sobota 30. října 2021

OSA - kapitola 6


Kapitola 6


Protesty u centrály Omega Society byly nezákonné, ale podél každé silnice, co vedla k jejím branám, byli lidé s transparenty. Když viděli, že se dodávka blížila, zvedli transparenty a plakáty a začali skandovat: „Radši smrt než otroctví!” Policista ho varoval, že k tomu dojde, a doporučil mu, aby si na okně stáhl stínítko. Okna dodávky byla stejně zabarvená, takže to stínidlo tam bylo jenom pro Rourkeho.

Nechal ho nahoře a viděl slogan o trhu s bílým masem, lidi, co se ovinuli řetězy, a pornografii s těmi protřelými částmi cenzurovanými, ale ne dostatečně rozmazanými.

A přesto bylo u brány ticho a Omega Society vypadala přesně jako typická úřední budova, co byla několik pater vysoká. U dveří naskenovali Rourkeovo razítko a spolu s dalšími dvěma lidmi ho zavedli do čekárny, kde ho požádali, aby vyplnil anonymní dotazník ohledně jeho zaučení. Rourke ho rychle vyplnil, dal Stephanii vysoké hodnocení. Kožená křesla a moderní stolek měly do obrázků zotročení na plakátech daleko.

Ale aukční síň byla přesná. Stephanie otevřela normální, neočíslované dveře do temné místnosti a rozsvítila. To místo vypadalo nedokončeně, všude beton a přítmí bez oken. Vysoko ze stropu visela klec velká tak, aby se tam vešel člověk, a kolem byly čtyři kamery na tyčích, co směřovaly na to, co bude uvnitř.

Nohy jako kdyby se Rourkeovi přilepily ke koberci v chodbě a Stephanie vešla dovnitř bez něj. Viděl děsivé filmy a pokud kdy existovala místnost, do které bylo špatné vejít...

„To nic, Rourke, před začátkem máš půl hodiny. Tohle je instruktáž, vzpomínáš?” Nadšeně na něj zamávala, aby ji následoval. „Je to bezpečné, slibuju.”

Rourke tuhle část viděl stokrát. Vejde do místnosti a dveře se za ním zabouchnou a on nebude mít možnost uniknout. Ale i tak přinutil své nohy přejít práh. Ale pro Stephanii to bylo příliš pomalé, a tak k němu přišla a vyzvedla si ho, paží se mu zahákla do jeho paže.

„Nehodlám tě strčit do klece nebo tak něco,” řekla, jak ho táhla. Pustila ho nedaleko klece a vytáhla si desky, kde měla spoustu bodů, o čem má mluvit. „Až bude čas na tvoji aukci, dám ti tohle,” zalovila ve své košili a vytáhla klíč, co měla na šňůrce kolem krku. „Ty přijdeš ke kleci, odemkneš si dveře a sám do ní vejdeš. Nepomůžu ti, nedotknu se tě a rozhodně tě nebudu nutit. Když bude aukce probíhat, ani nebudu v místnosti. Celý proces můžeš kdykoli ukončit nebo přesunout na jinou dobu, pokud budeš chtít. Tohle je tvoje poslední příležitost odmítnout.”

Pro sebe si zamumlala: „Minulý týden se tu psalo vycouvat.” S trochu podrážděným povzdechem potřásla hlavou. „Politika, co? Takže co ty na to, Rourke? Vycouváš ze svých snů?”

„Ani omylem,” řekl a dýchalo se mu snáz. Stephaniin veselý hlas rozehnal tu atmosféru erotického sklepení.

„Hodný kluk— tedy hodný muž. Správně. Takže jsem říkala.” Obrátila stránku na svých deskách a nasadila čtenářský tón. „Dražba je pravděpodobně ten nejkontroverznější aspekt celé alfa kultury. Alfy mají velmi odlišný výklad dvoření a lásky od našeho. Láska je také soupeření, obzvláště v raných stádiích.”

Rourke se dotkl mříží. Byly silné, jako kdyby ho vážně měly udržet uvnitř. Ale ta dražba aspoň netrvala dlouho, jenom deset až patnáct minut.

„Alfa dokáže svou lásku tím, že porazí všechny ostatní alfy. Ano, někdy to znamená fyzickou porážku. Jako neandrtálci nebo zvířata. Ale alfy jsou sofistikované a dražba je vývoj moderní kultury. Stejně jako my trváme na rituálech lásky jako dávání dárků na důkaz oddanosti, zatímco v dávné historii se manželky kupovali.” Dokončila svůj scénář a vzhlédla od desek. „Takže to je v podstatě soutěž. Zábava, co?”

„Co skutečná láska?” zeptal se Rourke, ačkoli na tom nezáleželo. Stejně to udělá.

„Mají skutečnou lásku. Rozhodně mají,” řekla sebevědomě. Všichni, co pracovali v Omega Society, podporovali alfy. „Ale jsou to mimozemšťané, zlatíčko, a koncept jejich lásky se vyvinul jinak než ten náš. Musí tě vyhrát. Není to jen o tom... že si pomyslí, že jsi rozkošný a požádají tě o telefon. Náš koncept randění je pro ně naprosto cizí. Omegy jsou nesmírně vzácné a uctívané. Představa, že bys k jednomu z nich prostě přišel a požádal ho, aby s tebou chodil, je pro ně ostudná a nechutná.”

„Takže jak by to tedy udělali?”

„Bez Omega Society? No, v jejich staré kultuře omega nejprve oznámil svým rodičům, že hledá partnera. A pak ho rodiče buď vydražili, nebo vymysleli nějaký způsob soupeření. Něco jako rytíři a dámy, víš?”

„Co když se k sobě nehodí? Co když se navzájem nenávidí?”

„Existuje proces opětovného výběru, o kterém se dozvíš ve svém vzdělání, jen co budeš na Měsíci. Prozatím jen chceme, abys prošel tou aukční částí.” Stáhla si šňůrku z krku. „Tohle ti teď dám.”

„Můžu vlézt dovnitř?” zeptal se Rourke, jak si ten klíč vzal. Nezdálo se to tak špatné, když se mohl sám pustit.

„Pokud chceš, ano.”

Tíha té klece se dala vysvětlit tím, že měla tendenci se při vstupu pohybovat. Rourke se musel odrazit od země nohou vzadu a doufat v nejlepší, klec se nepatrně houpala ze strany na stranu, zatímco on se držel, aby nespadl. Stephanie chytila jednou rukou tyč, aby mu pomohla ustálit.

„Takže alfy přitahuje zranitelnost. Takže ty vlezeš dovnitř, my téměř úplně zhasneme světla a pak zažiješ něco jako dům hrůzy. Bude tu hluk. Problikávající světla. Uvidíš hologramové obrazy a taky tu budou postavy, co se po tobě budou zdánlivě natahovat a chtít se tě dotknout. Nevyděsíme tě k smrti, ale chceme, abys vypadal trochu nervózně. Trochu vyděšeně. Velmi důležitý je výraz v tváři, takže se nesnaž skrývat žádné emoce nebo se vyhýbat kamerám.”

„Proč mají rádi strach?” Tohle bylo poprvé, co o tom slyšel.

Stephanie se uchechtla. „To je vlastně společná iniciativa Omega Society. Hraje to alfům na ochranitelské instinkty a povzbuzuje to vyšší příklepy. Což pro nás znamená větší zisk!” Kouzelně se usmála a postrčila si brýle po nose. „Kdybys kvůli mně mohl posmrknout nebo zabrečet, obrovsky by to pomohlo.”

„Och.” Rourke se podíval na každou tu kameru a představoval si muže na druhé straně. V jeho instruktážním balíčku mu už ukázali, jak na Měsíci dražili, v soukromých kabinkách s několika obrazovkami. Měli tam zařízení, z kterého sálala vůně, takže si mysleli, že Rourke byl omega v říji, ačkoli ještě nezačal s procesem přeměny.

Kdo ví? Možná že si on a jeho kupec / manžel utvoří pouto a jednoho dne o tomhle budou mluvit s láskou.

„No,” řekl a sestoupil dolů. „Jsem tak připravený, jak jen to jde.”

„Dobrá! To se mi líbí!” Stephanie mu dala herdu do zad. „Jsi vzorná omega. Takže tě pojďme převléct.”
----------------------------------------

~ Takže generálku máme a příště na ostro. ~


2 komentáře: