pátek 27. března 2020

JAB2 - kapitola 10


Kapitola 10


Mila Bursellová nebyla hloupá. A ani nebyla nevědomá. Lidi si často mysleli, že byla jen typická hloupoučká pěkná holka a jen vzácně ji brali vážně, ale jí to nevadilo: bylo to dokonce zábavné.

Neušlo jí, jak se Alexander díval na Christiana – jako kdyby byl ta nejlahodnější věc na světě a jako kdyby ho chtěl zlíbat od hlavy až k patě – ale Mila svého přítele vážně nemohla obviňovat. To byla celkem běžná reakce na Christiana Ashforda a ona se v tomto ohledu nijak nelišila. Bylo by od ní strašně pokrytecké, kdyby byla naštvaná kvůli tomu, že Christian Alexandera přitahoval.

Ne, to, že Alexandera přitahoval, ji zase tolik netrápilo; řekla Alexanderovi pravdu, že jí přišlo velmi sexy je sledovat. Ale trápila ji síla té přitažlivosti.

Nelíbilo se jí, jak se na sebe během sexu dívali a jak se během sexu chovali. Když Alexander šukal Christiana a ona se k tomu pokusila přidat, odstrčili ji. Ani jeden z nich nebyl hrubý a ona si ani nebyla jistá, jestli to bylo úmyslné – prostě se zdálo, že zapomněli, že tam vůbec byla, byli příliš soustředění sami na sebe.

Když ji oblažovali, nebyl to problém, ale Milu tak nějak rozrušilo, že se čím dál častěji musela vpasírovat mezi ně, aby si Alexanderovu pozornost udržela. Bylo to... zneklidňující. Velmi zneklidňující.

Když přišla na to, že Christian Alexandera přitahuje, a navrhla tu trojku, nečekala, jak silná ta přitažlivost byla. Čekala, že to ona bude ústřední bod trojky. Ona a ne Christian. Ze zpětného pohledu měla tu situaci lépe zhodnotit, než udělala nějaký zbrklý návrh, ale byla až příliš vzrušená vyhlídkou na to, že bude mít znovu sex s Christianem, než aby to vážně promyslela.

Měla to vědět. Alexander nenáviděl nevěru víc než cokoli jiného, takže to, že Christiana políbil bez jejího předešlého uvědomění, ji mělo vybudit do pozoru. Ale po bitvě byl každý generálem a co se stalo, se stalo.

Mila si povzdechla. Už to byly dva týdny, co se Christian stal pravidelným rysem jejich sexuálního života, a nezdálo se, že by se ta přitažlivost vůbec zmírnila.

Po její žádosti už spolu neměli sex v její nepřítomnosti, ale někdy Mila přemýšlela, jestli na její přítomnosti vůbec záleželo.

'Mohla bych tu stejně dobře nebýt,' myslela si ne bez hořkosti, jak je při sexu sledovala, a znovu si nemohla pomoct a cítila se jako páté kolo u vozu.

Ale stejně musela uznat, že to bylo neuvěřitelně sexy.

Christian byl nadranc, ústa nateklá a rudá a mokrá, oči široké a zorničky rozšířené, tváře zčervenalé. Vlasy ztmavlé potem měl rozcuchané. Dokázala pochopit, proč na něj Alexander tak zíral; a dokázala pochopit, proč ho tak ojížděl, s přírazy bez kontroly a dost silnými na to, že se pod náporem jeho chtíče oba houpali kupředu. Někdy Milu napadla ta absurdní myšlenka, že kdyby měla penis, taky by chtěla Christiana ojet. Ne že ho nechtěla ojet teď – samozřejmě že chtěla – ale Christian měl jisté... kouzlo, kterého si muži cenili, tím si byla jistá. Stálo za to ho ojet.

Přinejmenším se zdálo, že si to Alexander rozhodně myslel. Výraz měl téměř brutální, jak sledoval Christiana pod sebou. Kvůli tomu byla bolavě mokrá – a ztrápená a žárlivá. Takhle se na ni nikdy nedíval, když měl sex s ní. Vždycky měl sám sebe i svůj výraz pod kontrolou. Vždycky.

Ale s Christianem ne.

V Mile se vzedmul strach a přisunula se blíž k nim. Položila ruku na Alexanderova široká, silná záda a pohladila jej, ale nezdálo se, že by si toho byť jen všiml, oči upíral jenom na Christiana.

Sundala ruku a zaťala ji.

'Je to jenom sex,' řekla si pro sebe. Jenom sex. Alexander miloval ji; tím si byla jistá. Možná ho Christian fyzicky přitahoval, ale miloval ji, Milu. Christian byl ten, co každý večer odešel; ona byla ta, co zůstala a dělila se s Alexanderem o postel.

Alexander by ji nikdy nepodvedl nebo by ji neopustil – zvlášť ne kvůli muži. To bylo něco, čím si byla naprosto jistá. Mila tu historku neznala do podrobností, ale věděla, že Alexanderův otec byl prolhaný, nevěrný mizera, co zlomil jeho matce srdce tím, že ji neustále podváděl s muži. Alexander nenáviděl svého otce a všechno, co symbolizoval. Alexander byl až přespříliš věrný.

Neměla se čeho obávat. Ničeho. Nanejvýš za pár týdnů Christian Ashford zmizí z jejich života a Alexander bude zase jenom její.

Mila někdy přemýšlela, jestli by tuhle úmluvu měla sama ukončit, ale měla pocit, že to by byla chyba. Bylo lepší, když Christian Alexandera znudí nebo naopak. Christiana to stejně brzy určitě znudí. Všichni přece jenom věděli, že Christian byl záletník.

Neměla se čeho obávat.
--------------------------------------------


~ Jo, jen si to dál namlouvej... ~
~ V příští kapitole budou Vánoce! ~

Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

7 komentářů:

  1. Trubka. :D A já pořád čekám na ten okamžik, kdy jim tahle trubka zmizí ze života. :D Děkuji za překlad :D

    OdpovědětVymazat
  2. vánoce hurá tak Mílu pošleme Santovi jako dárek ,moc děkuji

    OdpovědětVymazat
  3. Holka, ty jsi tak naivní. Tak už to vzdej a nech kluky o samotě.😁 Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  4. To vážně celé nedomyslela. 😅 Díky za překlad.

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem 🧡 no moc to nepremyslela. Čo je najhoršie na švédskej trojke? .... Zabudnúť na tretieho 😂😂😂

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat