sobota 11. prosince 2021

FOD - kapitola 38


Kapitola 38


Když jejich rande skončilo, Lin ChengZe šel brzy domů. Cao MoKun si zapálil cigaretu a zíral na náctiletého, co se v tichosti oblékal. Chtěl si ho nechat pro sebe, ale také měl pocit, že tato hračka nebyla hodna jeho investic. Kvůli jeho opakovaně komplikované náladě se tvářil pochmurně.

Zhou YunSheng jako vždycky odešel hned, ale Cao MoKun podrážděně zhasil cigaretu a pak zavolal svému synovci.

Cao MoKun byl teď Ji HanYuovým největším partnerem. Bez podpory svého strýčka Caa by ty svoje továrny nepostavil tak rychle, a tak Ji HanYu se svým strýčkem jednal velmi obezřetně. I kdyby mu zavolal v jednu nebo ve dvě v noci, i kdyby napůl snil a byl napůl vzhůru, okamžitě by se probral a doprovodil by ho na večeři.

Našli si relativně čistou grilovací restauraci, objednali si nějaké to grilované maso a pár piv.

„Teď bydlíš u svého spolužáka?” Cao MoKun ani nepil, ani nejedl. Akorát kouřil jednu cigaretu za druhou.

„Ano.” Ji HanYu se chopil špízů.

„Jaký máš vztah s tím svým spolužákem? Myslíte to jako pár vážně?” Cao MoKun se na něj díval ostrým pohledem.

„Vážně? Já s ním?” Ji HanYu si odfrkl. „Lepí se na mě jen kvůli penězům. Dřív na mě pořád dotíral, jak moc mě miluje. Jakmile jsem 'zbankrotoval', okamžitě nade mnou ohrnul nosem. A dokonce svedl moje kamarády.”

„Cože? Spal s tvými kamarády?” Cao MoKun se usmíval, ale oči měl nelítostné.

„Nespal.” Ji HanYu zakroutil hlavou.

„Tak proč říkáš, že laškuje?”

„Laškování zbožňuje, s kýmkoli. Všechno to, co dělal, aby mě potěšil, teď dělá pro ně.”

Cao MoKun si otevřel láhev piva, napil se a pokračoval ve vyptávání: „Spal jsi s ním?”

„Ne.” Ji HanYu se začervenal a okamžitě to popřel. „Ačkoli u něj bydlím, k ničemu mezi námi nedošlo. Spím na pohovce.”

Cao MoKunovy chladné oči se mírně zahřály. Užuž chtěl dál pokračovat ve vyptávání, když jeho synovec shodil pořádnou bombu. „Strýčku, já vlastně miluju jeho kamaráda Fang YouRana. To je sirotek. Je to jeho spolubydlící a je to vážně světec.”

Aby si získal souhlas svého strýčka, citoval mu mnoho příkladů. „Fang YouRan sice nevypadá tak dokonale jako Lin ChengZe, ale má velmi silnou povahu a je optimistický. Taky dobře vaří. Lin ChengZe doma nic nedělá, na všem závisí na Fang YouRanovi – ten obstarává všechno, vaří, pere, uklízí, cokoli je třeba v domě udělat. Taky pracuje, jako že má čtyři brigády za den, ale známky se mu vůbec nehorší. Kdybych měl jeho zázemí, nebyl bych ani z poloviny tak dobrý jako on.”

„Strýčku, víš, lhal jsem mu a řekl jsem, že potřebuju 300 tisíc, abych oživil své podnikání. A on mi dal veškeré své úspory. Přemýšlej o tom, strýčku, je to středoškolák. I když má čtyři brigády, kolik může našetřit? Lin ChengZe není ani zdaleka tak svatý jako on. On jenom předstírá, že nic neslyší. Nebo monotónně řekne, že mi to pomůže nějak vyřešit. A pak se otočí a zapomene na mě. Jeden je tak rozkošný a druhý takový pokrytec. Jak se vůbec skamarádili? Vážně se chci s Lin ChengZem rozejít, ale potřebuju dobrý důvod.”

Ji HanYu se se záští chytil za hlavu.

Cao MoKuna to na okamžik vyvedlo z míry. Pak se pomalu zeptal: „Řekl jsi, že na svoje podnikání potřebuješ 300 tisíc? To jsi řekl Lin ChengZeovi? Kdy?”

„Myslím, že minulý měsíc? Vlastně peníze nepotřebuju, strýčku, neboj se.” Ji HanYu se usmál a odmávl ty starosti.

Cao MoKun se na něj prázdně díval, pak na stůl postavil láhev a prostě odešel. V rekordním čase dojel domů a pak dlouho stál před oknem a kouřil. Pak konečně zavolal Zhou YunShengovi.

„He?” zamumlal Zhou YunSheng.

„Spíš?” Cao MoKunovi bezděky zjihl hlas.

„Ptáš se, jestli spím? Kolik si myslíš, že je? Zítra mám zkoušky. Pokud se nevzbudím včas, vina padne na tebe!”

„Dobře, vina bude na mě.” Cao MoKun se mírně usmál, ale brzy na něj padly chmury. Chtěl se ho zeptat, jestli ho následoval jen proto, aby pomohl Ji HanYuovi. Ale najednou si vzpomněl na to, co mu ten den řekl – protože ho miluju, budu s tebou spát.

Ačkoli to tehdy nedávalo smysl, teď byla odpověď očividná. Nemusel se ptát. Myslel si, že ten chlapec je jen jeho nová hračka, a to ani ne dlouhodobá. Nečekal, že se mu dostane do srdce, a naprosto mu ho zabere. Ale ten chlapec by pro toho člověka udělal cokoli. Dokonce by prodal i sám sebe.

Kvůli tomuto pochopení Cao MoKun nedokázal najít klid a potácel se na okraji zuřivosti. Ale věděl, že to nebyla chyba toho chlapce. Nezasloužil si slyšet ani špetku z jeho hněvu, a tak to v sobě držel a zašeptal mu pár konejšivých slov. Domluvil se s ním, kdy se zítra setkají a zavěsil. Pak si odfrkl: „Baby, jak můžeš milovat takový odpad?”

Naprosto zapomněl, že ten takzvaný odpad byl jeho synovec.

Pomalu drtil svůj doutník, zatímco plánoval, jak toho chlapce přimět spatřit Ji HanYuovu skutečnou tvář. Na světě bylo tolik dobrých mužů, a Lin ChengZe přesto miloval Ji HanYua. Proč si nemohl najít lepšího partnera? Také chtěl získat tak upřímnou lásku bez zábran.




Po zkoušce vzal Cao MoKun Zhou YunShenga do svého domu.

„Tady.” Vytáhl zbrusu nový oblek.

Zhou YunSheng se na něj podivně podíval a nepohnul se.

„Tohle je tvůj šatník, koupil jsem ti pár nového oblečení. Líbí se ti to?”

Dveře od šatny byly otevřené a tam uspořádaně viselo oblečení, co bylo všechno zbrusu nové, dokonce mělo ještě visačky.

Zhou YunSheng byl vůči módě lhostejný, měl rád jenom elektroniku. Ale Lin ChengZe miloval značkové oblečení, a tak na něj ta jeho touha měla nevyhnutelný vliv. Bezděky přišel blíž a začal ty šaty vytahovat.

Cao MoKun viděl, jak se vesele probíral oblečením, a věnoval mu spokojený úsměv. Zatímco ho hladil po krku, zašeptal mu: „Měl bys bydlet se mnou. Není bezpečné chodit vždycky domů uprostřed noci.”

„Ne! HanYu začne mít podezření.” Zhou YunSheng okamžitě odložil oblečení a jal se k odchodu.

Cao MoKun se nenaštval, rychle ho vtáhl do náručí a políbil ho na krk, aby ho ukonejšil. „Baby, nechoď. Jen jsem to tak navrhl. Samozřejmě ti tu tyhle věci stejně nechám. Věř mi, dřív nebo později je stejně využiješ.”

Zhou YunSheng se na něj zahloubaně podíval a pak se přestal vzpírat. Ten večer byl Cao MoKun výjimečně něžný. Po večeři se ho zeptal na zkoušky, na přijímací zkoušky na vysokou, na dobrovolnickou práci apod. A dal mu spoustu trefných rad. Ale v posteli byl obzvláště nelítostný. Zatímco pokořoval jeho tělo, sípavě se ho ptal: „Baby, kdybych se neobjevil, prodal by ses jen tak komukoli? Komukoli, kdo by ti dal tři sta tisíc? Je to tak?”

Chopil se mladíka za čelist a přinutil ho podívat se mu do hlubokých očí.

Zhou YunShengovi se z očí řinuly slzy. Vzlykal: „Kdybych mohl žít čistým a důstojným životem, myslíš, že bych byl ochotný se prodávat? Nezapomeň, kdybys nezadržel mou výplatu, nebyl bych v téhle pozici. Zničil jsi mé šance být dobrým mužem, ty mizero!” A věnoval mu tvrdý pohled plný obvinění.

Ten zběsilý, slzavý upřený pohled se Cao MoKunovi zahákl do srdce a on kvůli tomu nemohl přestat. Usmál se, pustil mladíkovu čelist a pak se ho chopil za pružný pas. Z čela mu stékal pot, v hlase mu bylo znát hluboké potěšení: „Baby... zadržet ten tvůj šek... bylo rozhodně to nejlepší rozhodnutí, co jsem za celý život udělal.”

Zhou YunSheng nedokázal srozumitelně odpovědět, akorát se mu zahořkle zakousl do ramene. Ale to Cao MoKuna akorát podnítilo k ještě bláznivějšímu rytmu.




Zatímco pocity těchto dvou byly lepší a lepší, i pocity Ji HanYua a Fang YouRana se prohlubovaly. Jedné noci, když byl Zhou YunSheng pryč, se Ji HanYuovi konečně podařilo přemluvit Fang YouRana, aby s ním začal chodit. Poté byl ještě víc natěšený, až se Lin ChengZea zbaví.

Po zimních prázdninách vzal Lin ChengZea na večírek, jak už se předtím domluvil s Wang Jiem. Sponzorem toho večírku byl Wang Jie. A pozvanými hosty byli samí členové bohaté druhé generace. A konalo se to v luxusním soukromém klubu.

Nazývat to večírkem bylo až příliš mírné – sex, alkohol, pití, drogy a kondomy. To bylo hlavním tématem noci. Ji HanYu býval na takové scéně celkem aktivní, ale teď si musel před Fang YouRanem zachovávat pověst. A také měl svůj plán, takže se po pár minutách připravil k odchodu.

„Půjdu, co ty?” Ačkoli se takhle zeptal, věděl, že s ním Lin ChengZe neodejde. Byli tu všichni slavní místní zbohatlíci. Stačilo se nalepit jen na jednoho a člověk měl zaručený bezstarostný život. Jak by mohl být ochotný odejít tak brzy?

Zhou YunSheng ho vážně odmítl. „Jdi napřed, já zůstanu a budu se bavit.” Tady byli lidé, co si zahrávali s Lin ChengZem a nakonec ho zničili. Musel se jim za to odplatit.

Ji HanYu přikývl, v očích mu problýskl pohrdavý a zlověstný úsměv. Jen co odešel, vedle Zhou YunShenga se okamžitě posadil Wang Jie. Položil mu paži kolem ramen a přemlouval ho: „Lin ChengZe, pojďme k baru, představím tě pár svým kamarádům.”

Mnoho lidí neustále pokukovalo jejich směrem. Ačkoli tu bylo mnoho krásek a krasavců, Lin ChengZe byl nepochybně nejnápadnější. Takový fešák, a přesto byl Ji HanYu ochotný ho předat všem tady, aby se s ním pobavili. Vážně nechápali, jak uvažoval.

Zhou YunSheng neváhal. Přešel k baru, otevřel pár lahví vína, naléval jednu sklenici za druhou a podával je ostatním. Nikdo neviděl, že do lahve něco potají hodil. Osvětlení se ztlumilo, hrála vášnivá hudba, doprostřed jeviště nakráčela modelka a začala tančit. Otáčela se kolem ocelové tyče, natřásala se a mnula. Někteří lidé vstali a tleskali a hvízdali.

Někteří lidé se k tomu přidali s holými stehny a odhaleným pozadím a předváděli různé nemorální počínání. Na stole leželi lidé a brali drogy, ta scéna byla nesmírně obscénní.

Kdyby nebyli pod vlivem drog, tak by se dokázali ovládat. Ale drogy přidávaly na náladě, takže o to rychleji přišli o rozum. Za pouhých deset minut tam nebyl nikdo střízlivý. Až na Zhou YunShenga.

Bylo to moře vzrušení, šílenství, strhaného oblečení. Na stolech, na podlaze, na pohovce, všude byly hromady bílých těl propletených kůže na kůži. Zhou YunSheng vyhledal známé tváře a svým fotoaparátem si udělal pár momentek. Pár z nich leželo tváří dolů nebo v pozicích, co nebyly tak kompromitující, a tak jim to pomohl napravit.

Foťák si strčil do brašny a byl připravený odejít, když pocítil volání přírody, a tak se zastavil na toaletě. Omyl si ruce, v klidu si je utřel, ale zrovna když se dotkl kliky dveří, zazvonil mu telefon. Na displeji se ukázal příchozí hovor od „Nesmrtelného milence”.
----------------------------------------

~ Cao MoKun: Na světě bylo tolik dobrých mužů (přece já), a Lin ChengZe přesto miloval Ji HanYua. Proč si nemohl najít lepšího partnera (přece mě)? ~ 

~ Ji HanYu, ty tele, právě sis do rakve zatloukl celou krabici hřebíků. Nejenom že proti tobě intrikaří Král intrik ZYS, ale teď se k němu přidá i jeho Věčný komplic Cao MoKun. ~

~ A příště bude pořádný mazec, když už nám volá "Věčný Milenec". ~

2 komentáře:

  1. S tímhle příběhem je sobota hned veselejší 😇.
    Doufám, že to bude "masakr motorovou pilou" 😈.

    OdpovědětVymazat