sobota 22. října 2022

FOD - kapitola 83.5


Kapitola 83.5


Programový tým sestavoval program soutěžících velmi detailně. Po čtvrtém kole následovalo pár dní volna a pak začalo páté kolo. Výzvou bylo stoupnout si na plážový míč a pak přejít z jednoho konce bazénu na druhý, a to hladce. Nejenom že museli udržovat rovnováhu, ale také museli kráčet s nádhernou pózou.

Soutěžící si vyslechli Eurečino vysvětlení a tragicky se rozkřičeli. Když se ta věc dostane do vody, koulí se sem a tam, kdo na tom mohl stát?!

„Jděte si pro plavky. Buďte rádi, že vás nenutím chodit v podpatcích.” Eureka se tvářila vážně, ale v duchu se veselila. Uličnictvím se Jeffreymu vyrovnala.

Plavky? Koťátko bude mít na sobě plavky? Bože! Gustava šimralo v nose a rychle zvedl hlavu a zacpal si nos papírovým kapesníčkem. V hlavě měl spoustu představ jemného těla jeho načechraného Koťátka. Dokonce snil o velikosti a barvě těch nejintimnějších částí.

Růžové, muselo to být rozkošně růžové. Srdce mu zuřivě tlouklo, zatímco z nosu mu odkápl náznak krve.

„Ach můj bože, pane Achesone, teče ti krev z nosu!” vykřikla Eureka ztišeným hlasem.

Gustav se rychle skryl před kamerou a otřel si nos, přitom mávl rukou. „Programová skupina má poslední dobou spoustu problémů a řinou se na nás stížnosti. Jsem trochu nervózní.” Věnoval Eurece vědoucí pohled.

Acheson si vždycky udržoval vznešené a něžné vzezření, sprosté pomluvy a skandály se k jeho jménu nikdy ani nepřiblížily. Eureka ho vůbec nepodezírala, že by si vlastně myslel něco oplzlého, a tak k němu pocítila hluboký soucit. Krvácení z nosu rychle ustalo a ti dva si chvíli povídali. A pak se soutěžící konečně vrátili.

Gustav spěšně pátral po Romeovi a pak se rychle otočil, aby se díval jinam. Srdce mu tlouklo jako splašené, co nevidět mu mělo vybuchnout. Nikdy ho ani nenapadlo, že to útlé Koťátko mělo vlastně tak sexy tělo: linie třísel, hrudní svalstvo, břišní svalstvo. Měl všechno, co by měl model mít, ale jeho nádherné linie se daly srovnávat se sochou. Kůži měl bílou a hladkou jako mléko. Chloupky vypadaly jemnější než u širé většiny ženských soutěžících. A na slunci zářil jako dokonalý orientální nefrit.

Chtěl si najít luxusní krabičku a přidat si tento kousek nefritu do své sbírky, ale musel se ovládnout.

Ivana se přikradla Romeovi k boku a šťouchla do jeho silných břišních svalů. Tvářila se obdivně. Zhou YunSheng ji také šťouchl do břišních svalů. Žena s břišními svaly nebo muž s břišními svaly, co byla větší kuriozitka?

Užívali si tu svou zábavu a kameramani očividně šíleli, aby to zaznamenali. Ale Gustav se tvářil černě. Kdyby nevěděl, že je Ivana lesba, chtěl by ty dva rozdělit.

„Začněte s výzvou.” Pokynul Eurece, aby dala věci do pohybu.

Eureka jim podala jednoduché vysvětlení pravidel a pak soutěžící jeden po druhém vstoupili na nafouknutý balón. Aby si Hayden napravil pověst, šel jako první. Ale výzva nešla tak hladce, jak si představoval. Jen po dvou krocích spadl, pak vstal a znovu spadl. Zkrátka jakmile se jen trochu pohnul, okamžitě se z balónu skutálel.

Nakonec se mohl akorát plazit z jednoho konce bazénu na druhý, trapně se koulet na tom balónu. Zbytek soutěžících se smál jako šílenci. Dokonce otevřeně ukazovali na tu jeho lezoucí zadnici a vysmívali se mu. Každý viděl, že Haydenova popularita mezi soutěžícími rapidně klesala.

Emily si zahanbeně zakryla tvář a Zhou YunSheng zíral na ten koulící se balón a tvářil se „ustaraně”.

Po Haydenově představení se další soutěžící snažili pečlivě postupovat, ale nikomu se nepodařilo úspěšně přejít z jednoho konce na druhý. Když přišla řada na Ivanu, Zhou YunSheng ji popadl za paži a zašeptal: „Jdi rychle, šlapej pořád na stejný šev. Pomůže ti to udržet rovnováhu.”

Ivana přikývla a kráčela rychle dle jeho rady. Ačkoli se uprostřed trochu zapotácela, přešla až na konec, aniž by spadla. Pak šel na řadu Zhou YunSheng. Nezrychlil, kráčel, jako kdyby v poklidu šel zahradou. Dokonce se zářivě usmíval. Když Ivana konečně dorazila na okraj bazénu, ohlédla se na něj a šla na břeh.

Sestoupili z balónů, zasmáli se a objali se.

„Nechceš jít k nim a obejmout je?” Gustav byl dopálený, že jako sudí s ním dneska byla vážná Eureka. Kdyby to byl Jeffrey, přiběhl by k těm dvěma a na oslavu by si s nimi plácl a objal je. A Gustav by pak přirozeně mohl přijít a přidat se k nim a dát Koťatku polibek na oslavu a dokonce se dotknout jeho mléčně hladké a jemné pokožky.

Eureka bohužel ani trochu nechápala nitro svého šéfa. Přezíravě mávla rukou. „Ne, mým stylem je vážná lhostejnost.”

Můžeš se vzdát svého charakteru a být nadšenější? Gustav jí chtěl tohle navrhnout, ale nakonec to v sobě zadržel. Nemohl jít sám ke Koťátku a obejmout ho. To by mu způsobilo příliš mnoho malérů.

Emily byla velmi vypočítavá. Zatímco ostatní šli do bazénu, ona stála stranou a pečlivě to pozorovala a učila se z jejich zkušeností. Při pohledu na Ivanino a Romeovo úžasné představení měla pocit, že měla řešení na dosah. A po chvíli tréninku sebevědomě vykročila. Kráčela tak elegantně a sofistikovaně jako královna, co v průvodu mávala stovkám milionů obdivovatelů. Její tenké šňůrky od bikin téměř nedokázaly udržet plnost její kypící hrudi.

Mužští soutěžící zírali. Museli uznat, že Emily byla nejatraktivnější ženská soutěžící a také kandidátkou, co byla s největší pravděpodobností dost populární na to, aby vyhrála.

„Tato žena je velmi dobrá. Čekám od ní velké věci,” řekla Eureka a ukázala na její záda.

Gustav se na ni letmo podíval a okomentoval to: „Má skvělý potenciál a může se z ní stát dobrá modelka. Ale tělo má příliš sexy. Jakmile ukáže trochu kůže, přihlížející mají bezděky pocit, že se dívají na porno. Použijí ji jen na prodej sexu. Na luxusním trhu bude mít obtíže najít pevnou půdu pod nohama. Romeo se na tu práci hodí víc.”

Eureka přikývla. „Máš pravdu, má dobrou povahu, ale v porovnání s Romeem působí vulgárně. Romeo je ten nejčistější a nejvíce nadpozemský chlapec, co jsem kdy v životě viděla. Mohl by si vzít to nejběžnější oblečení do toho největšího luxusu, ať už by byl jakýkoli, a prošlo by mu to. Teď je samozřejmě příliš brzy dělat nějaké závěry. Musíme počkat a uvidíme další jeho výkon.”

Eurečina štědrá chvála Gustava velmi potěšila. Když Gustav viděl, že se ten mladík díval jeho směrem, bezděky zvedl bradu a usmál se na něj.

Emily a pár dalších ženských soutěžících stálo blízko Zhou YunShenga a začalo nedorozumění. Dívky s uzardělými tvářemi si šeptaly mezi sebou: „To... To se pan Acheson dívá na mě?”

„Ne, dívá se na mě.”

„Všechny se pletete, dívá se na Emily. Která z vás může říct, že jste atraktivnější než Emily?” namítla Emiliny kamarádka (nohsled) Daphne.

Emily poplácala Daphne po zádech, na tváři se jí zračil stydlivý výraz. Nepochybovala o tom, že se o ni pan Acheson zajímal. Když se začala ve 12 rozvíjet, uvědomila si, že je krasavice a že mohla snadno upoutat jakéhokoli muže kolem sebe.

Když všichni soutěžící skončili, Eureka ukázala na Ivanu, Zhou YunShenga a Emily, u každého se na okamžik zastavila a vnadila tak chuť diváctva. A pak ohlásila: „Dnešním šampionem je Romeo. Jeho rychlost, krok a výraz byl dokonalý. Chodil po vodě, jako kdyby byl na tyčícím molu. Ivano a Emily, vy jste odvedly dobrou práci, ale očividně jste se bály, že spadnete, takže vám musím bod strhnout.”

Ivana Romea objala a zajíkla se a ostatní soutěžící mu také poblahopřáli, ať už upřímně nebo falešně. Jenom Emily a Hayden se tvářili velmi ošklivě. Ale u Emily to trvalo jenom chviličku, než nasadila neutrální výraz, zatímco Hayden se ani neobtěžoval to zakrýt.

Po cestě zpět nebylo žádným překvapením, že si Hayden celou jízdu stěžoval na Zhou YunShenga, snažil se ho ze všech sil pokořit. Zhou YunSheng to snášel, až dokud mu nezrudly oči. Ale tentokrát nepředstíral smutek, cítil skutečný hněv. Vážně chtěl Haydena pověsit za palce do průvanu.

Zabořil tvář Ivaně do náručí a zatvářil se pochmurně. Zdálo se, že bylo na čase Haydena vykopnout.

Emily se potají modlila, aby se ti dva začali hádat a rvát, aby oba porušili pravidla pořadu a eliminovali je. Pokud by odstranili jejího rivala Romea, její cesta k supermodelce by šla hladčeji. Ano, konečně si uvědomila, že byl Romeo hrozbou.

Ale Romeo bohužel ustoupil. Nevypustil ze sebe ani slůvko na svou obranu, o nějakých pěstech ani nemluvě. Kvůli tomu byla Emily velmi zklamaná.

Zpět ve vile. Na obrazovce se ukazovaly skóre soutěžících z výzvy. Romeo měl 10, Ivana a Emily měly 9 bodů. Tito tři soutěžící z poslední epizody vypadali, jako kdyby se mohli navzájem přehrát, ale celkově byl Romeo překvapivým hráčem, co s největší pravděpodobností nahradí Emily jako potencionálního vítěze. Emilino hrdé vzezření se nemohlo srovnávat s Romeovým čistým a nadpozemským vzhledem.

Té noci byl Zhou YunSheng stejně první, kdo šel do postele spát, zatímco ostatní prožívali bezesnou noc.

Druhého dne se soutěžící probudili a našli na televizi kartičku, na ní se psalo – Na práci ve velké lize je třeba kuráž.

Nejlepším odhadem bylo, že programová skupina pozvala nynější žhavé supermodely, aby se účastnili dnešního focení. Kdo to mohl být? Muž nebo žena? S tímto očekáváním se soutěžící vydali do studia a spatřili Bonnie a Gustava Achesona, bok po boku.

Okamžitě pochopili, s jakými supermodely dnes budou spolupracovat. Jak muži, tak ženy zvedli ruce nad hlavu a zajásali.

Bonnie se uznale usmála. „Dámy a pánové, vypadá to, že jste to odhadli. Ano, vašimi dnešními partnery jsme já a pan Acheson. Nejenom že si budete moct vybrat, s kým z nás chcete spolupracovat, ale také si vyberete módu, kterou vy a váš partner budete mít na sobě, a prostředí. Ale musíte si dávat pozor. Jestli vaše fotky budou dobré nebo špatné, závisí zcela na vašem osobním vkusu. Pro modela je vkus a vize klíčovým faktorem, který rozhoduje o tom, jak daleko to v módních kruzích dotáhnete.”

Bonnie a Ariel spolu nevycházely, takže tato slova byla bezpochyby temnou narážkou na Arielino neštěstí.

Gustav po jejích slovech ztuhl, letmo se po ní podíval a pak kývl na soutěžící. Nesuďte ho podle jeho elegantního a uvolněného postoje, ve skutečnosti měl dlaně vlhké potem. Kvůli Bonniině odmítnutí mu nebylo dovoleno přiřadit každému soutěžícímu partnera, takže nemohl zaručit, že si ho Koťátko vybere.

Koťátko mělo rádo muže, neměl by ho odmítnout. Ale řekl, že byl od něj Gustav příliš daleko, takže aby zabránil vlastnímu pokušení nebo podezření ostatních, s velkou pravděpodobností si vybere Bonnie. Bože, ať si vybere mě! Gustav se v duchu modlil, zatímco soutěžícím věnoval ten nejokouzlujícnější úsměv.

Ženské soutěžící se najednou uzarděly nesmírným vzrušením.

Ivana neměla zájem o muže, už teď si prohlížela Bonnie. Ale odtáhla Zhou YunShenga stranou a otočila mu hlavu, aby se podíval na pohledného pana Achesona. Zhou YunSheng se po něm letmo podíval a pak se velmi oddaně díval po Haydenovi.

Kvůli tomu Gustav litoval své hamižnosti. Chtěl co nevidět vrátit sponzorské dary rodiny Brownů a pak Haydena nemilosrdně vyřadit.
----------------------------------------

~ Chudinka Gustav si ještě užene vředy. Co bude, pokud si ho ZYS nevybere?! ~

1 komentář:

  1. No myslím si, že Ivana i Zhou YS si užijí focení se svými budoucími partnery. Alespoň tedy doufám.
    Už mi začíná být Gustava docela líto 🤭.

    OdpovědětVymazat