sobota 4. března 2017

TS - kapitola 71-72


Kapitola 71 – Milenec snů (3)


Milenec snů, pořad, který měl vysokou sledovanost od samotné své premiéry, byl konečně připravený natáčet první epizodu nové série. Dle stylu pořadu produkční tým pozval deset mužských celebrit, aby se pořadu účastnilo. Kromě toho pozvali bohatého, pohledného a svobodného mládence bez hvězdné slávy, aby se stal „princem” pořadu.

Zápletka pořadu byla, že princ půjde se všemi deseti celebritami na rande a v každé epizodě vybere jednu celebritu, co vyřadí. Na konci pořadu zůstane jen jedna celebrita. Ale to neznamenalo, že si ji princ automaticky odvede domů.

Až zůstane jenom jedna celebrita, nastane vzrušující obrat moci od prince ke zbývající mužské celebritě. Princ bude muset své vybrané celebritě projevit svou lásku velmi jedinečně. Celebrita si pak zvolí, jestli jeho vyznání přijme nebo odmítne.

Během svých předchozích sérií pořad použil smíšené páry. V této nové sérii, kdy chtěli zlomit vlastní rekordy, se produkční tým rozhodl spárovat muže s dalším mužem. Ačkoli byla nová série stále ve fázi natáčení, už teď dělala rozruch jak doma, tak v zahraničí.

„Kaii, vážně to je v pořádku?” Produkční v kostkované košili a s velkými brýlemi s černými obroučkami na nose vypadala mírně nervózně. I když měli co nevidět natáčet první epizodu, nedokázala se vypořádat s pochybnostmi ve svém nitru.

Aby s touto sérií získali ještě vyšší sledovanost a měli ještě větší dopad než minule, museli najít mládence, co byl pohlednější a pocházel z ještě prestižnějšího zázemí než minule. Člověk, kterého Kai osobně pozval, ty podmínky splňoval; možná dokonce překonal jejich očekávání. Tenhle záhadný mládenec také prohlásil, že pořad bude pokračovat, jak bude chtít on. Což znamenalo, že to ovlivní některé předem určené zlaté hřeby pořadu.

Kai si postrčil své tenké zlaté brýle. Usmál se a řekl: „Neboj se, Wnag Nan. Pro náš pořad nenajdeme nikoho lepšího než Charlese. Navíc nebude to díky té nepředvídatelnosti ještě zajímavější podívaná? Na webu už kolují zkazky, že Feng Xiujie zůstane jako poslední celebrita. Pokud se ten očekávaný výsledek v půlce série změní, pak to u publika vyvolá jen větší zvědavost a dohady.”

Žádná mužská celebrita ještě prince neviděla. Aby zachytili jejich výraz, až se poprvé setkají s princem, produkční tým se rozhodl jeho totožnost utajit až do začátku natáčení.

Měli dva týmy kameramanů – jeden, co bude zachytávat reakce celebrit, a druhý, co se zaměří výhradně na Charlese. Aby nastolili luxusní atmosféru, první epizoda se natáčela v nejluxusnějším hotelu ve městě S, a to v Hanging Gardens Hotel.

Kameramani se nejprve zastavili v prostorné hale, která mužským celebritám sloužila i jako převlékárna. Dvě stěny byly z čirého skla, takže nabízely výhled na zahradu na balkóně a nádherný modrý oceán za tím.

Okny dovnitř vanul chladný mořský vánek a hladil je po kůži. Pár celebrit v místnosti bylo usazených u zrcadel a zkrášlovali se. Někteří se shlukli k sobě a diskutovali o totožnosti prince.

Aby produkční tým zlepšil celkový dopad pořadu, naschvál nepozvali žádnou mužskou hvězdu, co se veřejně přihlásila ke své orientaci. Někdy byli lidé natěšenější, když sledovali mnohoznačný vztah mezi normálním a homosexuálním mužem. Dodávalo to pořadu trochu na záhadnosti a zvláštnosti.

Další věc, co stála za zmínku, bylo, že se produkční tým rozhodl nepoužít chytlavou hlášku „párování mezi muži”, aby pořad prosadili. Místo toho se rozhodli použít „přátelství mezi muži”, ale kdo by jim skočil na takový nesmysl? Nakonec na tom moc nezáleželo. Publikum chtělo akorát vidět různé projevy bratrské romantiky mezi mužskými celebritami a princem.



Kapitola 72 – Milenec snů (4)


Uvaděč pořadu držel mikrofon a s kamerou za zády si začal povídat s několika celebritami, co byli pohromadě. Brzy i ti, co se upravovali před zrcadli, přišli k nim a přidali se ke konverzaci.

„Jaký myslíte, že bude princ této série?” Uvaděč začal velmi diskutovanou otázkou ohledně totožnosti nezadaného mládence.

„Já si myslím, že to bude geniální podnikatel z finančního světa,” řekla jedna celebrita a usmála se.

„Taky by mohl být z realitní sféry.” Pár ostatních se přidalo a řeklo svůj názor. Žádná z těch odpovědí nebyla nijak kreativní. Všichni opakovali tu samou ideu, že princ bude z nějakého odvětví podnikání.

Uvaděč pak natáhl mikrofon k jednomu ze čtyř princů zábavního průmyslu, Feng Xiujieovi, a zeptal se ho: „Co si myslíš ty, Feng, Xiujie?”

Feng Xiujie na první pohled nevypadal nijak pohledně, ale měl tvář, kterou si člověk mohl oblíbit, a měl kolem sebe klasickou atmosféru. Kolem a kolem to byl okouzlující a kultivovaný mladý muž s vřelým úsměvem. Jeho vzhled se velmi hodil na stříbrné plátno.

„Pokud se mu říká 'krásný princ', pak je určitě vysoký, pohledný a bohatý,” odpověděl Feng Xiejiu se smíchem.

Jeho odpověď prokázala, že popularita nezávisela jenom na talentu. V tom komplikovaném průmyslu, kde se mísili různé druhy lidí, bylo nezbytné mít ucházející emoční inteligenci. V porovnání s odpověďmi ostatních celebrit byla ta Feng Xiujieova mnohem zajímavější.

Uvaděč se také zasmál a zeptal se: „Nebojíš se, že realita bude jiná, než co očekáváš?”

„Copak není cílem tohoto pořadu sblížit dva lidi? Věřím, že producent má dobrý vkus. Krásný princ bude rozhodně dobrý muž!” odpověděl Feng Xiejiu duchaplně a neopomněl zalichotit produkčnímu týmu.

Uvaděč namířil mikrofon na Tang Fenga, co se nedávno proslavil. „A co ty, Tang Fengu? Jaký myslíš, že princ bude? Všichni víme, že se přátelíš s Michaelem Ginem. Myslíš si, že po svém setkání s Ginem jsou ostatní muži ve srovnání s ním jen slabým odvarem?”

„To mluvíte o Michaelu Ginovi?” Tang Feng se zahleděl přímo do kamery a vypadal nesmírně vážně. „Věděli jste, že Gino je ve skutečnosti velmi špatný chlap? Ale nechci ho tady pomlouvat.”

Tang Feng se přesunul o něco blíž ke kameře. Nahnul se k ní, jako kdyby jim chtěl sdělit nějaké tajemství, a zašeptal: „Gino je otrava, co nikdy neřekne nic přímo. Takže si myslím, že každý, kdo dokáže mluvit normálně, je lepší než on.”

„Chápeme.” Uvaděč přistoupil na jeho hru a díval se na Tang Fenga stejně vážně.

Tang Feng pokrčil rameny a choval se, jako kdyby nic nevěděl. Kaie a Wang Nan, co to sledovali zpoza kamer, jeho přirozená a vtipná reakce překvapila. Někteří nováčci se naschvál chovali vtipně, aby na diváky udělali dobrý dojem, ale jejich úmyslné žerty obvykle působily nuceně a nepřirozeně. Místo žádaného výsledku se to někdy obrátilo proti nim.

Jak důležitý byl způsob řeči a chování člověka? Soudě pouze podle vzhledu, spoustu lidí pracujících v průmyslu několik let stejně zůstalo ve druhé nebo třetí vrstvě popularity. Mohli jste křičet a říkat, jak je to pro ně nespravedlivé, ale když se podíváte na jejich rozhovory a vystupování, pochopíte, proč se nikdy neposunou výš.

V oboru nechyběly hvězdy, které se proslavily s podporou velkých agentur. Ale bez ohledu na to, kolik peněz se do nich investovalo, stejně nakonec zůstaly jen mírně slavné. Diváci přece jenom nebyli hlupáci.

„Dřív jsem viděla pár jeho rozhovorů a vystoupení. Kdyby neměl stejnou tvář, myslela bych si, že to jsou dva naprosto jiní lidé,” prohlásila Wang Nan. „Tang Feng v minulosti byl jako nezbedné děcko, co předstíralo, že je vyspělé. Ale teď se Tang Feng zdá jako vyspělý muž, co je v srdci dítětem.”

Kai odvrátil zrak od obrazovky, založil si ruce na hrudi a škádlil ji: „Myslíš si, že je teď okouzlující?”

Wang Nan o tom chvíli přemýšlela a pak odpověděla: „Vážně se jeho minulá verze nedá srovnávat s tou současnou.”
---------------------------------------------

<Předchozí>...<Následující>

~ A příště je na programu TF setkání se svým ne tak dávným přítelem ;-) ~

1 komentář:

  1. už se těším na Tang Fengovu a charlesovu reakci až se sejdou :-)
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat