pondělí 24. května 2021

LMW - kapitola 279


Kapitola 279 – Turnaj


Brzy ráno se You XiaoMo vzbudil kvůli drtivé tíze PiQiua a CatQiu na své hrudi.

Od chvíle, co se ke Qiu-týmu přidala CatQiu, se zdálo, že PiQiu spořádal nějaký stimulant a pobýval kolem CatQiu od rána do noci. Hráli si po celém pavilónu. Kdyby nebylo toho, že z pavilónu nemohli volně vycházet a zase vcházet, ti dva by tu pravděpodobně pobíhali a hráli si, až dokud by navždy nezmizeli.

You XiaoMo se vzbudil a zjistil, že Ling Xiao byl pryč, a tak se zeptal PiQiua, co stále seděl na něm: „Kde je Ling Xiao?”

PiQiu ve své zvířecí podobě dětinsky řekl: „Dole.”

Jak You XiaoMo odhodil přikrývku stranou a vstal z postele, PiQiu a CatQiu mu okamžitě skočili na hlavu a přilepili se mu k ní jako žvýkačka.

You XiaoMo v zrcadle spatřil dvě siluety zvířat, co se mu tiskly k hlavě, jedna nalevo a druhá napravo. Zacukalo mu ve rtech. „Co to děláte? Hned pojďte dolů, chci se učesat.”

CatQiu roztomile zamrkala očima. „Mňau~” Nechce se mi!

PiQiu řekl tónem, jako kdyby vyjednával o podmínkách: „Neslezeme, dokud nám neslíbíš, že nás vezmeš na turnaj.”

You XiaoMo vycenil zuby, tenhle malý spratek si mu vlastně troufl vyhrožovat!

„Pořád jsi ještě nesplatil svůj dluh, když jsi mě předtím zradil, a teď se mnou chceš vyjednávat? To mě, svého pána, bereš jen jako okrasu?”

CatQiu a PiQiu se na sebe navzájem podívali a pak oba naráz přikývli hlavou.

You XiaoMo: „... ...”

Ačkoli dřív ti dva provedli něco hanebného, teď měli obzvláště hroší kůži. Kdyby nesouhlasil s tím, že je vezme na místo turnaje, neslezli by, ani kdyby čelili smrti. Když You XiaoMo viděl, že mu docházel čas, neměl jinou možnost než jim slíbit, že je s sebou vezme.

Když sešel do přízemí, Ling Xiao už byl připravený a čekal na něj. Dneska se konalo soupeření Bloku 1. Jelikož to byl formát všichni proti všem, nemělo by to trvat příliš dlouho. Ale v chaotických bitvách bylo těžké vycházet s ostatními.

Než odešli, PiQiu a CatQiu se obávali, že You XiaoMo odvolá, co slíbil. A tak když se You XiaoMo sehnul, jeden po druhém mu naráz skočili na ramena. You XiaoMo dokonce cítil, jak ho čtyři tlapy pevně popadly za oděv.

Xiao Hei, co zrovna kultivoval, otevřel oči. Když spatřil ta dvě zvířata a jednoho člověka, nespokojeně sevřel rty. „Hlupáci, ví jenom, jak si hrát.”

Ačkoli to znělo, že huboval PiQiuovi a CatQiu, You XiaoMo hluboko v nitru cítil, že do toho slova hlupáci možná zahrnul i jeho. To proto, že pokud by ho XiaoHei jednou za čas nezesměšnil, svrbělo by ho po celém těle.

Ling Xiao, co stál u dveří, řekl: „Pojďme!”

You XiaoMo si pospíšil k Ling Xiaovi. Než odešli, otočil se na XiaoHeie a ta další dvě zvířata, co zůstala tady, aby dohlédla na dům. Řekl: „Pokud mě někdo přijde hledat, řekněte mu, že jsem šel do Bloku 1 sledovat soupeření.”

V reakci na to XiaoHei okamžitě zavřel oči a pokračoval v kultivaci.

Každoroční oslavy soupeření v Bloku 1 byly stejně velkolepé jako ty v Bloku 2. Když ti dva dorazili, ta scéna se dala popsat jen jako moře lidí. Soupeření ještě ani nezačalo, ale všude byli lidé. Kromě studentů z Bloku 1 bylo vidět i spoustu studentů z Bloku 2. Mnoho z nich tu bylo proto, aby pomohli účastníkům, co podporovali. Byl tu obrovský hluk a You XiaoMo stačil jediný letmý pohled na ten rušný dav a byl zmatený a dezorientovaný.

You XiaoMo následoval Ling Xiaa k sedadlům v zóně účastníků, co připravili pro účastníky.

Ling Xiao si nahodile našel židli a posadil se na ni. Poplácal se po stehnech a s úsměvem řekl: „Pojď si sednout sem.”

You XiaoMovi se na tváři objevily černé linky.

