pátek 6. března 2020

JAB2 - kapitola 6


Kapitola 6


Když bylo Christianovi čtyři, učitelka ze školky ho poslala domů s poznámkou, kde bylo psáno:

„Christian je velmi chytrý, aktivní chlapec, ale má problém: příliš se váže na hračky ostatních dětí a nakonec se rozbrečí, když si majitel vezme hračku zpět.”

O šestnáct let později jak Christian kráčel ze školy domů, si žalostně pomyslel, že se od té doby evidentně změnilo jen málo.

Až na to, že se na Alexandera Sheldona nevázal. Jen se s ním chtěl svléct a zpotit— bez přítomnosti jeho přítelkyně.

Christian se uchechtl a potřásl hlavou. Měl Milu rád: byla sexy, dostatečně hodná a byla s ní sranda. Když ho tak rozkošné dívky pozvaly do trojky, Christian o tom normálně nepřemýšlel dvakrát. Sex byla zábava a zatímco možná preferoval chlapce, jednou za čas neměl nic proti sexu s dívkami. Problémem bylo, že souhlasil s trojkou ze všech špatných důvodů. Jo, Mila ho přiměřeně přitahovala— byla krásná— ale byl to její přítel, co do něj zapadal jako kolečko do soustrojí. Když to dopadlo tak, že on a Alexander se měli prostě podělit o Milu, Christian byl zklamaný, ale řekl si, že si aspoň může užít ten pohled.

Problém tkvěl v tom, že užívat si pohled mu už nestačilo. No jasně, ten chlap byl trochu podivín, ale pokaždé, když ho Christian viděl, chtěl z něj strhnout to dokonale upravené oblečení a...

„Jsi idiot, Chrisi,” zamumlal. Zamilovat se do normálních kluků nikdy nekončilo dobře. Zkusil to, nevyšlo to. A nezáleželo na tom, že si byl značně jistý, že Alexandera přitahoval. Většina lidí byla v určitém bodě ve svém životě vůči bisexualitě zvídavá; to nic neměnilo. Alexander byl ve vážném vztahu a nikdy by nechtěl takového „záletníka”. Dal jasně najevo, jak Christiana nenáviděl.

Jo, udělal správnou věc, že odmítl Milinu pozvánku se k nim znovu připojit; včera v noci to už bylo dost špatné.

Christian si olízl rty, vzpomněl si na Alexanderovy pevné rty pod svými, na Alexanderův jazyk ve svých ústech. Byla to samozřejmě nehoda, ale poté se jen stěží dokázal soustředit na oblažování Mily, hladově zíral Alexanderovi na rty a chtěl je znovu. A jak Alexandera sledoval, jak šuká Milu, chtěl tak moc zaujmout její místo. Chtěl ji odstrčit. Chtěl být pod Miliným přítelem. Chtěl, aby Alexander šukal jeho.

„Idiote,” zamumlal Christian znovu. Musel se nechat ojet, pronto. Dobrá, tvrdá šukačka bylo přesně to, co potřeboval, aby toho chlápka dostal z hlavy.

Alexander Sheldon pro něj nebyl.
--------------------------------------------


~ Příští kapitola bude značně delší a čeká nás konečně nějaký ten pokrok. Možná. Tedy aspoň trošičku. ~


Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

7 komentářů:

  1. Za kapitolku děkuji. Ale proboha už nenapínej. Dekuji za každý překlad.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím že v tom máme jasno všichni , Míla ať si hledá jiný vztah Alexe potřebujeme jinde , děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Ano... Potřebuju, aby se to někam pohnulo. XD Alespoň dobrá líbačka. Co? Ne? Děkuju za překlad :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ďakujem 🧡 tak už voľačo bude?

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat