sobota 14. března 2020

JAB2 - kapitola 8 @



Kapitola 8


Christian si otřel své zpocené ruce o džíny a polkl, zíral na dveře Alexanderova bytu.

Měl to odmítnout.

Měl odmítnout, když mu to Mila navrhla. Nejdřív byl popletený a rozpačitý, když mu Mila řekla, že o tom polibku věděla. Evidentně jí Alexander vždycky říkal všechno. Jako dokonalý přítel, kterým byl.

Christian si nebyl jistý, proč ho to tak trápilo – aspoň se rozhodl to moc detailně nezkoumat. Až do té konverzace s Milou se snažil o tom polibku nemyslet a Milin návrh pro něj byl šok.

Evidentně ona – a Alexander – chtěli trojku. Skutečnou trojku. Trojku, kde se bude moct dotknout Alexandera a Alexander se dotkne jeho. Christiana to tak polekalo, že souhlasil bez přemýšlení. Nebyl to jeho nejbystřejší okamžik.

Zatraceně, tohle mělo na sobě všude napsáno „špatný nápad”. Měl to odmítnout. Protože měl Milu vážně rád.

A nevěřil si, ne po tom polibku.

„Přestaň se chovat jako zbabělec,” zamumlal Christian a zaklepal.

Jak čekal, začal si být čím dál tím víc vědom tuby mazání, co měl v kapse. Troufalost? Možná. A možná ne.

Dveře se otevřely. Stála tam Mila, měla na sobě tenkou bílou noční košilku. „Hej,” řekla s úsměvem.

Christian jí ho oplatil a políbil ji na tvář.

Zamknula dveře, vzala ho za ruku a vedla ho do ložnice.

Srdce Christianovi bilo někde v krku. Nedokázal si vzpomenout, jestli byl kdy takhle nervózní kvůli sexu.

Alexander seděl na posteli, měl na sobě jenom černé boxerky. Jeho tmavě modré oči se střetly s jeho, nedalo se v nich číst. Alexanderova neoholená tvář byla naprosto apatická. Prozrazovala jej jenom vyboulenina v boxerkách – nebyl tak nezaujatý, jak se jevil.

Christian cítil, jak ho Mila svlékla a jak ho přitom líbala na krku. Alexander pohledem následoval Miliny ruce, sledoval, jak mu rozepínala košili.

Christian si s trochu rozechvělými prsty rozepnul džíny a stáhl si je i se spodním prádlem.

Cítil, jak se červená, když mu Alexander pohledem klouzal po nahém těle. Bylo to směšné: měl skvělé tělo a nebylo to tak, že by ho Alexander ještě neviděl nahého. A přesto si Christian nemohl pomoct a cítil se nesvůj. Alexander byl přece jenom z větší části normální. Líbilo se mu, co viděl?

„Pojď,” řekla Mila a strčila ho na postel.

Christian se posadil na postel. Nebylo mu příjemně, jak sledoval, jak si Mila vylezla Alexanderovi na klín a políbila ho. Sledoval, jak jí Alexander svýma velkýma rukama sundal noční košilku. Christian se ošíval, nenáviděl svou necharakteristickou plachost a rozpaky.

Naštvaný sám na sebe se Christian přesunul blíž a sklouzl rukou po Milině hladkých zádech, až narazil do té Alexanderovy. Prsty pohladil Alexandera po kloubech prstů, cítil, jak se napjaly, a vzhlédl. Jak Alexander líbal Milu, sledoval ho.

Christian si olízl rty a Alexander na ně upřel oči. Christian cítil, jak mu tělem projelo vzrušení. Hladil Alexanderovy prsty, díval se na něj skrz řasy.

Alexander přestal oplácet Milino líbání, oči měl přilepené ke Christianovi. Měl je otupělé a trochu zastřené. Christianovy vlastní oči teď pravděpodobně nevypadaly o nic lépe.

Mila si pravděpodobně uvědomila, že už ji Alexander nelíbá, a tak otočila hlavu ke Christianovi a přitáhla si ho blíž k polibku. Nechal se, cítil, jak mu Alexander téměř bolestně sevřel prsty.

Když Mila ten polibek konečně prolomila, Christian zjistil, že měl Alexanderovu tvář jen centimetry od sebe.

Zírali na sebe.

Pak už věděl jenom to, že se zuřivě líbali, jazyky a zuby a ruce navzájem ve vlasech, a bože, ten pocit byl tak dobrý a děsivý, ale návykový. Christian sténal Alexanderovi do úst a sál mu jazyk, táhl ho blíž, pevněji, dokud nebyl na zádech a Alexander na něm a svým těžkým tělem ho tlačil dolů. Tak dobrý pocit. Christian lapal po dechu, nohu zahákl Alexanderovi kolem boku a třel jejich erekce o sebe. Alexander sténal proti jeho ústům a líbal jej intenzivněji.

Když se museli přestat líbat, aby do plic nasáli trochu toho tolik potřebného vzduchu, Christian vzlykl.

„Ach, jů.”

Po Milině hlase sebou trhl. Správně. Taky tady byla.

Christian otevřel oči a díval se do těch Alexanderových, co byly jen centimetry od něj. Alexander měl naprosto rozšířené zorničky a dýchal stejně ztěžka jako on. Těla měli tak pevně propletená, že mezi nimi nebyla ani skulinka. Ale Christian chtěl stále blíž. Víc. Pevněji.

„Ojeď mě,” zašeptal, jak se díval Alexanderovi do očí.

Alexanderovi se rozšířily nozdry. „Nikdy jsem neojel kluka.”

'Dobře.' řekl skoro Christian. „A chceš?” Zdálo se to jako hloupá otázka, když uvážil, že měl Alexanderovu erekci přitisknutou ke stehnu, ale věděl, že by to pro Alexandera mohla být vážná věc: přece jenom byl z větší části normální.

Alexander se očima toulal po jeho tváři, než ho najednou znovu políbil.

„Ano,” řekl, odtáhl se od Christianových oteklých rtů, jen aby místo toho pokračoval na jeho krku a vytvářel mu na hrdle cestičku z vřelých, naléhavých polibků a na kůži rudá znaménka.

Christian lapal po dechu, jen stěží dokázal přemýšlet. „V kabátu mám mazání.”

Alexander se nepohnul, pořád mu rty klouzal po celém krku, palci mu mnul bradavky a břicho.

„Alecu,” zkusil to znovu. „Mazání.”

„Ano.” Alexander zvedl hlavu a dal mu krátkou, tvrdou pusu.

Až na to, že se ten krátký polibek proměnil na velmi dlouhý a Christian skončil s nohama ovinutýma Alexanderovi kolem pasu. Břicha a erekce měli pevně přitisknutá proti sobě. Takhle se líbali; mokrými polibky s otevřenými ústy a s jazyky klouzajícími dovnitř a ven, nekonečné minuty. Christian se se zasténáním odtáhl, lapal po dechu. „Pokud se budeme dál líbat, nikdy se nezvládneme dostat k sexu. No tak. Mazání. A kondom.”

„Tady,” ozval se tichý hlas.

Christian otočil hlavu a podíval se na Milu. Ležela na boku a sledovala je. Ta její pěkná tvář byla uzardělá. Přistrčila k němu mazání a kondom.

Christian zdráhavě řekl Alexanderovi: „Slez ze mě. Potřebuju se připravit. S tebou na sobě to nezvládnu.”

Alexander mu vzal mazání. „Udělám to.”

„Jsi si jistý, že víš jak? Už jsem to nějakou dobu nedělal a pokud to neuděláš pořádně, bude to bolet jako čert.”

Alexander mu věnoval pohled. „I ženy mají anální sex, víš?”

Správně.

Alexander se z něj svalil.

Očima přejel po Christianově nahém těle, bylo to skoro jako fyzický dotyk. „Roztáhni nohy,” řekl, hlas měl hluboký a ochraptělý.

Christian to udělal a pak mu Alexander odstrčil stehna stranou a svými dlouhými, kluzkými prsty se dotýkal jeho vchodu, masíroval jej. Christian si skousl spodní ret, nebyl si jistý, jestli by měl vyrazit boky nahoru nebo dolů, a nakonec se spokojil s horečnatým svíjením. Musel mít zuby zaťaté, aby nezačal prosit o víc. Tam dole byl velmi citlivý. Příliš citlivý.

Pomalu do něj vklouzl jeden prst. Pálilo to, jenom trochu, a Christian se kolem něho sevřel, jak se snažil to pálení zintenzivnit. Byl to dobrý pocit a chtěl víc. „No tak, nejsem z porcelánu. Zvládnu to.”

Alexander měl napjatou tvář, čelist měl pevně sevřenou. „Ne. Když začneme, nebudu něžný.”

Christian se zachvěl, zavřel oči. Během pár minut ho Alexander prstil tvrdě a hluboko. Propracoval dovnitř vedle prvního prstu druhý a tentokrát cítil vážně skutečnou bolest, jak se mu svaly natáhly, aby se přizpůsobily tomu vniknutí, ale to jenom přidávalo na celé té senzaci. Akorát to kvůli tomu bylo ostřejší a lepší. Christian přirazil boky zpět proti Alexanderově ruce a penis měl kvůli tomu tlaku a stisku na vnitřnostech tvrdší, oblé prsty se mu zachytávaly o okraj vchodu s každým přírazem Alexanderovy ruky. Cítil, jak se mu v koulích stupňovalo napětí, jak jej dělal prsty, ale to nestačilo. Pořád se cítil dutý, prázdný.

„Další?” řekl Alexander, hlas měl neuvěřitelně hluboký.

„Jo,” hekl Christian, byl na pokraji doprošování.

Alexander přidal třetí prst a Christian už nedokázal utvořit žádná slova. Byla to jen smyslová data – chladné povlečení pod ním, teplo Alexanderova těla proti němu, pach potu a mlíčí. To, jak absurdně cítil svou zadnici, naprosto plnou třemi tlustými prsty, otvor už roztažený a bolavý a Alexanderovy prsty se nemohly nijak srovnávat s velikostí jeho penisu. Christianovi se kolem těch prstů sevřely svaly a Alexanderovi se zadrhl dech.

„Dobrá, to stačí,” vycedil Alexander.

Prsty pomalu vyklouzly ven, zanechaly Christiana s pocitem prázdnoty a chladu.

To šustění balíčku s kondomem jej vzrušilo způsobem, co se nedal popsat.

Christian zhluboka dýchal a přinutil se otevřít oči. Byl tam Alexander, zrudlý, rozcuchaný a vzrušený, oči tmavé a divoké – jeho klid pryč – a pak Christian cítil tlak Alexanderova penisu proti svému kluzkému, bolavému vchodu. Alexander rukama vklouzl pod Christiana a zvedl mu boky.

Kvůli tomu, jak do něj pomalu vklouzl Alexanderův penis, se Christian zřekl veškerého přemýšlení a mohl akorát sténat. Ten zvuk vycházel někde z hloubi jeho hrudi. Zvrátil hlavu dozadu, rukama v pěstích svíral povlečení tak silně, že měl znecitlivělé prsty. Slyšel, jak se Alexander roztřeseně nadechl.

„Ježíši,” řekl Alexander, hlas se mu chvěl.

Další příraz, co mu udeřil do prostaty, a Christianovy se protočily oči vzad. Bože. „Jo, tam.”

Christian rozpletl ruce z prostěradla, ovinul paže Alexanderovi kolem zad, přitáhl si ho blíž a jejich ústa se setkala v dalším hlubokém, hladovém polibku. Kvůli té senzaci svého vlastního penisu lapeného mezi jejich těly, kluzkými potem a ejakulátem, vzlykl.

Alexander zrychlil tempo a Christian zaryl nehty do Alexanderových zad, jak rozechvěle zavřel oči a ústa se mu otevřela do tvaru písmene O. Bože, přišel mu uvnitř tak dokonalý, dlouhý a masivní, roztahoval ho do té tenké hranice mezi bolestí a potěšením. Každý příraz hnal Christiana k šílenství. Sténal a prosil o víc a nedokázal přestat a Alexander na tom nebyl o nic lépe, bručel a sténal nad ním, jak se spolu pohybovali.

Zanedlouho se Alexanderovo sebeovládání naprosto zlomilo a on začal přirážet veškerou silou.

„Ach bože,” zalapal Christian, jak Alexander zaklonil hlavu, to tempo nebylo nic než horečnaté. Živočišné. Postel pod nimi skřípala a vzduch prosycoval pach sexu. Christian věděl, že Alexandera svíral tak silně, že mu udělá modřiny, ale nedokázal se pustit, nedokázal se dostat dostatečně blízko. Drápal Alexandera po ramenech a bručel, ovíjel své nohy Alexanderovi kolem pasu. Vchod měl přecitlivělý a bolavý a prostě chtěl víc, víc Alexandera v tomhle dokonalém úhlu, rychle a brutálně, jak do něj vrážel, jak ho tak dobře a tak moc naplňoval—

Alexander se odtáhl a shlédl na něj. Jejich pohledy se setkaly. Poslední příraz, tvrdý a pronikavý, a Alexanderovi zacukalo ve svalu podél jeho tváře, oči se mu rozšířily a rozostřily. Břichem tlačil proti Christianově tvrdému penisu a Christian se prohnul v zádech, jak se s výkřikem udělal. Rukama se držel Alexanderových ramen tak silně, že to pravděpodobně bolelo. Něco říkal, ale neměl ponětí, co to bylo. Alexander na tom nebyl o nic lépe, supěl ze sebe něco, co znělo jako „kurva” nebo možná „bože”. Christianovým tělem procházely záchvěvy a Alexander, co na něj klesl, se také třásl.

„To bylo— Já...” podařilo se Christianovi, hlas měl roztřesený.

Alexander mu bručel do hrdla, ztěžka dýchal, tělo měl těžké a horké a dokonalé. Tak zkurveně dokonalé.

Christian si nebyl jistý, co ho přimělo otočit hlavu, ale něco ano.

Pohled mu padl na Milu.

Zírala na ně s velmi podivným výrazem na tváři.

Ale pak se usmála a Christian si pomyslel, že si to pravděpodobně jenom představoval.

„Byl velmi dobrý, co?” řekla s potutelným úšklebkem.

Christian se zadýchaně zasmál. „Jo. Celkem dobrý.”

Alexander se vytáhl a svalil se z Christiana a lehl si vedle něj. Sundal si kondom, zavázal ho a hodil ho do odpadkového koše vedle postele. „Celkem dobrý? Mám se urazit?”

Christian otočil hlavu a usmál se na něj, stále byl z té blaženosti v eufórii. Doslova se musel kousnout do jazyka, aby neřekl něco směšného jako „Byl to nejlepší sex mého života.” Nebo: „Prosím, znovu mě ojeď a už nikdy ze mě nevycházej.”

„Celkem dobrý je celkem dobrý, ne?” řekl místo toho a poslal mu vzduchem polibek.

Alexander na něj chvíli zíral, než ho najednou sevřel kolem hrdla, naklonil se k němu a přitiskl jejich ústa k sobě.

Christian se k němu naplno otočil a zavřel oči, vychutnával si ty výborné malé záchvěvy potěšení, co jím procházely, jak se pomalu líbali. Nepamatoval si, kdy naposledy si tak moc užil prostý akt líbání.

K zádům se mu přitisklo jemné ženské tělo a Christian ztuhl a otevřel oči.

„Už jste se pobavili, kluci,” řekla Mila zlehka. „Teď je řada na mě.”

Alexander ho přestal líbat a Christian v sobě potlačil ten nával rozmrzelosti. Bylo to směšné. Mila měla pravdu: měli si užívat ve trojce a do teď ji zanedbávali.

„To je naprosto jeho chyba,” řekl Christian, otočil se na ni a nasadil úsměv.

Oplatila mu ho a políbila ho.

Christian zavřel oči a snažil se v tom polibku ztratit, a přesto necítil nic než pocit povinnosti. Alexanderovo pevné tělo se mu tisklo k zádům a svou velkou rukou, co byla těžká a dokonalá, mu hladil břicho. Kvůli tomu lapal rozkoší. Alexander mu okusoval ušní lalůček.

Jo, odhodlal se Christian, jak cítil, že mu penis začal znovu tvrdnout.

Tohle půjde.
--------------------------------------------


~ Pffft, četli jste někdy něco trapnějšího? Sex byl super, ale ty vsuvky... Ani v příští kapitole Milu ještě neodepíšeme. ~


Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

8 komentářů:

  1. Mila už mi tam vyloženě vadí divím se že do toho Cris ještě šel , moc děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Wau super kapitola. A brzy. Moc děkuji. Docela se divím, že se Mila nesebrala a nešla pryč. Kluci naprosto úžasný. Fakt jsem zvědavá jak to bude pokračovat když je vlastně Alexander "normální " 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Proč s křikem neutekla? Chjo, Mila je vážně křen. Taková pěkná postelová scéna a... Křen... Autorka má ty trapný vsuvky evidentně v oblibě. Pořád doufám, že si to Mila příště neužije, jak by chtěla, a pronto zdrhne ze scény... Děkuji za překlad :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já takhle vidět partnera tak prchnu, a ona čučí. A ještě se dožaduje pozornosti. No kdo chce kam, ..... . Vždyť si to vymyslela sama

    OdpovědětVymazat
  5. By mi bylo trapně, takto si říkat o pozornost. Ji nedošlo že je tam navíc?! 😅😁 Moc děkuji za překlad.

    OdpovědětVymazat
  6. Tretie kolo u vozu a ešte jej to nedošlo. Veľmi pekne ďakujem 🧡🧡🧡

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuji za další super kapitolu 😍.

    OdpovědětVymazat