V té chvíli přišly Rong Xuan a Qin Zhang ze skupiny Yan a následoval je Liu Yue. Před nějakou dobou mu Liu Yue řekl, že se chtěl účastnit turnaje. Ale ne kvůli tomu, aby se dostal do první desítky, ale aby se vytříbil. Nedávno se prolomil řádem Slunce a stal se kultivátorem řádu Měsíce. Bylo vidět, že Rong Xuan a Qin Zhang se o něj starali celkem dobře.

Když je Liu Yue zahlédl, po tváři mu přeletělo vzrušení. „Mladý pane, šéfe!”

You XiaoMo se usmál. „Správně, musíš se v turnaji snažit!”

Liu Yue živě přikývl. „Budu se snažit ze všech sil.”

Rong Xuan a Qin Zhang je s úsměvem pozdravili. Od té doby, co jim You XiaoMo občas prodal magické pilulky vysoké jakosti, kterými si mohli vylepšit sílu, se celková moc skupiny Yan pozvedla na novou úroveň. Což přilákalo mnoho lidí, kteří se ke skupině Yan přidali. Momentálně tu byly nepatrné náznaky, že jejich skupina byla dost silná na to, aby soupeřila s Pěti velkými silami.

Jak se začátek turnaje blížil, přicházelo víc a víc lidí a místa kolem nich se postupně zaplnila.

Ačkoli to byla místa pro účastníky, You XiaoMo bezostyšně jedno okupoval.

Někteří lidé si uvědomili, že byl studentem z Bloku 2. Ale nikdo nic neřekl, i když věděli, že se turnaje neúčastnil, neboť You XiaoMo byl v Oddělení B celebritou. Pokud lidé seděli blízko, možná dokonce budou mít šanci získat nějaké ty konexe, neboť You XiaoMovo postavení učedníka velkého mistra Duana bylo mnohem tíživější než jeho potenciál.

You XiaoMovi bylo ze začátku trochu trapně. Přece jenom zabíral místo pro jiné. Ale když spatřil, že Teng ZiXin a její skupina otevřeně seděli na místech pro účastníky, okamžitě ho to přestalo trápit.

Zanedlouho poté dorazil moderátor turnaje. Šokující bylo, že to byl Pátý starší Dong Lin.

Když se objevil, na turnajovou zónu padlo ticho.

Starší Dong Lin byl velmi stručný člověk. Pár slovy vysvětlil situaci a pustil všechny účastníky na scénu. Aréna byla kolosální a You XiaoMo od pohledu odhadoval, že byla zhruba velikosti fotbalového hřiště. A podívaná na to, jak se na jevišti shromáždila více než stovka účastníků, byla velkolepá.

Kolem jeviště stálo několik učitelů, aby dohlíželi na skóre a bránili lidem v podvádění. Ačkoli k němu docházelo jen zřídka, už se to v předešlých letech stalo.

Když byli na jevišti všichni účastníci, starší Dong Lin prohlásil soupeření za zahájené.

Když zazněl signál k zahájení bitvy, těch více než sto účastníků okamžitě uvolnilo ten svůj elán a ostražitě se rozhlíželi kolem. Takže to vytvářelo ještě působivější scénu. You XiaoMo z místa, kde seděl, dokonce cítil jejich obrovské aury.

U takového chaotické bitvy byli v největším nebezpečí ti nejsilnější účastníci.

To proto, že tu byli lidé, co se báli síly ostatních, a dočasně se spojili, aby vyloučili silnější účastníky.

Ale někteří na to šli jinak, a to, že už si předem vytvořili tým s jinými účastníky. Aby si zajistili, že zůstanou stát až do konce, spojili síly s jinými a vytlačili z arény slabší účastníky. Taková metoda se nepovažovala za nečestnost.

A tak i těch deset nejlepších studentů z Bloku 1, co se turnaje účastnili, mohlo být během této chaotické bitvy vytlačeno z arény.

You XiaoMo svým nervózním pohledem následoval Ling Xiaovu postavu. Nebál se, že ho někdo vykopne z arény. Naopak by byl spokojený, kdyby on nevykopl všechny ostatní. Ovšem zajímalo ho, kolik bodů Ling Xiao získá.

V pravidlech turnaje se psalo, že vykopnutím pěti lidí získal člověk jeden bod. Pokud účastník nakonec vyloučil méně než pět lidí, nedostal žádný bod.

Lidé v aréně nenechali publikum dlouho čekat. Nebylo známo, kdo udělal první krok, ale brzy nato došlo k neutuchajícím útokům a účastníci neustále padali ze scény. Po půl hodině začaly být frakce na scéně mnohem výraznější.

You XiaoMo si otřel pot a když zjistil, že Ling Xiao byl jediným účastníkem, co bojoval sám za sebe, na tváři se mu objevily černé linky.

A nebyl jediný, kdo si toto uvědomil. Frakce, co momentálně zůstaly na scéně, sestávaly většinou z odborníků, co byli v první dvacítce jako Rong Xuan a jeho skupina.

Liu Yuea už z arény vyloučili. Ačkoli to bylo tak trochu nešťastné, neúčastnil se kvůli postoupení. A navíc by se při své nynější síle nedostal druhým kolem, a tak se Rong Xuan a Qin Zhang nijak vědomě nesnažili ho ochránit. Jejich frakce sestávala ze čtyř lidí, co okupovali jednu část arény. Jelikož dva z nich byli v první desítce, nikdo z ostatní frakcí se je netroufal popudit.

A pak tu byly další frakce jako děti a učedníci Čtyř velkých klanů a několik lidí, co utvořili tým na poslední chvíli. Kvůli tomu, že aréna byla kulatá, většina těchto frakcí byla roztroušená po okrajích a navzájem na sebe dávali pozor. Po chvilce chaosu se naopak utišili.

A brzy si všimli Ling Xiaovy přítomnosti. Ling Xiao nápadně stál sám na okraji arény a v porovnání s ostatními, co měli svou vlastní frakci, byl ve své vlastní lize.

Jako první zareagovali lidé z klanů Teng a Chai. Všem jim v očích problýskl náznak zlomyslnosti.

You XiaoMo byl jejich nepřítelem, takže přirozeně znali Ling Xiaa, co byl vždycky s ním. Pokud toho muže teď dokáží vykopnout z arény, dalo by se to považovat za dobrou odplatu.

Ačkoli byl Ling Xiao v žebříčku na sedmém místě, oni měli ve svých týmech studenty na prvním a třetím místě. A když se k tomu připočetli i ostatní lidé z jejich frakce, nebáli se, že se nedokáží vypořádat s jediným člověkem.

Když na to lidé z klanů Teng a Chai pomysleli, bezděky se po sobě letmo podívali. Zdálo se, že díky tomu letmému pohledu získali informace, co chtěli. Nebyli tak daleko od Ling Xiaa, v mžiku ho obklíčili a naráz zamířili jeho směrem.

Rong Xuan a Qin Zhang, co byli naproti, jasně zjistili, co měly klany Teng a Chai v úmyslu.

Qin Zhang se zeptal: „Rong Xuane, měli bychom mu pomoct?”

You XiaoMo měl se skupinou Yan přátelské vztahy. Viděli, jak blízko k sobě Ling Xiao a You XiaoMo měli. You XiaoMo si určitě nepřál, aby Ling Xiaa vyloučili z arény.

„Počkáme a uvidíme. Pořád mám pocit, že to není tak jednoduché.” Rong Xuan se zamračil. Celou dobu na Ling Xiaovu situaci dohlížel. Od začátku až do teď se zdálo, že se k němu nikdo nedokázal přiblížit na víc než dva a půl metru. Ačkoli ještě nezískal jediný bod, Rong Xuan měl neustále pocit, že byl tento muž nějak podivný.

Zrovna teď bylo v aréně méně než padesát lidí a ještě museli vyloučit dvacet.

Ling Xiao byl sice jenom jeden člověk, ale každý vyloučený člověk se počítal a šance na to, že pak člověk zůstane v aréně, byly vyšší. A tak klany Teng a Chai nikdo nezastavil.

Jak se Ling Xiao díval na ty dvě frakce, co se k němu víc a víc blížily, přimhouřil oči a začal se usmívat.
--------------------------------------------

~ A Ling Xiao se začal usmívat. Co už nikdo nemohl vidět, bylo, že za tím úsměvem se skrývalo lenivé zvažování, jak se s budoucími psedu-útočníky vypořádat. Ve skutečnosti ani nestačí zaútočit, protože dřív než na to dojde, Ling Xiao začne s lámáním kostí a proléváním krve. A to tak elegantně, že si to nikdo neuvědomí, dokud nebude příliš pozdě. No... Teng a Chai to mají v tomhle kole spočítané. Mohou se akorát modlit, že jim mrtvoly zůstanou netknuté, aby měli šanci se vtělit do dalšího života... 


11 komentářů:

  1. Děkuji za další kapitolku. :D

    OdpovědětVymazat
  2. No koukám, že má YXM ve své skupince zvířat opravdu respekt 🤭. A těším se, jak Ling Xiao skupině Teng a Chai natrhne prdel. I když to asi nebude tak krvavé jak naznačuješ. No na druhou stranu u Ling Xia člověk nikdy neví...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ale musíš uznat, že kdyby je zkrvil a zabil, tak už jim je to asi jedno. Pokud je ztrapní, tak s tím budou muset žít celý život :D Takže co pro ně bude horší?

      Vymazat
    2. Ztrapniiit!!! 😁 Ale jatka by byly zábavnější 😏. Jenže to by jim tam za chvíli zbyla polovina osazenstva a začali by se nudit... 🤔

      Vymazat
    3. Někdo zbude neboj se. Nejdřív ovšem s širokým úsměvem vykopne nevhodné... 😀😀🥰🤩😂

      Vymazat
  3. To budou zas jatka 😃 děkuji za další kapitolu

    OdpovědětVymazat
  4. Manžel udělá pořádky. :D už se těším na další díl. Děkuji za překlad.

    OdpovědětVymazat
  5. Otázkou je kdo ten binec po těch dvou bude uklízet 😁😁😁super dílek. Díky moc

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji a už se těším až začne LX jednat.🤩

    OdpovědětVymazat