neděle 18. července 2021

FOD - kapitola 9


Kapitola 9


Zhou YunSheng zrovna vyšel z lázně, když ho zezadu najednou chytilo silné tělo. Mírně hrubá, velká dlaň cestovala kolem jeho pasu a pomalu se přesouvala dolů...

Zasténal a přerývaně se zeptal: „Ty... prodal jsi... mu... podíl?”

„Jo.” Jak Du XuLang slyšel lapání druhého muže, nemohl se dočkat, až mu zaútočí na rty. Sál štíhlý krk svého milence, nedokázal přestat.

„Ach...” Zhou YunSheng sténal, zatímco se mu vysmíval: „Prodal jsi svému synovci hromadu bezcenného papíru, ty jsi vážně řádný strýček.”

„Přijde mu to vhod. Podniká tak dlouho, potřebuje se naučit, jak čelit překážkám, jinak se nevzchopí, až bude čelit skutečnému útoku.”

Zhou YunSheng se soustředil na vnímání toho hlazení, měl příliš napilno, aby mu odpověděl. Zhou WenJing byl protagonista tohoto světa, a tak přirozeně zakusil dobré i zlé chvíle, ale při tom všem měl Du XuLanga a svůj harém, co mu pomohl. Dalo se říct, že Du XuLang neměl žádné zásady, věděl, že to byla past a stejně vesele sledoval, jak do ní skočí. Dokonce ho zezadu ještě strčil. V jeho minulém životě nebyl tak chladnokrevný.

Když se lidé kolem Zhou WenJinga změní, nepřímo to změní i svět. Zhou YunSheng zamžoural na své AI, byl spokojený. Měrka pokroku v horním levém rohu stoupla na 75%, nebylo to daleko od cílové čárky.




Zatímco ti dva Zhou bratři bojovali k smrti, nejstarší syn rodiny Zhou byl zticha. Nezasvěcení lidé po vzestupu Zhou WenJinga smutnili nad neštěstím nejstaršího syna. Kdyby nejstarší syn nebyl tak průměrný, Zhou Group by se nedostala do rukou dvou nemanželských dětí.

Ano, ačkoli se Zhou WenJing stal novým předsedou, Zhou WenAng měl stále 30% podíl a byl hlavním akcionářem. I když neměl žádné právo rozhodovat, roční dividenda mu mohla pokrýt pohodlný a svobodný život.

Dneska byl Zhou WenJing připravený uspořádat první setkání akcionářů poté, co nastoupil do úřadu, všichni byli přítomní. Vysoká a nádherná sekretářka mu předala jeho řeč, svůdnými pohyby se ho jemně dotkla svými jasně rudými nehty.

Zhou WenJing se mírně napjal, ale na tváři se mu to neobjevilo. Podíval se na řeč a byl připravený promluvit, když se dveře konferenční místnosti otevřely a dovnitř přišel policista v uniformě. Vytáhl nějaké dokumenty a vážně řekl: „Ehm, jsem velitel oddělení na vyšetřování obchodních zločinů. Pánové Chow KwokKeung, Zhou WenAng, Lin Deyi, Zhou ShiCong, Zhu Gang, Yang RuXuan a He HongBo... pojďte prosím se mnou na policejní stanici k vyšetřování.”

Jedním dechem přečetl jména jedenácti lidí, byli to všichni větší akcionáři Zhou Group. Odvedli všechny lidi z finančního oddělení a také zabavili všechny účetní knihy a Zhou WenJinga požádali, aby pomohl s vyšetřováním. Takový velký tah způsobil velký rozruch jak uvnitř, tak vně průmyslu. Cena akcií, co začala stoupat díky úspěšné reorganizaci, začala zase klesat.

Za 24 hodin Zhou WenJinga propustili. V souborech na počítači se našli důkazy Zhou WenAngových a Zhou Haových úplatků, vyhýbání se daní, praní peněz, nelegálního financování a jiných zločinů. Ten soubor policie obdržela anonymně. Kvůli obrovskému množství lidí, co bylo do tohoto případu zapleteno, policie rychle sestavila vlastní skupinu, co měla Zhou Group vyšetřovat.

Pokud by se ta obvinění potvrdila, Zhou by čelilo sérii problémů jako zamrazení majetku, odstranění ze seznamu obligací, obrovským pokutám a ještě závažnějším případům. Aby Zhou WenJing vyhrál Zhou, investoval do něj více než 10 milionů. Pokud se Zhou zhroutí, zaplete se do toho i jeho vlastní firma. Jakmile akcie klesnou, miliardy majetku se vypaří jako pára nad hrncem, zaútočí na něj soupeři a vyhlodají ty dvě firmy.

Zhou nebyl poklad, ale masa bláta. Jakmile v tom byl jednou nohou, bude obtížné se z toho dostat. Tohle byla Zhou WenJingova největší krize od začátku jeho vlastního podnikání. Cítil se velmi zmateně a dokonce vystrašeně. Bezděky jel autem k Du XuLangově firmě.

„Strýčku, musíš mi pomoct. Ta—” náhle se zarazil a zíral na scénu před sebou.

Byli na kožené pohovce, v jedné ruce sklenici. Vysoký muž byl nahoře a štíhlý mladý muž dole. Rudé víno mu steklo na bílou košili, takže se mu látka nalepila na kůži. Bylo vidět linie jeho silné hrudi. Své vlasy pečlivě sčesané dozadu měl nyní rozcuchané, takže mu rámovaly jeho pohlednou tvář a byl kvůli tomu ještě víc sexy.

Ten vyšší muž měl ruce kolem mladého muže, hladil jeho ohebný pas. Jednou rukou se natáhl, aby stabilizoval sklenici, jeho nebezpečné oči teď byly plné silné lásky a posedlosti.

Mladý muž se napil vína a přitiskl své rty na jeho, z koutků úst jim vyteklo jasně rudé víno. Ta scéna byla okouzlující a nádherná.

Pro Zhou WenJinga to byl šok. Zíral několik minut, než s obtížemi načal: „Jaký je váš vztah?”

„Jaký si myslíš, že máme vztah?” Zhou YunSheng byl kvůli tomu přerušení trochu zklamaný. Kousl svého milence do rtů a posadil se zpříma. Vypil zbytek vína. Kvůli chtíči byly jeho erotické oči připomínající okvětní plátky broskvoně výjimečně oslnivé.

Zhou WenJing zíral na Du XuLanga. Viděl, že to nejenom nepopřel, ale dokonce Zhou YunShenga objal, oči měl plné touhy. Zhou WenJing to konečně pochopil. Aby se Zhou Group zhroutila, bylo třeba větší síly. Kdo je nenáviděl tak moc, aby je chtěl zničit? Kdo by zmobilizoval tak obrovskou sílu?

Předtím o těchto dvou otázkách přemýšlel, ale když přišel do kanceláře a spatřil tuto scénu, konečně došel k odpovědi.

„Aby ses mi pomstil, dokonce jsi prodal vlastní tělo, jak laciné. Nevím, co by si Yang Xi myslela, kdyby to věděla,” vysmíval se mu.

Du XuLang slyšel, jak zmínil jméno jeho mrtvé matky, aby v něm vybudil lásku, a tvář mu okamžitě ztuhla. Ale Zhou YunSheng nebyl naštvaný, spojil dlaně k sobě a zasmál se, jako kdyby si vyslechl velmi zajímavý žert.

Zhou WenJinga jeho reakce naštvala a zeptal se: „Proč se směješ?”

„Směju se, protože nevíš, kdy to vzdát. Típni tu cigaretu.”

Ta poslední věta patřila Du XuLangovi, co si připravoval doutník. Du XuLang ztuhl s rukou na zapalovači, pak dal doutník přirozeně do koše a zvedl ruce v gestu, že se vzdává. Toto chování Zhou WenJinga ještě víc omráčilo. Seděl naproti těm dvěma, vytáhl šek a ušklíbl se. „Řekni mi, kolik chceš peněz. Nehraj si s mým strýčkem.”

Zhou YunSheng vyklenul rty, jeho smích byl vlídný, ale Du XuLang zuřil. Vypěnil a zakřičel: „Inoue, vyhoď ho!”

Inoue XiuShan, co se skrýval za dveřmi, aby viděl to drama, musel předstoupit. Zavolal dva členy ochranky, aby vyvedli toho laciného synovce ven. Ti dva neměli žádné pokrevní pouto, Zhou WenJingova matka byla jenom kamarádka z dětství, kterou miloval. A přesto přijel až ze země C, aby se o něj postaral a dal mu peníze na začátek jeho podnikání – šéf zaplatil dost.

Měl Zhou WenJing právo zasahovat do šéfových citových záležitostí? Šéf na něj byl tak hodný, a tak začal být víc a víc arogantní, ha! Inoue XiuShan se podíval na naštvaného Zhou WenJinga a potají potřásl hlavou.

„Pane WenJingu, podívejte se na tohle.” Inoue XiuShan jej poslal do haly v přízemí a zapnul velkou obrazovku.

Na ní se objevila okouzlující tvář světově uznávané moderátorky Lydie a s mírným francouzským přízvukem četla dlouhou pasáž v angličtině. Zhou WenJing ten kanál okamžitě poznal, dopadlo to tak, že to byl nejznámější kanál v zemi A, CBS, s exkluzivním rozhovorem s předsedou Noah Universal. Protože byl Zhou WenJing v zemi C a měl na pilno s koupí Zhou, to vysílání neviděl.

Jak se ten člověk stal předsedou Noah Group?

Začal prodávat software, nejprve malý a když se Noah Group registrovala, měla cenu jen 400 tisíc. Ale jen za rok a půl měla zisk 400 milionů a úspěšně se zaregistrovala. Noah Group byla velmi mladá, tento rok měla jen 6. výročí, ale vytlačila spoustu starých zbohatlíků a stala se jedničkou na světě. Předseda Noah byl nesmírně nenápadný a nikdy se v médiích neobjevil, ale tohle nezabránilo tomu, aby jej lidé uctívali.

Byl idolem mladé generace nezávislých podnikatelů, vytvořil legendu, kterou nikdo nemohl zničit. Dokonce i namyšlený Zhou WenJing musel uznat jeho sílu.

Ale co viděl? Na obrazovce vlastně viděl Zhou YunShenga! Jak se to mohlo stát?!

„Vynikající Deicide byl také pan Zhou.” Lydiu to překvapilo a okamžitě se zeptala: „Účastnil jste se soutěže vlastní společnosti a pak jste vyhrál s úžasným rekordem, dostal jste data zevnitř? To mi vůči ostatním soutěžícím nepřijde spravedlivé.”

Totožnost Deicide Zhou WenJinga akorát ještě víc překvapila. Ta válka o akvizici skladů v Clearwater byla příliš vzrušující, záznam ze hry se pro podnikatele stal učebnicí podnikatelské války— každý detail se studoval a zveřejnil. A Deicide se stal idolem lidí s dlouhodobou vizí v podnikání. Všichni byli zvědaví na totožnost tohoto výjimečného člověka.

Byl to předseda Noah Universal. Ano, dopředu musel získat vnitřní informace. To pokročilé strategizování bylo celé falešné, podváděl! Zhou WenJing nemohl nikdy přiznat porážku.

„Přísahám Bohu, že jsem nedostal žádné informace. Začal jsem jako každý jiný hráč. Myslel jsem si, že moje postavení za Noah Group stačilo na ukázku mé síly,” řekl Zhou YunSheng a usmál se.

Lydiu to šokovalo, rozpačitě se usmála. Ano, bylo mu jenom dvacet, když rozvinul Noah Universal na takové monstrum. Byl vůdčí osobností éry, změnil životy lidí. To, že tu seděl, představovalo jeho sílu.

Co se týkalo zbytku rozhovoru, Zhou WenJing to nechtěl poslouchat. Zatímco byl spokojený se svou první sumou peněz, zatímco byl pyšný na svou firmu, Zhou YunSheng ho už dávno nechal za sebou. Byl schopný stát na stejné úrovni jako mocní lidé jako Du XuLang. Mohl se uchechtnout nad uctivým a bojácným chováním druhých. Zhou WenJing si dokonce myslel, že prodal své tělo, aby se zbavil malé firmy jako Zhou, a dokonce měl v úmyslu použít peníze, aby jej pokořil.

Noah Group měla roční zisk desítek miliard. I kdyby na zem padaly šeky v hodnotě milionů, Zhou YunSheng by byl příliš lenivý je sebrat.

Taková propast, taková propast... bylo to prostě jako rozdíl mezi nebem a zemí.

Zhou WenJing nevěděl, jak popsat svou vlastní zahanbenou náladu. Když viděl, že mu Inoue Xiushan zírá do tváře, zčervenal a prchl.
----------------------------------------

~ Kdopak jim ten anonymní soubor poslal, co? ZYS už si Du XuLanga naprosto ochočil, dokonce mu může rozkazovat ohledně kouření, hm? ~



1 komentář:

  1. To byla dóst dobrá kapitola. Už se těším na další. Tohle mě opravdu baví 😍. Děkuji za překlad.

    OdpovědětVymazat