pondělí 22. března 2021

LMW - kapitola 261


Kapitola 261 – Zvíře v lidské kůži @


V poklidu noci za tlumeného světla jasného měsíce, co prosvicoval skrz napůl otevřené okno, byla matně vidět živá a provokativní dospělá scéna.

You XiaoMo měl tvář rozpálenou a celou zrudlou, klečel na čtyřech na jemné přikrývce a tělo se mu neustále kývalo kvůli tomu, jak ho zezadu někdo plamenně plenil. Dokonce i když měl zaťaté zuby, už nedokázal potlačit steny, co se ozývaly ve ztichlém pavilónu.

„Ty... trochu zpomal...” vykoktal You XiaoMo ochraptělým hlasem.

Kvůli tak intenzivnímu průniku měl oči téměř zrudlé. To potěšení se v něm vzdouvalo vlna za vlnou a zanechávalo v něm pocit, že se co nevidět rozbrečí, neboť se nedokázal přehoupnout přes okraj.

Ten muž vzadu lapal po dechu a rukama mu stále pevně svíral útlý pas, přirážel dovnitř a ven a nejevil ani náznak zpomalení. Kvůli tomu přívalu potěšení ze vzájemného tření v obou neustále tepalo potěšení. Jak se ten muž prodíral hlouběji a silněji, vyvolávalo to tu nejhlubší touhu. A pokaždé se strefil přímo do You XiaoMova nejcitlivějšího bodu.

To potěšení přicházelo z každého jeho údu a nakonec se střádalo v jeho dolní půlce, donekonečna ho to stimulovalo. Byla to tak vzrušující bolest, jako kdyby se mu někdo zavrtával přímo do srdce. Téměř ho to zabilo. A nakonec si nemohl pomoct a zaječel, zatímco se podruhé udělal na přikrývku.

Když se udělal, jeho tělo už to nedokázalo dál snášet a celé ho měl jako želé. A tak ležel na posteli a lapal po dechu. Díky silným pažím toho muže, co jej držel kolem pasu, nepadl zcela na postel. V zadnici mu začalo cukat, což přinášelo uspokojivé potěšení v místě, kde byli spojení. Díky tomu Ling Xiao, co se tak dlouho neudělal, konečně zahučel a uvolnil svou podstatu.

Přikrývka pod nimi už byla dávno nasáklá potem a spermatem.

You XiaoMo si nedokázal vzpomenout, kolik kol už si dali. Věděl akorát to, že zrovna teď byl nesmírně unavený a vyčerpaný, takže netrvalo dlouho a naprosto hluboce usnul.

Poté Ling Xiao vylezl z postele a odnesl vytuhlého You XiaoMoa do vany, co měli připravenou za přepážkou. Pominul fakt, že voda už vychladla, a pomohl You XiaoMovi se očistit skrz na skrz. Pak ho odnesl zpět do postele. Ale ani se neobtěžoval převlékat novou přikrývku, tu špinavou akorát bezstarostně hodil na zem. A přesně takhle You XiaoMoa objal a usnul.

Když se druhého dne You XiaoMo probral, zjistil, že měl celé tělo rozměklé a rozbolavělé. A mohl akorát tak ležet v posteli. Když si vzpomněl na to, co se včera stalo, bezděky ho to rozzuřilo. Ten mizera ho vážně udělal více než párkrát. Kdyby dřív věděl, že přijde na tohle, rozhodně by tu pilulku Ling Xiaovi nedal.

Naštěstí dneska neměl nic na práci, a tak se prostě rozhodl, že nevyleze z postele. Celé dopoledne strávil odpočinkem a když se mu většina energie konečně obnovila, vylezl z postele. Nohy měl stále ještě trochu nejisté.

You XiaoMo nemohl Ling Xiaa nikde v pavilónu najít, ani když to tam celé prohledal. Ale nezajímalo ho to. Když si zcela obnovil energii, šel nahoru vyrábět magické pilulky.

Před dvěma dny se s Tang YuLinem domluvil, že mu každý druhý den bude posílat magické byliny 4. řádu a také bylinky na pilulky Tianling a Duševní očisty. Kromě nákladů za bylinky You XiaoMo do konečné ceny zahrnul i body navíc za práci. A Tang YuLin to neodmítl, neboť také potřeboval body. K tomuto výsledku samozřejmě došli po pečlivé diskuzi.

Ale You XiaoMo dneska neměl v úmyslu ty magické pilulky vyrábět.

Vzpomněl si, že jednou na aukci viděl dvě pilulky Průlom měsícem a pilulku Fialový mrak. První měl pomoci s průlomem na řád Měsíce, zatímco druhá měla zvýšit kultivaci kultivátora. Studenti z Bloku 2 o tyto dva druhy magických pilulek bojovali.

Tyto dva druhy pilulek se nicméně nikdy moc neprodávaly a nebylo to kvůli těm stánkům, co okupovaly nejlepší místa na trhu. Bylo to proto, že tyto pilulky, co byly na trhu dostupné, neměly dostatečně vysokou jakost.

A z tohoto důvodu pokud by se jednou na trhu objevila pilulka Průlom měsícem a Fialový mrak, co by zaručovala určitou jakost, rozpoutalo by to učiněné peklo, neboť by to překonalo i tak žádanou pilulku YuanYang. Jejich tržní hodnota byla rozhodně nezměrná.

You XiaoMo si na ty dva druhy pilulek materiál nekoupil. Měl v úmyslu použít byliny vysokého řádu ze své dimenze. A od každého receptu vyrobí pět pilulek. I když ho takhle budou ostatní podezírat, rozhodně je nenapadne, že by měl dimenzi, kde by si mohl pěstovat magické byliny.

Pilulky Průlom měsícem a Fialový mrak bylo mnohem obtížnější vyrobit než pilulky Tianling. Zvláště to platilo o pilulce Fialový mrak.

You XiaoMo si pečlivě prohlédl recept na pilulku Fialový mrak. U výroby této pilulky bylo více než třicet šest bodů, co bylo třeba dokončit. Ani nemluvě o tom, že některé ty body bylo třeba provést zároveň. Pokud mág používal svou duševní moc bez patřičné zručnosti, bylo by pro něj nemožné tuto pilulku vyrobit.

A proto byla pilulka Fialový mrak jednou z nejobtížnějších pilulek 5. řádu na výrobu.

Možná kvůli tomu se někteří mágové rozhodli to odflinknout a ušetřit na materiálu. Což vedlo k té strašlivé jakosti. Jelikož kultivátoři nechtěli moc riskovat, pilulky Fialový mrak a Průlom měsícem nebyly moc žádané.

You XiaoMo ze své dimenze vytáhl pět svazků materiálu a začal vyrábět, jen co se jeho energie nacházela na vrcholu. Aby se obeznámil s těmi komplikovanými kroky, rozhodl se, že nejprve bude vyrábět pilulku Průlom měsícem, neboť tam bylo třeba dokončit jen 29 bodů. Ačkoli komplexnost pilulky Průlom měsícem se nijak moc nelišila od komplexnosti pilulky Fialový mrak.

Ling Xiao ještě ani nevešel do pavilónu a už si všiml, že You XiaoMo vyráběl pilulky. Dokázal to poznat podle toho, že ta bylinková vůně vycházející z kotlíku byla mnohem silnější než kdy dřív. Pravděpodobně to bylo tím, že obtížnost výroby byla vyšší, a proto bylo těžší ovládat duševní sílu. A kvůli tomu ta vůně unikla z kotlíku.

Ling Xiaa to překvapilo. Pozvedl obočí a přímočaře skočil oknem do druhého patra. A dopadl na podlahu bez jediného zvuku. Pak spatřil, že You XiaoMo seděl uprostřed místnosti s nohama překříženýma. You XiaoMo byl celkem bledý v tváři a čelo měl orosené tenkou vrstvou potu, a přesto pohled stále tvrdohlavě upíral na pilulku, co se začala formovat v kotlíku.

Při pohledu na You XiaoMovo nynější vzezření si Ling Xiao okamžitě vzpomněl, že tento jeho vzhled, kdy měl vyčerpanou duši, už jednou viděl v sektě TianXin. Bezděky se zamračil.

Ling Xiao přišel před You XiaoMoa, ale nepřerušil ho. Místo toho mu vzal magickou brašnu od pasu a pak začal hledat nádobu, co byla z půli plná duchovní vody. Kdyby ji nenašel, Ling Xiao by neměl na výběr a musel by hned přerušit to jeho vyrábění.

Ling Xiao nádobu odšpuntoval, vylil kapku duchovní vody a pak ji střelil do You XiaoMových semknutých rtů. Ta kapka duchovní vody mu pomohla se uvolnit a zvlhčit rty.

Jak You XiaoMo pocítil duchovní vodu na svých rtech, otevřel pusu a vtáhl tu kapku do úst. A zanedlouho poté se jeho duševní síla, co byla vyčerpaná, začala konečně postupně obnovovat.

Ačkoli si neobnovil moc duševní síly, stačilo to na to, aby tuto várku dokončil.

Za sedm minut se z kotlíku vyřinula intenzivní bylinková vůně a zaútočila všem přítomným na nos. A pak z kotlíku vylétla karmínově zbarvená pilulka.

You XiaoMo měl nejprve v úmyslu natáhnout ruku a chytit ji, ale v půli ho někdo předběhl. You XiaoMoa to překvapilo, a tak zvedl hlavu a spatřil Ling Xiaa, co se na něj díval s úsměvem, co tak docela nebyl úsměv. V ruce měl pilulku Fialový mrak. You XiaoMo pak ruku stáhl, tvářil se naprosto provinile a promnul si nos.

„You XiaoMo, vzpomínáš si, co jsem ti předtím řekl?” zeptal se Ling Xiao mimochodem.

Ten chlápek ho dokonce oslovil plným jménem, jak by si na to mohl nevzpomenout? Ačkoli Ling Xiaova slova nedávala moc smysl, to jeho černé svědomí mu napovědělo, o čem Ling Xiao mluvil.

„Tohle, totiž...” You XiaoMo se škrábal ve vlasech, zatímco chodil kolem horké kaše.

Ling Xiao mu nejprve bez obalu zabušil do té jeho hlavy, kde se skrýval mozek velikosti melounového semínka, a pak ho dvakrát pohladil. Bylo to, jako kdyby na něj používal metodu cukru a biče. Na té jeho pohledné tváři se ukázal nesmírně něžný úsměv. A on nesmírně něžným hlasem řekl: „Copak je tohle?”

You XiaoMo si objal hlavu a vzlykl: „Promiň, pochybil jsem!”

Ling Xiao zvedl You XiaoMovi bradu, foukl mu k tváři horký vzduch a odpověděl: „Pokud kdy ještě zjistím, že znovu dojde k této situaci, uvidíme, jestli tě během noci udělám desetkrát.”

You XiaoMo ani nemrkl a vzpomněl si na tu Ling Xiaovu příšernou vytrvalost, co se pohybovala od hodiny ke dvěma. Kdyby to vážně dokázal udělat desetkrát za noc, netrvalo by to pak vlastně celý den? To by ho rozhodně zabilo!

Jak to You XiaoMo domyslel až sem, okamžitě zakroutil hlavou jako korouhvička.

Ling Xiao ho pohladil po tváři a povzdechl si. „Osobně se na to vlastně vážně těším.”

You XiaoMo: „...” Ty zvíře v lidské kůži!

Do You XiaoMoa, co měl původně černé svědomí, po těch slovech uhodil blesk a pak Ling Xiaovu ruku odpleskl. Letmo se po něm podíval, zatímco si od něj vzal svou magickou pilulku. Poté sebral ze země nefritovou nádobu. Uvnitř byly čtyři další pilulky a včetně té, co měl v ruce, jich bylo pět. Také tam měl další nefritovou nádobu, v které byly pilulky Průlom měsícem. Kvůli těmto deseti magickým pilulkám vynaložil spoustu času a úsilí. Ale přinejmenším se mu to nakonec všechno povedlo.

Ling Xiao se zeptal: „Ty pilulky vysoké jakosti chceš prodat?”

You XiaoMo si uklidil věci a během toho odpovídal: „Jo, jelikož se ty magické pilulky dají prodat za pořádnou sumu. A navíc na ně nepotřebuju náklady na výrobu.”

Ling Xiao: „Chceš je jít prodat teď?”

You XiaoMo se podíval ven na nebe, slunce mělo co nevidět zapadnout, a tak zakroutil hlavou. „Nechme to na zítra ráno.”

Druhého dne ráno odešli brzy z rána na bazaar.
--------------------------------------------

~ Asi nikoho nepřekvapí, že na trhu YXMa čeká pěkná lumpárna. Co přesně to bude zase příště... ~

~ Desetkrát...?! Podle hrubého odhadu 10 až 20 hodin akce, hm? To by snad zabilo každého. I když lidé (osoby?), co se oddávají kultivaci, jsou na tom s výdrží a odolností možná trochu lépe než obyčejní smrtelníci... ~


4 komentáře:

  1. Tak a teď jsem zvědavá co se na tom bazaru stane 😂🥰

    OdpovědětVymazat
  2. Též se těším a jsem zvědavá na další dění.. Děkuji za kapitolku..

    OdpovědětVymazat
  3. Uh, desetkrát za noc? Toho bych asi doma nechtěla. Anebo chtěla 🤔?
    Také jsem zvědavá, co se bude dít. Ono by snad bylo i divné, kdyby YXM jen tak přišel, prodal, koupil a odešel. To by byl konec světa 😁.

    OdpovědětVymazat