čtvrtek 14. listopadu 2019

JAB1 - kapitola 16 @


Kapitola 16


Děvčata usnula v devět večer jen chvilku poté, co se Shawn vrátil z práce.

Poté Shawn strávil hodinu snahou proměnit svůj zchátralý byt na něco aspoň trochu ucházejícího. Nakonec to vzdal jako ztracený případ a rychle se osprchoval. Navlékl si staré modré kraťasy a zrovna se utíral, když se ozvalo tiché zaklepání na dveře.

Shawn přešel bosky po špičkách ke dveřím a otevřel je.

Rutledge okamžitě upřel pohled na jeho nahou hruď, na jeho bradavky a pupík, než spočinul na kraťasech, co mu visely nízko na bocích.

Shawn si tiše odkašlal a Rutledge se mu podíval do tváře.

V příšeří místnosti bylo těžké přečíst jeho výraz.

Shawn si přitiskl prst ke rtům a ukázal na postel děvčat.

Rutledge úsečně kývl.

Shawn ho vzal za ruku, vtáhl ho dovnitř a zamknul dveře. Pak Rutledgea zavedl do své ložnice.

Byla to jediná ložnice v bytě. Když se zrovna přestěhovali, Shawn měl v úmyslu z ní udělat dětský pokoj, ale byla chladná a vlhká, takže si ji nakonec vzal pro sebe.

Místnost byla také malá a chyběl v ní jakýkoli nábytek kromě úzké postele a stolu. Shawn by se cítil mnohem trapněji, kdyby se Rutledge rozhlížel, ale nezdálo se, že by ho zajímalo jeho okolí, neboť potichu zavřel dveře a zíral na Shawna v tlumeném světle lampy.

Rutledge se začal v tichosti svlékat.

Shawnovi bilo srdce ještě rychleji a vlastně slyšel vlastní dech, nepravidelný a roztřesený. Stál bez hnutí a díval se, kůži měl teplou, penis v kraťasech tvrdý a těžký.

Nakonec byl Rutledge nahý. Vypadal naprosto v pohodě, přišel k posteli, posadil se a poplácal si koleno. Napětí z něj sálalo ve vlnách. Erekce se mu z kštice tmavých chlupů v tříslech zdvíhala do vysoka.

Shawn odtrhl pohled, stáhl si kraťasy a přikročil k Rutledgeovi.

Zaváhal.

Rutledge ho s přivřenýma očima chytil za paži a trhl s ním na svůj klín.

Zbytek byla čmouha vášnivých polibků a dotyků a tolik kůže. Shawn se ještě nikdy necítil tak nezvladatelně roztoužený, neschopen přemýšlet, neschopen dělat cokoli jiného než cítit a chtít.

Když konečně klesl na Rutledgeův kluzký penis, ta intenzivní úleva byla zdrcující. Zasténal. Ta plnost, ta důvěrnost ho doháněla k šílenství a byla děsivě intenzivní. Rutledge zavrčel a přitáhl si ho blíž k sobě, jejich hrudi zrudlé proti sobě.

Shawn se pohnul, zatímco se díval do jeho tmavých očí. Bylo tak vzrušující, jak Rutledge napůl přivřel oči, jak se mu hlava prohnula vzad.

Shawn ještě trochu víc roztáhl nohy, přizpůsobil svou polohu, jak to bral hluboko a sladce, ta horká délka jeho učitele ho spalovala skrz naskrz. Shlédl mezi jejich těla, fascinovaný pohybem vlastních boků, co kroužily na místě. Viděl Rutledgeovy ruce – velké a teplé a silné na svých bocích – jak řídily pohyb podle svého, jak naváděl Shawna, aby na něm jel, zatímco Shawnův penis zůstal nedotčený mezi nimi; byl rudý a tlustý, lesknoucí se vlhkostí, co klouzala po jeho délce.

Rutledge jej palci bezmyšlenkovitě hladil po pánvi, jazykem sledoval mokrou cestičku na jeho krku a jeho penis Shawna tak zatraceně dobře roztahoval. Shawn spolkl své steny, přitlačil dolů, aby zvýšil ten tlak a aby si ho plně vzal. Kvůli tomu pocitu, jak Rutledgeovo tvrdé břicho klouzalo podél bolavého masa jeho penisu, Shawn zakňoural a trochu silněji sevřel Rutledgeovi ramena. Přestal kroužit pánví a začal klouzat nahoru a dolů po Rutledgeově penisu, tvrdě a rychle, chtěl víc, hlouběji, víc.

Ani jeden se nedokázal pořádně nadechnout a oba potřebovali všechno tvrději a rychleji. A brzy Rutledge přirážel boky nahoru, aby vyšel vstříc každému Shawnově přírazu. A Shawn zalapal po dechu pokaždé, když Rutledge narazil do jeho prostaty, před očima mu zářily hvězdy. Rutledge bručel, jeho svaly pracovaly, jak Shawna zvedal a spouštěl na svůj penis. A kurva, jeho síla byla tak vzrušující a Shawn ho chtěl a chtěl a chtěl.

Rutledge se udělal jako první a Shawn ho brzy poté následoval, cukal sebou skrz orgasmus a zaryl zuby Rutledgeovi do ramene, aby ztlumil své sténání.

Shawn si jen matně uvědomoval, že ho Rutledge zvedl a položil ho na záda na postel: víčka mu ztěžkla, tělo měl malátné potěšením.

Než usnul, uvědomil si, že od té chvíle, co Rutledge vešel do bytu, si neřekli ani slovo.
--------------------------------------------

~ Malý pseudo-kvíz: Zůstane Rutledge do rána anebo se spakuje okamžitě? ~


Hlavní stránka


<Předchozí>...<Následující>

4 komentáře:

  1. Za mě si myslím, že zmizí jak pára nad hrncem. Možná příště? Díky.

    OdpovědětVymazat
  2. Podle mého názoru zůstane a pak bude nasraný že zůstal. 😁😅 Děkuji za kapitolu.

    OdpovědětVymazat
  3. Zostane a ráno ich prekvapia dvojičky 🤪 ďakujem 🧡🧡🧡

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat