pondělí 31. srpna 2020

LMW - kapitola 206


Kapitola 206 – Oslovování @


Ling Xiao neměl naspěch, aby opustil Pozemskou horu; už slíbil Yuan Moovi, že Zhou Pengovi pomůže stabilizovat jeho nové postavení v sektě TianXin. Ačkoli měl Yuan Mo nejvyšší postavení hned po velmistrovi, Ling Xiao byl pro ostatní stejně strašlivější.

Skupina, co dříve Tang Fanovi čelila, se po jeho smrti začala objevovat jako houby po dešti. Zhou Peng je nepotlačil okamžitě. Místo toho těm, co byli ochotní mu sloužit, dal místa, co dříve zaujímali Tang Fanovi muži.

Podobně jako se skupinou Xiao Longa. Když byl Tang Fan ještě naživu, Xiao Long a jeho lidi mu byli nejblíže.

Zhou Peng je už dřív nenáviděl, ale nerozhodl se je zabít. Místo toho si našel výmluvu, proč je vykázat na horu s chudými zdroji, odkud nemohli dosáhnout na horu WuShuang a odkud nemohli ani plánovat převrat.

Když Xiao Long a Lei Ju viděli, že Tang Fan byl pro Ling Xiaa jako mravenec, oba to k smrti vyděsilo. A tak se neodvažovali proti ničemu namítat.

K největším změnám došlo ve Válečnické divizi, neboť Magická divize neměla s vnitřní válkou v sektě TianXin co do činění. A tak v Magické divizi nedošlo k mnoha změnám, ačkoli atmosféra se mírně změnila.

Z těch tří hor Magické divize byla Nebeská hora ta, co měla s Tang Fanem největší konexe. Po jeho smrti si nedokázali najít výhody, jak se pozvednout nad ostatní. A Pozemská hora teď měla podporu You XiaoMoa. I když byl Kong Wen mrtvý, status Pozemské hory to nijak neovlivnilo.

Zhou Peng věděl, že Ling Xiao měl You XiaoMoa velmi rád a že You XiaoMo měl rád své seniory; když usedl na stolec velmistra, jako první prohlásil, že mezi třemi horami nebude docházet k žádnému neférovému rozdělování prostředků a ani ke zvláštnímu zacházení.

Pro toto nové pravidlo hlasovali všichni lidé, ať už byli z Pozemské hory nebo z Létající hory. Jen Nebeská hora zůstala zticha; i kdyby byli nespokojení, nikdo se neodvažoval namítat.

Když se věci uklidnily a Zhou Pengovo postavení bylo konečně stálé, Ling Xiao byl konečně připravený odejít ze sekty TianXin.

Zhou Peng věděl, že Ling Xiao dřív nebo později odejde, a tak ho nijak naschvál nepřemlouval, aby zůstal. Zhou Peng akorát řekl, že bez ohledu na to, kým Ling Xiao byl, vždycky zůstane jeho Prvním seniorem.

Potom mu Ling Xiao vyhuboval, no, jen na oko, a Zhou Peng pak sklíčeně utekl.

Na druhou stranu You XiaoMo se chtěl se svými seniory ze srdce rozloučit, ale Ling Xiao ten návrh zavrhl.

Výsledkem bylo, že se You XiaoMovi ani nepoštěstilo je vidět; navíc se stalo, že Fang ChenYue a Fu ZiLin náhodou ani nebyli na hoře. Pokud se s nimi chtěl rozloučit, musel by je nejdřív najít. Nakonec neměl You XiaoMo na výběr a musel jim plačtivě napsat dopis. A pak ho později odtáhli ze sekty TianXin jako malé kuře.

Jak se You XiaoMo díval, jak se sekta TianXin víc a víc vzdalovala a zmenšovala, nemohl si pomoct a vytlačil dvě krokodýlí slzy. Najednou si vzpomněl na něco, co zapomněl udělat – jak mohl zapomenout sbalit tu bylinu Ohnivá květina, takové přepočítání!

„Seniore Lingu, kam jdeme teď?”

You XiaoMo potáhl a rychle do sebe vtáhl slzu, co ještě ani nespadla. Bylo to tak rychlé, že to vypadalo, jako kdyby to byla falešná slza.

Ling Xiao k němu naklonil hlavu a pobaveně se na něj díval. „Pořád mi říkáš seniore Lingu?”

You XiaoMo celý ztumpachověl, správně, odešli ze sekty TianXin a nevěděl, jestli se sem v budoucnu bude moct vrátit. A Ling Xiao už nebyl nejstarším učedníkem sekty TianXin. Samozřejmě že nebyl jeho senior. „Jak ti mám říkat?”

Ling Xiao si promnul bradu a najednou navrhl: „Co kdybys mi říkal Xiao?”

„Zamítá se,” řekl You XiaoMo bez váhání. Rychle proti tomu návrhu namítl, že to je až příliš laciné. „Možná bych ti měl prostě říkat Ling-dage (bratře Lingu).”

„Zamítá se.” Teď namítal Ling Xiao.

You XiaoMo se zeptal: „Proč ne?”

Ling Xiao ho tak pevně objal kolem jeho útlého pasu, že měli těla přitisknutá k sobě. Natáhl ukazovák a zvedl mu bradu, jako kdyby flirtoval s dobře vychovanou ženou. Ušklíbl se. „Copak by tě bratr políbil? Copak by s tebou bratr měl sex? Copak by se k tobě bratr choval stejně jako já?”

You XiaoMovi ztuhlo tělo, cítil tam dole toho spícího netvora; i když teď hibernoval, stejně pod oděvem jasně cítil jeho obrys. Co se stalo té noci, na něm vážně zanechalo velký stín.

You XiaoMo se začervenal. „Nejdřív mě pusť.”

Ling Xiao se choval nemravně. „Říkej mi Xiao a pustím tě.”

You XiaoMovi se zachvěly rty. Měl nutkání ukousat ho k smrti a pak se do toho vážně pustil. Okamžitě se vrhl k Ling Xiaově paži, otevřel pusu a bez milosti ho kousl. Kousal a žvýkal.

Ling Xiao nedokázal zadržet svůj smích, odtáhl paži. „Přestaň.”

You XiaoMo silně zakroutil hlavou. „Nepuesaaanu~”

Ling Xiao se vzdal jako první, ačkoli ne proto, že by ho to bolelo. Ve skutečnosti necítil ani náznak bolesti. „Dobrá, nebudu tě nutit. Co takhle kdybychom ustoupili oba, můžeš mi přímo říkat Ling Xiao, dobře?”

You XiaoMo o tom chvilku přemýšlel a pak přimhouřil oči; nezůstaly na něm žádné otisky zubů a měl prvotřídní oblečení, ale to teď bylo oslintané. Třpyti třpyt, kdyby ta látka nebyla voděodolná, už by se to vsáklo.

You XiaoMo si promnul svou bolavou pusu a obezřetně sledoval Ling Xiaoův výraz. Viděl, jak přimhouřil oči. You XiaoMo se rychle přesunul zpět do koutu vozu.

Ling Xiao se zhluboka nadechl, jeho úsměv byl mírný jako jarní vánek. Jako květina, co kvetla v březnu, promluvil tichým hlasem: „You XiaoMo.”

„Tady~” You XiaoMo chabě zvedl ruku, příliš se děsil. Tohle bylo poprvé, co mu Ling Xiao řekl jménem.

Ling Xiao se přesunul k němu, podíval se na jeho stále uslintanou tvář a šibalsky si olízl rty. „You XiaoMo, máš spoustu slin. Zdá se, že potřebuješ někoho, co by je spolkl.”

You XiaoMo ze sebe vydal „he?” a pak se před ním objevila Ling Xiaova tvář. Zatímco měl You XiaoMo stále rozevřené rty, Ling Xiao je rychle polapil. Kousl ho do rtu tak silně, že You XiaoMo vyjekl bolestí.

Ling Xiao mu pevně svíral hlavu, zatímco jeho jazyk snadno a nepopiratelnou silou pronikl do You XiaoMových úst – ale nebyl to hrubý pohyb. Propletl si jazyk s You XiaoMovým a vášnivě jej líbal. Řekl, že může a taky to udělal. Jako kdyby mu vysál veškeré sliny.

You XiaoMo rychle zamával bílou vlajkou.

Ling Xiao ho konečně propustil, neboť měl tělo v jeho náručí paralyzované a lapal po dechu.

Znovu ho využil!



Akademie DaoXin byla na severu kontinentu LongTian, takže vzdálenost mezi sektou TianXin a akademií DaoXin byla jako nebe a peklo. I když měli někteří lidé v úmyslu se zapsat na akademii DaoXin, byli by bezmocní, neboť kontinent LongTian byl velký.

Kontinent LongTian byl velmi širý a rozlehlý. Sekta TianXin možná ovládla jih, ale jih byl nakonec stejně jen malá část kontinentu LongTian. Pokud by člověk chtěl letět z jihu na sever, pravděpodobně by to trvalo několik desetiletí, než by se dostal do cíle. A kdo by měl dostatek energie, aby letěl celé desetiletí?

A kromě toho sever byl stále trochu necivilizovaný, dokonce ani systém dopravy tam nebyl tak praktický.

Při cestě z jihu na sever to samozřejmě nebyla jediná trasa. Vlastně existovaly dva další praktické způsoby, jak se dostat z jihu na sever.

Zaprvé tu byl transportační kruh, ale aby je transportační kruh přesunul z jihu na sever, bylo příliš nákladné, a tak si tuto metodu nemohlo dovolit mnoho lidí. Druhý způsob byl ještě nemožnější, a to byl transportační prostor. U této metody bylo třeba, aby ho vytvořilo více než pět válečníků Královského řádu. A na celém jihu byli jenom tři Královského řádu.

Ačkoli byl jih velmi vhodné místo k rozvoji ostatních sil, při těchto omezených podmínkách a vysokému poplatku byla většina jihu stále neosvícená.

Povídalo se, že transportační kruh se neaktivoval více než stokrát během jednoho roku. Někdy se aktivoval jen jednou za měsíc. A proto i když byly jižní síly zaneprázdněné bojem na život a na smrt, moc je netrápilo, že by té situace využil někdo cizí. Všechno mělo svůj důvod.

„Ling... Xiao, jak to, že je tak drahé aktivovat transportační kruh?”

You XiaoMo při svém prvním pokusu vyslovit Ling Xiaovo jméno nakrčil obočí. Bylo mu tak trapně.

Ling Xiao řekl: „To proto, že čím větší vzdálenost, tím více energie to spotřebuje. Duchovní kameny, co jsou třeba k aktivaci kruhu, nejsou všude dostupné. A proto pokud dokážeš ušetřit na nákladech, rozhodně bys měl ušetřit. A jih a sever jsou od sebe téměř přes celý kontinent LongTian. Takže to očividně bude stát hodně.”

You XiaoMo přikývl. „Tak kam bychom měli jít?”

Ling Xiao řekl: „Do města Naye, to je jediné město, co má transportační kruh na sever.”

Město Naye bylo největší město na jihu. Rozvíjelo se a prosperovalo víc než velké město QingCheng, protože měli několik transportačních kruhů. Těmi kruhy se člověk mohl dostat z jihu na jiná místa. Ačkoli bylo málo transportačních kruhů, co se používaly na vzdálená místa, kruhů na krátké vzdálenosti bylo dost. Díky tomu město Naye každý rok vydělalo velkou sumu peněz.
--------------------------------------------

~ Ano, uznávám, že to @ bylo velmi titěrné, ale od čeho máme představivost, že? ~

~ LX si urovnal veškeré záležitosti, zahnal mladičkého velmistra na svůj stolec a ukradl YXM. K srdceryvnému loučení nakonec nedošlo... ~

~ A teď budeme pár kapitol cestovat. YXMvi se rozšíří obzory a samozřejmě narazí na spoustu problémů. Protože noví lidé, nové problémy. ~


Hlavní stránka
Postavy a pojmy


<Předchozí>...<Následující>

4 komentáře:

  1. Hmmm příjemné pondělí. Mnohokrát děkuji za překlad

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký dílek zlepšilo mi to náladu ale už se těším na na nějakou pořádnou akci. Děkuji za překlad. Prší... A je hnusně a nemám co číst 🙄🙄🙄😅

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za další super kapitolu 👍.

    OdpovědětVymazat
  4. Už dávno jsem si všimla, že ve východních kulturách jsou takoví fakt hodně uslintaní... Nějak tomu nemůžu přijít na chuť... 😂 Díky za pokračováníčko, počteníčko 🖤

    OdpovědětVymazat