čtvrtek 21. listopadu 2019

LMW - kapitola 133


Kapitola 133 – Narození


Cyklus růstu magických bylin středního řádu byl mnohem delší než u bylin nízkého řádu. You XiaoMo použil rozředěnou duchovní vodu a pak ji ještě trochu víc rozředil pouze na magické byliny 4. řádu. Neměl v plánu použít rozředěnou duchovní vodu na magické byliny 5. a 6. řádu.

Když You XiaoMo dodělal svou práci na políčkách, přešel k magických bylinám, co vykopal tehdy v ledové jeskyni. Poté, co se těch zhruba deset magických bylin tolik dnů máčelo v duchovní vodě, prospívaly. Některé z nich dokonce začaly vytvářet semínka.

Když už byla řeč o semínkách, You XiaoMo pomyslel na další várku semínek, co nekoupil. Byla to semínka, co se vytvořila během růstu magických bylin. Jedna rostlina vytvořila 3 až 4 semínka. Některá byla dobrá, zatímco některá špatná. Ale když se to shrnulo, těch špatných bylo pár.

Jelikož předtím koupil hodně semínek, nepoužil semínka, co získal během růstu, takže je všechna posbíral a uložil do zásuvek. Už dřív je prozkoumal a každé semínko bylo mnohem nalitější a lesklejší než ty, co koupil v obchodě.

Ale protože věděl, že magické byliny vytvoří semínka, nestaral se o to, kolik jich bylo.

Co se týkalo toho, proč ve městě HunJi koupil tolik semínek, bál se, že kdyby chtěl koupit jen pár od každého druhu, ten starý muž z Centrální dílny by mu žádné neprodal. Protože kdyby jich bylo příliš málo, nevydělal by tolik zlatých.

Ale nejdůležitější bylo, že musel počkat, až magické byliny vytvoří nová semínka, než by je mohl znovu zasadit. To by znamenalo mrhání časem. To samozřejmě platilo, jen když neměl nedostatek peněz.

Když se You XiaoMo vrátil do malé dřevěné chatky, pohled mu padl na vejce démonického zvířete 8. řádu. Aristokratický vlk byl démonické zvíře středního řádu. Když šel naposledy do knihovny, přečetl si to ve svitku. Aristokratický vlk byl démonické zvíře silového a rychlostního typu a jeho srst byla stříbrně bílá a velmi jemná. Pokud člověk pominul jeho divoké a násilné charakteristiky, bylo to nepochybně velmi nádherné démonické zvíře.

Tento druh démonického zvířete byl velmi vhodný k boji a také byl vážně dobrým kandidátem k provázání.

Ale You XiaoMoa zaujala jedna věc. Ve svitcích bylo zaznamenáno, že velmi dávno nebyla pokrevní linie Aristokratického vlka omezená na 8. řád. Povídalo se, že byli vlčí bohové 11. a 12. řádu.

Ale teď už byli čistokrevní Aristokratičtí vlci vzácnější a vzácnější. Neexistovali žádní Aristokratičtí vlci ve vyšším řádu než 8. Muselo se zmínit, že Aristokratičtí vlci ve vyšším řádu než 8. byli schopní proměny na člověka.

You XiaoMo oběma rukama zvedl démonické vejce a přitom se oddával svým nejdivočejším fantaziím. Mohlo by tohle být vejce čistokrevného démonického zvířete? A pokud ano, neznamenalo by to, že by měl legendárního Vlčího boha?

Kdyby to tak bylo, dokonce by se i ze sna probudil se smíchem. Byla příliš velká škoda, že to bylo „jen kdyby”.

You XiaoMo sklonil hlavu a podíval se na vejce démonického zvířete. První senior řekl, že nejlepší dobou k vytvoření pouta bylo před vylíhnutím démonického zvířete nebo během jeho mládí. Takhle během procesu provázání nedocházelo k příliš velkého vzdoru. Kdyby démonické zvíře příliš silně vzdorovalo, bylo by těžké jej ovládat. Mág mohl dokonce utrpět zpětný ráz.

Když viděl, že se toto vejce mohlo každou chvíli vylíhnout, musel této doby využít a vytvořit si pouto. Ale... You XiaoMo si vzpomněl na něco dalšího, co první senior řekl.

Počet démonických zvířat, s kterými mág mohl vytvořit pouto, záviselo na jeho vlastní duševní síle. Silnější duševní síla mohla provázat víc démonických zvířat. Také to vlastně záviselo na řádu duše.

Například mág 3. řádu se obvykle mohl provázat se třemi démonickými zvířaty. Řád démonického zvířete závisel na mágově schopnosti vytvořit pouto. Později při každém zvýšení řádu se dalo přidat další démonické zvíře. Ale protože existoval limit, většina mágů se neprovázala jen tak s nějakým démonickým zvířetem.

You XiaoMo teď byl mág 3. řádu. Podle tohoto principu mohl vytvořit pouto se třemi démonickými zvířaty. Ale nevěděl, jestli jeho nynější síla stačila na to, aby vytvořil pouto s démonickým zvířetem 8. řádu.

Po chvilce váhání se rozhodl to zkusit.

Příležitost šla vždycky ruku v ruce s nebezpečím. Pokud člověk neměl odvahu to zkusit, jak by dosáhl pokroku?

S touhle myšlenkou You XiaoMo odhodlaně položil pravou ruku na vejce démonického zvířete. Z dlaně jeho ruky do vejce vytrvale vtékal nával duševní síly.

Životní síla uvnitř byla očividně velmi zdravá a silná. Jeho tep byl velmi mocný a srdce mu silně tlouklo. I když byl stále ve skořápce, cítil mdlý nátlak vydávaný pokrevní linií Aristokratického vlka.

Něžná duševní síla plynula skořápkou vejce a ovinula se kolem titěrné životní síly uvnitř. Velmi hladce a aniž by vyvolala nějaký vzdor z té malé životní síly. Dokonce cítil, že ta životní síla ve vejci ze sebe vypravila příjemné zasténání, jako kdyby se snažila něco říct.

You XiaoMo se okamžitě rozhodl vlít svou duševní sílu do prostoru mezi obočím Aristokratického vlka. Nečekaně a bez obtíží uspěl. Velmi rychle vycítil, jak se vytvořilo pouto mezi člověkem a zvířetem. Bylo to jako neviditelné omezení.

You XiaoMo odolával tomu návalu radosti ve svém nitru. Opatrně duševní sílu stáhl. Pak vejce zvedl a plný radosti se na něj podíval. Tohle bylo jeho první provázané zvíře a byl to Aristokratický vlk 8. řádu. V porovnání s ostatními mágy měl nesmírné štěstí!

Ale překvapilo jej, že celý ten proces se zdál nesmírně hladký. Rozhodně to nebylo tak těžké, jak to první senior popisoval. Ať si hlavu lámal, jak chtěl, stejně to nechápal.

Jelikož si s Aristokratickým vlkem vytvořil pouto, cítil teď životní sílu sálající z vejce. Ta životní síla mu povídala, že se vylíhne za tři dny.

Tohle bylo vlastně velmi rychlé. Když to vejce předtím dostal, sice cítil životní sílu uvnitř, ale jasně bylo celkem daleko od vylíhnutí. Nečekané bylo, že když ho donesl domů, po pár dnech už se mělo brzy vylíhnout. Ale velmi se na to těšil. Jak bude ten novorozený Aristokratický vlk vypadat?

Zatímco si You XiaoMo uchovával tento vzrušený pocit, tři dny pokračoval ve výrobě magických pilulek. Konečně nastal den, kdy uvítá Aristokratického vlka.

Jelikož za ním Ling Xiao za ty tři dny nepřišel a protože neměl jak ho zkontaktovat, neřekl mu o líhnutí Aristokratického vlka. Když You XiaoMo ten den brzy z rána udělal všechno, co musel, vstoupil do své dimenze.

To vejce démonického zvířete uložil na dvorek na kamenný podstavec, do prohlubně míněné pro kotlík. Aby se Aristokratický vlk připravil na své narození, pohltil veškerou duchovní energii v dimenzi. Ale když vycítil You XiaoMovu přítomnost, vejce najednou radostí poskočilo. Párkrát se zakomíhalo, jako kdyby mělo radost, že ho vidí.

You XiaoMoa to nepřekvapilo. Během těchto dní si už zvykl na to, že vídal živé dovádění vejce démonického zvířete. Jednoduše řečeno byl vážně příliš energický.

Jednoho dne se démonické vejce vykutálelo z dřevěné chatky do pole s magickými bylinami. A aby upoutalo jeho pozornost, začalo kolem něj vesele a s lehkým srdcem skákat. Vlastně skákalo kolem dokola před ním. Vážně ho to k smrti vyděsilo. Co kdyby se skořápka rozbila? Neznamenalo by to, že se nebude moct normálně vylíhnout?

V jeho mysli se malé démonické zvíře, co se nemohlo normálně vylíhnout, rovnalo předčasně narozenému dítěti.

Od té chvíle mu You XiaoMo zakázal skákat nahoru a dolů a dovolil mu se akorát kymácet ze strany na stranu.

To malé démonické zvíře bylo nesmírně inteligentní. Od té chvíle už neposkakovalo. Když ho vidělo, pokaždé se kymácelo za strany na stranu, aby vyjádřilo svou radost.

You XiaoMo k němu přešel a vzal ho do náručí, pohladil ho po hlavě. To malé démonické zvíře oddělené vrstvou skořápky se mu s velkou láskou otíralo o ruce. Ta milující interakce nebylo jako chování pána a sluhy, spíš to bylo víc jako opravdická radost.

Po chvilce mazlení You XiaoMo položil démonické vejce. Dneska byl den, kdy se malé démonické zvíře vylíhne. Kdysi sledoval Animal Planet a věděl, že většina zvířat přilne k první věci, co po narození spatří. A tak chtěl na vlastní oči vidět narození malého démonického zvířete. Také chtěl být první, koho spatří.

Malé démonické zvíře, které položil zpět na kamenný podstavec, se odkoulelo zpět do díry.

Když se přestalo pohybovat, povrch skořápky najednou vyslal intenzivní paprsek bílého světla. To bílé světlo začalo silně problikávat. Pak se duchovní energie v dimenzi začala vzdouvat a vlévat se do vejce démonického zvířete.

Tento fenomén chvíli pokračoval a zastavil se, teprve když skořápka vejce téměř pukla. Pak se ozvalo křupnutí a You XiaoMo vyskočil úlekem. Když se podíval pozorněji, zjistil, že vejce křuplo.

Ta trhlina se dál rozšiřovala a za chvilku už celé vejce bylo plné trhlinek. Pak se z té rozbité skořápky natáhla drobná, ochmýřená tlapka. Ta tlapka se chvěla, než se přitiskla ke kamennému podstavci a pak se objevila vlhká hlava s očima napůl zavřenýma. Pak se jedna po druhé ze skořápky vytáhly přední a zadní tlapky.

Malý Aristokratický vlk se rozložil na kamenném podstavci a zakňučel na omráčeného You XiaoMoa. Novorozená démonická zvířata neměla moc síly.

You XiaoMo si položil ruku na srdce, na tváři se mu zračilo překvapení a štěstí.

Tento naprosto stříbřitě bílý a nesmírně nádherný malý Aristokratický vlk byl jeho společník. Vždycky si myslel, že Aristokratický vlk bude velmi dravé démonické zvíře. Nikdy nečekal, že novorozené démonické zvíře vlastně bude takhle roztomilé.
--------------------------------------------

~ Které mládě není roztomilé, podle mě na tu dravost ještě dojde. ~

4 komentáře:

  1. wai.. tehle díl byl tak kawai.. :D děkuji za super počtení..

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za překlad a chtěla bych se zeptat jestli byste nepřeložila sci谜案集

    OdpovědětVymazat
  3. Awww, chci! 😂 Miluju vlky, jak já mu závidím!

    OdpovědětVymazat