čtvrtek 8. července 2021

LMW - kapitola 291


Kapitola 291 – Přiznat porážku


„Chai Zhengu, zaútočíme společně!” řekla mu Teng ZiXin, aniž by se na něj vůbec ohlédla.

Chai Zheng okamžitě souhlasil. S podporou Teng ZiXin měl okamžitě větší sebevědomí. Jeden šel doleva a druhý doprava a rychle You XiaoMoa obklíčili.

Publikum vzrušeně sledovalo tuto scénu, co se jim odehrávala před očima.

Ačkoli bylo trochu hanebné, aby dva lidé šli proti jednomu, a ti dva dotyční tím přijdou o vlastní důstojnost, byl to turnaj a tato situace byla běžně k vidění. A navíc aby dosáhli vítězství, pravděpodobně by se stejně uchýlili k tomu samému, i když se to počínání nehodilo k jejich postavení.

Teng ZiXin opovržlivě řekla: „Je to sotva půl rok, nemůžu uvěřit, že jsi kultivoval Sumerskou pečeť.”

You XiaoMo v klidu odpověděl: „Co kdyby ses sama podívala? I bez Sumerské pečeti tě stejně dokážu poslat vzduchem pryč.”

Teng ZiXin si chladně odfrkla. „Takhle mařit čas a chvástat se můžeš jenom teď.”

Když domluvila, začala s Chai Zhengem útočit. Dvě majestátné a nezměrné duševní síly rozpoutaly prudkou bouři. Ve zlomku sekundy se to prohnalo k obzoru a přinášelo s sebou hrozný nátlak. Jelikož kultivovali manuál na trénink techniky, tento nátlak byl mnohem větší než u ostatních ve stejném řádu.

Šepot v publiku najednou ustal. Ti dva měli až příliš obrovský elán. Dokonce i lidé mimo jeviště pocítili, jak se jim duše kvůli tomu nátlaku zachvěla.

Ani You XiaoMo se nedržel zpátky. Z prostoru mezi jeho obočím intenzivně vyrazila nesrovnatelná duševní síla, co byla ještě majestátnější než duševní síla těch dvou. Jeho elán byl nesmírně znepokojivý a tváří v tvář Teng ZiXinině a Chai Zhengově duševní síle nebyla ta jeho v žádném aspektu o nic méněcenná.

Teng ZiXin a Chai Zhengovi v očích problýskla nervozita. Navzájem se na sebe podívali a rukama okamžitě vytvořili dvě prosté mudry. K You XiaoMovi okamžitě svištěla neviditelná duševní síla.

You XiaoMo máchl rukávem a silně od něj vystřelila intenzivní vlna duševní síly a srazila se s Teng ZiXininou a Chai Zhengovou duševní silou. Ten agresivní náraz vytvořil dunění mocných poryvů a zdálo se, že to samotný vzduch téměř roztrhalo. Účastníky, co bojovali nedaleko, to zastihlo nepřipravené a náhle je to odstrčilo o pár metrů dál.

Po deseti sekundách ten vichr konečně ustal.

You XiaoMo ustoupil jen o krok vzad. Naopak Teng ZiXin a Chai Zheng udělali dva až tři kroky, než se zastavili.

Ačkoli to byl zdánlivě jen malý počin, vykreslilo to podstatu problému.

A to, že You XiaoMo byl na stejné úrovni jako ti dva. A nejenom to, dokonce si dokázal zajistit výhodu. Jakmile si to lidé uvědomili, to šeptání v publiku teď bylo čím dál hlasitější.

Teng ZiXin s popelavou tváří řekla Chai Zhengovi: „Zdržím ho, ty zaútoč.”

Chai Zheng přikývl a svižně ustoupil za ni a začal vytvářet mudry. Ty mudry byly komplikovanější a ne tak prosté jako předtím, a proto potřeboval trochu času.

Jak to You XiaoMo zahlédl, okamžitě odhadl jejich úmysly. Zdálo se, že měli v úmyslu dokončit tu část, co Zhong JingShan nezvládl. You XiaoMo začal bezděky spekulovat – mohl by být Chai Zhengův smrtící tah tak skvělý?

Každopádně nemohl polevit v obezřetnosti.

Tváří v tvář Teng ZiXin, co se plameně hnala k němu, udělal You XiaoMo pár kroků vzad, vytvořil několik prostých muder a znovu zhutnil duševní sílu na špičce svého prstu. Tato metoda tréninku techniky byla obyčejnější a byla známá jako Prst rezonance. Naučil ho to ten stařík, ale tato technika nebyla moc smrtící, neboť to bylo příliš prosté.

Bylo přijatelné použít to proti Zhong JingShanovi. Ale jelikož teď jeho protivníkem byla Teng ZiXin, tento útok nezpůsobil moc velkou újmu a bylo to jen tak nějak ucházející. Ale pořád to nestačilo na to, aby se zastavila.

You XiaoMo využil té příležitosti a vyběhl k ní.

Ten jeho postoj, jako by do ní chtěl udeřit hlavou, způsobil, že Teng ZiXin najednou v tváři nepatrně pobledla. A uvolnila svou duševní sílu a vystavěla z ní před sebou neviditelnou zeď.

Když to You XiaoMo spatřil, nejenom že se nezastavil, ale ještě víc zrychlil. V další sekundě narazil do Teng ZiXin. Ty dvě síly se do sebe brutálně zakously a ta zeď se se zaburácením rozpadla.

Teng ZiXin vypoulila oči překvapením.

You XiaoMo přiběhl až k ní a máchl pěstí.

Jelikož byli velmi blízko, Teng ZiXin měla čas vystavět akorát prostou obranu.

Teng ZiXin musela čelit You XiaoMově úderu, co obsahoval většinu jeho síly, a ta širá duševní síla ji poslala vzduchem pryč. Zrovna když ji chtěl You XiaoMo pronásledovat, zaútočit a nárokovat si vítězství, zaslechl, jak Chai Zheng něco zakřičel. Otočil hlavu a spatřil, že tu svou mudru impresivně dokončil. V Chai Zhengově dlani byla nahromaděná extrémně majestátná a nezměrná duševní síla a kvůli ní se okolní vzduch mírně překrucoval.

Když Chai Zheng spatřil, že se You XiaoMo podíval jeho směrem, zlomyslně se usmál. „You XiaoMo, dneska je den, kdy zemřeš! Sežer tohle, Zmatečná dlaň velkého soucitu!”

Hned po tom jeho křiku se duševní síla v jeho dlani okamžitě přeměnila na otisk ruky, co byl velký něco přes tři metry. S duněním se agresivně hnal k You XiaoMovi. Kudy ten otisk ruky prošel, tam kamenná dlažba popukala na kusy rozlámaného kamene.

You XiaoMo okamžitě ustoupil na okraj jeviště.

Zároveň s tím rapidně pohyboval rukou. Každá jednotlivá mudra byla nesrovnatelně komplexní, zatímco se mu rychle objevovaly mezi deseti prsty. Celý ten proces nebyl ani v nejmenším trhaný a dokončil ho jen během pár nádechů.

Teng ZiXin nedaleko zrovna nabyla rovnováhu a spatřila tuto scénu. Oči se jí najednou rozšířily a byl v nich vidět náznak nevěřícnosti.

„Jak je tohle možné? Jak to, že je tak rychlý?”

Když You XiaoMo dokončil své mudry, mezi dlaněmi se mu pomalu ovíjela duševní síla, co byla ještě agresivnější a mocnější než ta Chai Zhengova. Na celé jeviště v mžiku padl duševní nátlak, kvůli kterému člověk cítil strach.

Když bojující lidé ucítili tento nátlak, tváře jim zbledly a jeden po druhém ustoupili do bezpečné vzdálenosti. Teprve pak se podívali You XiaoMovým směrem.

Viděli akorát to, že You XiaoMovi mezi dlaněmi vířila a rotovala zlatá pečeť. A přesto ten udivující nátlak sálal z té pečeti, co nebyla velká ani půl dlaně.

Nejenom že to účastníky šokovalo, ale publikum se při pohledu na tuto scénu zděsilo a lapali nevírou po dechu. Tak strašlivá metoda na trénink techniky, tohle bylo z toho manuálu, co od něj chtěla Teng ZiXin získat?

You XiaoMo se zazubil na Chai Zhenga, co stál naproti němu. Chai Zheng se začal chvět hrůzou. Když You XiaoMo dokončil mudry, okamžitě vytlačil tu Zlatou pečeť z dlaní ven a ta pečeť narazila do Chai Zhengovy Zmatečné dlaně velkého soucitu.

Ta zdánlivě malá duševní pečeť, co čelila nesrovnatelně obrovské Zmatečné dlani velkého soucitu, byla jako malá loďka, co se valila po obrovských vlnách. Ale vzhled dokázal klamat. Z toho bodu, kde Zlatá pečeť narazila do Zmatečné dlaně, se rozlila neviditelná duševní síla a výsledné nárazové vlny rozdrtily kamenné dlaždice na prach. V okamžiku bylo to netknuté jeviště plné křižujících se propastí, kam jen oko dohlédlo.

