pondělí 4. listopadu 2019

LMW - kapitola 128


Kapitola 128 – Znovu oklamaný @


You XiaoMo měl pocit, že si udělal dalšího kamaráda, a tak si po cestě zpět prostě broukal dětskou písničku „dva malí tygři”, kvůli tomu mu pár učedníků věnovalo podivné pohledy.

S tím se nedalo nic dělat. Kdo po něm chtěl, aby byl schopný zpívat akorát dětské písničky? Rodiče ho od mala vychovávali přísně. V televizi mohl sledovat jenom zprávy a současné události. Animované pohádky, fikce, popová hudba a všechno ostatní dovoleno nebylo.

Ale nebylo to tak, že se nemohl na nic dívat. Alespoň se mu každý den poštěstilo sledovat jednu hodinu televizního drama. Ale ze všeho nejvíc chtěl křičet kvůli tomu, že v nynější době televizní série vysílaly dvě až tři epizody denně. On se mohl dívat jenom jednu hodinu, tak co to kruci. Když se podíval na jednu epizodu, nevěděl, co se stalo v další. Ale takhle křičel akorát v duchu. Ještě pořád se autority svých rodičů velmi bál.

You XiaoMo otevřel dveře a vešel dovnitř. Otočil se a zrovna když zavřel dveře, vedle něj se natáhla velká ruka. V mžiku mu zakryla ústa a se značnou silou jej vtáhla dovnitř.

You XiaoMo byl vyděšený, takže z něj vyletěly všechny tři duchovní duše a sedm fyzických duší. Myslel si, že se setkal s malicherným zlodějem, ale za zlomek vteřiny ucítil známou vůni vycházející z těla za ním. Také zaslechl strašlivě známý zvuk silného a mocného tepu vycházející z hrudi toho člověka, takže se přestal vzpírat.

Když ten člověk viděl, že se nevzpírá, zájem ho přešel a zabručel: „Juniore, proč nijak nereaguješ? Neříkej mi, že se nebojíš, že tě zas a znovu poskvrním?”

You XiaoMo se okamžitě zašklebil. Tenhle mizera. Co tím myslel, že ho zase a znovu poskvrní, byl muž! Nesetkali se jenom pár dní a on měl přitom kůži o tolik tlustější.

You XiaoMo se rozzuřil, skřípal zuby a křičel: „Jo, jasně!”

Nevěřil, že by se mu kvůli muži postavil. Ačkoli byl přinucen zakusit zkušenost společné masturbace, You XiaoMo měl vždycky za to, že to byla normální zkušenost ranní chlouby, co... se musela vyřešit. Jen si navzájem pomáhali. Navíc si nedokázal představit, jak to dva muži dělají...

Ling Xiao okamžitě přestal se svým počínáním sexuálního obtěžování. Po chvilce se tiše zasmál, zatímco měl bradu položenou přes You XiaoMovo rameno. Škádlivě řekl: „Jelikož tomu nevěříš, měli bychom to prostě vyzkoušet.”

Poté Ling Xiao nečekal, až You XiaoMo zareaguje, sehnul se a zvedl ho.

You XiaoMo úlekem téměř vykřikl, ale za sekundu si okamžitě zakryl pusu, protože mu Ling Xiao se smíchem zašeptal do ucha: „Když budeš křičet, sousední učedníci sem přiběhnout.”

Kvůli podivné události při posledním tréninku už vlastně způsobil, že se tu sousední učedníci sešli. You XiaoMo nechtěl, aby se to stalo znovu. Také nechtěl, aby se ostatní dozvěděli, že byl Ling Xiao v jeho pokoji.

Ling Xiao prošel kolem přepážky a donesl ho do postele. Věnoval mu mírný úsměv a poté ho hodil na postel, zatímco You XiaoMo se na něj v úděsu díval. Naštěstí byla na posteli rozložená rozumně tlustá přikrývka.

Jakmile ho Ling Xiao pustil, You XiaoMo se okamžitě odkoulel do koutu a zvedl obě paže a překřížil si je před hrudí. Zaujal obrannou pozici. Pak navenek výhružně zakřičel, zatímco se uvnitř třásl: „Co chceš?”

„Co chci?” Ling Xiao se mírně zasmál, jak se na něj díval. „Samozřejmě tě chci poskvrnit.”

You XiaoMo se skoro zadusil vlastními slinami. Studoval Ling Xiaoův výraz s doširoka rozevřenýma očima, jako kdyby se snažil zjistit, jestli ho škádlí nebo... to myslí vážně.

Ling Xiao strašně rád vídal jeho rozzuřený výraz s očima doširoka rozevřenýma. Jasně byl malá ovečka, a přesto se rád vydával za malého leoparda. Ačkoli byli malí leopardi také velmi roztomilí, to hlavní na tom bylo, že neměl ostré drápky. Spíš měl jenom dvě tlusté tlapky.

Pod jeho obranným pohledem se Ling Xiao sklonil a vzal přikrývku do rukou. Potěšeně se podíval na You XiaoMoa v koutku, koutky úst se mu protočily nahoru, zatímco řekl: „Vlastně... se nerad vynucuji na ostatní, radši preferuji... konsenzuální sex!”

You XiaoMovo zbabělé srdce okamžitě explodovalo.

Kon...kon...kon... konsenzuální sex. Nemohlo to být to, co si myslel, že?

Ling Xiao nedokázal potlačit své pobavení. Jako kdyby jeho pochyby prohlédl, svůdně řekl: „Ach, je to přesně to, co si myslíš. Co ty na to? Máš zájem to se mnou zkusit?”

Zkusit, zkusit, zkusit... zkus si to sám, ty!

Jeho ubohé srdíčko. Za dnešek bylo vyprovokované mnohem víckrát než všechny ty případy v minulosti.

You XiaoMo si uboze myslel, jak mohl být Ling Xiao tak hrozný. Malý človíček v jeho srdci bušil do své hrudi. Jak to, že takové věci dokázal říct s tak vážnou tváří? Mohlo to být tak, že dva muži to vážně mohli... dělat?

Určitě začínal bláznit.

You XiaoMo silně potřásl hlavou, odhodlaný to nezkusit.

Ling Xiao se nenaštval. Najednou potáhl za přikrývku, co měl v rukách, a silně si ji přitáhl k sobě. You XiaoMo nebyl připravený, zapomněl, že byl na přikrývce. Jelikož se nedokázal zadržet, aby se s tou přikrývkou nepohnul, padl naznak. Aniž by Ling Xiao čekal, až se vyškrábe zpět, popadl ho za obě nohy a přitáhl ho.

Než se You XiaoMo vzpamatoval, Ling Xiaova pohledná, zvětšená tvář se mu objevila před očima, kvůli čemuž úlekem nadskočil. Už se nechoval tak statečně jako před chvilkou a vykoktal: „Ty, co to vůbec chceš?”

„Copak jsem ti to už neřekl?” Ling Xiao ho prsty pravé ruky něžně pohladil po tvářích. Ať už šlo o jeho počínání nebo slova, všechno bylo zbarvené smyslností a svůdností.

„Ale, ale, já jsem muž...” You XiaoMo byl v tváři vážně rudý a jak mluvil, koktal.

„Já vím. Nikdo to neví jasněji než já.” Ling Xiaův úsměv se ještě víc rozšířil. Významně řekl: „A copak jsem ti to už dřív neřekl? Muž s mužem vážně jde.”

„Vážně?” You XiaoMo vykulil oči. Jak to řekl, vážně si chtěl vlepit pořádnou facku. Teď nebyl čas na to se trápit, jestli to bylo skutečné nebo ne.

Jak to Ling Xiao zaslechl, samozřejmě si nemohl pomoct a řval smíchy. Dál se smál, zatímco You XiaoMo protáhl obličej. Přestal se smát, teprve když byl You XiaoMo na pokraji hněvu z rozpaků.

„Juniore, musíme to akorát jednou zkusit a budeš vědět, jestli to jde nebo ne,” řekl Ling Xiao tichým hlasem. A pak využil You XiaoMova šokovaného stavu, nahnul se k němu a popadl ho za čelist. Ling Xiao zakryl You XiaoMovy rty svými a silou je sál.

You XiaoMoa to překvapilo. Jak cítil, jak mu rty kvůli tomu sání znecitlivěly, konečně se začal vzpírat. Jelikož měl nohy od sebe, takže v nich neměl žádnou sílu, mohl vzdorovat akorát rukama.

Neměl ponětí, že čím víc se vzpíral, tím víc to Ling Xiaa vzrušovalo. You XiaoMovo slabé počínání nebylo ani v nejmenším schopno jej setřást. Kvůli těm rukám se místo toho chvěl po celém těle a chtíč v jeho očích byl hlubší a hlubší, až byly plamenně horké a vařící. Prostě rozvázal pásek na vlastním pasu a odhodil svou róbu stranou. Oddělená jen tenkou vrstvou spodního oděvu byla ta nateklá, obrovská věc mezi jeho nohama obzvláště nápadná.

You XiaoMo to zahlédl, když sklonil hlavu, a okamžitě mu vstaly všechny vlasy na hlavě.

Tohle nebylo poprvé, co viděl Ling Xiaova malého bratříčka. Také to nebylo podruhé. Spíš se už celkem párkrát setkali. Ale pokaždé, když ho viděl, si nemohl pomoct a zachvěl se. Vážně byl výjimečně velký. Vždycky když mu vypomáhal, ho pak ruce druhého dne strašně bolely, takže nemohl ani vyrábět magické pilulky.

Když Ling Xiao viděl jeho reakci, potěšeně se zasmál. Párkrát trhl dolní půlkou těla, tou obrovskou nateklou a tvrdou věcí se mu otíral o vnitřní stranu stehen.

You XiaoMo okamžitě zalapal po dechu. Jelikož byl malý panic, jeho tělo rychle zesláblo. Nemohl si pomoc a mysl se mu zatoulala zpět ke scéně z posledně, co byla erotická a stimulující. Najednou se mu rozpálil nos, jako kdyby mělo něco vytéct. Rychle si vyděšeně zakryl nos.

Když přemýšlel, co by to mohlo být, najednou měl pocit, jako by do něj uhodil blesk. On... on... on... vážně se stával víc a víc abnormální.

Ling Xiao propustil ty malé rty, co ze všeho toho sání zrudly. Jak se díval na jeho výraz, potichu se zasmál. Pak znovu sklonil hlavu a jemnými, lehkými pohyby mu okusoval ušní lalůček. Pak šel dál dolů. Ani jeho velké ruce nezahálely, neboť se pomalu přesouvaly z You XiaoMovy tváře na hruď. Ling Xiao se konečky prstů chopil těch dvou malých růžových bodů na You XiaoMově hrudi a celkem silně je párkrát štípl a zkroutil.

Kvůli takovému stimulujícímu pocitu, co se malému panici přeléval v těle, sebou nekontrolovatelně cukal. Z těch dvou bodů na hrudi se mu ve vlnách šířila příjemná senzace jako elektrický šok a způsobovalo, že se mu tělem šířila vlna za vlnou. Bezděky mu mezi rty utekly svůdné steny. Ten potlačovaný hlas byl téměř na pokraji ztráty kontroly.

Ling Xiao zvedl hlavu a políbil ty malé rty, spolkl zbytek toho sténání. Pak zvedl druhou ruku a rychle ve vzduchu propletl pečeť. Byla stejná jako bariéra, co pro You XiaoMoa obvykle vztyčil.

Nebylo to poprvé, co byl You XiaoMo vzrušený, ale pokaždé, když se vzrušil, to bylo stejné jako poprvé. Zjistil, že bylo velmi těžké se ovládat.

Brzy ho Ling Xiao očaroval a zapomněl, kdo vůbec je. Rozverně zaplétal vlastní jazyk s jeho, což vydávalo kluzké, smýkavé zvuky. Rukama instinktivně obkroužil kolem Ling Xiaova zátylku. Nohama mu sevřel ten silný, štíhlý pas, jako kdyby z něj celým tělem visel jako koala.

Ling Xiaa to potají potěšilo a byl rád, že ten mladý muž byl kvůli němu posedlý chtíčem. Ale jeho reakce vyprovokovala jeho vlastní chtíč, takže se znovu a znovu vzdouval. Naléhavě strčil jednu ruku do jeho oděvu a uváženě jej hladil. Jak v rukách cítil tu teplou a sametovou texturu, vydal ze sebe mírný, tichý sten.

Zrovna když Ling Xiao přesunul ruce k You XiaoMově spodnímu oděvu, jak to chtěl vzít o krok dál, zvenku se ozvalo zaklepání na dveře...

Ling Xiaovy ruce na okamžik ztuhly. Když se chtěl znovu podívat, člověk pod jeho tělem už vypadal jako pták, kterého vyplašilo břinknutí tětivy. Jak se tím úlekem vzpamatoval, na celé jeho tváři se zračil šok.
--------------------------------------------


~ Ježkovyočííííí, a tak to pěkně začalo. Kdo je ten pitomec za dveřmi! Neboli v angličtině "cockblocker". Napadá někoho nějaký ekvivalent v češtině? ~

~ Jinak na označení "juniorek" už jsem u Číňanů celkem zvyklá, ale teď jsem v jedné novele narazila na "nebeský pilíř", celkem mě to dostalo ^_^ ~

Hlavní stránka
Postavy a pojmy


<Předchozí>...<Následující>

3 komentáře:

  1. Na tvou otázku mě napadá snad jen "kazišuk", i když to také není moc elegantní slovo. Jinak děkuji za tve preklady, jsem na nich značně závislá, tak jsem vděčná za jakoukoliv novou aktualizaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Kazišuk" sice není elegantní, ale zato neuvěřitelně vtipné, lol.

      Vymazat
    2. Taky mě napadlo jenom tohle. 😂
      Někdo chce zemřít! Jak si dovoluje rušit!
      Díky za překlad 😂

      Vymazat