sobota 3. července 2021

FOD - kapitola 6


Kapitola 6


Zhou YunSheng si myslel, že on a Du XuLang pokročí do další fáze rychle – že se stanou pár. Ale Du XuLangovy představy byly mimo jeho očekávání.

Zdálo se, že o něj Du XuLang upřímně usiloval, z telefonátu jednou za tři nebo pět dní se proměnil na tři až pět telefonátů za den. Zajížděl do země, aby ho vzal na večeři, ale vždycky to bylo prosté jídlo a vždycky se choval pozorně, ale ne explicitně. Každé prázdniny poslal drahé dárky.

Zhou YunSheng musel přiznat, že ho to dojalo – Du XuLang o něj usiloval a jeho přístup byl velmi seriózní. Tento pocit byl pro něj, jenž protrpěl ubohá úmrtí a hlavní hrdinové jej od začátku až do konce nenáviděli jako zlosyna, bezpochyby nový. Každý svět skončil nevzhlednou smrtí, každý život potkal lidi, co jej nemilovali doopravdy, každý život utrpěl zradu. Zhou YunSheng si myslel, že byl vůči 'lásce' necitlivý.

Ale když se zbavil okovů systému, zjistil, že ta touha pohřbená hluboko v jeho nitru pomalu vyplouvala na povrch. Jelikož byl Du XuLang odhodlaný, on byl také svolný. Jestli spolu nevydrží, to byl problém na později.

Zatímco přemýšlel, telefon na stole zazvonil. Z druhého konce se ozval mužský hluboký magnetický hlas: „Líbily se ti hodinky, co jsem ti poslal? Také jsem si koupil ve stejném stylu, ladíme...”




Země J.

Du XuLang stál na nejvyšším podlaží mrakodrapu. Zatímco tiše mluvil po telefonu, usmíval se. Člověk na druhé straně musel říct něco zábavného, neboť se uchechtl a v očích se mu vesele zablýsklo.

„Ano, já vím, uvidíme se příští týden, místo vyber ty.” Když vzhlédl, zjistil, že jeho synovec přišel dovnitř bez klepání. Du XuLang se zamračil, musel ukončit hovor.

Zhou WenJing se na něj zvědavě podíval. Přemýšlel, kvůli jakému člověku by jeho strýc byl tak něžný.

„Strýčku, našel jsi mi tetu?” žertoval nejistě.

Du XuLanga jasně potěšilo to slovo „teta”, chvíli se smál, než přikývl: „Ano, našel jsem ti tetu.” A pak dodal vřelým tónem: „Až vás představím, musíte spolu dobře vycházet.”

Vycházet? Zhou WenJingovi se potají ulevilo a slíbil, že se bude chovat pěkně. Už zjistil, kdo Du XuLang ve skutečnosti je. Jako první cítil nevěřícnost, pak překvapení a pak strach. Trvalo mu rok nebo dva, než si na to zvykl a postupně obnovil jejich původní snadný a přirozený vztah.

Pod Du XuLangovým vedením založil svou vlastní firmu, co teď byla na vzestupu. Jeho vyhlídky byly velmi široké. Už nebyl tím původním šikanovaným nemanželským dítětem rodiny Zhou. Pokud by se v zemi J setkal dokonce i s výkonným podnikatelem, dotyčný vykřikl jeho jméno s úctou.

Všechno tohle mu dal Du XuLang. Pokud si Du XuLang založí vlastní rodinu, bude se k tomuto svému synovci bez pokrevních svazků chovat stále tak srdečně? Připustí jeho žena a děti jeho přítomnost?

Zhou WenJingovi na to stačilo jenom pomyslet a byl nervózní. Kvůli Du XuLangově štědrému chování se cítil akorát ostražitěji.

Záblesk v jeho očích neunikl Du XuLangově silnému pozorování. Nemohl si pomoct a v duchu byl zklamaný. YunSheng také znal jeho totožnost, a přesto se jeho chování k němu od minulosti ani v nejmenším nelišilo. Ovšem jeho synovec, ačkoli se snažil ze všech sil to skrýt, stále nedokázal skrýt svá bojácná slova a chování, kterým se ho snažil potěšit. Předtím měl Du XuLang pocit, že YunSheng byl podřadnější než jeho synovec, ale fakta dokazovala, že vsadil na špatného koně.

Zhou WenJing viděl, jak ho jeho strýček pozoruje, a celý nervózní otevřel notebook a změnil téma. „Dneska je poslední den 'podnikatelské války', chci se dostat na první místo, abys byl hrdý.”

„Och? Je poslední den?” Du XuLang odvrhl všechna rozptýlení a přešel k němu, aby se zaměřil na obrazovku.

„Trade War” byla onlinová hra zdarma od Noah Universal, mezi podnikateli byla velmi oblíbená. Kvůli výtečné produkci bylo prostředí a detaily pravdivé jako ve skutečném životě. Mnoho vůdců v podnikání přinutilo své děti, aby tu hru hrály, aby si vytříbily své schopnosti. Letos měla Trade War druhé výročí, hra pořádala výroční 'podnikatelskou válku', ale umožnila účast jenom lidem pod 25 let.

Tato válka bylo 30 denní soupeření. Každý hráč dostal na začátku jen 10 tisíc yuanů a na konci odpočítávání počítač vybral vítěze dle celkové kvality. Jednoduše řečeno člověk, co vydělal nejvíce peněz, vyhrál.

Zhou WenJing byl loajální fanoušek „podnikatelské války”, ale také jedním z velkých božských hráčů. Do teď byl na prvním místě. Tato hra měla po celém světě velkou základnu hráčů. Vyčnívat z davu byla výjimečná schopnost a přirozeně i jeho totožnost byla výjimečná. Když se pominuli lidé, co se účastnili anonymně, účastníci s pravými jmény měli silné zázemí ve vlastních začínajících podnicích, v druhé generaci nebo vlastní skupině.

Kdo by si pomyslel, že málo známý syn Zhou všechny porazí a umístí se na prvním místě? Zhou WenAnga, oblíbeného syna jeho otce, eliminovali brzy. Zhou YunSheng se neobjevil, možná se příliš obával selhání?

Zhou WenJing se silným pocitem nadřazenosti ukázal na mapu a vysvětlil: „Dokončil jsem projekt na zúrodnění ostrova Shuangba a zálivu Clear Water, tady bude důležitý komerční přístav a kdysi neznámé pobřeží bude mít dvojnásobnou hodnotu. Když logistické centrum ohlásilo začátek projektu zúrodnění, moje Xinglong Group odkoupila 20% akcií vodních skladů. Poklad jsem vyhrál já.”

„Jsi šťastný, ale přijde mi to trochu předčasné. Tento člověk má 22% akcií, o 2% víc než ty.” Du XuLang se letmo podíval na data na obrazovce.

Zhou WenJing se podíval na obrazovku, jen aby zjistil, že hráč jménem Deicide (Bohovražda) uvolnil do chatu certifikát o podílu. Těch jasně červených 22% ho bodalo do očí.

„Z které díry se tenhle Deicide vyhrabal?! Nikdy předtím jsem ho neviděl!” Zhou WenJinga to šokovalo, rychle si vyhledal jeho informace a zjistil, že je průměrný. Ale jeho suma investicí byla šokující. Průmysl, do kterého investoval, byl velmi komplikovaný – jídlo, technologie, reality, zábava atd. … Ačkoli ve hře nebylo žádné kšeftaření, mohl přijít o zisk. Za pouhých 29 dní vlastně v tichosti nahromadil obrovské bohatství. Byl na 11. místě, ale na síti se ukazovalo jenom 10 nejlepších hráčů. Kvůli tomu Zhou WenJing pozbyl obezřetnost.

„Zdá se, že má mnohem lepší dlouhodobější náhled než ty. Když vláda poslala do zálivu Clearwater první průzkumný tým, on už začal kupovat akcie skladů v Clearwater,” řekl. Bylo to vážně chytré.

Nehýbat se, nehýbat se, stejně tě zabiju— vážně to byl jeho styl počínání. Du XuLang se usmál.

Zhou WenJing se posmíval: „I když má o 2% víc než já, moje Xinglong Group má zázemí v realitách a finančním průmyslu, už dlouho jsme ve spojenectví s Čínskou národní bankou. Když si popovídám s předsedou International Trade Bank (NPC), ČNB s Deicide okamžitě ukončí veškeré finanční operace. Pokud nechce zbankrotovat, bude se muset vzdát svých nynějších akcií. Život je takový. Že má něco v ruce, neznamená, že mu to patří navždy.”

Du XuLang vyklenul rty, odklepl trochu popela z cigarety. Jeho synovec byl velmi dobrý, i jeho schopnost byla velmi výtečná, ale nebyl YunShengův protivník.

Zhou WenJing a předseda ITB rychle dosáhli shody, ale počet proměnných se zvýšil. Skupina na druhém místě ohlásila svůj úmysl soupeřit o vodní sklady. Holy Group se zabývala přepravním průmyslem, byl to nejvýše postavený magnát v lodní přepravě a jejím skutečným majitelem byl Lei Sheng, vnuk krále světové špičky plavebního průmyslu.

Holy Group a ČNB měla silné kapitálové svazky a Lei Sheng byl čestný místopředseda ITB. Jeho konexe byly mnohem lepší než Zhou WenJingovy. Jeho zásah proměnil hru do žhavého soupeření.

Inoue Xiushan byl Du XuLangův osobní asistent. Utrápený nynější hrou vyjel do nejvyššího patra, jen aby zjistil, že šéf a jeho synovec v kanceláři soupeří. Nemohl si pomoct a přišel se dívat.

„Dnešní mladí lidé jsou tak mocní, my staří bychom si radši měli dávat pozor. Deicide – Bohovrah – celkem velké jméno pro zdánlivě slabého hráče. Vzal 22% akcií, tuhle horkou bramboru. Obávám se, že ho Xinglong Group a Holy Group promění na kanónenfutr. Škoda, jeho výkon byl až do teď velmi hladký. Akvizice skladů v Clearwater bude pravděpodobně jeho zhouba. Tohle ukazuje na nedostatek schopnosti vycítit atmosféru. Ačkoli je v obchodním světě třeba kuráže, také je třeba vyrovnané mysli,” okomentoval to.

Zhou WenJing souhlasně přikývl. Du XuLang působivě típl cigaretu a věnoval Xiushanovi pohled plný neznámého pocitu. Inoue Xiushan si založil ruce, najednou mu byla trochu zima.

V té chvíli Zhou YunSheng seděl před obrazovkou svého počítače. Když viděl, že se Lei Sheng přidal k závodu, jak čekal, okamžitě otevřel soukromý chat. Ti dva lidé chvíli diskutovali a pak konečně dosáhli shody.

Naopak Zhou WenJinga překvapilo, když viděl, že Deicide prodal svůj podíl za 30 yuanů za akcii právě Lei Shengovi. A Lei Sheng přemluvil ITB, aby Deicideovi dovolil odkoupit 46% akcií své dceřiné Jialing Group. Deicide se oficiálně stal největším akcionářem Jialing Group a přidal se k hlavnímu představenstvu.

Jialing Group se zaobírala průmyslem potravinové výroby, měla menší potenciál vývoje než sklady v Clearwater, ale její tržní hodnota byla minimálně 6 miliard.

Když koupil akcie skladů, cena byla velmi nízká. I když je prodal za nízkou cenu 30 yuanů za akcii, stejně na Lei Shengovi vydělal 3,6 miliard. Těchto 3,6 miliard použil na koupi Jialing Group. Jinými slovy vydělal 6 miliard yuanů, aniž by utratil jediný halíř.

Nikdo si toho nevšiml a toto ohlášení všechny šokovalo a nedokázali to pochopit. Deicide od samého začátku nechtěl sklady v Clearwater, ale Jialing Group. Ale nešel po ní přímo, tolikrát odbočil. Měl v úmyslu Jialing Group získat, aniž by utratil jediný halíř.

„Ten tah byl jako vlk čekající, až mu kořist nakráčí do pasti!” Inoue Xiushanovi sklouzly brýle po nose, svou pohlednou tvář měl zatuhlou kvůli Deicidově hře.

Zhou WenJing se ovládl, aby v ruce nerozdrtil myš. Cítil, jak se na něj Du XuLang dívá, a ten nátlak se najednou zdvojnásobil. Uchýlil se k těm nejhnusnějším prostředkům— zatímco se Lei Sheng a představenstvo shromáždilo na světovém chatu, nabídl 45 yuanů za akcii, aby získal 49,9% akcií skladů.

Proč 49,9%? Protože firemní zákon pravil, že jakmile měl akcionář více než 50% podíl, firma vstoupila do povinné fáze akvizice. Jinými slovy jakmile jste měli více než 50%, museli jste od ostatních akcionářů koupit celých 100%, ať už jste měli peníze nebo ne. Jinak byste nesli právní zodpovědnost.

Tento zákon byl navržen tak, aby se zabránilo záludným akvizicím a aby se ochránily zájmy firmy.

