sobota 30. října 2021

FOD - kapitola 31


Kapitola 31 


Zhou YunSheng a císař spolu zůstali celý život, ale nikdy se nehádali. Když měl císař na kahánku, vzal Zhou YunShenga za ruku a přál si, aby šel s ním. Jeho pohled plný šílené lásky byl dojemný.

Zhou YunSheng neváhal a souhlasil. Když viděl, že se mu oči okamžitě rozzářily, hluboce cítil, že se rozhodl správně.

Když se vrátil do prostoru Xinghai, stál ve hvězdách, aby vstřebal moc světa, ale ve víru chyběla polovina moci. Nemohl ji nikde vypátrat.

Jak to? Bylo to dílo hlavního boha?

Zamračil se, ale brzy ten nápad zavrhl. Kdyby se Pán Bůh dokázal chopit jeho moci, už by dávno objevil jeho přítomnost a našel si způsob, jak ho zabít. Ale teď necítil žádný pohyb, neviděl Pána Boha.

Takže kdo to mohl být?

Nepatrně to odhadl, ale neodvažoval se si to potvrdit. Obával se, že čím větší bude mít naději, tím víc ho to zklame.

***

Poté, co moc vstřebal, upadl do hlubokého spánku. Když se znovu probral, seděl v jasné třídě a obklopoval ho zvuk hlasitého čtení. Podíval se na učebnici angličtiny, co měl v ruce, a okamžitě našel pasáž, co se zrovna nahlas četla. Zatímco recitoval s davem, rychle si prohlédl obsah AI.

Po mnoha návštěvách harémových světů se konečně dostal do světa BL.

Jeho nynější tělo se jmenovalo Lin ChengZe. Jeho rodiče byli mrtví a zanechali mu dědictví stovky tisíc a byt. Původní vlastník za ty peníze mohl jít na univerzitu a pak žít bezpečným a zajištěným životem. Ale náhodou to byl marnivec, měl vážný případ komplexu stihomamu. Když byli jeho rodiče naživu, nosil všechno značkové. A po smrti svých rodičů jeho marnivost ještě zesílila.

Stovky tisíc, co zdědil, brzy rozházel. A musel vymyslet nějaký plán jako poslední možnost.

Byl gay a měl silnou intuici vůči ostatním homosexuálům. Zjistil, že v jeho třídě byl homosexuál, co pocházel z bohaté druhé generace. A tak ho naschvál svedl. Ten chlapec byl velmi promiskuitní a akorát se s ním chtěl pobavit, pak ho vyplatit a rozejít se s ním. Lin ChengZe takový vztah čekal a zatímco si s přáteli povídal na záchodě, řekl, že toho chlapce chtěl jenom pro peníze. A taky řekl, že to byl vejtaha, pózista a tak dále.

Toho zbohatlého chlapce to urazilo. Chtěl vtrhnout dovnitř a zmlátit ho, ale jeden jeho dobrý kamarád ho zadržel. Řekli si, že bylo lepší si s Lin ChengZem zahrát. Pak ho odvrhnout, aby svého počínání litoval.

Ten zbohatlý chlapec si myslel, že to je dobrý nápad, a tak předstíral, že zbankrotoval, a uchýlil se k Lin ChengZemu. Mezitím Lin ChengZemu záměrně představil své bohaté přátele.

Lin ChengZe bezděky padl do jeho pasti. Ačkoli se se zbohatlým chlapcem nerozešel, začal svádět jeho přátele. Ti se s ním pobavili, předávali si ho z ruky do ruky a fotili ho v mnoha nevzhledných situacích.

Ale nečekané bylo, že během těch intrik se zbohatlý chlapec vážně zamiloval do Lin ChengZeho nejlepšího přítele. Když na to Lin ChengZe přišel, zbohatlý chlapec tu hru prostě ukončil a odhalil, že všechno byl jen podvod.

Poté se Lin Chengzeho život obrátil k horšímu. Zbohatlý chlapec ty fotografie vystavil na zdech školy. Nejenom že Lin ChengZe přišel o své přátele, také přišel o možnost účastnit se zkoušek na vysokou. Nakonec musel prodávat vlastní tělo, aby přežil, nakazil se AIDS a zemřel.

Po jeho smrti si jeho nejlepší kamarád akorát povzdechl a zbohatlý chlapec akorát řekl, že si to zasloužil.

Když si Zhou YunSheng prošel život Lin ChengZeho, měl tvář celou zakaboněnou. Pomalu se podíval na pohledného chlapce, co seděl po jeho pravici. Tento člověk byl ten zbohatlý chlapec, hlavní hrdina a gong tohoto světa Ji HanYu. Hlavní hrdina a shou byl nejlepší přítel původního majitele tohoto těla, Fang YouRan. Chodil na jinou školu a přezdívalo se mu Bílý Lotos.

Nemuselo se ani moc hádat, koho si hlavní hrdina vybere: jestli Mrchu Zelený Čaj anebo Bílý Lotos.

Ji HanYu momentálně předstíral, že zbankrotoval, a bydlel u Lin ChengZeho v domě. A rozvinuly se u něj nevysvětlitelné pocity k Lin ChengZeově nejlepšímu kamarádovi a spolubydlícímu Fang Youranovi. A potají ho sváděl. A Ji HanYu také Lin ChengZemu představil svého strýčka Cao MoKuna. A toho zase potají sváděl Lin ChengZe.

Ji HanYuova láska se nakonec naplnila, zatímco mezi Lin ChengZem a Cao MoKunem k ničemu nedošlo. Lin ChengZe to Cao MoKunovi opakovaně naznačoval, ale ten nijak nezareagoval. Nakonec se se svým sváděním přesunul k HanYuově přátelům. Což započalo jeho prokletou budoucnost.

Zhou YunSheng pochopil, v jaké byl situaci, setřel z tváře jakýkoli výraz a podíval se na to, čeho Lin ChengZe na konci života litoval. Zaprvé litoval toho, že padl do Ji HanYuovy léčky a že ho to zničilo. Zadruhé litoval toho, že se nedostal na vysokou. Zatřetí litoval toho, že se finančně nedokázal zaopatřit.

Štěstím bylo, že nynější Lin ChengZe teprve začal se sváděním Cao MoKuna. Ten byl vyspělý dospělý a nebyl ochotný se jím zabývat, a tak akorát v soukromí varoval svého synovce, aby se jím nenechal oklamat. Takže Zhou YunSheng měl čas vyhnout se tomu incidentu s pornografií. Ty poslední dvě přání byly pro vytříbeného Zhou YunShenga prostě hračka.

Měl pocit, že nebude tak těžké tento svět pokořit.

Zhou YunSheng zvedl svou učebnici angličtiny a usmál se. Byl zlosyn a nebylo tedy jeho stylem se akorát vyhýbat nebezpečí. Také měl v plánu si s Ji HanYuem litě zahrávat, aby pochopil, že se svět netočil jen kolem něj.

***

„ChengZe, pojďme.” Když zazvonilo, Ji HanYu vzal svou školní brašnu a kopl do Zhou YunShengovy židle. Nemohl se dočkat, až uvidí Fang YouRana.

„Jo, počkej na mě.” Zhou YunSheng si v poklidu zabalil.

Na Ji HanYuově tváři se zračila otrávenost. Několik jeho přátel, co stáli u dveří do třídy, si rychle vyměnilo pár zlovolných pohledů.

„Dobrá, pojďme.” Zhou YunSheng předstíral, že si toho nevšiml. Hodil si brašnu přes rameno a šel napřed.

Fang YouRan byl doma a měl na sobě zástěru s medvídkem Pú a vařil v kuchyni. Svou pohlednou tvář měl vyuzenou do ruda, vypadal velmi svěže a rozkošně.

Ji HanYuovi se okamžitě rozzářily oči. Okamžitě hodil brašnu na pohovku a šel mu pomoct. Ti dva se dotýkali čelem, skláněli se k sobě a šeptali si. Vypadali, že k sobě měli velmi blízko.

Lin ChengZe si myslel, že kuchyně byla nechutná. Dobrovolně by do ní nevkročil, a tak si nikdy nevšiml, co se mezi těmi dvěma dělo. Zhou YunSheng se také nehodlal přidat k té zábavě. Odnesl si brašnu rovnou do svého pokoje.

Fang YouRan byl sirotek. Byla to typická vlídná a ctnostná manželka. Když byl doma, všechno bylo bez chybičky. V porovnání s Lin ChengZem, co byl lhostejný a marnivý zlatokop, se Ji HanYu přirozeně zamiloval do Fang YouRana.

V této chvíli si ti dva vyměnili první políbení, ačkoli si to Ji HanYu na Fang YouRanovi vynutil. Ji HanYuova historka o tom, že jeho rodina byla na prahu bankrotu, byla také pravdivá, neboť jeho otec urazil Cao MoKuna. A tak na ně Cao Group vyvíjela nátlak.

Cao MoKun byl v podnikatelském světě znám jako Velký bílý žralok. Neignoroval malé rybky a krevety, cokoli mu vplavalo do tlamy, to rozžvýkal na padrť. Ačkoli Ji HanYuova matka pocházela z rodiny Cao, narodila se milence otce Caa. Cao MoKun k ní nic necítil, takže samozřejmě neváhal a chtěl jejich rodinu zničit.

Ale Ji HanYu byl dobře vychovaný. Cao MoKun ho měl rád už od dětství a pořád k němu cítil náklonnost. A tak ho občas vzal na jídlo a když teď měla rodina Ji zkrachovat, dělal to poslední dobou častěji. Na jednu takovou večeři pozvali i Lin ChengZea a tam se mu Cao MoKun zamlouval.

Ten rodinný bankrot vlastně na Ji HanYua neměl moc velký vliv. Byl nesmírně chytrý, pod vedením svého strýčka si už založil vlastní firmu a měl velmi dobré zisky. Otec Ji si vydržoval hejno milenek, které mu porodily fotbalový tým nemanželských dětí. Ji HanYu se na ten bankrot těšil. Těšil se, až ty milenky a nemanželské děti budou pobíhat kolem jako slípky bez hlavy.

Teď nadšeně čekal, až spatří svého otce pohořet, až bude jeho láska opětována a až spatří Lin ChengZea v bídě.

Zhou YunSheng ledabyle hodil svou školní brašnu na postel a šel do koupelny, aby se na sebe podíval.

Nebylo divu, že se Lin ChengZe později stal oblíbencem v klubu. Vždycky žil v luxusu, takže jeho tělo si vážně zasloužilo popis extravagantní. Bílá pokožka jako nefrit, úzké obočí, orlí nos, jasně rudé rty a navíc lesklé broskvové oči. Teď se v těch očích zračila lehkomyslnost a prohnaný duch. Byl to ten typ tváře, co mohl uchvátit lidskou duši.

Původní majitel tohoto těla věděl, že vypadal úchvatně. Že stačil jeden pohled, a všechno mu bude odpuštěno. A tak se choval rozmazleně.

Zhou YunSheng byl velmi spokojený s přirozeným vzezřením původního těla. Rychle se vykoupal a pak zapnul počítač a zahrál si pár her. Celá desetiletí byl v dávnověku a skoro zapomněl ten pocit při dotyku klávesnice.

Po zhruba půl hodině hraní zpoza dveří zakřičel Fang YouRan: „ChengZe, večeře.”

Zhou YunSheng zakřičel, že bere na vědomí, a pak zkontroloval Lin ChengZeův bankovní účet. Tvář se mu okamžitě zkřivila. Zůstalo mu tam jenom 200 dolarů. Nebylo divu, že byl tak natěšený pustit Ji HanYua k vodě a obstarat si nového vydržovatele.

Zdálo se, že tu lítost ohledně soběstačnosti bude muset vyřešit jako první. Ačkoli musel akorát pohnout prstem a hacknout sejf nějaké banky, nebyla to soběstačnost, ale zločin. Lin ChengZe už jednou pochybil, nemohl pochybit podruhé.

A jako kvalifikovaný podvodník raději používal schopnosti původního těla, aby si vydělal na živobytí. Nejenom že mu to přišlo estetické, ale také to tak bylo schůdnější. Kdykoli hrál zlosyna, ve vší vážnosti studoval a zlepšoval všechny schopnosti původního těla, dokud nebyl lepší než kdy dřív. V případech jako Shen YiBin, co neměl žádné nadání, to mohl samozřejmě akorát střílet od boku.

Jaké měl Lin ChengZe schopnosti? Jedinou jeho ctností bylo jeho zlatokopectví?

Zhou YunSheng přimhouřil oči. Měl pocit, že jenom existovat na tomto světě s touto tváří stačilo na to, aby s tím mohl pracovat.

Zatímco přemýšlel o svých plánech do budoucna, sešel do jídelny a spatřil, jak Ji HanYu pomáhal prostírat a donášet přílohy. A jak Fang YouRana nabádal, aby si dával pozor, aby se neopařil.

„Jen jezte.” Zhou YunSheng se posadil. Konečky prstů promnul své hodinky. Ty na chvilku problýskly a pak to světlo rychle zmizelo.

Ji HanYu a Fang YouRan si toho nevšimli. Soustředili se na jídlo.

„Kdy zajdeš domů? Tvoje matka musí být velmi smutná, ne? Nešel jsi ji zkontrolovat?” zeptal se ledabyle.

„Nechce mě vidět, už utekla s novým mužem,” odfrkl si Ji HanYu. Fang YouRan se na něj rozrušeně podíval.

Zhou YunSheng si vzal kousek tofu a pokračoval: „Tak co budeš dělat?”

Budu dál usilovat o svého miláčka a s tebou si dál zahrávat. Ji HanYu se v duchu ušklíbl, ale na tváři se mu objevily rozpaky. Povzdechl si: „Mám v plánu při práci studovat. Wang Jie mě před nějakou dobou požádal, abych s ním otevřel továrnu, ale nemám na to kapitál.”

„Kolik potřebuješ? Mohl bych ti půjčit. Trochu jsem našetřil z brigád,” řekl Fang YouRan okamžitě.

Ji HanYu se zasmál. Nebyl to jeho obvyklý falešný smích, ale smích od srdce. „Jak bych si mohl vzít tvoje peníze? Potřebuju 300 tisíc, z brigády tolik mít nemůžeš. Za ty peníze si kup nějaké to oblečení. V zimě nosíš akorát dva svetry a lehký kabát, nakonec onemocníš.”

Fang YouRan byl od přírody šetrný a laskavý. A i když byl v nesnázích, bez zábran nabízel pomoc druhým. Ji HanYua tyto vlastnosti vážně pokoušely. Naopak Lin ChengZe akorát sklonil hlavu a jedl. Předstíral, že nic neslyšel.
----------------------------------------

~ A máme tu nový svět. Z dávných dob rovnou do současnosti. ~

~ Gong / shou - pravděpodobně nemusím vysvětlovat, ale pro jistotu: čínská verze seme / uke. ~

~ Bílý lotos = člověk, co je nevinný, takový svatoušek. ~

~ Mrcha zelený čaj (dobrá, doslovný překlad nic moc, ale obrat je to pěkný...) = zlatokop/ka, co předstírá, že je hodná neboli bílý lotos. ~ 

2 komentáře:

  1. Tak teď budu mít problém čekat do soboty. Jsem zvědavá jak to tady bude vypadat.

    OdpovědětVymazat
  2. Nápodobně. Už aby byla další sobota. Já jsem zvědavá, jak si vydělá peníze 🤔. A kde se schovává jeho milenec. Že by strýček?

    OdpovědětVymazat