A v této chvíli, kdy byly ty dvě síly naprosto vyrovnané, rozkvetla z malé Zlaté pečeti oslepující zlatá záře. Ta devastující duševní síla se zavrtala do Chai Zhengovy Zmatečné dlaně velkého soucitu. Jedna trhlina, druhá, třetí. Počet trhlin se zvyšoval a když byla Zmatečná dlaň posetá spoustou trhlin, okamžitě se s hlasitým zaduněním rozsypala na kusy.

Ale ještě to neskončilo. Zbývající duševní síla ve Zlaté pečeti na okamžik ustala v pohybu, než se agresivně vrhla k bojácně vyhlížejícímu Chai Zhengovi.

Poté, co Chai Zheng vypustil Zmatečnou dlaň velkého soucitu, mu vnitřní zásoby duševní síly klesly o 90%. Kdyby ho ta You XiaoMova Zlatá sumerská pečeť zasáhla, pravděpodobně by utrpěl vysilující zranění. Chai Zheng si to uvědomil, a tak okamžitě poplašeně zaskřehotal: „Uznávám porážku!”

Po jeho výkřiku se do toho vložil starší, co byl na okraji jeviště, a vypořádal se s tím.

Zrovna když už měla Zlatá pečeť udeřit do Chai Zhenga, zasáhla ji síla staršího. Zlatá pečeť zahučela a pak se za pár okamžiků rozplynula.

Ta Zlatá pečeť You XiaoMovi vyčerpala 80% zásob. Jelikož ji nevrhal často, nebyla moc silná, a tak se dala snadno rozpustit. Ale následné otřesy po Zlaté pečeti stále ještě mířily na Chai Zhenga, který okamžitě zbledl v tváři.

Za minutu se situace na jevišti konečně vyjasnila.

Diváci, co tuto scénu pozorovali, začali okamžitě brblat.

Starší se podíval po sinalém Chai Zhengovi a v klidu řekl: „Jelikož jsi uznal porážku, měl bys sestoupit.”

Toto soupeření mělo jedno pravidlo – pokud se účastník dobrovolně vzdal, vložili se do toho starší, co byli kolem jeviště. To se bralo jako opatření, jak účastníky ochránit.

Chai Zhengovi se po celé tváři zračila neochota, ovšem sestoupil z jeviště.

Nezískal jediný bod, neboť se vzdal dobrovolně.

Ačkoli You XiaoMo nedokázal Chai Zhengovi způsobit žádnou vážnou újmu, stejně byl velmi spokojený.

You XiaoMo lapal po dechu. Zrovna se zbavil Chai Zhenga a teď už zbývala jenom Teng ZiXin. Ale jedna Zlatá pečeť mu spotřebovala 80% zásob duševní síly. Zbývalo mu méně než 30%. Pokud nepoužije duchovní vodu, bude trochu těžké se vypořádat s Teng ZiXin, co měla stále hojnost duševní síly.

„XiaoMo, dávej pozor!” ozval se naráz Tong YueXuův nervózní hlas.

Ještě než You XiaoMo zvedl hlavu, cítil, jak na něj z levé strany útočila silná duševní síla. Instinktivně se tomu vyhnul, ale byl trochu pomalý a ta duševní síla mu olízla rameno. Ozvalo se křupnutí a ramenní kost se mu rozlomila na kusy. V mžiku mu celým tělem projela nesnesitelná, bodavá bolest. Skoro kvůli tomu zaječel bolestí.

Když You XiaoMo spadl, nedokázal se ovládnout a nahlas zaklel. Ani nemusel hádat, kdo se na něj odvážil tak pokoutně zaútočit. Bylo jasné, že Teng ZiXin vážně přecenil. Kdo mohl vědět, že byla tak hanebná?
--------------------------------------------


6 komentářů:

  1. Mockrát děkuji za další kapitolu :) :) :)
    Doufala jsem, že se dnes dozvím výsledek souboje :( Tak možná příště???
    Jsem vážně zvědavá, jak se teď You XiaoMo s Teng ZiXin vypořádá. Duševní sílu má skoro vyčerpanou a navíc to zraněné rameno, ...
    Chudáček :( :( :(

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za další kapitolku. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Má mou plnou důvěru, že jí pošle tam, kde slunce nesvítí 😊😁✌️ (pro neznalé: je to sedací část těla 🤭).

    OdpovědětVymazat
  4. Taky má mou plnou důvěru. Jen6jsem zvědavá zda pomůžou ostatní nebo to zvládne sám. LX vynecháme. Moc děkuji za překlad. Moc jsem se na něj s kolegou v práci těšila. 😂😂😂👋🤩

    OdpovědětVymazat
  5. Doufám, že ji rozcupuje na kousíčky😡! Moc děkuji.😍

    OdpovědětVymazat