středa 25. prosince 2019

Můj pohledný kapitán

2403922
My Fair Captain / Můj pohledný kapitán (MFC)

žánr: yaoi, sci-fi, (pseudo)viktoriánské období, romantika, drama
(tvrdé)
1 kniha (součást série)
kandidát k překladu

Snědý intergalaktický kapitán Nathaniel Hawkins utekl od své minulosti, na kterou nechtěl nijak vzpomínat. Ale když ho jeho nadřízený požádá, aby využil svého šlechtického titulu hraběte, dědice vévodství, aby prošetřil zmizelé zásoby zbraní, musí poslechnout. A jako kdyby nebylo dost špatné pobývat na planetě Regelence, kde mladí muži musí až do sňatku zůstat neposkvrnění, Nate zjistí, že ho přitahuje nesezdaný syn krále.

Princ Aiden Townsend chtěl být vždycky umělcem. Nemá zájem o politický sňatek nebo bytí společenským vzorem. Tedy až do chvíle, kdy nepřistane v náručí záhadného hraběte Deverella. Stačil jeden pohled na Nateovu pohlednou tvář a Aiden začal znovu zvažovat svou budoucnost. Nejenom že je Nate mužným předmětem jeho umění, ale tento válečný hrdina v Aidenovi vzbuzuje pocity, které ještě nikdy necítil a které nemůže ignorovat.

Když spolu Aiden a Nate začnou spolupracovat, musí odolávat svým vášním dost dlouho na to, aby vypátrali, kdo ukradl zbraně, a také si dávat pozor, aby se nedostali do kompromitující situace a nezpůsobili tak veřejný skandál.

(Neboli harlekýnka v yaoi edici s nádechem konspirace.)


25.12 - Kandidát k překladu, ještě jsem se nerozhodla, co z těch tří možností to bude. Vaše názory a připomínky k tomu, co vás z toho zaujalo, jsou více než vítány.


Kniha 1

01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10
11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20
21 - 22 - 23

3 komentáře:

  1. Ahoj, pokud by záleželo na mně, vybrala bych tohle. Vypadá to na zábavu. Díky za skvělé příběhy ke čtení.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je zase něco trochu jiného. A nemusí to být zrovna špatné počteníčko. :D Nech si to v záloze. Nemusíš to překlásat hned, ale jako odreagovačka k jinému překladu to bude jistě skvělé. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Uz se nemůžu dočkat, až se bude překládat ♥️

    OdpovědětVymazat