Úplná akvizice skladů by stála desítky miliard, nynější Xinglong Group a Holy Group takovou sílu neměly.

Akvizice v plném proudu. Zhou YunSheng viděl, že Lei Sheng poslal žádost o soukromý chat a se spokojeným úsměvem se zasmál.

Zhou WenJingův podíl pomalu stoupal, vítězství bylo bezprostřední. Když Lei Sheng na světovém chatu napsal, že odkoupí podíl skladů za cenu o 10 yuanů vyšší, než co nabízela Xinglong Group, až takhle koupil 49,9%. Investoři okamžitě zareagovali na jeho nabídku.

Nakonec tato bitva o převzetí skončila porážkou Xinglong Group. Odpočítávání kleslo na nulu a hra skončila.

Zhou WenJing si otřel tvář, rukou si zajel do vlasů a druhou najednou práskl myší. Na obrazovce se ukazovalo rapidní propočítávání. Porovnávaly se statistiky všech hráčů, aby se vybral závěrečný vítěz.

Du XuLang poplácal svého synovce po rameni, pak se podíval na Inoue Xiushana. „Kdo si myslíš, že vyhrál?”

„Určitě to je Lei Sheng. Je hoden být vnukem největšího plavebního magnáta,” řekl Inoue Xiushan sebejistě.

„Ne, vyhrál Deicide.” Du XuLang ukázal na obrazovku. „Poslední nabídka byla téměř 90 miliard. Ačkoli má Lei Sheng vysokou tržní hodnotu, jeho majetek není tak silný. Jak by mohl za tak krátkou dobu získat 90 miliard?”

„Půjčil si to?” Inoue Xiushan pomyslel na jednu možnost, nemohl si pomoct a srdce mu poskočilo. Můj bože, ten mladý muž byl tak strašný?

Když Du XuLang viděl jeho pokroucenou tvář, zasmál se. „Ano, těch 90 miliard si půjčil, co se týče toho od koho... sám se podívej.”

V té chvíli se Deicidova statistika nově aktualizovala. V kolonce jeho celkového majetku se najednou objevil 20% podíl skladů. Největší zákusek Trade War, vážně si z něho ukousl velký kus. Kvůli jeho kalkulacím se všichni protáčeli.

„On je skutečný konečný vítěz.” Du XuLang přikročil k francouzskému oknu, jeho sklopené oči se zaplnily údivem a fascinací. Zhou YunSheng— jeho jméno bylo prokletí. Jakmile se s ním zapletl, bylo těžké se odtáhnout.

„Neuvěřitelné! Jak dalece dokáže ten muž kalkulovat? Ostatní udělají krok, aby viděli deset kroků. On jenom začne a hra už skončila! Tahy všech jsou v rámci jeho očekávání. 100% míra úspěchu v investici, dlouhodobá podnikatelská vize a výtečná schopnost jednat. Tenhle člověk byl génius! Obávám se, že v budoucnu překoná i vás, šéfe!” Inoue Xiushan byl naprosto v módu uctívání.

Du XuLang se vesele usmál.

„Úspěch ve virtuálním světě nepředstavuje úspěch v reálném světě.” Zhou WenJing odstrčil koženou židli a vykročil. Chladně řekl: „Génia z tebe dělá schopnost vydělat pár miliard v realitě. Kolik lidí tady může uspět?”

Založil skupinu operující v realitách a finančnictví a rychle vydělal peníze. Stačily mu jen dva roky a už měl majetek ve stovkách milionů. A letos byl jenom junior, nebylo mu ani 20 let. V porovnání s širou většinou mladých lidí byl bezpochyby jeden z nejlepších.

Kvůli tomuto jeho velkému úspěchu se jeho už tak hrdá povaha postupně proměnila na namyšlenost. Nemohl přijmout, že mu vítězství na dosah rukou vyfoukl nějaký málo známý človíček.

Du XuLang zíral na jeho záda a zklamaně potřásl hlavou. Jak se říkalo v jednom rčení: existují hory za horami a nebesa za nebesy. Jeho synovec na to očividně zapomněl. V realitě byl opravdu velmi dobrý, velmi podnikatelsky orientovaný, ale v porovnání se Zhou YunShengem byl pořád až moc velký začátečník. Zhou YunShengova Noah Universal už dávno nahradila proslulou Rener Technology, minulého lídra technologického průmyslu. Vyvíjel software pro všechny ohledy života a velmi lidem ulehčoval život a práci.

Lidstvo bylo dozajista v informačním věku a informační průmysl může přinést velký zisk. Lidé, co se do tohoto odvětví nepouštěli, to nikdy plně nevěděli. Vydělávat peníze bylo druhořadé, mnohem mocnější bylo v tichosti dominovat životům lidí. Noah Universal už dávno byla schopná soupeřit s obchodními obry jako rodina Du.

Zatímco Du XuLanga zklamal jeho synovec, byl také hrdý na svého milovaného. Přihlásil se na svůj účet v Trade Wars k soukromému chatu.

Inoue Xiushan se už připravil k odchodu, když si všiml počínání svého šéfa. Šokem stál úplně bez pohybu. Neodvažoval se věřit, co se dělo. Pak se konečně zeptal: „Vy ho znáte?! Můžete mě představit?” Z kolemjdoucího se z něj stal oddaný fanoušek.

Du YuLang neodpověděl, soustředil se na obrazovku počítače. Na druhém konci byla pohledná tvář, co ovládala jeho sny. Ten mladík si naléval sklenku vína, horní dva knoflíčky od bílé košile měl rozepnuté, odhalovala mu sexy klíční kost.

„Zhou, Zhou YunSheng!” Inoue Xiushan svému šéfovi často pomáhal s nákupem dárků, takže toho mladého chlapce přirozeně znal. Kvůli tomuto odhalení nevěděl, jak se tvářit. Mladý, bohatý a vypracovaný naprosto vlastní silou, jeho talent stačil na to, aby překonal veškerou mladší generaci. V minulosti z něj měl Inoue Xiushan jen mlhavě „výtečný” dojem. Po tom napínavém boji si konečně uvědomil jeho moc.

Nebylo divu, že mu šéf posílal květiny a že se k němu choval jako ke vzácnému nefritu. Inoue Xiushan se opřel o zárubeň dveří a potají si povzdechl.

„Blahopřeju.” Du XuLang upíral svoje spalující oči na jeho klíční kost, ohryzek a jiná místa.

Zhou YunSheng se usmál, odložil sklenici a zatřásl kamerou. „Na zdraví.”

„Co máš za víno?” zeptal se Du XuLang, zatímco si také otevřel láhev červeného vína.

„Red Royal Screaming Eagle Cabernet Sauvignon, staré 92 let.”

Jediná láhev stála v zemi A 500 tisíc, což bylo v zemi C více než 3 miliony a v zemi J 59 milionů, opravdu příjemné. Du XuLang hvízdl, odložil svoji sklenici a povzdechl si: „Moje víno není tak dobré jako tvoje, proč mě nepozveš k sobě?”

Zhou YunSheng na okamžik přimhouřil oči, pak pokynul prstem ke kameře. „Pojď. Nejenom že tě pozvu na skleničku, můžeš zůstat i na snídani.”

Tón mladého muže byl tichý a chraplavý, nevyslovený a mlhavý. Du XuLang byl celý posedlý, srdce mu začalo bušit. Jen stěží udržel vyrovnaný přístup a zeptal se: „Myslíš to vážně? Víš, co se stane před snídaní, že?”

„Kdybych to nevěděl, proč bych to říkal? Po tak dlouhém usilování se neodvážíš dotknout skutečnosti?” Chlapec pozvedl obočí, kvůli vínu měl mírně zčervenalé tváře.

Pokud by nešel, nebyl by muž!

Inoue Xiushana to omráčilo— Du XuLang si ani nevzal sako a vystřelil z kanceláře. Kožené křeslo se jeho silou zatřáslo a s bouchnutím spadlo na podlahu.

Z druhé strany obrazovky se ozval mladistvý smích. 
----------------------------------------

~ Veškeré to podnikatelské soupeření byla virtuální hra, ale ZYS je všechny převálcoval i v realitě, takže na tom nesejde. ~

~ A konečně! ZYS zamával vějičkou a Du XuLang vyrazil jako namydlený blesk. ~




3 komentáře:

  1. Uááá, to bylo... 🤤. Doufám že bude sexy pokračování 🤤🤤🤤.

    OdpovědětVymazat
  2. No teda.... ať už je tu další kapitola a třeba bude @😱🙏❤💕 je to skvělé děkují👍

    OdpovědětVymazat
  3. Super kapitola �� Moc se těším na další vývoj ��������. Děkuji za překlad.

    OdpovědětVymazat