úterý 10. září 2019

JAB1 - kapitola 5 @


Kapitola 5


Vážně jsem podcenil jeho sexuální touhu, pomyslel si Shawn, jak za týden sál penis svého profesora. Ten týden to bylo po páté, co se našel na kolenou před Rutledgeem.

Shawn musel přiznat, že to nebylo nechutné nebo tak něco; mohlo by to být mnohem horší. Mnohem horší. Rutledge měl penis vždycky čistý a chutnal v pohodě. Jasně, při jeho velikosti to bylo obtížnější než normálně, ale po prvních pár pokusech si na to zvykl a čelist už ho přestala bolet. Kromě toho Rutledge často odvedl většinu práce, kdy držel Shawnovu tvář na místě a prostě mu šoustal do úst.

Ale byly chvíle, jako dneska, kdy mu Rutledge rozkázal, aby mu penis lízal a sál pomalu. To bylo obtížnější, ale Shawnův vnitřní smysl pro spravedlnost mu nedovolil odvést polovičatou práci: Rutledge mu za to přece jenom hodně platil.

Kdyby mu někdo před několika týdny řekl, že bude každý den kouřit penis nějakého chlápka, Shawn by se mu vysmál. Kdyby mu někdo řekl, že ze všech lidí dovolí zrovna profesorovi Rutledgeovi, aby mu každý den strčil do úst svýho ptáka, Shawn by to považoval za hodně špatný žert. Co nebyl vůbec vtipný.

A přesto byl tady a sál Rutledgeova ptáka s jeho velkou rukou na své hlavě, co jej naváděla, jak mu hlava poskakovala, a jazykem kroužil kolem žaludu penisu svého profesora. Jo, chutnalo to v pohodě. Shawn zjistil, že při každém posezení mu ta chuť vadila méně.

Rutledge zabručel, trochu vyrazil boky vpřed. Shawn si nebyl jistý, co to o něm vypovídalo, když dokázal říct, že je Rutledge blízko vrcholu.

„Dívej se na mě,” rozkázal Rutledge.

Shawn se střetl s jeho tmavýma očima a pomalu sál vršek jeho penisu. A pak s větší silou.

Rutledge popadl Shawna za vlasy, silně přirazil a udělal se.

Shawn to spolkl. Té chuti zrovna neholdoval, ale věděl, že Rutledgeovi se líbilo, když to dělal. A ta chuť stejně nebyla tak strašná.

Po chvilce na sobě ucítil Rutledgeův pohled a znovu vzhlédl.

Rutledge na něj zíral s podivným výrazem na tváři. Shawn si najednou uvědomil, že má Rutledgeův změklý penis pořád v puse a pořád jej líně sál, jako kdyby to bylo nějaké obrovské lízátko.

Shawn se začervenal a nechal penis vyklouznout z úst a vyskočil na nohy. „Jenom jsem se zamyslel,” řekl, otočil se a otřel si pusu.

„Nic jsem neřekl,” řekl Rutledge.

Když Shawn zaslechl zvuk zipu, otočil se zpět.

Profesor Rutledge vypadal znovu dokonale a nedotknutelně. Kdyby Shawn nevěděl svoje, nikdy by nevěřil, co se v této kanceláři zrovna před pár minutami odehrálo.

Shawn přešlápl z jedné nohy na druhou.

Rutledge se opřel do své židle a pozvedl obočí. „Ano?”

Kruci. Tohle bylo strašně trapné, ale paní Hawkinsová mu řekla, že pokud jí nezvedne plat, odejde. A aby toho nebylo málo, do dneška musel zaplatit nájem. Takže se Shawn přinutil promluvit: „Potřebuju peníze. Můžete mi zaplatit hned? Tím myslím – vím, že tak jsme se nedohodli, ale—”

„Pojď sem.”

Shawn zavřel pusu uprostřed věty a přikročil k němu. Z Rutledgeova výrazu nedokázal nic přečíst.

Rutledge ho vzal za zápěstí a trhl s ním na svůj klín.

„Co to kruci—”

„Co z toho budu mít?” řekl Rutledge, jasně se mu posmíval, že použil stejná slova, co řekl Shawn před týdnem.

Shawn sevřel opěradlo Rutledgeovy židle, cítil se nepříjemně a podivně. Nikdy ho ani nenapadlo, že by se ocitl v téhle situaci: že bude sedět na klíně profesora Rutledgea a snažit se z něj vymámit peníze. „Co chcete? Další vykouření?”

Rutledge ho studoval. „Nech mě tě políbit a dotýkat se tě a já ti dám peníze.”

Shawn zamrkal. Shlédl na Rutledgeovy rty a cítil, jak se mu v žaludku rozlil nepříjemný pocit. „Já nevím—totiž jsem hetero. To by bylo celkem divný.”

Ty rty, na které se díval, se zkroutily.

„Divnější, než že mě kouříš, Wyatte?”

Shawn cítil, jak v něm probublal nervózní smích. „No, když to řeknete takhle, asi máte pravdu.”

Rutledge mu ovinul ruku kolem krku, palcem mu přejížděl po tepu. „Takže?”

Shawn pokrčil rameny. „Fajn. Cokoli.”

Zdálo se, jako kdyby Rutledge čekal jen na ta slova, protože než se Shawn nadál, už měl jazyk svého profesora v puse. Shawnovi se rozšířily oči, ale přinutil se uvolnit.

Zavřel oči, snažil se oddálit od toho, co se dělo, a nepodařilo se mu to. Rutledge byl překvapivě celkem dobrý v líbání. Nebyl lajdák a ten polibek nebyl nechutný, ale bylo to divné. Bylo divné být ten, koho ten druhý líbá, a ne naopak. Líbal ho muž a ne dívka. Ten rozdíl neměl být tak očividný, ale byl. Rutledge líbal stejně, jako se choval: panovačně, náročně a tvrdě.

Za pár minut ho Rutledge konečně dolíbal a Shawn měl rty nateklé a citlivé. Cítil se tak nějak přemoženě a víc než jen trochu vyjukaně.

Rutledge po něm vrhl jediný pohled, odfrkl si a odtlačil ho ze svého klína. Shawn se vratce postavil na nohy a otočil se k odchodu.

„Nevybral sis svou platbu, Wyatte.”

Platba. Jasně.

Shawn se otočil zpět a nedíval se na Rutledgea, zatímco mu ten dal peníze do kapsy.

„Teď vypadni,” řekl Rutledge. „Musím oznámkovat papíry.”

Shawn měl až příliš velkou radost ho poslechnout.

Jakmile byl z kanceláře venku, dotkl se svých bolavých rtů.

Brněly ho.
--------------------------------------------


Hlavní stránka

<Předchozí>...<Následující>

6 komentářů:

  1. Shawn by jsi měl dávat pozor , když v takové situaci řekne cokoli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Takže jsme pokročili k něčemu významnějšímu. Přeci jen - polibek je vždy tak nějak osobnější. :D Milý Shawne, pořád si myslíš, že jsi hetero? :D Děkuji za překlad. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Shawn už dlouho hetero nebude. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo jo, taky si myslím, že už dlho nebude hetero 😆 ďakujem 🧡🧡🧡

    OdpovědětVymazat
  5. Neměl by říkat cokoli 🧐. Moc děkuji za další super kapitolu.

    OdpovědětVymazat