čtvrtek 19. března 2020

JAB2 - kapitola 9 @


Kapitola 9


Christian zívl a promnul si oči.

Bylo celkem pozdě; měl by jít. Zítra ráno měl zkoušku u Rutledgea, takže si vážně nemohl dovolit marnit čas. Dokonce i Mila odešla před hodinou z postele a vrátila se k učení na zkoušku. Christian si byl celkem jistý, že každý jiný student v Rutledgeově třídě se zrovna teď učil jako šílený a neválel se v posteli po hodinách sexu. Dokonce i Shawn se zdál k čertu vystresovaný, když mu dřív Christian volal – vypadalo to, že mu Rutledge nijak neslevoval jen proto, že spolu byli ve vztahu.

„Pokud zítra pohořím na Rutledgeově zkoušce, bude to tvoje vina,” řekl Christian.

Alexander otevřel oči.

Dělili se o polštář, protože Alexander na něm stále napůl ležel, nohy měli propletené. Oba byli po sexu zpocení a lepiví, ale Christian se nechtěl pohnout. Cítil se příliš dobře na to, aby se pohnul.

„Moje?” řekl Alexander. „Dneska jsi neměl ani přijít. Nečekali jsme tě.”

V duchu se Christian trochu zděsil. Věděl, že vážně nebylo v plánu, aby přišel, ale za poslední týden si tak zvykl na... jisté věci, že se stejně cítil jako na jehlách a nedokázal se soustředit na studium. Jakmile se do něj Alexander vtlačil, ta roztěkanost okamžitě zmizela.

Christiana trápilo, že po tom klukovi tak prahl. K čertu, prakticky se kvůli němu mohl utlouct. To nešlo. Bylo to naprosto hloupé. Byl jen dočasné rozptýlení Alexanderova a Milina sexuálního života, v podstatě nic víc než erotická hračka. Mohli se kdykoli rozhodnout tuto malou úmluvu ukončit.

„Nebyl jsi přesně nešťastný,” zamumlal Christian a odtlačil tu myšlenku pryč. Alexander rozhodně nebyl nešťastný, že ho viděl: byl na něm, jen co Christian vešel do bytu. Mila se zdála trochu nešťastná, ale to bylo pochopitelné, když uvážil, že zítra měli brutální zkoušku. Když ji Christian tam dole oblažil, byla v mnohem lepší náladě a odešla z postele s úsměvem na tváři. Ačkoli po pravdě řečeno bylo pro Christiana trochu záhada, jak se mu vůbec podařilo ji dovést k vrcholu, když uvážil, že se jen stěží dokázal na cokoli soustředit, když jej Alexander zpracovával.

„To jsem nebyl,” přiznal Alexander.

Christian se na něj zvědavě podíval. „Nevyšiluješ kvůli tomu?”

„Co?” Alexander se přesunul trochu níž, aby mu olízl bradavku.

„Tohle,” řekl Christian. „Sex s klukem.”

Cítil, jak Alexanderovi trochu ztuhly svaly, než se mu znovu uvolnily. „Dělali jsme to týden. Vypadám, že vyšiluju?”

Christian pokrčil rameny. „Někdy jsi divný. Někdy se na mě díváš, jako kdybys přemýšlel: 'Co to kruci dělám?'”

Alexander mu jazykem přejel po bradavce. Lechtalo to. Bradavky neměl zrovna citlivé, ale zdálo se, že Alexander na ně byl podivně fixovaný. Ne že by to bylo nepříjemné nebo tak něco, ale preferoval by, kdyby mu Alexander sál a lízal něco jiného.

Ale to nikdy neudělal. Možná spolu mnohokrát měli sex, a přesto se Alexander nikdy nedotkl jeho penisu. Nebylo to tak, že by Christianovi vadilo, že ho Alexander nechtěl vykouřit – znal gaye, co neradi sáli penis a Christianovi se stejně radši líbilo, když do něj přiráželi – ale trochu ho to trápilo, z jiného důvodu.

Christian řekl: „Představuješ si, že jsem žena, když mě šukáš?”

Alexander střelil pohledem k němu. „Cože?”

Christian s úsměvem pozvedl obočí. „Představuješ si, že jsem žena?”

„Je trochu těžké si nevšimnout, že nemáš prsa a pochvu.”

Christian se zasmál. „To jsem nemyslel. Nikdy ses nedotkl mého penisu. Je to, jako kdyby ses toho děsil. Nebo kdyby se ti to hnusilo.”

Alexander obrátil pohled ke zmíněnému penisu. Christian se zašklebil, cítil, jak mu penis začal pod Alexanderovým zkoumáním tvrdnout. No vážně, co na tomhle chlápkovi bylo, že ho to proměnilo na totálního nymfomana? Alexander se nemusel ani snažit, k čertu.

„Neděsím se tvého penisu,” řekl Alexander, stále se na něj díval. Christian teď měl penis úplně tvrdý. Samozřejmě.

