sobota 4. června 2022

OSA - kapitola 39


Kapitola 6


Rourkea až do dalšího odpoledne nenapadlo, že Zachriho přehnaně aktivní sexuální chtíč by mohl mít spojitost s tím jeho, když měl tváře růžové horečkou a jeho milenec byl v ložnici a pochrupoval. Rourke ho už toho rána měl dvakrát a pak si dal horkou, relaxační sprchu, ale vyšel z ní nervózní a velmi naladěný na to nejtišší cinknutí, co by mohlo být zprávou na mobilu.

Dneska šla do nemocnice. Zachri neměl přesný rozvrh, ale Rourke by od ní měl brzy dostat zprávu. To bylo to jediné, na co dokázal myslet. Na tohle a na sex, což by měla být nepříjemná kombinace, ale ve skutečnosti se to jen rovnalo spoustě nervozity a nevyřešeného napětí.

A tak se Rourke podíval na svého spícího Alfu a uvědomil si, že veškerá jejich aktivita do teď začínala tím, že on udělal první tah. Dokonce i poprvé. Zachri ho jen následoval, s úžasným úsilím.

Rourke uznal, že jeho Alfa možná potřeboval odpočinek. A kvůli tomu mohl akorát chodit po bytě sem a tam jako blázen. Nechtěl jí volat, protože by to bylo jen rozptýlení od její péče. Neměl by jí připomínat tu provinilost, že ho přiměla „prodat své tělo”.

'Prodej ho!' Pomyslel si a sám se sebou vedl vnitřní monolog. 'Dej si na něj cenovku, zabodni mě do předzahrádky. Moje tělo se cítí v pohodě.'

Ale vážně by se mu hodilo nějaké potvrzení, že ty potíže byly skutečně za ním. Možná že obavy byly jen jeho defaultní nastavení a on nevěděl, jak to vypnout. Možná dostane dobré zprávy a pak se bude strachovat kvůli čistotě oken. To nejblíž ložnici by potřebovalo trochu oprášit v rozích...

Prakticky se rozletěl k mobilu, jen co zazvonil. Ale na obrazovce nebyla fotka jeho matky.

„Hej, co se děje? Jak to jde v manželství?” zeptal se ho Thomas, když to zvedl.

„No, nejsem oženěný...”

„Jenom dle lidských standardů. Teď žiješ jako Omega. Svatba je snadná, ale na rozvod je třeba celou zatracenou četu. Doufám, že se to k tomu nekloní. Jak se ti vede s celým tím systémem 'Teď jsem pánem tvého života'?”

„Uch. Dobře...” Rourke si promnul hrdlo.

„Zrovna teď tam je? Poslouchá? Ano nebo ne.”

„Ne.”

„Dobře, no, řekni: 'Rád tě slyším, Thomasi', pokud mi chceš říct něco, co nemůžeš.”

„Ehm... Ne. Jsem v pořádku. Spí ve vedlejší místnosti.” Ale ta Thomasova vytrvalost, že by něco mohlo být špatně, byla znepokojivá. „To jsou někteří Alfové vážně tak nebezpeční?”

„Vynáší to v nich to nejhorší. Jako mimozemská Omega je asi součástí naší práce je zklidnit. Mají telepatické spojení. Ale s lidmi je naše strana tichá. Už ses mu poddal?”

Rourke mu řekl o Zachriho zvyku jemně ho uchopit za hrdlo. A přitom si byl vědom, že tohle bylo na něj hluboké, osobní sdílení a že s Corym takhle nikdy nemluvil. Ale Thomas měl zkušenosti, takže pokud to bylo znepokojivé chování, měl by o tom někomu říct.

„Pokud se někdy bude chovat jako arogantní mizera, nejlepší je se vyhnout přímé konfrontaci. Když si dupneš, má to opačný účinek. Se sladkými řečičkami a smlouváním dojdeš daleko, ale když to selže... můžeš ho přimět s těmi kravinami přestat, když budeš předstírat pláč. Možná mu tím způsobíš nenapravitelné trauma,” řekl zlehka, „ale je to nejrychlejší způsob na useknutí kravin, co jsem našel. Většinou bys měl být v pohodě. Ale až budeš poprvé těhotný a tvůj chlap tě vezme do postele, možná budeš mít chvilky, kdy toho budeš mít po krk, víš?”

Rourke nic neříkal. Nelíbila se mu představa, že by cokoli předstíral. Obzvláště pláč. Možná bylo pokrytecké si to myslet, když během své dražby předstíral pláč, ale myslel si, že nejlepší bude se Zachrim upřímně interagovat. Jako včera u večeře.

Možná že každá Omega musela se svým Alfou zacházet trochu jinak.

„Pak je to sranda, protože je přiměješ dělat veškeré tvoje sra— věci... celý týden.”

V pozadí řekl něco vysoce položený hlásek.

„Jo, to nevadí, zlatíčko. Za minutku, dobře?”

A pak Rourkeovi řekl: „Je důležité se svému chlapovi otevřít. Já jsem toho v sobě hodně držel a můj Alfa to cítil, ale nevěděl, co s tím má dělat. A tak se uchýlil k tomu, že se o mě 'lépe staral', kvůli čemuž jsem coby dup křičel o trochu víc svobody. Jen tak mimochodem, pokud budeš potřebovat přestávku, máme své metody. Centrála Omega Society je naše území a když je to třeba, dáváme to velmi jasně najevo.”

„Ne, Thomasi, Zachri je dokonalý.” Začervenal se, byl si velmi vědom toho, že ani tohle nebyly typicky chlapské řeči. „Nebudu potřebovat žádnou odluku.”

„To je dobře. Řeknu Stephanii, cos řekl. Ale měj na paměti, že je optimistický pravděpodobně proto, že ty jsi optimistický. Ve vztahu Alfy a Omegy tak nějak hnedka přeskočíš k těm tvrdým částem. Pokud chceš chvilku o samotě, i ten nejmenší problém může být katastrofa. Takže zůstaň v kontaktu, dobře?”

Rourke samozřejmě zůstane. A pořád musel Thomasovi poděkovat za to, že mu pomohl přeskočit období dvoření.

„Brzy si půjdu nakoupit nějaké věci do bytu,” řekl Rourke. „Možná... bys mě mohl provést po obchodech? A taky se tě chci zeptat na pár věcí ohledně dětí.”

„Vždycky jsi jeden krok napřed, Rourke! To by se mi líbilo.”

Ale když jejich konverzace skončila a Rourke teď držel tichý mobil, nepřišla žádná nová upozornění ohledně matčina druhého dechu. A on se cítil naprosto příšerně.
----------------------------------------


1 komentář:

  1. Nevím jak jsem se včera dostala až sem, ale stálo to za to. Překvapivě se mi to líbí, čekala jsem že Zachri bude násilný nebo tak něco, ale připomíná mi spíš hodně nadrženou kočku. Z nějakého duvodu, když si ho představuju (Ah bože ty jeho vlasy, teď jsem si zamilovala anime charaktery s jeho barvou vlasů, žeru je.), tak si ho představuju víc živočišného. Ne že by měl chodit po čtyřech a měl být furry, to ne, ale spíš jako takového hodně divokého elfa a dokonce by se mi k němu hodili i nějaká chlupatá špičatá ušiska.

    Tím jak se Omega uklidnil, tak to bylo příjemné čtení, smířil se s tím vším a je docela zlatý :D Ale beztak se to ještě pokazí. :D
    Jeho rodinku pak budu muset překousnout, ale jsou milý pár, tak to zvládnu :D :D

    OdpovědětVymazat