sobota 11. prosince 2021

OSA - kapitola 14


Kapitola 14


Rourke ležel na boku na posteli, čelem ke zdi. Byl zpět ve vesmírném toustovači. Nejdřív ho vzali na kliniku, ale jelikož nezjistili nic, co by s ním bylo špatně, poslali ho do jeho pokoje.

Všechno to bylo obráceně. Stephanie, co byla vlastně zraněná, musel čekat, až doktor skončil s jeho prohlídkou. Rourke se pokusil protestovat, ale to rychle zamítli.

Stejně byl rád, že byl ve svém pokoji tak brzy. Už se dvakrát vyhonil a s největší pravděpodobností půjde brzy potřetí. Vždycky se mu vrátila husina a pak už tomu nemohl zabránit. Přehodil přes sebe deku, svíjel se v posteli, nechal si povlečení otírat o kůži, dokud nebyl hotový.

Ten účinek, co na něj Zachri měl, neskončil. Doktor mu dal celou lahvičku pilulek na potlačení a řekl mu, že si příbalového letáku nemá všímat a polykat je, jak bylo třeba.

Rourke rozlomil pečeť a spláchl čtyři, aby ho nezačali podezírat. Neměl osm měsíců, kdy by čekal, až bude moct dát svolení. A pak pár dalších, než otěhotní. Jeho matka peníze nedostane, dokud nepočne.

Předpokládal, že jeho citlivost byla dobrým znamením, že možná vstupoval do říje. Akorát si přál, aby to se svým prvním alfou tak nepodělal. Na klíně měl otevřenou tu složku a pročítal si ty zatracené profily. Telefon ležel vedle něj, byl na něm přihlášený do svého účtu u Omega Society. Všechny příhozy kromě jediného byly stále aktivní.

Ostatní prostě nebyli... ideální.

Ten chlápek s růžovými vlasy vypadal, že by mohl zvedat závaží o Rourkeově váze. Krk měl tlustý a masivní. Chlápek se žlutými vlasy vypadal, jako kdyby se nechal za levno obarvit. A nebyla to pravda—všechny ty jasné barvy vlasů byly pro alfy přírodní. Ale když Rourke pomyslel na to, že by měl jeho děti, zděsilo ho to.

Chlápek s fialovými vlasy vypadal jako kecal. A mezi jeho záliby byly „společenské akce”.

Rourke si neustále držel palec na Zachriho profilu a pořád se k němu vracel. Rourke si jeho profil nikdy nepročetl. Nebylo to nutné, protože to Rourke dělal jenom pro peníze. Ale bylo tam hodně věcí, co se mu zamlouvalo.

Ne tak masivní a ani se nezdál hlučný. Byl dobře stavěný, ale spíš štíhlejší. V obleku vypadal jako cukrátko oděné jako muž. Mezi jeho osobní záliby patřilo výzkum lidské historie, což si Rourke představoval, že je po čertech nudné, ale Zachri působil intelektuálně a tiše. Byla tam jeho fotka v křesle, s nohama překříženýma a s šedou mourovanou kočkou na klíně. V podmínkách se psalo: „Žádné alergie na domácí zvířata”.

Rourke měl kočky rád.

Povzdechl si a nalistoval si chlápka se zelenými vlasy. Vlasy měl krátké a trčely mu přímo vzhůru. Rourke se v duchu skoro viděl, jak ho obrátí, aby si něco podtrhl. Na sobě měl šortky a tričko, ale úsměv měl opravdový a přátelský. Líbila se mu lidská auta a ten stroj, o který se opíral, byl vskutku velmi sexy.

Ale Rourke by preferoval někoho tiššího. Někoho prostého, kdo by mu nešel tak na nervy. Povzdechl si a zavřel složku. Znovu na něj šla ta citlivost. Jak se Rourke položil na polštář, zachvěl se a trochu se o něj otřel.

Ale než se natáhl ke gumě od kalhot, telefon mu pinkl.

Jak se ti vede, drahoušku?

Alfové měli dokonalé textové algorytmy, takže téměř všechno skončilo s dokonalou gramatikou.

Začal s Dobře. Takhle odpověděl pokaždé, když se ho jeho mamka za posledních deset let ptala. Ale Stephanie byla jeho kamarádka a tady ve vesmíru byla jediná. Vymazal to a opravil se na: Ustaraný. Ty jsi v pořádku?

Je mi skvěle! Žádné strachy, zlato :)

To se mu ulevilo. Rourke začal psát a pak to smazal, snažil se vymyslet, jak se jí omluvit. Po telefonu mu nic nepřišlo upřímné, zvlášť když stále nebral své léky. Znovu se to stane. Ale příště se přesvědčí, že Stephanie nebude u toho.

Než odeslal svoji repliku, telefon zvonu cinkl.

Co děláš?

Prohlížím si profily,
odpověděl.

Vybíráš si jiného? Celou dobu sis byl Zachrim tak jistý...

A pak na dalším řádku: ACH MŮJ BOŽE, to ten příhoz stáhl???

Rourke jen pro jistotu obnovil stránku. Z nějakého důvodu byla Stephanie rychlejší než on.

Ne. Pořád tu je. Tak proč?

Tohle by mělo být očividné.

Pozvracel jsem se do kytky. A kvůli mně jsi měla nehodu.

Odpověděla: :P Tohle se rozhodně zapíše jako ta nejhorší první schůzka. Blahopřeju, Rourke. Další rekord! XD

Na dalším řádku: Ale nevzdávej se ho. Promluvíme si o tom, dobře?

A tak nenechal Stephanii čekat a napsal: Jo. A poslal to. Pak uložil telefon do malé zásuvky, co se otevírala na stěně.

Rourke neviděl žádný aspekt hodný záchrany. Nebyl si jistý, jestli by měl Zachrimu dopřát další šanci a schůzku, když ublížil Stephanii. Mohl ji zabít!

Nevěděl, jestli byl tohle od začátku tak chytrý nápad. Mohl by skončit s násilníkem, co ho mohl doslova hodit do zdi...

Stýskalo se mu po domově a jeho mamce.
----------------------------------------

~ Hm... Prozatím pomiňme, že by ho všichni Alfové mohli doslova hodit do zdi... Ale Alfa Zachri k němu přinejmenším něco cítí, má zájem o lidskou historii a... má kočku... KOČKU. Opravdu si chce vybírat jiného Alfu? ~




9 komentářů:

  1. Snad ne :) . Mel by se drzet sve prvni volby.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za další kapitolku.
    Rozhodně si nikoho jiného nevybere. To nejde :D
    A doufám, že Zachriho co nejdříve znovu uvidí.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za překlad☺ Proč mám pocit že ty kapitoly jsou čím dál tím kratší🤔😂...

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám pocit, že sotva začnu číst kapitola kočí. Děkuji za překlad.

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem 🧡🧡🧡 už teraz sa neviem dočkať pokračovania...

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně, má kočku!😍 Takže je to vítěz.😂 Moc děkuji a těším se na pokračování.💚

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za další kapitolu. Myslím že ty spláchnuté prášky se mu vymstí.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuju za další kapitolu nemůžu se dočkat další. 😁

    OdpovědětVymazat