Alexander se podíval zpět na Christianovu tvář. Oči měl přimhouřené, ale v koutcích úst mu cukalo. „Proč mám pocit, že pořád hrajeme na homozbabělce?”

Christian se ušklíbl, vzal Alexanderovu ruku a ovinul mu ji kolem své erekce. „Protože tak nějak hrajeme. Každý den mě šukáš, ale jsem si celkem jistý, že se nepovažuješ za gaya nebo dokonce za bi.” Když Alexander nic neřekl, Christian se ušklíbl. „Mám pravdu, co? Myslíš si, že jsi pořád normální; jen se ti náhodou líbí do mě přirážet. To z tebe gaye nedělá, co?”

Na Alexanderově tváři se jako obvykle nedalo nic vyčíst a Christian se napůl zasmál a napůl sténal frustrací. „Zase to děláš.”

„Co dělám?”

„Nasadils tu svoji pokerovou tvář. Nenávidím tvoji pokerovou tvář. Díváš se na mě a já nemám ponětí, co si myslíš. Jako že by sis mohl myslet, že jsem otravný nebo že jsem roztomilý.” Christian se usmál. „Na co zrovna teď myslíš?”

Alexander se podíval na jeho usmívající se rty. Jeho tón byl naprosto uvolněný, jak řekl: „Že tě chci nakrmit svým pérem.”

Christianovi vyschlo v ústech. Zasmál se. „Uvědomuješ si, že zníš jako naprostý podivín, že jo? Je divné, když něco takového řekneš s bezvýraznou tváří.” Ale jeho penis byl naprosto pro a Alexander to věděl, jelikož měl kolem něj ovinutou ruku.

Alexander nic neřekl; jen se vydrápal nad Christiana a pak ho nakrmil svým pérem, jak mu slíbil. Christian sténal kolem silného masa ve svých ústech a letmo se podíval na dveře. Nebyl si jistý, jestli by tohle měli bez Mily dělat – jestli bylo v pořádku mít znovu sex, aniž by ji pozvali – ale s Alexanderovým penisem v ústech nedokázal pořádně přemýšlet. K čertu s tím. Když Mila odešla z místnosti se učit, Alexander ho stále ojížděl; pravděpodobně jí nebude vadit, když si dají další kolo sexu bez ní.

Christian uvolnil čelist, vzhlédl a sledoval Alexandera, jak mu ojížděl pusu. Tohle tak strašně rád sledoval, miloval sledovat, jak se Alexanderova maska rozpadne a spadne mu z tváře. Šlo mu to přímo do péra – že to byl on, kvůli komu tento muž ztratil sebeovládání.

Christian sevřel rty kolem penisu, přesunul ruku k vlastnímu penisu a začal se honit. Alexandera nechal, ať mu šuká pusu a ať si dělá, co chce.

Cítil, že už byl Alexander blízko, ale najednou se zastavil a vytáhl se.

„Co?” zachraptěl Christian a olízl si rty. Přišly mu nateklé.

Alexander na něj shlížel s podivným hladem. „Nech mě se vystříkat na tebe.”

Christian zamrkal a cítil, jak se mu rozpalovaly tváře. Když ho o to kluci požádali, normálně vždycky řekl ne – být pokrytý něčím mlíčím nebyla zrovna jeho představa zábavy – ale kruci, to, jak se na něj Alexander díval...

„Dobře,” zašeptal a zmáčkl si vlastní penis.

Alexanderovi se rozšířily nozdry. Klekl si nad Christianovu tvář a začal pumpovat svůj penis, přitom Christiana upřeně sledoval. A bože, byl u toho tak sexy. Christian lapal po dechu, ruka mu po vlastním penisu létala, jak upřeně sledoval Alexanderovu silnou, rudou erekci, čekal a chtěl. Rozevřely se mu rty, jazykem si přejel po čerstvě rozpraskaných rtech, byl zoufalý to ochutnat. Chtěl to. Chtěl Alexanderovo mlíčí, chtěl po něm páchnout—

Zalapal po dechu, jak na něm Alexanderův penis vybuchl, jak ho horké proudy pokryly od vlasů po bradu, jak mu to odkapávalo na krk, jak mu to pokrylo jeho otevřenou, lapající pusu a čekající jazyk.

Alexander se na něj svalil a hamižně jej políbil a rukama mu zkurveně vtíral mlíčí do kůže a to bylo tak podělaný, že to Christiana postrčilo přes okraj a on se udělal, sténal Alexanderovi do úst. Sténal jeho jméno.

Svět se zastavil, ticho rušilo jenom jejich ztěžklé dýchání.

A pak se Christian začal smát.

Alexander se nadzvedl na lokti. „Něco směšného?”

Christian se stále pochechtával, zašklebil se. „Ne. Nic. No, až na to, že se na mě zrovna udělal fanatik do čistoty. Jsem strašně nechutnej, chlape – a ty sis to k čertu užil mě takhle zhnusit. Ty. Fanatik do čistoty. Ha!”

„Jsi tak dětinský,” řekl Alexander, rty se mu vyklenuly do zdráhavého úsměvu. „Takový děcko.”

Aby Christian prokázal svou vyspělost, zašklebil se a vyplázl na něj jazyk.

Alexander potřásl hlavou, než jej znovu políbil.

Christian si povzdechl a polibek mu oplatil, ovinul kolem něj paže a nohy.

Někdo si odkašlal.

Christian ztuhl a Alexander se z něj svalil.

Ve dveřích stála Mila, rty měla pevně semknuté a ruce založené na hrudi. „Myslela jsem, že už jsi odešel, Chrisi. Nemusíš se učit?”

Christian se najednou cítil nepříjemně a nejistě, posadil se a natáhl se po svém oblečení na židli. „Jo, máš pravdu. Radši bych měl jít.”

Vstal, otočil se a co možná nejrychleji se oblékl. Cítil na sobě Alexanderův pohled a cítil na sobě i ten Milin.

„Dobrá, zítra hodně štěstí,” řekl celkem rozpačitě, nebyl si jistý, proč to bylo tak zatraceně trapné. Neudělali nic špatného.

Mila se usmála, ale ten úsměv se nezdál nijak zvlášť přátelský. Nebo si to jenom představoval?

„Než půjdeš, měl by sis umýt tvář,” řekla.

Christian ztuhl a pak se začervenal, střetl se s ní pohledem. Podíval se po Alexanderově nečitelné tváři.

„Správně,” řekl ještě rozpačitěji a zamířil do koupelny.

Zavřel dveře a vydechl, pořád byl vyvedený z míry.

Co to k čertu bylo?

Christian potřásl hlavou, přistoupil k umyvadlu a rychle si omyl tvář.

Když skončil, nakráčel zpět ke dveřím, ale při zvuku těch hlasů se zastavil.

„...Nemyslel jsem si, že by tě to zajímalo,” řekl Alexander hlasem bez emocí. „Proč záleží na tom, jestli jsi v místnosti nebo ne?”

„Já— já nevím! Ale záleží na tom! Pokud jste chtěli zase sex, měli jste mi říct, abych se vrátila.”

„Nebuď směšná. Učila ses.”

„Taky by se měl učit místo—”

Christian otevřel dveře. „Vážně jsme si nemysleli, že tě to rozčílí,” řekl, jak šel k Mile. Ovinul paži kolem jejích napjatých ramen a usmál se na ni. „Je nám to líto. Už se to nestane.” Nelhal, ale snažil se ignorovat jedno jeho já, kterému se až moc líbilo to slůvko my.

Uvolnila se. „Taky se omlouvám. Pravděpodobně jsem to přehnala.”

Christian jí stiskl rameno. „To nic. Všichni jsme vystresovaní kvůli zkouškám.”

Mila se zašklíbila. „Jo. Bojím se, že mě zítra Rutledge nechá rupnout.”

„Copak se toho nebojíme všichni? Dívej se na to z té lepší stránky: po zítřku už nás nebude učit.”

„Pokud jeho předmět nebudeme muset opakovat,” zamumlala Mila pochmurně.

„Ksakru, teď začínám taky panikařit.” Christian se podíval na Alexandera, co se dooblékl. „Půjdu.” Nebyl si jistý, proč to Alexanderovi říkal.

Alexander přikývl, po tváři mu přeletěl podivný výraz.

„Tak jo,” řekl Christian. Políbil Milu na rty. „Zítra hodně štěstí.”

Usmála se, už vypadala nesoustředěně. „Díky. Tobě taky.”

Christian se otočil k Alexanderovi a váhal. Dal Mile pusu na rozloučenou. Mohl by to samé udělat s Alexanderem, ne? Jenom políbení.

Mila se mračila, jak hluboce přemýšlela, a už se na ně nedívala, a tak Christian přistoupil k Alexanderovi a otřel se mu rty o rty. Jenom políbení.

Až na to, že se jejich rty tiskly k sobě a nechtěly se pustit.

„Ahoj,” zamumlal Christian, cítil se trochu teple.

„Hodně štěstí u zkoušky,” řekl Alexander a věnoval mu náznak úsměvu.

Christian se široce usmál, přikývl a ustoupil.

I poté, co odešel z bytu, se stále usmíval.
--------------------------------------------


~ Příští kapitola bude z Milina pohledu, kde se nás bude snažit přesvědčit o své inteligenci... ~



Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

6 komentářů:

  1. Mila byla moc sebejistá a teď začíná mít pocit že jí chce Chris o někoho připravit , a příští díl mě možná rozčílí , i přes to se těším děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za další kapitolu. :D Kluci se pěkně rozjeli, muhehe. Tak už kšá, Milo! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Marná snaha. Takhle se inteligentní holka nechová. A souhlasím, už aby byla fuč! Děkuji.😄

    OdpovědětVymazat
  4. Mila není zrovna nejostřejší tužka v penále, tak jsem na to zvědavá. 😅😁 Díky za kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  5. Veľká vďaka 🧡🧡🧡 myslím, že Mile sa za chvíľu rozsvieti 💡 ... Ibaže by nie 😂

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat