznak chvějící se krvežíznivosti.

You XiaoMo odpověděl: „Ne, to není ten důvod.”

Yuan Moa to trochu překvapilo. „Tak proč?”

„Velmistr Tang je úzkoprsý člověk, pro teď přestane s mým vylučováním nebo s falešným obviňováním svého nejstaršího učedníka Lin Xiaa. Ale v budoucnu pravděpodobně udělá ještě něco horšího,” odpověděl You XiaoMo. „I když jsem se k sektě TianXin přidal před méně než rokem, mám k ní přetrvávající pocity. Ačkoli soucitem velmistra Tanga to určitě není.”

You XiaoMo si neuvědomil, že vysílací kámen v jeho oděvu už nějakou dobu svítil.

Po téhle promluvě Tang Fan zaječel: „You XiaoMo, ty si vážně přeješ zemřít!”

You XiaoMo vynaložil hodně odvahy, aby ta slova řekl, zatímco kurážně čelil Tang Fanově ostrému pohledu. Radši by se skrýval za SheQiuem, ty oči byly až příliš děsivé, ale... SheQiu ho zrovna teď držel na místě, nemohl utéct.

Yuan Mo byl chvíli zticha a pak prohlásil: „Tang Fanovo pochybení a špatné skutky se opravdu nehodí k titulu velmistra...”

„Starče, komu nakonec pomáháš?” Tang Fan ho zarazil uprostřed věty. Hlas měl teď pokroucenější a strašlivější, tvář měl nakrčenou jako žížala. Byl to velmi nevzhledný výraz.

Yuan Mo se okamžitě zachmuřil. „Tang Fane, víš, s kým mluvíš?”

Ačkoli to před sto lety byl on, kdo Tang Fanovi pomohl usednout na trůn velmistra, neznamenalo to, že podpoří každé rozhodnutí, co Tang Fan udělal.

Vlastně i předtím měl pocit, že se Tang Fan na toto postavení nehodí, neboť měl příliš temné srdce. Aby se zbavil trnu v oku, s největší pravděpodobností by obětoval jakéhokoli válečníka sekty TianXin. Všechno jen pro svůj zisk. Tentokrát to bylo ještě nestoudnější, po veškerých těch problémech, kdy vychoval dva výjimečné učedníky, nedokázal ani rozlišit mezi dobrým a špatným. Uvěznil je ve vězení smrti a evidentně je nechtěl propustit.

A teď dokonce vykopl učedníka, co měl provázané zvíře 9. řádu. Jak mohl Yuan Mo nevědět, že Tang Fan vůči tomuto malému chlapci choval osobní zášť? Byl velmi zklamaný.

„No, starče, s kým si myslíš, že mluvím, pokud ne s tebou, co?”

Jelikož se Tang Fan rozhodl, že si z tváře strhne masku, usoudil, že už dál nemusel skrývat svou skutečnou tvář.

Nikdy nebyl čestným člověkem. Ta takzvaná „spravedlnost” byla jen přetvářka.

Nikdo nečekal, že se situace zhorší a že se to zvrtne na takovou scénu.

Yuan Mo soptil vzteky. „Tang Fane, dneska tě já vážený starší ve jménu všech starších zbavuji titulu velmistra! Ode dneška už nejsi vůdce sekty TianXin!”

„Ha ha ha!” Tang Fan se neohroženě a nahlas smál, až to řezalo do uší, jak se to rozléhalo náměstím. Lidé s nižší mocí si dokonce museli zakrýt uši, aby se ochránili, a tváře měli stažené bolestí. Po chvilce ten divoký smích ustal a pak promluvil brutální hlas namířený na Yuan Moa: „Hej, starče, vážně si myslíš, že dnešní sekta TianXin je stále pod tvou kontrolou? Já ti něco řeknu, mrtvé kosti jako ty nemají právo mluvit. Neboť sektu TianXin už mám v hrsti. Těch mnoho let jsem ti prokazoval respekt jen proto, že jsi mi dřív pomáhal. Jinak bych tě už dávno zabil.”

„Ty, ty, ty... Tak velká nesmrtelná zrada! Zneuctít své předchůdce!” Yuan Mo byl tak naštvaný, že nedokázal ani pořádně mluvit.

„A co?” Tang Fan pomalu, tiše řekl: „Dneska odtud nikdo neodejde živý, připrav se být první obětí.”

Obětí?

Tato věta najednou způsobila velký rozruch. Nedokázali pochopit, co to Tang Fan zrovna řekl.

Yuan Movi se zkroutila tvář. „Tang Fane, přece jenom máš vážně problém. Když mi o tom druhý starší řekl, pořád jsem tomu nevěřil. Ten třetí válečník Královského řádu, o kterém ses zmínil, je vlastně tvůj bratr Tang Zhen, správně?”

„Starče, přece jenom ještě máš trochu toho mozku,” odfrkl si Tang Fan. „Ale je příliš pozdě. Teď už mě nikdo nemůže zastavit a budu vládnout kontinentu LongXian.”

„Jen ve svých snech!” vykřikl Yuan Mo chladně.

„Ve snu nebo ne, jen počkej a uvidíš.” Když Tang Fan chladně dořekl tuhle větu, také se přestal obtěžovat s Yuan Moem.

Najednou vyjekl.

Moc jeho energie v mžiku šíleně vzrostla. Ta živá energie se pomalu linula z jeho těla a neustále kolem překrucovala vzduch. Dokonce i jen pouhým okem lidé viděli, jak mu do těla rapidně plynula duchovní energie. Pak strhl látku na své levé ruce a odhalil tak tetování draka, co se mu ovíjel kolem paže. A jako kdyby ten malý zlatý drak ožil, vyletěl z jeho paže a vystřelil přímo k obloze.

Co se stalo pak, byla scéna, co se viděla jednou za život a na kterou nemohl nikdo zapomenout.

Původně měl Tang Fan sílu v Královském řádu dvou hvězd, ale pak jeho síla šíleně vystřelila bláznivou rychlostí a dostala se na tři hvězdy. Ale nezastavila se tam. Když se dostala na čtyři hvězdy, rychlost se začala zpomalovat a pak se zastavila na vrcholu čtyř hvězd.

Nikdo, kdo to viděl, nechápal, co to znamenalo.

Tang Fan vážně skryl svou skutečnou sílu, jeho skutečný řád byl Královský řád na vrcholu čtyř hvězd.

V té chvíli lidé nedokázali říct ani slovo, všechny lidi ze sekty QingCheng přemohl šok, jak na to zírali očima rozevřenýma dokořán. Obzvláště Luo ChengYuan, tomu se víčka chvěla strachem.

Tang Fan zavřel oči, aby si užil ten příjemný pocit, kdy znovu nabyl svou sílu. Povzdechl si, potlačoval to až příliš dlouho. A když to konečně uvolnil... tento pocit byl až příliš úžasný a ani nemluvě o tom, že si užíval všechny ty zhrozené výrazy.

Tang Fan otevřel oči a naklonil hlavu, aby se letmo podíval po Yuan Mově šokované tváři. Zlovolně se zasmál. „Starče, neboj se, až vyřídím You XiaoMoa a jeho provázané zvíře, postarám se o tebe!”

Jak to řekl, jeho postava najednou v mžiku zmizela z místa, kde stál, a znovu se objevil před You XiaoMoem.

SheQiu obrátil pozornost na Tang Fana od samého začátku a když slyšel jeho prohlášení, měl se pevně na pozoru. A tak když viděl Tang Fana zmizet, nejprve odstrčil You XiaoMoa a pak vzhlédl k obloze a zasyčel, jak se ukázala jeho skutečná podoba. Velký Devítikřídlý had jednoty zakryl téměř polovinu nebe, své tmavě zelené tělo měl stočené do kruhu.

Tak velkolepý pohled.

Démonická zvířata mohla v lidské podobě rychle levelovat, ale jejich původní podoba byla nakonec stejně mocnější. Jelikož SheQiu byl na třech hvězdách, chyběla mu na Tang Fana jedna hvězda. Nebude riskovat pro případ, že by tu situaci nedokázal zvládnout.

You XiaoMo se šokovaně díval na souboj mezi člověkem a zvířetem.

MaoQiu a Xiao Hei se proměnili zpět do své lidské podoby, oba se chopili jedné paže a okamžitě ho odtáhli z bojiště.

Ačkoli se You XiaoMo mohl skrýt ve své dimenzi, bylo by to prostě hloupé, protože by tak všem odhalil existenci své dimenze. Člověk by měl vědět, že když přišlo na výhody, každý kultivátor by začal šílet.

A tak se rozhodli svého pána odtáhnout na liduprázdné místo, aby mohl vstoupit do své dimenze.

Ale ideál byl silný, zatímco realita slabá!

Tang Fan byl odhodlaný You XiaoMoa zabít. A proto nepotřeboval konfrontovat Devítikřídlého hada, i když měl o jednu hvězdu větší sílu. Devítikřídlý had pocházel ze vzácné linie démonických zvířat vysokého řádu. Kdyby se do toho ten had pustil plnou silou, dokonce ani on by se s ním pravděpodobně nedokázal tak snadno vypořádat.

SheQiu se přepočítal. Nečekal, že Tang Fan bude přemýšlet takhle.

Jelikož SheQiu ve své skutečné podobě nebyl tak rychlý jako v lidské a Tang Fan měl navíc větší sílu, Tang Fan snadno vystřelil kolem SheQiu.

„You XiaoMo, chcípni!”

Tang Fan se za jeho zády hrdě zasmál.

You XiaoMo se otočil a spatřil Tang Fanovu sarkastickou tvář, jak se vrhl z nebe dolů a řítil se přímo k němu. Byl jen pár kilometrů od něj, a přesto se v okamžiku objevil před ním...

Tang Fan se divoce smál. Za šokovaných pohledů všech Tang Fan vyslal pěst k You XiaoMovi.

Pěst od kultivátora Královského řádu. Dokonce ani Xiao Hei a MaoQiu by to nedokázali ustát. O You XiaoMovi, co neměl čas ani mrknout, ani nemluvě. A jak viděl, jak se Tang Fanova pěst řítila k němu, stalo se něco šokujícího.

Ze země vytryskl obrovský ohnivý pilíř a řítil se k obloze. Ten stoupající plamen najednou spolkl první linii a pak vystřelil rovnou k nebi. Jeho horko a moc ponořila celou oblast do jasně rudé.

Všichni se děsili, proč byly pod náměstím plameny?

Ale co je šokovalo ještě víc, bylo, že v tom spalujícím plameni se objevila štíhlá postava, co se vznášela ve vzduchu. Jeho tvář nebyla jasná, ale z jeho těla sálala silná aura kultivátora, kvůli které všem bušilo srdce. S tím jeho hrdým postojem a bílými róbami, co se elegantně vznášely v plameni, ho lidé viděli jako boha vysoko na obloze. Vznešeného a elegantního.

V této chvíli ten muž natáhl ruku z plamene a nenuceně se chopil Tang Fanovy pěsti. Jeho panovačný hlas se ozýval mezi nebem a zemí:

„Odvažuješ se vyrazit proti mému muži? To si přeješ zemřít?” 
--------------------------------------------


~ Tak další várka urážení, aby měli dost důvodů se navzájem velkolepě pozabíjet. A konečně, konečně... v ten úplně poslední možný okamžik, než by z YXMa zbyl jen mastný flek... ~



Hlavní stránka
Postavy a pojmy



<Předchozí>...<Následující>

6 komentářů:

  1. Len doňho LX, len doňho. Zab ho, za tú jeho arogantnosť nič iné nezaslúži.
    Ďakujem za preklad.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejdříve zabije lx tang fana a potom yxm zabije lx za to prohlášení 😂😂😂😂😂

    OdpovědětVymazat
  3. Jen do nich! A děkuju za překlad.

    OdpovědětVymazat
  4. Super, konečně se LX objevil. Jsem opravdu zvědavá na další kapitolu . Děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za překlad. Užívám si každý díl. Je to super!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Vďaka za preklad. Je to každou časťou lepšie a lepšie ��

    OdpovědětVymazat