úterý 28. ledna 2020

JAB2 - kapitola 2


Kapitola 2


Den, kdy měl ten kluk dorazit, nastal příliš brzy.

„Řekla jsi mu, že to je jen jednorázový experiment, že?” řekl Alexander.

Mila přikývla, jak si prohlížela svůj odraz v zrcadle a sčesala si pramen vlasů z tváře. „Jo, to jsem Christianovi řekla. Jak vypadám?”

„Dobře.” Nalil si drink a jedním dlouhým douškem to vypil.

Zazvonil zvonek.

Alexander ztuhl, ale přinutil své tělo se uvolnit. Byli moderní pár. Bylo mu 27 let, jen stěží byl v sexu nováček. On a Mila spolu byli dva roky a jejich sexuální život nebyla úplná vanilka. Švédská trojka byla jedna z těch pár věcí, co nevyzkoušeli. Nebylo proč být nervózní. Vůbec.

Mila otevřela dveře.

Alexander si Christiana kriticky prohlížel.

Ten chlápek byl rozhodně pohledný. Byl vysoký něco méně než 180 cm— byl zhruba o 7 centimetrů menší než Alexander. Měl tělo surfaře, rozcuchané hnědé vlasy, velké čokoládově hnědé oči, silnou čelist, co se zdála v rozporu s jeho plnými rty. Ano, byl pohledný, ale popravdě řečeno Alexander čekal někoho pohlednějšího. Ten chlápek nebyl nic zvláštního.

A pak se Christian usmál na Milu a odhalil tak pár dolíčků.

Někteří lidé měli pěkný úsměv. Někteří lidé měli nádherný úsměv. A pak tu bylo těch pár šťastných, co měli úsměv jako tento kluk. Když se usmál, proměnilo ho to z pohledného na oslňujícího.

Alexander si uvědomil, že zírá, a zašklebil se. Nikdy neměl důvod si na své vzezření stěžovat— zdálo se, že ženy milovaly kombinaci tmavých vlasů a modrých očí, co byla v jejich rodině běžná— ale sheldonovské vzezření se většině lidem jevilo chladné a nepřístupné. Z tohoto kluka prakticky zářilo teplo a charisma, když se usmál.

Christian políbili Milu na tvář a otočil se k němu.

Alexander se přinutil přijít blíž a natáhnout ruku k pozdravu. „Alexander Sheldon.” Celkem mu zaimponovalo, že se mu podařilo znít neutrálně a vůbec ne tak, jako kdyby chtěl toho chlápka vykopnout ven.

Ten kluk si s ním potřásl, jeho sevření bylo pevné a silné. „Christian Ashford.” Hlas měl hluboký a tichý. Christian ho přelétl očima, než se s ním znovu střetl pohledem. „Jsi si jistý, že jsi s tímhle v pohodě?”

„Proč bych nebyl?”

Christian trochu pokrčil rameny. „Vypadáš tak trochu napjatě.”

„Je to jen poprvé, co děláme trojku,” vložila se do toho Mila, než mohl Alexander něco říct. „Můj přítel je s tím vážně v pohodě,” řekla Christianovi a usmála se na něj. Pak ho políbila.

Alexander stál bez hnutí a sledoval to, přemýšlel, jak se mu vůbec podaří se postavit. Byl tak daleko od vzrušení, jak to jen bylo možné. Nechápal ty muže, co si užívali sledovat své ženy při sexu s někým jiným.

Christian ten polibek přerušil a podíval se na něj Mile přes rameno. „Dobrá, jen na objasnění: nepožádali jste mě, abych se k vám přidal, protože jste věděli, že jsem bi, že?”

Alexander do sebe nasál vzduch. „Nejsem na muže.” Jeho hlas zněl ostřeji, než zamýšlel.

Christian na něj zíral a pak pomalu přikývl, než odvrátil zrak.

Mila si kousala ret. „Jsi zklamaný?”

Christian střelil pohledem po Alexanderovi. „Ne,” řekl po chvilce. „Samozřejmě že ne.”

Mila se na něj zářivě usmála a popadla ho za ruku. „Tak pojďme do ložnice.”

Christian ji nechal ho táhnout do ložnice, ale ohlédl se na Alexandera. „Jdeš?”

„Ano,” řekl Alexander.

Jejich pohledy se střetly a na Christianově tváři problýsklo pobavení, které se vlastně neproměnilo na úsměv. „Neboj se, nemám nic nakažlivého, co ode mě můžeš chytit, když budeš vedle mě.”

„Pokud naznačuješ, že jsem homofób,” řekl Alexander a následoval ho do ložnice, „nemůžeš se mýlit víc. Můj oblíbený bratranec je gay.” Stáhl si tričko a položil ho na židli. „Na bytí gayem není nic špatného.”

„Hmm,” řekl Christian a také se začal svlékat.

Alexander si rozepínal džíny, upřel na něj pohled. „Co to má znamenat?”

Christian se usmál a mírně pokrčil rameny. „Nic.”

„Ne, jen si to vyslechněme,” řekl Alexander, sundal si zbytek oblečení a položil ho na židli. Podíval se Christianovo tričko odhozené na podlaze a semkl rty.

„Jsi si jistý, že chceš můj upřímný názor?” řekl Christian a sklepal ze sebe své těsné džíny. „Myslím si, že máš možná nějaké potlačené negativní pocity ohledně homosexuality. Jasně, možná jsi přístupný a v pořádku se sexualitou svého bratrance, ale když se to týká tebe, je to naprosto něco jiného.”

„Znáš mě dohromady pět minut.”

Christian znovu pokrčil rameny, na rtech měl pořád ten rozčilující úsměv. „Co můžu říct? Ve čtení lidí jsem dobrý,” řekl a vykročil ze svých slipů.

„Zvedni je,” řekl Alexander.

Christian mrkl. „He?”

Mila se začala hihňat. „Svoje slipy, Chrisi. Alexander nesnáší nepořádnost a chaos.”

Christian se na ně podíval. „Tohle je žert?”

Mila se smála víc. „Kéž by! Když jsme poprvé začali chodit, přerovnala jsem mu DVD a on mě přinutil je znovu přerovnat, až jsem to měla správně. Dokázala jsem to, po sedmi hodinách, a byla jsem k čertu naštvaná. Skoro jsme se kvůli tomu rozešli. Teď už si dávám pozor.”

„Varoval jsem tě, aby ses ničeho nedotýkala,” šeptl Alexander.

Christian se na něj podíval. „To máš OCD?”

Alexander si posměšně odfrkl. „Ne. Nejsem posedlý čištěním věcí. Jen vážně nemám rád nepořádnost. Seber je. Hned.”

Christian se letmo podíval po černých slipech u svých bosých nohou, než vzhlédl na Alexandera. V očích mu tančila veselost. „Ne,” řekl a díval se mu do očí. „Co mi hodláš udělat?”

Alexander cítil, jak se mu napjaly svaly a jak mu srdce tlouklo rychleji. Skoro cítil, jak mu v žilách pumpoval adrenalin, jak to jeho smysly nakoplo na rychloběh.

Přešel ke Christianovi.

Ten se nepohnul.

Alexander položil Christianovi ruku na rameno a přitlačil ho dolů.

K jeho překvapení Christian nekladl moc odporu a klesl na kolena. Vzhlížel na Alexandera přes svoje dlouhé, tmavé řasy a sebral slipy.

„Kam je mám dát, pane?” řekl v hraném submisivním tónu, oči se mu smály. Hodil slipy na židli. „Chceš, abych ti políbil nohy, když už jsem tady dole? Nebo něco jiného?”

„Nejsi ani z poloviny tak vtipný, jak si myslíš, že jsi,” řekl Alexander.

Na Christianově tváři se rozlil pomalý úsměv. „Nežertoval jsem.”

„Vstaň. Nechci, abys nic líbal.”

„Ehm, kluci?”

Alexandera to vylekalo a podíval se na postel. Na posteli ležela nahá Mila a mírně se mračila.

Správně. Trojka.

Alexander shlédl na Christiana.

Christian mu pohled oplatil.

Také byl úplně nahý.

Alexander přelétl pohledem po jeho těle, zdržel se na jeho tvrdém penisu. O trochu menší než jeho, ale rozhodně se neměl za co stydět.

Když se letmo podíval na sebe, Alexander si uvědomil, že měl také erekci. Nevěděl, kdy se mu podařilo ztvrdnout.

Christian se postavil a naklonil se mu k uchu. „Neboj se,” zašeptal. „Je to celkem normální reakce. To se stává pořád, když chlápkovi řeknu, že mu políbím penis. Jen tak mimochodem, máš ho pěkný.”

S širokým úsměvem odstoupil a Alexander mu věnoval pevný pohled. „Není to tebou,” řekl tichým hlasem. „V místnosti je moje nahá přítelkyně a já s ní budu mít sex. Samozřejmě jsem tvrdý.”

Christian přikývl. „Dobře. Jasně.”

„Kluci, začínám se tu nudit.”

Christian naklonil hlavu k posteli, pořád se mu díval do očí. „Pojďme na sex.”

Šli k posteli, navzájem se na sebe obezřetně dívali a položili se Mile po bocích.

Mila se usmála a věnovala jim obdivný pohled. „Jsem ta nejšťastnější dívka na světě.” Položila Alexanderovi ruku na krk a přitáhla si ho k polibku. Alexander se podvolil a chvíli ji líbal, něžně a hluboce, ačkoli do toho vážně nedával srdce. Nemohl se soustředit, zatímco byl v jejich posteli jiný chlápek.

Mila ten polibek ukončila a pak si ke rtům přitáhla Christiana.

Alexander je chvíli sledoval, jak se líbají, a pak se sehnul a začal Milu líbat na krku a tvářích. Rty jí okusoval podél čelisti k uchu, škádlil ji na lalůčku, dokud ji jazykem nepolechtal v citlivém dolíku dole.

Christian přerušil polibek a Alexander zíral na jeho vlhké, rudé a mírně oteklé rty jen centimetry od něj.

„Máš tak dívčí rty,” řekl, než Milu znovu políbil, tentokrát drsněji a hamižně sál její rty.

Christian se mu zasmál u ucha a zašeptal: „Tvoje přítelkyně si nestěžovala. Cítíš mě v jejích ústech?”

Alexander přestal Milu líbat a otočil hlavu a zahlížel na něj. Christian se jen nevinně usmál.

„Saj mi bradavky,” řekla Mila bez dechu. „Oba dva.”

Alexander se sklonil a vzal do úst její pravou bradavku. Obvykle Milina prsa miloval, ale momentálně se vůbec nedokázal soustředit. Přišlo mu to jako povinnost, něco, co musí udělat, jen aby ho nepředčili. Kvůli Christianově přítomnosti bylo nemožné se uvolnit.

Pronikavě cítil pohyb vzduchu vedle něj, jak Christian sál druhou bradavku. Mila začala sténat a mumlat něco nesrozumitelného.

Alexander převalil její bradavku v ústech a letmo se podíval po Christianovi.

Zjistil, že už se na něj díval.

Jejich tváře byly tak blízko, že Alexander viděl každou jeho řasu. Christian udržoval jeho pohled a pomalu lízal Milinu bradavku, kroužil kolem ní špičkou svého růžového jazyka.

Alexander skousl bradavku ve svých ústech, silně.

Mila zasténala, zajela jim rukama do vlasů a tiskla je blíž ke svým prsům— a k sobě. „Silněji.”

Alexander teď měl tvář přitisknutou ke Christianově. Jeho jemné strniště se otíralo o jeho vlastní. Alexanderovi tepalo v penisu. Chtěl sex.

Sklouzl rukou po Milině těle a vsunul jí dlaň mezi nohy. Když ji začal laskat, už byla vlhká.

Mila zasténala a roztáhla nohy. „Ošukejte mě. Někdo mě hned ojeďte.”

Alexander zvedl hlavu a podíval se na Christiana. Ten udělal to samé.

Alexander přeletěl pohledem po Christianově těle a chvíli zíral na jeho tvrdý penis. „Ty ji šukat nebudeš.”

Na Christianově tváři se objevil náznak úsměvu. „Žárlíš? Děsí tě, že bych se jí líbil víc?”

Alexander mu věnoval napjatý úsměv. „Jen souhlas mezi mnou a mou přítelkyni, co s tebou nemá co dělat.”

Mila ještě víc roztáhla nohy a dívala se z jednoho na druhého.

„Může tě vykouřit,” řekl Alexander zdráhavě.

„Jo, pojď sem, vykouřím tě,” řekla Mila, postavila se na všechny čtyři a ukázala Alexanderovi záda. Alexander si natáhl kondom a druhý hodil Christianovi.

Christian ho chytil, navlékl si ho a přesunul se k její hlavě. Problém tkvěl v tom, že v této pozici byli on a Alexander nuceni se na sebe dívat.

„Připravený?” řekl Christian a podíval se na Alexandera.

V těch tmavých očích něco bylo. Výzva.

Alexanderovi zacukalo v penisu. „Ano.” Chopil se Miliných boků, nechtěl vidět, jak tohohle chlápka vykouří— už jenom ty zvuky, co vydávala kolem Christianova ptáka byly dost otravné— a tak se místo toho díval na Christiana.

Zdálo se, že se čas zpomalil, a svět kolem něj se rozostřil a rozmazal, jeho zorné pole se zúžilo jen na toho kluka před ním. Těsnost, horko, temné oči. Christian měl oči mírně otupělé, tvář uzardělou, plné rty se mu rozevřely, jak lapal po dechu. Ani na okamžik neodhlédl od Alexandera. Christian zasténal a dotkl se vlastního krku a Alexander tvrdě přirazil do těsných stěn, co se kolem něj svíraly. Mila vykřikla, pevně se sevřela kolem jeho penisu, jak se přes ni přelil orgasmus.

„Ach,” řekl Christian, jak ji Alexander dál šukal skrz orgasmus a jak Mila dál sténala. Christian shlédl na Milu, než se očima vrátil k Alexanderovi. „Musí to být vážně dobrý pocit. Tvůj penis.”

Alexandera to tak moc polekalo, že trhl boky a s rozedraným zaúpěním se udělal. Byl dezorientovaný a vyplašený.

Vysunul se a padl na matraci. Ztěžka oddechoval a snažil se pochopit to, k čemu zrovna došlo.

Vzhlédl na Christiana a jejich pohledy se zase setkaly. Christian otevřel ústa v tichém zasténání, tělo mu ztuhlo a on celý zkameněl.

Když si Alexander uvědomil, že zrovna sledoval, jak se jiný chlápek udělal, odvrátil zrak. Byl víc než trochu neklidný.

Christian sebou hodil na záda vedle něj, povzdechl si.

„To byla zábava, ne?” vydechla Mila a natáhla se na druhé straně Christiana.

Alexander ze sebe vydal nezávazný zvuk.

„Jasně,” řekl Christian, v hlase bylo jeho vždy přítomné pobavení. „Vážně zábava, že, Alexi?”

„Moje jméno je Alexander.”

„Nesnáší, když se mu říká Alex,” zamumlala Mila se širokým úsměvem.

„Tak to by sis fantasticky rozuměl s mojí babičkou,” řekl Christian a opřel se o loket. „Také nesnáší přezdívky. Tolik ji rozčiluje, když mi lidi říkají Chrisi. A proto mě oslovují Christian, ačkoli mi nevadí, když mi říkají Chrisi. Vlastně se mi Chris líbí víc. Myslím, že se to ke mně víc hodí— jsem prostý kluk. Můžeš mi říkat Chrisi, Alexi.”

Alexander cítil, jak se mu semkly rty.

Mila se začala smát.

Christian se na něj jen nevinně podíval. „Co?”

„Neříkej mi Alexi.”

„Vlastně máš pravdu— je to tak suchopárné a ty vážně nevypadáš jako Alex. Hmm...” Christian si ho prohlížel. „Mě přijdeš jako Alec. Myslím, že ti budu říkat Alec.”

„Prosím ne,” řekl Alexander velmi vyrovnaně.

Christian naklonil hlavu ke straně, zkoumal ho. To pobavení mu vyprchalo z tváře. „Víš, když jsem byl malý, moji rodiče – jsou geologové – mě brávali s sebou na cesty. Jednou jsem viděl nečinnou sopku. Moji rodiče mi řekli, že se ta věc neprobudí tisíce let, že to je bezpečné, ale byl jsem z toho nervózní. Skoro jsem cítil, jak se mi země pod nohama třásla, velmi mírně. Vyděsilo mě to. Moji rodiče řekli, že je ta sopka neškodná a že jsem si to jenom představoval. A pravděpodobně jsem si to jenom představoval, ale stejně.”

„Co to má s čím co dělat?” řekl Alexander.

„Už jsem tě viděl, víš— když jsi přišel vyzvednout Milu. Neustále vypadáš super klidně, ale já mám pocit...” Christian položil Alexanderovi ruku na biceps a sledoval, jak se mu svaly napjaly. „Já mám pocit, že to je přetvářka,” řekl tiše. „Přesně ten pocit, jako když jsem stál na nečinné sopce. Vypadalo to jako neškodná hora, ale nebylo to tak.”

Mila se zasmála a posadila se. „Mýlíš se, Chrisi, věř mi. Znám ho mnohem lépe než ty. Alexander je ten nejspolehlivější, nejpozornější a nejklidnější člověk, s kterým jsem se kdy setkala. Je prakticky dokonalý přítel.”

„Dokonalý,” zamumlal Christian a podíval se na Alexanderovy ztuhlé svaly pod jeho rukou. Podíval se Alexanderovi do očí. „Nikdo není dokonalý, lásko. Vzhled může být velmi klamný.”

„Můj přítel je,” řekla Mila, do hlasu se jí vkrádala rozladěnost.

„Možná. Jsem si jistý, že ho znáš lépe.” Christian stáhl ruku, seskočil z postele a začal se oblékat.

„Už jdeš?” řekla Mila.

„Jo. Vážně musím jít.” Christian si zapnul džíny. „Slíbil jsem babičce, že jí koupím vejce. Pokud jí je nekoupím, bude značně zklamaná a stal bych se jejím nejméně oblíbeným vnukem.”

Mila se usmála a posadila se. „To je od tebe tak laskavé. Kolik vnuků má?”

„Jednoho,” řekl Christian a společně se zasmáli.

„Hned za rohem je obchod,” řekl Alexander.

Christian se na něj konečně podíval. „Díky. Jsi velmi nápomocný. Prostě ve všem dokonalý.”

Alexander mu věnoval bezvýrazný pohled, kvůli kterému se Christianovi akorát rozšířil úsměv. „Dobrá, díky, lidi, bylo to skvělé. Nebojte se, ven trefím.” Přikročil k posteli a letmo políbil Milu na rty. „Díky za pozvánku. Bavil jsem se.” Přes Milino rameno se podíval na Alexandera a vzduchem mu poslal polibek. „Víc, než jsem čekal.”

A Christian vykráčel z místnosti, zatímco si vesele hvízdal.
--------------------------------------------


~ Tohle zrovna nebyla moje komfortní zóna, ale co už... Kdyby Mila měla aspoň trošičku empatie, věděla by, že pozvánka do trojky vůbec nebyl dobrý nápad. ~

~ V příští kapitole bude Christian pokračovat ve škádlení. Protože kdo by nechtěl škádlit doutnající sopku, že? ~


Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

5 komentářů:

  1. Když ona se ta sopka nechá tak hezky škádlit. Byl by větší hřích ji neškádlit, než nechat tiše spát. :D A na ten epický výbuch se docela těším. :D Děkuji za překlad. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za překlad. Kdyby nebyla slepá poznala by i že Christian tam nebyl kvůli ní. 😁

    OdpovědětVymazat
  3. To vůbec nebylo trapné 🙄. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat