pondělí 5. dubna 2021

LMW - kapitola 265


Kapitola 265 – Kdopak jsi, co?


Ling Xiao nikdy nebyl ten typ, co se držel směrnic, vždycky hrál podle vlastních pravidel. A proto před měsícem kleslo jeho postavení z 9. místa na 11., neboť odmítl příliš mnoho individuálních výzev.

Lidé, co byli v Bloku 1 na prvních 10 místech, museli každý měsíc přijmout aspoň tři výzvy od ostatních. Jedinou výjimkou bylo, když se toho nikdo neodvážil, v takovém případě se toho pravidla nemuseli držet. Což se evidentně aplikovalo jen v případě, že nebyli vůbec žádní vyzyvatelé.

Od chvíle, co Ling Xiao získal fialovou kartu, celý měsíc nevyšel ani na krok z domu. A proto ten dojem, co na lidi udělal, postupně vyprchal a někteří dokonce zapomněli, že existoval. To proto, že v Bloku 1 bylo spoustu událostí: jako že někdo vyleveloval, někdo porazil někoho jiného atd. … Takové novinky se množily jako mušky, takže jakmile se někdo nějakou dobu neobjevil na veřejnosti, lidé na něj velmi prakticky začali zapomínat.

Ale první desítka byla stále největší starostí všech v Bloku 1.

Každý měsíc se hrstka lidí snažila vmáčknout na seznam prvních deseti, takže bylo přirozené, že deset nejlepších kultivátorů od ostatních často dostávali výzvy k souboji.

Ling Xiao byl na 9. místě a kvůli jeho téměř měsíčnímu zmizení se jeho prestiž neustále zmenšovala. A navíc jelikož bylo jeho místo blízko dna, poslali mu spoustu výzev. Ale nakonec je všechny bez meškání odmítl bez ohledu na to, jestli ten člověk měl sílu vyšší nebo nižší než on.

You XiaoMo věděl, že Ling Xiao měl ke svému odmítání dva důvody. A za jeden z nich si vážně zasluhoval pěkně proplesknout.

Prvním důvodem bylo, že byl lenivý jako v tom starém rčení: „Žádná motivace, žádné nadšení”. Ling Xiao byl prostě takový.

Druhým důvodem bylo, že v tomto druhu formální výzvy nebylo možné vydělat body. Ling Xiao si dal za cíl vydělat za jeden souboj minimálně 200 bodů. Jenom blázen by vsadil tolik bodů a ne všichni byli jako Sun Zhe.

Takže poté, co minulý měsíc odmítl všechny výzvy, automaticky vypadl z první desítky.

Ale zrovna teď Ling Xiao řekl, že samozřejmě najde způsob. You XiaoMo věděl, že Ling Xiao byl muž svého slova, a tak už kvůli této záležitosti nepovykoval.

You XiaoMo přímo převedl všechny své body na Ling Xiaovu kartu, pak se postavil před třetí poličku a strčil kartu do zdířky. A počet bodů na kartě začal vytrvale klesat, až tam zůstalo jenom 9 bodů. Celá tato scéna jej bez ustání stresovala.

You XiaoMo se podíval na ten svitek v polici a měl pocit, že své jmění nepromarnil. Možná tu k dispozici bylo deset manuálů na trénink technik, ale jen jeden byl vysokého řádu a vysoké jakosti. Zbytek měl mnohem menší řád i jakost, šest jich bylo nízkého řádu a tři středního.

I když You XiaoMo nevěděl, jestli měla akademie v zásobě další, pomyslel si, že jediný manuál na trénink technik vysokého řádu vysoké jakosti se naštěstí dostal do rukou jemu. A kvůli tomu pomyšlení byl radostí bez sebe tak moc, že se od toho manuálu nemohl odtrhnout. Zvlášť když kvůli němu utratil celkem 4 tisíce bodů.

Poté You XiaoMo vytáhl ty dvě karty a zanedlouho se bariéra začala zase zviditelňovat.

You XiaoMo si vzal svitek a šel k Ling Xiaovi. Zrovna když chtěl na Ling Xiaa užuž promluvit, zaslechl, jak se zvenčí blížily tiché kroky. A během pár sekund spatřil, jak zpoza rohu vyšla žena s oslňujícím vzhledem.

Ani ta žena evidentně nečekala, že tu někoho najde, a tak se na chvilku zastavila. Ale když nakonec spatřila, kdo byl uvnitř, její překvapený výraz svižně vystřídal chlad.

Tato žena nebyla nikdo jiný než Teng ZiXin, kterou You XiaoMo tak dlouho neviděl. Byla šance osm z deseti, že sem přišla ze stejného důvodu jako You XiaoMo.

Ta tichá atmosféra ještě víc ztichla. You XiaoMo nečekal, že se tu setká s Teng ZiXin, ale i když ho to překvapilo, neznamenalo to, že ji nepozdraví. Až do teď byli vůči sobě pouhými cizími lidmi.

Tentokrát se k nim přiblížil další pár kroků doprovázený jasným hlasem. Zpoza Teng ZiXiných zad vyšla další žena. „ZiXin, proč tu jen tak stojíš?”

Tohle bylo poprvé, kdy You XiaoMo viděl na akademii takovou krásku, co na sobě měla odhalující oděv. Tato nádherná dáma byla vysoká a štíhlá a měla dlouhé, rovné naprosto černé vlasy, co jí spadaly do pasu. Trochu dál měla pár bílých, štíhlých a sexy nohou zakryté velmi tenkou vrstvou látky. Nikdo nemohl odmítnout ty dlouhé a hladké, nádherné a svůdné nohy s výraznými křivkami. A její vzhled nebyl o nic horší než Teng ZiXin, neboť její výška a pár kyprých prsou byly velmi dobře vyobrazené.

Když je ta nádherná dáma spatřila, na chvilku ji to omráčilo. Jednou přejela pohledem po You XiaoMovi a Ling Xiaovi a pak jí pohled padl na Teng ZiXin, které z těla sálala chladná aura. „ZiXin, kdo to je?”

„Nevím,” řekla Teng ZiXin ledabyle, nebylo v tom téměř žádné zaváhání, jako kdyby You XiaoMoa vážně neznala.

Ta nádherná dáma si nevšimla, že by na tom bylo něco špatně, a tak měla jedinou možnost, a to Teng ZiXin věřit. A tak už jim nevěnovala žádnou pozornost a zeptala se Teng ZiXin: „Copak nechceš směnit body za ten manuál na trénink technik vysokého řádu? Rychle pojďme.”

Když Teng ZiXin viděla, že se její dobrá kamarádka už dál nevyptávala, její chladný výraz konečně trochu polevil a ona kývla. Pak vytáhla kartu.

You XiaoMo se jen tak mimochodem pokradmu podíval a zjistil, že měla fialovou kartu. Ale když pomyslel na její postavení a totožnost, měl pocit, že to nebylo až tak nečekané.

Jednou se doslechl, že mezi Pěti velkými silami v Oddělení B byla jedna skupina zvaná Teng Yun. Tuto skupinu pravděpodobně založil klan Tengů a mnoho let si ji předávali, neboť na svých bedrech nesla velkou historii. Jelikož Teng ZiXin měla podporu skupinu Teng Yun, určitě jí tu fialovou kartu připravili, ještě než se vůbec zapsala.

Navzdory tomu všemu jí You XiaoMo nijak nezáviděl.

Každičký bod, co měl na své kartě, si postupně nastřádal během více než jednoho měsíce vlastního úsilí. A proto měl to sebevědomí říct, že kdyby si on a Teng ZiXin vyměnili stanoviska, Teng ZiXin by rozhodně za trochu víc než měsíc nedokázala vydělat dost bodů, aby si mohla koupit manuál na trénink technik vysokého řádu a vysoké jakosti.

Nejdůležitější na tom bylo, že Ling Xiaova fialová karta byla vlastně jeho fialová karta, což znamenalo, že nebylo třeba, aby na výměnu karet promarnil dalších 500 bodů.

Jak si You XiaoMo tohle pomyslel, zatahal Ling Xiaa za ruku a pak se otočil k odchodu. Možná že v minulosti by chtěl mít dívku jako tato a naschvál by tu zůstal. Ale když už teď měl svou drahou polovičku, i kdyby mu někdo hodil tu dívku přímo pod nos, neobtěžoval by se jí. Ani nemluvě o tom, aby tu zůstával jen proto, aby viděl Teng ZiXin.

Jelikož Ling Xiao měl na sobě tu ošklivou masku, You XiaoMo neviděl, co si myslel. No, ne že by to viděl, i kdyby byl Ling Xiao bez masky.

Ale když ho You XiaoMo začal táhnout pryč, otočil se, aby se podíval na ty dvě.

„Stát!” vykřikla Teng ZiXin v té chvíli najednou. Hlas měla ledový. Jelikož byl celý pavilon tichý, její výkřik byl jako hrom, co se roznesl po celém druhém patře.

You XiaoMo se zastavil a s velkým zamračením se otočil. Spatřil, že se k nim Teng ZiXin blížila s pochmurnou tváří a kolem těla se jí vznášel těžký nátlak. A brzy byla před nimi.

„Vzal sis ten manuál na trénink techniky vysokého řádu a vysoké jakosti?” řekla Teng ZiXin nemilosrdně.

Ačkoli se s You XiaoMoem nechtěla bavit, kvůli této záležitosti musela. Neboť sem přišla právě a pouze kvůli tomu manuálu. A přesto zrovna teď zjistila, že ten manuál byl pryč. Bylo tu deset polic a jediná věc, co chyběla, byl ten manuál, co chtěla ona. A před nimi tu byl jenom You XiaoMo a Ling Xiao.

Ta žena s velkou hrudí slyšela, co Teng ZiXin řekla, a najednou se zatvářila překvapeně. Ten kluk jí nepřišel jako nějak slavný mág, a přesto měl dost na to, aby získal ten super vzácný manuál. To patřil k jedné z Pěti velkých sil?

Pečlivě o tom přemýšlela, ale nakonec nedokázala vymyslet, ke které skupině You XiaoMo patřil.

You XiaoMo byl zmatený a nakrčil čelo. S vážnou tváří se otázal: „Kdo jsi, co?”

Významem této jeho věty bylo, že ji neznal.

Teng ZiXin se zkřivila tvář a trochu se zalkla, neboť si vzpomněla, že zrovna před chvílí přesně tohle řekla své kamarádce. Kdyby teď řekla, že ho znala, bylo by to to samé, jako kdyby se sama pleskla přes tvář.

„Zaplatím za ten manuál 5 tisíc bodů.” Teng ZiXin potlačila svůj hněv a udělala mu tuto nabídku. Ten manuál musela mít za každou cenu.

Ta nádherná dáma bezděky řekla: „ZiXin, 5 tisíc není malá suma.”

Jako její dobrá kamarádka věděla, že Teng ZiXin měla na své fialové kartě přesně 5 tisíc bodů. Z nichž kromě 1.500 bodů, co si sama vydělala, patřilo zbývajících 3 a půl tisíce skupině Teng Yun. Vypůjčila si je.

Skupina Teng Yun sice byla jednou z Pěti velkých sil Oddělení B se silnou a pevnou schopností, ale čím víc studentů se k nim chtělo přidat, tím větší měli výdaje. A navíc jim před nějakou dobou klesly tržby z magických pilulek, a tak už těch 3.500 bodů pro ně nebyla malá suma.

Teng ZiXin mohla získat takovou sumu bodů jen díky tomu, že její bratranec tlačil na ostatní ve skupině. Kdyby ostatní věděli, že Teng ZiXin chtěla od někoho odkoupit manuál vysokého řádu vysoké jakosti a byla připravená za něj zaplatit o tisíc bodů víc, než byla původní cena, rozhodně by se pokusili této šance chopit a použít to proti ní.

Takhle samozřejmě smýšlela její dobrá kamarádka. Neznamenalo to, že si Teng ZiXin myslela to samé. Teng ZiXin byla nejvýznačnějším mágem této generace klanu Teng a vždycky dostala, čeho se jí zamanulo. Dokonce ani těch 3 a půl tisíce bodů jí nepřišlo na rozum. Něco takového nabídla jen proto, že nedokázala spolknout to, jak s ní You XiaoMo mluvil.
--------------------------------------------

~ Tak co, prodá nebo neprodá? Nechá si YXM manuál anebo si vezme 4 + 1 tisíc bodů extra? Odpověď je asi jasná... ~


5 komentářů:

  1. Neprodá. A bude mít o dalšího nepřítele číslo jedna navíc 😁

    OdpovědětVymazat
  2. Neprodá a lx bude muset pracovat hihi 😂😂🥰🤩

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za další kapitolku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nedá ani za šest. :D díky za překlad

    OdpovědětVymazat
  5. Když přijde na schopnosti není hlupák. Takže neprodá!🤩 Moc děkuji a jdu se kouknout jestli jsem se trefila😉.

    OdpovědětVymazat